Blonde Bomber

()


Maandagochtend, negen uur, mopperend op het slechte weer en de druilregen reed ik de bestelwagen van het timmerbedrijf waar ik werkte door de straten van Amsterdam. Ik kwam hier niet graag, ik hield niet van die grote stad met zijn grote stadse problemen. Vanuit de Willemsparkweg draaide ik rechtsaf richting Jan van Gooyenkade, tot ik bij het pleintje in een flits iets van links zag komen dat met een doffe klap tegen mijn bus aan daverde. Ik deed de deur open, maar die wou niet, dus stapte ik aan de andere kant uit. Daar lag een motorfiets met kromme voorvork tegen mijn portier aan, en de bestuurder lag op de grond. Ik hurkte naast hem, en vroeg; “gaat het?” De motorrijder mompelde wat en ging op zijn krent zitten. De helm ging af en een stortvloed van blonde haren en een beeldschoon meisje kwamen eronder vandaan vallen.

“Zeg, zou je niet uitkijken, grapjas?” Zei de blondine met duidelijke boosheid in haar stem. “Pardon?” Zei ik, “ik kom van rechts, weet je wel!”

“Hm!” Zei ze. “Toch moet je uitkijken.” Tegen zoveel vrouwenlogica was ik niet bestand en zei “heb je je niet bezeerd?” Ze probeerde op te staan en weigerde mijn uitgestoken hand. “Ik geloof dat alles nog heel is, ik ben met mijn helm tegen je deur gekletterd, met mijn schouder op het asfalt gevallen, en met mijn achterste tegen mijn motor gebotst, dat zullen wel blauwe plekken en bloeduitstortingen worden. “

Ja, sorry,” zei ik, “ik kwam echt van rechts, het is echt mijn schuld niet!”

“Laat maar,” zei ze toen ze wat gekalmeerd was, “mijn motor ligt in elkaar, dat vind ik erger!” Ja, inderdaad, het was een wat oudere Honda Black Bomber, een viercilinder van ongeveer twintig jaar oud. De voorvork stond achteruit gebogen, een deuk in de tank, de koplamp plat en de richtingaanwijzer hing er bij. “Zonde he?” Zei ik. “Meen je dat?” Vroeg ze wantrouwig. “Ja,” zei ik, “mijn pa heeft jarenlang motor gereden en vertelt daar vaak over, en die liefde is op zijn zoons overgeslagen.”

“Potverdikkeme, hoe kom ik nou thuis?” Zei de blondine. Ik stelde me aan haar voor, “ik ben Jacob, ik zal mijn baas bellen dat er wat gebeurd is, en alle afspraken tot na de lunch moeten worden verzet.” “Ik heet Suzan”, zei ze , en leek een beetje te ontdooien. Via de mobiele telefoon liet mijn baas weten dat ik de schade maar moest regelen, en gaf me de ochtend vrij. “He’ Suzan,” zei ik, “als we jouw motor nou eens achter in de bus doen en ik je naar huis breng? Vullen we daar het schadeformulier in.” Ze keek me scheef aan en zei “bij mij? Kan dat niet bij jou?”

“Dat wordt lastig,” zei ik, “ik woon in Almere.”

“Nou, vooruit dan maar,” zuchtte ze. Ze had een knap snoetje, we waren ongeveer even groot, ze had middellang blond haar, fonkelend felle bruingroene ogen, en een klein rood mondje en mooie witte tanden. Eigenlijk wel een lekker ding zo, in haar strakke motorpak dat haar vormen rondom goed uit deed komen. Aan de zijkant zat een scheurtje waar een blank-wit stukje huid doorheen schemerde. Ze had leuke vlotte zwarte cowboy-motorlaarzen aan met een halfhoog hakje. Om haar middel had ze een brede van metalen ringen verchroomde fantasie-ceintuur. We zeulden de motor achter in de bus en ik vroeg waarheen? “Ben je bekend in Amsterdam?” Vroeg ze. “Niet echt,” zei ik, “wijs de weg maar.”

“We gaan naar Amsterdam oost, langs het Zeeburgerpad liggen woonschepen, en een daarvan is van mij.” “Okidoki,” zei ik, we reden de Willemsparkweg af en gingen bij het stoplicht van het concertgebouw rechtsaf. Via het tropenmuseum kwamen we in oost terecht, en via de Mouritskade bij de stoplichten linksaf naar het oude abattoir. Over de brug rechtsaf het Zeeburgerpad op. Bij een van de oudere woonschepen stopte we, en trokken de platte Honda uit het laadruim. Ze zette hem bij een lantarenpaal op slot met een grote beugel, alsof iemand er mee weg kon rijden. “Wil je koffie voor de schrik?” Vroeg ze, en ik zei “graag.” Ik sprokkelde mijn papieren en een schadeformulier bijeen en deed de bus op slot. In de deur aan de stuurkant zat een flinke kuil en een deuk in de wieldop. We liepen de loopplank over, ze ontsloot de deur en traden binnen in een gezellig woninkje op het achterdek. Ze vertelde, “de ruimte in het vrachtruim heb ik verhuurd aan een bedrijf dat opslagruimte nodig had, en zo kan ik gratis wonen. Het is niet groot, maar voor mij alleen groot genoeg.” Zo. Dat wist ik ook weer. Ze woonde alleen. De ruimte was als een ruim éénkamer-appartement, in een hoek bij het raam stond de keuken, in een andere hoek het slaapgedeelte met een groot bed met ronde poten, in weer een andere hoek stond een TV en een bankstel, en in het overgebleven gedeelte een ruime eethoek.

“Ga zitten,” zei ze en ik schoof een stoel achteruit van de eethoek. Ik spreidde de administratie uit op tafel, en wilde het schadeformulier invullen. “Jacob,” zei ze, “ik heb een probleempje, ik wil me omkleden, wil je even niet omdraaien?” “Oh, ja hoor, goed, zei” ik. Ik kreeg dat bekende gevoel weer in mijn maagstreek, wat ik altijd krijg als er spannende dingen gebeuren waarbij meisjes betrokken zijn. Ze was even bezig en mopperde wat in zichzelf. “Verdikke, het gaat niet, mijn schouder doet zeer en is stijf, ik krijg dat pak niet uit.” “Nou, ik help wel even, kom maar,” zei ik. Ze had haar laarzen uit en ik bleek toen een halve kop groter dan zij. “Jacob, ik heb nog een probleem,” zei ze, “zie je, ik heb nooit iets aan onder mijn motorpak, alleen ondergoed. Hoe moet dat nou?” Ik kreeg een kleur en wist van verlegenheid even niets te zeggen. Toen ik mezelf vermaand had zei ik “ben jij verlegen?” “Nou, niet echt”, zei Suzan. “Nou, dan doe ik mijn ogen dicht, en jij zegt wat ik moet doen.” “Oké, gaaf, kan ik je vertrouwen?” “Waarmee?” Vroeg ik. “Om niet stiekem te kijken,” zei ze. “Goed, ik beloof het,” zei ik.

Ik stond op en deed mijn ogen dicht. Ik rook haar lekkere geurtje toen ze dicht bij me stond, en wist dat ik moeite zou hebben met de afspraak. Kom, Jacob, wees een heer, zei ik tegen mezelf. “Wat zeg je?” Vroeg ze. “Ja, ik heb ook een probleem, Suzan,” zei ik.” Vertel”, zei ze. “Kijk, vanuit de optiek van mannen, als ik kijk ben ik geen heer, maar wel een kerel. Als ik niet kijk, ben ik een heer maar ook een lul.”

“Mannen, ik zal ze nooit begrijpen,” zuchtte ze. “Doe mij een lol en kijk niet, dan vind ik je een kerel op wiens woord ik bouwen kan, en dat is toevallig voor vrouwen heel belangrijk.”

“Oké,” zei ik, “ik zal niet kijken.” Ik hoorde een lange rits naar beneden gaan, wat geschuifel, en er werd iets in mijn hand gedrukt. “Trek dit maar zachtjes achteruit,” zei ze, ik trok, kennelijk een mouw, en toen die uit was kreeg ik de andere in mijn hand gedrukt. Hoe het kwam weet ik niet, maar doordat ik met mijn ogen dicht stond verloor ik mijn evenwicht en lag languit op de grond naar een topless motorrijdster te kijken. “Sorry,” mompelde ik, het schaamrood op de kaken.

Ze draaide zich een halve slag om en zei “je kon er niets aan doen, toch? Blijf maar op de grond zitten en trek het broekstuk van mijn motorpak maar een stukje naar beneden, NIET! Verder dan nodig!” Waarschuwde ze. Ik greep de broekspijpen vast en schoof ze omlaag. “Ogen dicht,” zei ze, en ik zat met gesloten ogen op mijn krent op de grond. Ik hoorde haar morrelen, vloeken, en pardoes tuimelde ze in mijn armen, haar motorpak op de enkels. Ik kon er niets aan doen, ik schoot in de lach, en zij gelukkig ook. Daar zat ik, met in mijn armen een fraaie, mooi gebouwde naakte blondine met alleen een paars slipje en witte sokjes aan. Foei, wat rook haar lichaamsverzorging lekker en wat had dat kind lekkere stevige tieten!

“Oh, Jacob,” hinnikte ze, “krijg je toch nog je zin! Auw,” brulde ze, toen ik haar overeind wilde duwen, “alles doet me zeer!” “Ja,” zei ik, “ik ben ooit eens van een bouwsteiger afgekukeld, ik weet precies wat je nu voelt, en het wordt nog wel wat erger!” Ik stond op, nam haar handen en trok haar overeind. Ik ging weer op de stoel zitten en deed mijn ogen weer dicht. “Ja, je hebt nu al zoveel gezien, nu heeft het geen zin meer je ogen te sluiten.” Opgelucht deed ik ze open en keek naar haar mooi gevormde achterkant. “Niet staren, he?” Waarschuwde ze. “Ga maar even koffie zetten.”

“Blijf daar maar met je rug naar me toestaan, ik ga even warm douchen, dat helpt tegen de pijn.” Ik hoorde de deur van de badkamer open en dicht gaan en het water begon te ruisen in de douche. Ik deed water en koffie in de machine, zette het aan en het ding begon te pruttelen. De douche hield op met stromen, en na enige tijd en wat gestommel kwam ze in vlotte lange spijkerrok, witte sokken en slobbertrui uit de badkamer. Ze kon zo meespelen in de film “Grease” Ik wilde wel naar de WC en vroeg ernaar. “In de badkamer,” zei ze, en hield de deur open. Ik trok de deur achter me dicht en ging zitten. Omdat ik zo lang ben zou ik er vaak naast plassen, dus plas ik gewoon zittend, gaat altijd goed. Als door een magneet werd mijn aandacht naar haar wasmand getrokken. WASMAND! SLIPJES! Dacht ik, en tilde zo geruisloos mogelijk het deksel op. JA! Die paarse van daarnet! Ik viste het eruit en snuffelde uitgebreid. Mm… wat rook dat lekker. Naar een onbestemd deo-geurtje, en lekker sexy naar de hormonen uit haar meisjes-kutje. Haar lichaamswarmte zat er zelfs nog in. Met een stijve ‘van heb ik jou daar’ legde ik het slipje weer terug en deed zachtjes het deksel weer dicht. Toen mijn erectie wat afgezakt was en ik uit-geplast was droogde ik me goed droog met wc-papier en haalde een lotion-doekje uit het doosje dat daar stond en friste lekker mijn piep en kont op.

Je weet maar nooit. Ik deed mijn kleding weer op z`n plaats, trok door en deed de deur achter me dicht. Ondertussen had Suzan koffie ingeschonken en zat aan tafel wat nieuwsgierig naar me te kijken. “Kunnen we niet afspreken dat je met jouw bus mijn motor naar de dealer brengt voor reparatie, of vind je dat brutaal?”

“Nee Suus, dat is niet brutaal, ik voel me toch een beetje verantwoordelijk omdat je tegen me aan-geknald bent.” “Nou”, zei ze, “jij kunt er niets aan doen, gezien de regen reed ik wat te hard, ik zat even in gedachten en lette niet op, en ja, de rest weet je. Kun je Zaterdagmiddag?” “Jawel,” zei ik, “dan vraag ik het weekeinde de bus mee en kom hier naartoe.” We dronken een tweede kop koffie, vulden de schadeformulieren in, en ik trok mijn jas aan. “Ja sorry,” zei ze, “maar ik moet weg, werken heb vrij wegens wisseldienst, ik werk in het Slotervaart-ziekenhuis.” “Verpleegster?” Vroeg ik. “Nee”, zei ze, “directieassistente.” “He bah!” Zei ik. “Dat lijkt me nou niets…” Bij de loopplank namen we afscheid. Toen ik instapte gaf ze me een overduidelijke knipoog. Ik wist niet goed wat ik daar nou van denken moest.

De deur van de bus werd uitgedeukt, kreeg een nieuwe wieldop, en donderdag had ik hem weer terug. De laatste dag van de week leek wel om te kruipen en ik kon niet wachten tot zaterdag om haar weer te zien. Steeds zag ik haar opwindend figuur voor me en die vette knipoog die ze me gaf. Eindelijk was het zover en reed ik richting Amsterdam. Bij haar woonboot aangekomen stond haar motor ingepakt onder een groot stuk dekzeil. Ik liep de loopplank op en de deur zwaaide open. Een bel was niet nodig, het klossen over de loopplank was bel genoeg. “Ha! Die Jacob, kom binnen, wil je koffie?  Zei Suzan. (Dat kind drinkt altijd maar koffie, dacht ik.) “Lekker,” zei ik, en keek onder het koffie zetten naar haar. Ze was nog aantrekkelijker dan in mijn voorstelling, in een lekker strakke leren broek met weer die laarsjes met halfhoge hak, en die chromen ceintuur om haar middel. Met haar laarzen aan waren we bijna even groot. Haar T-shirt kon de omvang van haar borsten niet verhullen. Niet echt supergroot, maar wel vrouwelijk, stevig en goed gevormd. “Bevalt het wat je ziet?” Vroeg ze onverwacht, en betrapt mompelde ik “sorry”. “Geeft niet,” zei ze, “mannen staren altijd naar me, ik heb daar meestal een hekel aan, maar van jou kan ik het om een of andere reden wel hebben.”

“Zou dat komen omdat ik met de ogen van een fotograaf naar iemand kijk?” Vroeg ik. “Oh? Fotografeer jij?” Vroeg ze. “Nou ja, als hobby,” zei ik. “Wil je niet eens een portofolio van me maken, ik wil wel wat modellenwerk doen, maar een vakfotograaf is onbetaalbaar, of kan je zoiets niet?” “Jawel,” zei ik, “ik wil het graag voor je doen.” Weer dat bekende gevoel in mijn maagstreek, er stond iets erotisch te gebeuren. “Maar laten we eerst jouw motor wegbrengen, anders is de dag om.” We sleurden het ding achterin en reden naar de Amstel hoek kromme Mijdrechtstraat naar een grote motorhandelaar en reparateur. De chef keek ernaar, vulde een klantenkaart in, en zei “ik bel wel als hij weer klaar is, ik moet vorkpoten bestellen en tank en een koplamp, het kan wel twee weken gaan duren.” We klommen in de bus en reden terug naar het Zeeburgerpad. Suzan zei “ik heb de hele week niet kunnen werken door de pijn die ik overal heb, overal blauwe plekken, ik heb me thuis rot verveeld. Heb je je fototoestel bij je?” “Nee”, zei ik, “met die blauwe plekken kan ik je toch niet fotograferen, dat is geen gezicht.” Ze zei “dat is waar, daar had ik niet aan gedacht.” “Bovendien,” zei ik, “thuis heb ik een geïmproviseerde studio, met een geschikte achtergrond en goed licht, dat lijkt me toch beter, je wilt geen rotzooi-foto’s, toch?” Dat vond ze oké. We spraken af dat ze de volgende week, zondag, met de trein naar Almere zou komen en ik zou haar bij het station ophalen.

Om 11 uur stopte de trein uit Amsterdam en ik zag haar uitstappen. Ze had een lange donkerblauwe leren jas aan die haar schoonheid van boven tot beneden volledig bedekte. We liepen het station uit en staken schuin over. “Is het ver,” vroeg ze? “Nee”, zei ik, en wees, “zie je daar in de tweede zijstraat dat dakraam open staan? Daar woon ik.” Ik ontsloot de voordeur en we stapten naar binnen. Ik nam haar jas aan en hing die op de kapstok. Ze had een ruimvallende purperrode zachte angora-trui aan, zwarte hoge hakken, zwarte netkousen en een korte zwarte leren kokerrok die haar fraaie achterkant goed uit deed komen. Haar kleding liet over de inhoud niets om raden over.

“Koffie?” Vroeg ik. “Ja graag” zei ze, “ik loop op koffie.” Ik zette de koffiemachine aan en zei. “Kom, loop naar boven, dan kan je de studio even zien.” Op de eerste verdieping lagen de badkamer en twee kamers, de kleine kamer die ik als slaapkamer gebruik, en een grote over de gehele breedte van het huis, die gebruik ik als werkruimte en studio. Het was er lekker warm, omdat de zon op de ramen stond, en Suzan keek nieuwsgierig om zich heen. “Weet je,” Jacob, zei ze, “je moet me niet bleu vinden, ik vertrouw je, maar dit is de eerste keer dat ik een fotosessie doe, wil je me alles uitleggen?” “Natuurlijk, het is belangrijk dat de fotograaf alle tijd voor zijn model uittrekt en haar op haar gemak stelt zodat ze zich vrij en thuis voelt, dat komt haar expressie ten goede.” “Tjee, je hebt er echt verstand van, he?”

“Ik probeer mijn beste te doen, Suzan,” zei ik. “Weet je wat, ga lekker op je gemak op de bank zitten, dan stel ik de apparatuur op en maak alle instellingen in orde.” Ik zette het pilotlicht aan en stelde de contourverlichting op hoogte, en door het branden van de lampen liep de temperatuur snel op. Ik deed het raam open en de luxaflex dicht, zo werd het fris zonder inkijk. Ze zette haar koffiekopje op tafel en ging weer op de bank zitten. Ik drukte de radio aan, en zette een lekkere zwoele reggae-cd op. Suzan zat met haar voet op de grond het ritme mee te tikken. Ik stak een 85 mm lens op de camera en stelde scherp. Ik hield een belichtingsmeter voor haar gezicht, keek haar even kort diep in haar geheimzinnige ogen, en stelde de waarde van de belichtingsmeter in op de camera.

“Wat mij betreft kunnen we beginnen,” zei ik. “Wat moet ik doen dan,” vroeg Suzan. Ik antwoordde “dat mag je helemaal zelf weten, laat je maar gaan, je geeft zelf maar de grens aan, maar voor een portfolio moeten er wat standaardopnamen gemaakt worden, en daar zijn ook topless-opnamen bij, lingerieopnamen en soms blootfoto`s. Wat denk jij?” Vroeg ze. “Vertrouw je me?” Vroeg ik.

“Ja, Jacob, ik vertrouw je volkomen, je hebt immers de vorige keer de situatie ook niet misbruikt.” “Oké,” zei ik, “ik stel voor dat je eerst wat geklede plaatjes maakt, van alle kanten, staand en zittend, vervolgens stuk voor stuk een kledingstuk uittrekt, ik maak dan een opname vanuit verschillende hoeken met een hoofdcamera en twee automatische volgcamera’s, en achteraf beslissen we samen welke afdrukken je wilt gebruiken en welke je weg wilt gooien.” Dat leek haar een puik idee en ze begon op het ritme van de meeslepende reggae zich langzaam te ontkleden. Toen ze in haar spierwitte lingerie stond, zei ik “weet je dit zeker?” “Ja,” zei ze, “ga maar door.” Ze had een leuke spierwitte BH aan, met een vetertje in het midden van de voorkant als sluiting, en aan de bovenzijde afgezet met kant, en een klein wit bijpassende string ook met vetertjes aan de zijkanten. Ik keek door de lens van de hoofdcamera en ik wist, maar zij niet, dat de hoofdcamera aardig ingezoomd stond op haar heerlijkheden.

Die opnamen waren voor mezelf natuurlijk. De volgcamera’s zouden het werk moeten doen. Langzaam peuterde ze haar BH uit en toonde me haar mooi gevormde volle borsten, met mooi roze tepelhof en opstaande donkerrode tepels, welke in de zoom perfect opgenomen werden. Ze keek heerlijk opwindend de lens in. Na wat gewaagde pin-up-poses ging ze verder met de vetertjes aan de zijkanten van haar slipje. Ik zei “heel mooi, Suus, je bent een natuurtalent.” Ik zag haar glunderen en voelde dat ze extra haar best ging doen. Met een blosje op de wangen en met langzame en sensuele bewegingen ging haar slipje naar de grond en stond ze in natura in al haar schoonheid voor me. De ingezoomde hoofdcamera had feilloos opgepikt dat haar kutje bijna helemaal kaal was en de mooie roze lipjes van haar poesje iets openstonden en verdacht glommen. “Dank je wel,” zei ik.

“Is het nu al klaar?” Vroeg ze verwonderd. Ik begin het net leuk te vinden en op gang te komen! Ik fronste m`n wenkbrauwen en zei “wat bedoel je?” Ze zei “nou, ik wil jou ook een paar opnamen geven, maar die alleen voor jou ogen bestemd zijn!” “Oh, daar ben ik erg blij mee,” zei ik verrast, “wat wil je?” Tot mijn verbazing zei ze. “Ik wil het zo, dat ik je mateloos opwind.” “Dat is goed,” zei ik, ogenschijnlijk cool, “ga op de bank zitten, kijk in de lens en laat je fantasie de vrije loop.” Ik ging achter de hoofdcamera staan, stelde de scherpstelling op auto en trok de zoom van de lens beeldvullend op waar hij zijn moest. Ze legde haar armen in haar nek zodat haar prachtige borsten fier en ferm naar voren staken, streelde haar borsten, draaide haar tepels, streelde haar buik, streelde haar schaamhaartjes, ze ging verder en verder, steeds brutaler en uitdagender. Ze stond op, ging op haar knieën zitten op de bank, en toonde me haar mooie billen en daaronder haar in schaduwen verborgen spleetje. Ze kreeg steeds meer zelfvertrouwen en durfde steeds meer, aangemoedigd door mijn stimulerende aanwijzingen. Ze draaide op haar rug, spreidde haar benen en toonde haar mooie spleetje. Ik gaf geen krimp, en ze ging door met het opgeilen van de camera, en mij ook, maar ik gaf geen krimp. Toen wreef ze met een vinger door haar spleetje en spreidde haar lekkere roze schaamlipjes, waardoor er niets maar dan ook niets verborgen bleef. Ze schoof het hoedje van haar clitoris naar achter en begon haar lekkere plekje met een natte vinger op haar gemak te cirkelen en strelen.

Ze stond op, liep heupwiegend naar de grote tafel en pakte een banaan uit de fruitschaal. Ik kreeg het zweet op mijn voorhoofd. Ze likte de banaan nat en liet hem een klein eindje haar kutje in glijden. Ze keek me geil lachend aan en liet langzaam maar zeker de banaan tot het stompje in haar vrucht glijden. Langzaam haalde ze hem in en uit, telkens weer, tot ze met haar heupen begon te schokken en draaien. Ze trok de banaan uit haar kadetje en likte hem van boven tot beneden af. Mijn broek begon zo langzaamaan te klein te worden voor mijn erectie en ik kreunde. “Oh Suus, wat doe je met me aan”. Grinnikend keek ze weer botergeil in de lens en zei “ik wind je op he?” “Meid, je weet niet half hoe erg,” kreunde ik. Daarna was ze echt niet meer te stoppen en gaf een prachtige masturbatieshow weg.

Ze gleed met haar vingers door haar sneetje, spreidde haar lipjes, vingerde haar klitje, streelde haar roze rozet, spreidde haar billen, maakte lik-bewegingen naar de camera, en het werd steeds geiler. “ik denk niet, dat ik me aan mijn afspraak kan houden”, zei ik met schorre stem. “Daar had ik eigenlijk ook niet op gehoopt,” kreunde ze, “kom je bij me zitten?” Dat was niet tegen dovemans oren, ik kroop naast haar op de bank en ze begon me te kussen en te strelen. “Je weet wat er kan gebeuren, hé?” Vroeg ik. “Ja, lekker,” zei ze. Ik schopte m`n schoenen en broek uit, zij sjorde m`n T-shirt omhoog en over m`n hoofd, rukte m`n boxershort onder me vandaan en keek tevreden naar m`n piep. Ze nam hem stevig in haar hand en drukte m`n voorhuid naar achter. Een druppel voorvocht lekte omlaag. “Mm…”, lekker, mompelde ze, “je bent nog geiler dan ik gehoopt had. Knap van je dat je je zo beheerst hebt.” Ik legde m`n arm achter haar nek, kuste haar en streelde haar malse borsten. Ik zei “je weet niet half hoe geil je me gemaakt hebt, hoe ik naar je verlangd heb”.

Ze verstevigde haar greep op mijn Jantje en haalde met langzame bewegingen m`n voorhuid op en neer, zo langzaam dat ik steeds meer verlangende naar een hoogtepunt. Ik streelde haar borsten, en voelde haar tepels weer hard worden onder mijn vingers. Ik legde m`n hand vlak op haar buik en drukte die zachtjes in. Ik streelde en kriebelde haar schaamhaartjes, haar schaamlippen, en gleed met m`n wijsvinger tussen haar roze lipjes. “Mm… ja… ah…” kreunde ze, “hier heb ik de hele week naar uitgekeken!” Ik vingerde haar dat het een lust was, zij trok mijn piep tot mijn eikel donkerpaars was, en ik tilde haar op en legde haar ruggelings op de bank. Op een knie op de bank en met een voet op de grond streelde ik met mijn eikel haar ingang, en ze kronkelde van geilheid.

“Mm… kom er in, kom er diep in,” kreunde ze. Ik ging iets dieper voorover zodat m`n eikel lekker voorin haar grotje zat en genoot even van dat heerlijke gevoel van warmte en zachtheid van haar schaamlipjes. “Oh! Dieper, kom nou,” mompelde ze, en plagerig ging ik enkele centimeters dieper. Ze schokte met haar heupen om de lengte te krijgen, maar ik hield de afstand. Toen ze even genietend stil lag drukte ik langzaam maar zeker mijn volle lengte neer binnen, en schor zei ze. “Oh god, wat lekker, ga door.” Ik drukte door totdat ik haar baarmoedermond voelde, en drukte nog eens na. Ik haalde terug tot ik er bijna uit-glibberde en drukte weer gestaag helemaal door. “Oh, Jacob, wat lekker geil doe je dat,” kreunde ze, en stootte ongeduldig haar bekken naar voren. Langzaam begon ik mijn tempo te verhogen, ervoor zorgende dat ik steeds de hele lengte gebruikte. Ze begon te hijgen en onregelmatig te ademen, dat even later over ging in gekreun. “Oh, ja, ga door, o, god, ik kom!” Piepte ze, en begon wild en spastisch te schokken. Ze viel uitgeteld achterover en mijn stijve gleed daardoor uit haar kutje.

“Foei, wat kan jij het lang ophouden,” kreunde ze. “Ja lekker he?” Zei ik. Ik schoof mijn hand onder haar door en draaide haar op haar buik, en ik keek tegen haar heerlijke malse billen aan, die lekker gesloten tegen elkaar lagen. Ik zakte door m`n knieën, spreidde haar billen iets, likte van boven naar beneden haar bilspleet, en voelde haar spieren ontspannen. Ik likte dieper en dieper, kwam bij haar kleine gaatje terecht, ik drukte zachtjes en m`n tong gleed een stukje naar binnen. O, wat was dat lekker, die lekkere seksgeur van haar drijfnatte kut, haar malse billen tegen mijn wangen, haar gaatje rond mijn tong, ik genoot. “Mm… wat is dat lekker, meer,” vroeg ze. Ik richtte me op, spreidde haar billen iets en gleed met mijn Jantje tussen haar drijfnat gelikte billen richting haar roze gaatje. Ik draaide rondjes met mijn eikel om haar kleine sterretje, en hoorde aan haar kreunen dat ze er klaar voor was.

“Oh, ja, doe het,” mompelde ze. Ik drukte m`n eikel tegen het sterretje en verhoogde de druk langzaam een beetje. Onverwacht gleed mijn eikel voorbij haar sluitspier en werd lekker achter de kop van mijn lul vastgehouden. Ik wachtte enkele seconden om haar te laten genieten en verhoogde de druk iets. Langzaam maar zeker gleed ik wat dieper haar endeldarm binnen tot halverwege mijn piemel. Ze begon onsamenhangende woordjes te fluisteren en ik ging langzaam in en uit. Ik schoof mijn hand onder haar buik en streelde haar lipjes en haar klitje. Ze begon weer te schokken en kreunde. “Oh, ik kom weer!” “Ik ook,” mompelde ik, en ik voerde mijn tempo op, en met een explosief orgasme die wel vanuit mijn tenen leek te komen gierde ik kreunend en stotend haar darmen vol met eindeloos lijkende lange hete slierten sperma. We ploften terug op de bank terwijl mijn eikel nog in haar gaatje zat, en sloeg mijn armen om haar heupen heen, zodat hij er ook zeker in bleef. Ze kneep iets met haar achterste, en langzaam voelde ik mijn half-harde erectie wegebben. Ik trok me langzaam terug uit haar brandende kontje, en veegde met een papieren zakdoekje m`n piep droog. Ik pakte een gastenhanddoek uit de la en veegde haar kutje en kontje droog en schoon.

“Wat doe je dat lekker en zorgzaam,” zei ze. “Dat heb je toch verdiend,” zei ik? “Kom, gaan we lekker douchen.” Ik deed de kachel in de badcel aan en we kropen samen lekker onder de hete douche. Op haar schouder zag ik nog een blauwe plek en drukte er een kus op. “Op m`n billen ook”, zei ze, ik zonk door m`n knieën en kuste haar lekkere malse billen. Ze draaide zich een halve slag en zei “op mijn poesje zit ook een blauwe plek!” Dat kon ik niet goed zien maar ik geloofde haar onmiddellijk en kuste uitgebreid haar lekkere schaamstreek. “Oh, god, Jacob, je maakt me weer geil,” zei ze, en sloeg een been over m`n schouder. Mijn tong schoof vanzelf naar haar lokkende kutje, en ik likte haar lipjes en clitje tot ze kreunend de derde keer zoetjes klaarkwam. Ik stond op en ze greep mijn nog half-harde piemel, en begon er zachtjes aan te melken.

Toen hij weer fier overeind stond, kreeg ze de goede slag te pakken, en even later spoot ik een klein restje sperma over haar buik. Genietend stond ze tegen de douchewand, wreef mijn zaad vermengd met douchewater uit over haar buik, en zei in en in bevredigd ”Jacob, kunnen we dit niet vaker doen? Je hebt me zo lekker en intens klaar laten komen, dat heb ik nog nooit meegemaakt.”

“Nou, graag,” beaamde ik, en schoof een badjas om haar schouders. Ik draaide de luxaflex iets open en het zonlicht stroomde naar binnen. Gelukzalig zaten we in de zon tegen elkaar geknuffeld op de bank.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *