Steven!

()

Ik ben Mia (33j) 1.68m groot en heb golvend zwart haar en een paar stevige D-cup borsten. Ik plan al jaren een seksvakantie maar mijn (ex)man had nooit zin en daarom neem ik mijn schoonbroer mee op reis! Steven is 18j met een normale lichaamsbouw en hij is ongeveer 1.70m groot. Het is de jongste broer van mijn ex, wel weet Steven niet dat het een seksvakantie is! Ik ben namelijk te weten gekomen dat hij op mij geilt, dus was Steven de geschikte persoon!

Vandaag ging ik hem oppikken bij hem thuis. Hij nam afscheid van zijn ouders en we vertrokken naar het treinstation. We moesten niet lang meer wachten op onze trein richting Oostende aan de Belgische kust. Daar zaten we in de trein, hij was wel stil. Ik weet dat hij een beetje verlegen is. Dus bracht ik de conversatie op gang. Ik vroeg of hij een vriendinnetje heeft. Maar dit bleek niet het geval. Wat het voor mij gemakkelijker maakte om hem te kunnen verleiden. Ik wou hem al een beetje plagen door mijn benen open te doen, zodat hij mijn kutje kon zien. Ik had een zomers jurkje aan zonder slipje of bh er onder.

Ik stond al mega geil! Ik opende mijn benen maar hij keek enkel naar buiten. Mijn jurkje iets hoger tot net onder mijn kutje. Als hij me nu zou bekijken keek hij recht op mijn kaal nat kutje! Ik wou zijn piemel al in mij hebben! Al maanden fantaseer ik over deze reis. Ik wil genieten van elk moment! Ik kuchte en hij keek naar mijn kaal kutje, dat smachtte naar hem! Ik zag hem blozen en hij keek snel weer naar buiten! Mijn hand gleed over mijn kutje, jeetje wat stond ik al nat! Juist op tijd fatsoeneerde ik mij want de treinconducteur stapte de wagon in. En hij nam plaats een paar banken achter ons. Daar ging mijn kans om met Steven te neuken in de trein.

We kwamen aan in Oostende en wandelden naar het hotel. Steven was heel hoffelijk en droeg ook mijn koffer. Veel praten deed hij wel niet, meer dan ja of neen kwam niet uit zijn mond. We checkten ons in en liepen naar onze mooie kamer. Wel een groot minpunt was dat het geen dubbel bed was. Twee kleine bedden stonden ver van elkaar. Een mooi uitzicht op de zee en het strand met twee ligstoelen op het balkon.

“Is het goed als ik mij eerst douche?” Vroeg hij.

“Je mag Mia zeggen hoor, en ja douche je maar jongen.” Hij lachte en zacht zei hij.

“Oké Mia.” Ik stond te luisteren aan de deur en wachtte tot hij het water aanzette zodat ik kon binnen gaan, want mijn kutje drupte van het nat! Daar ging het water! Dit was mijn kans! Ik klopte eerst aan en al binnenkomend zei ik;

“Ik neem even mijn make up.” Wat natuurlijk niet waar was, daar onze koffer nog uitgepakt moest worden. Ik zag zijn strakke kont, het was een instap douche. Wat een mooie kerel, wow! Hij keek mij aan en zei heel verlegen.

“Dat staat hier nog niet Mia.” Ik kon toen hij zich omdraaide net een glimp van zijn piemel zien.

“Is het water heerlijk jongen?”

“Ja” zei hij enkel.

“Mag Mia er mee onder?”

“Ik ben bijna klaar Mia.” Zei hij en zijn hoofd zag vuurrood. Ik liet mijn jurkje op de vloer vallen en stapte de douche in. Hij schrok toen ik naast hem stond. Hij bekeek mij en ik zag nu zijn stijve piemel. Wat een mooie jonge piemel. Ik denk een 16cm wat goed genoeg voor mij was.

“Was je mijn rug even?” Vroeg ik mij al omdraaiend.

“Mag dat wel Mia? Je bent mijn schoonzus.”

“Natuurlijk mag dat jongen.” Zei ik terwijl ik hem de zeep overhandigde. Zijn handen gleden over mijn rug, het zeepsop gleed tussen mijn billen zo over mijn kutje. Mijn kutje voelde ik branden zeker nu ik zijn stijve piemel had gezien. Soms voelde ik zijn piemel tegen mijn billen gaan, wat me gek en geil maakte! Zijn handen stopten spijtig genoeg altijd boven mijn billen. ‘Neuk mij dan toch!’ smeekte ik in gedachte.

“Mijn rug is nu wel proper, wil je mijn benen ook doen Steven?” Zacht gleden zijn handen over mijn benen, weer stopte hij juist onder mijn billen.

“Zo die zijn proper Mia” zei hij, maar toen hij opstond gleed zijn piemel over mijn kutje en kontje. Een kreungeluid ontglipte mij, ik wilde het zelf niet. Maar het voelde zo goed!

Ik kon mij niet langer bedwingen en draaide mij naar hem. Zijn grote ogen gleden over mijn borsten zo naar mijn kutje. Ik zag hem slikken en hij bloosde hevig!

“Heb je al eens een naakte vrouw gezien?”

“Neen” knikte hij.

“Hoezo Nee? Zo een mooie kerel als jij.” Hij stond enkel te kijken naar mij. “Je mag mijn borsten wel aanraken hoor.”

“Nee Nee! Je bent toch mijn schoonzus, dit is toch verboden!”

“Je mag ook niet vloeken, dat doet toch ook iedereen?” Reageerde ik. Zijn piemel stond wild heen en weer te kloppen en hij wou uit de douche stappen. Mijn hand gleed langs zijn piemel en ik kon zien dat hij het moeilijk had. Ik stapte dan ook maar uit de douche, maar nog voor ik aan de wastafel was botsten we tegen elkaar en zijn piemel porde tegen mijn kontje! Als hij zo had gepord tegen mijn kutje, had hij zo in mij geschoven! Ik hield hem in het oog door de aangeslagen spiegel. Hij stond juist achter mij. Zijn adem voelde ik tegen mijn schouder aan.

“Oh! Steven?” Zei ik als aanmoediging. Zijn stijve pik porde echt tegen mijn kontje, zou hij mij in mijn kontje willen neuken? Ik opende mijn benen iets en zijn piemel schoof tussen mijn benen zo tegen de onderkant van mijn kutje! Ik werd gek en wou hem in mijn natte kut stoppen!

“Plaag me niet Steven” zei ik met een zwoele stem. Hij schoof zijn piemel heen en weer, zo mijn kutlippen plagend! Ik nam zijn piemel dan maar vast en stopte hem in mijn kut. “Oh Mia!” Hij schokte en ik voelde hem al klaarkomen! Zijn laatste zaadstralen belandden tegen mijn kutje en kontje. Hij hijgde zeer zwaar en was geschrokken. Ik wou hem niet bang maken.

“Hm lekker hoor Steven!” Hij werd rustiger en hij kleedde zich aan. Ik kleedde mij dan ook maar aan want we zouden eerst iets gaan eten. We zochten een rustig eethuisje op voor een lekkere pannenkoek. Steven was heel galant, zette mijn stoel goed en veegde zelfs mijn mond schoon daar hij vol hing met stroop. Wat is het toch een lieve jongen. “Gaan we een beetje wandelen in de duinen Mia.”

“Ja hoor is goed!” Beantwoordde ik hem. Hij nam heel zacht mijn hand vast toen we wandelden. Ik wou een seksvakantie maar het was net een romantisch weekend. Zo lief, teder en zachtaardig dat Steven was. Ik was hierdoor wel geschrokken want ik dacht zo’n jonge knul zou maar wat graag een rijpe vrouw neuken. Zelfs mijn natte kutje kalmeerde, voor we vertrokken en daarnet ook nog tijdens de douche wilde het geneukt worden. Maar nu wou ik enkel maar liefde, ik werd verliefd leek het wel, terwijl ik hem eigenlijk enkel wilde vragen om te neuken.

We vonden een rustig plekje en we keken samen naar de zee en de spelende kinderen. Hij legde voorzichtig zijn arm rond mij, die ik beantwoordde door mijn hoofd op zijn schouder te laten rusten. Hij keek mij aan met zijn donkere ogen.

“Sorry van daarnet Mia. Dat ik mij zo liet gaan. Kun je me vergeven?”

“Ik vond het niet erg jongen. Je bent juist heel lief voor mij.” We zaten elkaar nog even aan te kijken totdat hij vroeg om naar de zeilboten te gaan kijken. Hij genoot van de boten en vertelde dat hij dat zelf ook wel zou willen hebben zo’n boot. Hij haalde een drankje en hoe meer ik hem bekeek hoe verliefder ik werd. Mijn lustgevoelens maakten echt plaats voor tederheid. Hij kwam dicht tegen mij aan zitten en hij legde zijn hand op mijn knie. Mijn hand deed ik op zijn knie en ik kreeg zelfs een lief kusje op mijn wang. “Bedankt dat ik met je op vakantie mag gaan Mia.” En weer kreeg ik een zoentje. Ik voelde mezelf rood worden, wat al jaren geleden was.

“Gaan we opnieuw naar het hotel?” Vroeg ik.

“Ben je al moe?” Mijn voeten deden pijn daar ik de verkeerde schoenen had aangedaan. Hij ondersteunde mij op weg naar het hotel. “Ik zal een voetbadje voor je maken” zei hij. Hij zette de tv aan en kwam naast mij zitten. “Gaat het al een beetje beter Mia?” Vroeg hij bezorgd.

“Door jouw zorgen wel ja” en toen ik hem een ‘dank je’ kusje wou geven vonden onze lippen elkaar en een beetje onervaren kuste hij mij heel lief! Hij keek in mijn ogen en ik kreeg een kusje op mijn wang weer. Ik voelde mijn hart te keer gaan, ik was verliefd! Hij wou mijn wang strelen maar trok bang zijn hand terug. “Het mag hoor Steven! Graag zelfs, je bent zo lief!” Zei ik op een lieve toon. Met zachte strelen ging zijn hand over mijn wang. “Kusje” vroeg ik. We zoenden zeer teder. Ik liet mijn tong in zijn mond gaan. Weer schrok hij even maar liet het gebeuren. Heel mijn lichaam kriebelde van de gevoelens. We kusten elkaar zeker een kwartier zodat ik toch iets wou drinken. Steven belde naar de roomservice en bestelde een glaasje champagne.

“Op wat klinken we Steven?” Vroeg ik, daar ik wou weten wat hij juist wilde van mij. “Eum… Ik ben, denk ik, een beetje verliefd geworden op jou Mia!” Zei hij met een bevende stem. Hij kwam dichter en heel stil vroeg hij. “Zou jij iets kunnen voelen voor een jonge jongen zoals ik.” Als antwoord gaf ik hem een dikke kus op de mond. Steven pakte de glazen en hij gaf mij een knuffel. Toen we zo stonden bekende hij dat hij al een tijdje gevoelens heeft voor mij. Zijn handen gleden over mijn rug en streelden zacht op en neer. Ik kuste hem in zijn hals, wat hij blijkbaar lekker vond.

“Lieve Mia” fluisterde hij. Ik wou hem naar het kleine bed begeleiden, maar zou ik dan niet te snel gaan? Ik liet het allemaal aan Steven over. Steven vond mijn gevoelig plekje aan mijn hals, en ik trilde op mijn benen. Ik fluisterde in zijn oor.

“Wil je neuken?” Hij keek mij geschrokken aan.

“Ik wil de liefde met je bedrijven! Niet zomaar neuken!” Hij nam me mee naar bed en al kussend gingen we op het bed liggen.

“Ben je wel zeker Mia? Ik wil niet zomaar een onenightstand!” Ik keek hem lief aan en zei.

“Ik wil dit ook Steven!” We zoenden weer, mijn hand gleed over zijn lichaam en een beetje onhandig ging zijn shirt uit. Hij ademde zwaar en steeds met lieve woordjes moedigde hij mij aan om ook mijn jurkje uit te doen. Wat ik graag deed voor hem. Al showend deed ik mijn jurk uit en zijn ogen gleden van mijn borsten tot mijn slipje. Hij stond op en deed zelf zijn broek uit! Zijn stijve piemel fier vooruit, wachtend op zijn vrouwtje! Ik liep naar hem toe en omarmde hem. Zijn piemel klopte tegen mij aan!

“Oo! Hm… mm…” Ik voelde zijn zaad tegen mij aan spuiten!

“Hm… geile jongen!” Hij ademde zwaar en zei. “Sorry” omdat hij al klaarkwam. Met mijn hand wreef ik door zijn zaad en proefde het. Het smaakte best lekker. Zwaar ademend stond hij naast mij. Mijn hand gleed over zijn besmeurde piemel. Hij begon mijn gevoelige borsten te kneden. Zacht rukte ik hem verder af. Toen ik voelde dat hij weer ging komen stopte ik en ik ging met mijn benen open op het bed liggen. Langzaam kroop hij over mij, zijn piemel kloppend tegen mijn kutje.

“Steven kom in mij!” Smeekte ik want ik werd gek van zijn kloppende piemel tegen mijn kutje. Een beetje ruw kwam hij helemaal in mijn kutje! “Oh! Steven… mm…” Hij deed zachter en vond een goed ritme. Ook mijn clitje had hij gevonden dat hij wild streelde! Ik voelde heel mijn lichaam verkrampen en met een luide gil kwam ik klaar! Fier liet hij zijn piemel zien, die daarna weer in mijn kutje verdween. Hij hing met zijn gezicht voor het mijne en zei lieve woordjes. Ik omarmde hem en samen op ons ritme voelde ik Steven trillen en zwaar ademen. Ik ging weer een heuse lading sperma krijgen! En ja hoor. Hij pompte en pompte en met een luide kreet “ Oh… ik kom!” Spoot hij zoals het leek wel een liter sperma in mijn kutje! Hij bleef maar pompen en kreunen tot hij uiteindelijk naast mij neerplofte. Zwaar ademend hij zei nog.

“Bedankt om een man van mij te maken!”

“Graag gedaan mijn lieve man.” We lagen nog een tijdje in elkaars armen, genietend van onze liefde.

“Ik ga me even verfrissen” zei ik. Hij volgde mij naar de badkamer en kwam achter mij staan. Hij genoot van het uitzicht en ik voelde zijn piemel weer verstijven. Hij tikte tegen mijn kontje aan!

“Mia… mm…” zei hij. Had hij nu weer zin? Hij verlegde zijn piemel en zonder aarzelen vond deze de ingang van mijn kutje! Mijn kutje opende zichzelf als het ware en hij gleed helemaal in mij! Hij trok mij tegen zich aan en legde zijn arm onder mijn borsten. Ik moest zelfs een beetje op mijn tenen staan. Zijn piemel stond recht omhoog in mij! Wat een heerlijk gevoel. Heel zacht neukte hij mij, ondertussen steeds zijn lieve woordjes zeggend tegen mij. Op en neer ging ik, compleet in zijn macht! Eerst wou ik hem zelf afneuken maar dit met veel liefde is toch wel beter. Hij begon te hijgen en ik hield het ook niet lang meer. Met een laatste grote haal spande hij zijn lichaam en voelde ik hem diep in mij klaarkomen! Steven liet mij ook bijkomen van een orgasme en haalde zijn piemel dan uit mij.

“Hm… schatje” zei hij opnieuw. Ik hijgde eerst enkel maar kon daarna zeggen.

“Dit mag meer gebeuren mijn lieve man toch!”

“Nu?” Zei hij al lachend.

“Nee, nee. Laat me even rusten schatje.” Hij nam mij opnieuw mee naar bed. Die avond hebben we nog naar een film gekeken. Veel van de film heb ik niet gezien, daar ik smoorverliefd ben op Steven! En hij ook op mij dat weet ik zeker. Heel die avond heb ik in zijn armen gelegen. Soms dwaalden zijn handen af naar mijn billen die een kneep kregen. De vakantie is nog maar net begonnen en ik geniet er al met volle teugen van! Zo een lieve jongen, die mij niet neukt maar liefdevol bemint! Terwijl het dan een seksvakantie moest zijn. Wat ga ik nog allemaal beleven met Steven, want hij is smoorverliefd op mij? Ik weet wel dat mij nog een paar goede vrijpartijen te wachten staan.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *