Bridgeclub

()


Zaterdagmiddag, ik reed naar de garage om mijn auto op te halen die ik ’s morgens had weg gebracht voor een onderhoudsbeurt. In het voorbij rijden van de showroom ving ik een glimp op van een dame in een leuk jurkje. Ik haastte mij naar binnen naar de receptie, maar in geen velden of wegen was de dame in het jurkje te bekennen. Aan de receptie kreeg ik door dat het nog een klein kwartiertje tot twintig minuten kon duren eer mijn auto klaar was. Ik accepteerde dit, retourneerde de huurauto en wilde eigenlijk auto’s gaan kijken toen vanaf het toilet de dame in het jurkje kwam aangelopen. Ze zag er echt goed uit van zo dichtbij en ze ging richting de wachtkamer van de receptie. Kennelijk had ze ook haar auto binnen gebracht voor onderhoud. Ik besloot om het kijken naar auto’s maar even uit te stellen en mij ook in de wachtkamer te zetten. De dame ging aan een lange ovale tafel zitten en bladerde door een boekje. Ik stelde mij op aan de korte kant van de tafel en deed of ik ook een boekje zat te lezen. Na enige tijd zag ik tot mijn verbazing dat ze haar (vrouwelijke) positie met de benen over elkaar, veranderde tot beide benen naast elkaar met een toch ietwat ruime inkijk. Helaas vanaf de plaats waar ik zat kon ik niet in of onder haar rokje kijken. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en mij aan de andere zijde van de tafel, recht tegenover haar te settelen. Als excuus gebruikte ik de krant, want op de korte kant van de tafel was geen ruimte om een krant te lezen. Vervolgens wilde ik mijn schoenveter als smoes gebruiken om eens te bukken en onder de tafel te kijken, helaas maar waar, droeg ik instappers zonder sokken. Nou ja een keer friemelen onder de tafel aan mijn voet kan geen kwaad. Ik schoof mijn stoel naar achter en dook onder de tafel om eens aan mijn schoen te rommelen.

De dame in kwestie reageerde direct door haar benen weer te kruisen, dit was dus een té opvallende beweging. Ik schoof mijn stoel weer naar voren, iets minder ver dit maal en ging weer zogenaamd de krant lezen. Mijn mobieltje piepte, ik kreeg een sms binnen en hield mijn mobieltje onder de tafel op schoot om deze te lezen. Tegelijkertijd kreeg ik een super idee. Mijn buurman twee stoelen verder, stond op want zijn auto was klaar. Dit was exact wat ik nodig had om mijn snode plannen uit te voeren. Ik zette de digitale camera van mij telefoon aan en probeerde of ik erop kon zien vanuit de positie waarin ik zat. Helaas was het niet mogelijk om via deze hoek op het scherm te kijken en niet op te vallen voor de dame aan de andere kant van de tafel. Ik besloot gewoon elke keer een foto te nemen. Ik begon met mijn telefoon te rommelen en zette de sluitertoon uit. Gelukt, net op het moment dat ik met de telefoon een foto wilde maken zag ik dat de dame anders ging zitten. Ik waagde mijn geluk en knipte de foto.

En inderdaad het resultaat mocht er zijn, ik had een foto geknipt en de dame haar moderne hoog gehakte schoenen stonden weer naast elkaar op de grond op enige afstand van elkaar. Dat was ook niet zo moeilijk want dat was het enige wat erop stond. Het waren van die sexy open hoge haken met een dergelijk doorlopende hak uit één stuk van voor naar achter. In mijn enthousiasme had ik een beetje te schuin gefotografeerd, het waren sexy schoenen maar het was eigenlijk niet waar ik op uit was geweest. Ik verwijderde de foto en probeerde het opnieuw, ditmaal met succes. Echter de ruimte tussen ons aan die ovale tafel was toch best groot en hoewel de camera toch tweeduizend megapixel kwaliteit had, was het resultaat op mijn kleine schermpje een beetje magertjes. Ik zag haar beide knieën en haar rokje, maar het resultaat was nog niet wat ik wilde.

Ik probeerde het nog eens en nog eens, allemaal het zelfde resultaat. Ik wilde net de zoom functie van de camera aanzetten toen de dame wederom schuifelde op haar stoel. Ik keek haar aan, ze keek mij recht in het gezicht aan en lachte mij vriendelijk toe. Enfin, met ingezoomde camerastand beproefde ik mijn geluk nog eens. Wow, wat een resultaat, maar helaas waren haar benen niet ver genoeg van elkaar om überhaupt te kunnen zien of ze een slip aan had. Ik kon redelijk ver naar binnen gluren maar nog net niet ver genoeg. Op dat moment stond de dame op en liep weg uit de wachtkamer. Ik verbaasde mij over deze actie omdat er nog niemand was geweest om te zeggen dat haar auto klaar was. Al balende zette ik mijn camera uit en beantwoordde de sms die ik binnen had gehad. Na ongeveer een minuut of twee kwam ze terug de wachtkamer ingelopen, tapte een glaasje water en ging weer recht tegenover mij zitten. Ze zat nog geen vijf seconden of mijn telefoon piepte weer dat er een sms binnen was gekomen.

“Zo, ze moeten je wel hebben vandaag” zei de dame, ik lachte vriendelijk en zei dat het wel mee viel. Ik deed alsof ik geïnteresseerd was naar de sms en hield mijn telefoon onder de tafel. In werkelijkheid stelde ik mijn telefoon weer in op camerastand met zoom. Ik besloot om niet te wachten want de dame was weer aan het schuifelen en ik nam gelijk een aantal foto’s achter elkaar. Nadat ik mijn telefoon weer boven de tafel hield en de genomen foto’s bekeek, deed ik de schokkende ontdekking dat de dame niet alleen haar benen verder uit elkaar had gedaan, maar doordat het rokje iets hoger lag dan op de eerste serie. Gunde ze mij op die manier een blik op…? Ja, inderdaad, in stilte viel mijn mond bijna open op de tafel. Deze dame ergens eind dertig, hooguit begin veertig had geen slipje aan! Ik had een drietal foto’s geschoten van een keurig met een klein lijntje geschoren vrouwelijk schaamdeel.

Opgewonden als ik was en hongerig naar meer, hield ik de telefoon weer op camerastand onder de tafel. Weer schuifelde ze op haar stoel en ik was bang dat ze, in mijn nadeel, was gaan verzitten. Ik schoot twee foto’s en haalde de telefoon weer boven de tafel. Ongelooflijk maar waar, ze had haar linkerbeen ietwat schuin tegen het fauteuiltje gezet waardoor ik nog meer inkijk had verkregen. Ik besloot dan ook niet langer te wachten en nog meer foto’s te schieten. Enfin, een paar foto’s verder werd helaas mijn droom verstoord door de man van de receptie dat mijn auto klaar was. Ik stond op deed mijn telefoon in mijn zakken en liep richting de balie. Ook de dame haar auto was klaar en zij voegde zich naast mij aan de balie.

Ik wenste iedereen inclusief de dame een prettig weekend en liep naar buiten om mijn auto te zoeken. Hij stond niet waar ik hem had weggezet, ik liep dus weer terug om te vragen waar mijn auto stond en op mijn weg naar binnen kwam ik de dame tegen die net naar buiten liep. Ze lachte weer vriendelijk en ik lachte beleefd terug, ze moest een weten. Mijn auto stond inderdaad aan de andere kant meldde de baliemedewerker en ik liep weer naar buiten. Buiten aangekomen stond de dame om de hoek bij de ingang te wachten. Toen ik haar wilde passeren draaide ze zich naar mij toe met haar sigaret. Ik dacht dat ze wat wilde vragen dus ik keek haar aan.

“Zijn ze goed gelukt?” Ik vroeg mij af wat ze bedoelde en besloot de eeuwige onschuldige te spelen. “Wat bedoelt u?” Vroeg ik haar.

“Nou die foto’s die je hebt gemaakt, zijn die goed gelukt?”

“Foto’s?” Stamelde ik eruit.

“Kom, niet zo onschuldig doen, we weten beiden waar je mee bezig was.” Ik wist niet wat ik moest zeggen, ik was sprakeloos, deze dame heeft mij gewoon door, hoe had ze dat in vredesnaam kunnen zien? Het antwoord liet niet lang op zich wachten.

“Luister, je plan was bijzonder goed, en in principe had ik er nooit achter kunnen komen, je pech was dat ik via het schuine raam achter je alles kon zien waar je mee bezig was.” Het had geen zin mij nog verder te verzetten, ik was helemaal vergeten dat we in een door glas omgeven wachtkamer zaten en was dus overduidelijk betrapt. Ik moest mijzelf proberen te redden, want voor het zelfde geld klaagde deze dame mij nog aan ook.

“Ok mevrouw, u hebt gelijk ik ben schuldig, ik zal er niet verder om liegen, ik zal de foto’s onmiddellijk verwijderen van mijn telefoon en bied u hierbij mijn welgemeende excuses aan.”

“Wie heeft gezegd dat je ze moest verwijderen? Ik zou ze graag willen zien als het kan.” Ik stelde de dame voor om ergens wat te gaan drinken als ze tijd had, want hier op zaterdagmiddag voor de ingang van de garage leek mij nou ook niet echt de geschikte locatie. Ze stemde in mij achterna te rijden naar iets. We reden naar een café dat niet te ver uit de buurt lag ik en ik zocht een tafel uit die een beetje weg lag van de andere tafels.

“Ben je verlegen of houd je niet van pottenkijkers?” Lachte ze. Ik verklaarde dat ik het met opzet deed en dat de situatie al pijnlijk genoeg was voor mij om het ook nog eens met anderen te delen. Ze knikte instemmend en nam plaats. “Nou laat maar eens zien wat je er van hebt gebakken.” Ik haalde mijn mobiele telefoon weer uit mijn zak en bladerde naar de foto’s. Ik hield de telefoon met opzet op de ‘preview mode’ hopende mijzelf te kunnen excuseren dat de kwaliteit toch niet zo best was. De ober kwam, en we bestelden. Ik nam een ijsthee en de dame nam een wit wijntje. “Alcohol en zo dadelijk toch weer autorijden?” vroeg ik haar. “Ja, ik weet dat het niet mag, maar ja, stiekem foto’s maken van onwetende en onschuldige dames mag ook niet” Ze lachte heel vriendelijk en knipoogde erbij. Ik voelde mij toch erg slecht hierover, maar goed we gingen verder met de foto’s. “Jeetje, ze zijn wel erg klein zo, en met dit zonlicht zie ik al helemaal niets.” Opluchting begon zich meester van mij te maken, het zou misschien toch wel meevallen allemaal, niets was minder waar helaas…

“Ik moet ze zien op de computer anders kan ik er niets van zeggen.” Ik vroeg haar hoe ze dat wilde doen, maar kreeg prompt de reactie dat ik dat maar aan haar moest overlaten. Ze klapte mijn telefoon dicht en gaf hem terug. Onze drankjes kwamen ondertussen en ik maakte een toast beweging, de dame beantwoordde mijn toast en nam een kleine slok van haar witte wijn. “Eén glas mag toch wel?” Ik knikte instemmend ik wilde haar niet te veel in het vaarwater zitten. Ze leunde wat achterover om haar gezicht in de zon te houden en op dat moment kregen we kennelijk beiden hetzelfde idee. Ik zou echter nooit meer durven om dit bij deze dame te doen, maar kennelijk had de dame andere plannen.

“Alles leuk en aardig, we zitten hier wel zo lekker in het zonnetje, maar hoe heet je eigenlijk?” Ik stak mijn hand uit over de tafel en stelde mijzelf voor.

“Aangenaam ik ben Hagar.”

“Hai Hagar, ik ben Rosa en ik vind het ook aangenaam om kennis met je te hebben gemaakt. Maar zou je het niet nog eens willen proberen?” Ik hield mij van den domme maar wist eigenlijk goed wat ze bedoelde. “Zou je niet nog een paar foto’s willen maken?” Ik antwoordde dat ik dat met alle plezier deed, maar vroeg wel wat ze precies bedoelde.

“Nou, gewoon hier foto’s maken met je telefoon net zoals je bij de garage hebt gedaan.” Nadat ik eens om mij heen gekeken had en zag dat er niemand mij kon zien, stemde ik volmondig toe. Rosa verschoof haar stoel zo dat ze recht tegenover mij zat. Ze ging weer achterover leunen met haar gezicht in de zon, en ik haalde mijn telefoon weer uit mijn zak. Ik stelde de camera in en begon weer foto’s te maken.

“Zie je het beter dan bij de garage?” Vroeg Rosa. Ik antwoordde dat de ruimte inderdaad korter was maar dat ik door de lichtinval net wat minder zag. Wat ze toen deed leek gewoon een droom voor vele mannen. Ze legde haar linker been net als in de garage wat hoger tegen de zij-leuning van het stoeltje en zei. “Probeer het nou eens.” Zo gezegd zo gedaan. Rosa wisselde nog een paar maal van zithouding, maar de laatste houding was absoluut de beste. Ze had haar linker schoen op de stoel gezet haar knie boven de tafel uit en hield haar rechter been een beet schuin naar rechts. Ik nam snel twee foto’s maar besloot ook nog een filmpje van het geheel te schieten. Terwijl ik aan het filmen was, haalde Rosa een vinger tussen haar schaamlipjes heen. Ze dacht waarschijnlijk dat ik dit op foto’s nooit zou zien maar ik was aan het filmen. Ik stopte met filmen en hield mijn telefoon demonstratief boven tafel. Rosa begreep de hint en ging gelijk fatsoenlijk zitten. De drankjes waren snel genuttigd en ik keek Rosa vragend aan.

“Kom vanavond na 20:00 uur naar dit adres, mijn man is dan naar de bridgeavond en blijft lang genoeg weg zodat we de foto’s kunnen bekijken.” Ze schoof mij een briefje over de tafel waar ze net haar adres had opgeschreven en stond op. Ik nam het briefje in ontvangst vroeg of ze echt niets meer wilde drinken. Ze antwoordde dat ze genoeg had gedronken en dat ze nu naar huis ging, maar dat ik in ieder geval geen foto’s mocht wissen. Ik beloofde dat ik niets zou wissen en stond ook op om binnen te gaan betalen.

Toen ik terug buiten kwam zag ik nog net haar Megan cabrio de straat uit rijden. Ik reed naar huis en sloot snel mijn telefoon via bluetooth aan op de computer en kopieerde alle foto’s en het filmpje. Oei, zelfs de eerst foto’s zonder zoom waren goed genoeg, het was alleen het kleine schermpje waarom ik niets zag. Maar ik deed tevens een ander schokkende ontdekking, want na wat zomen en lichter maken van de eerste serie foto’s, bleek dat Rosa tijdens de eerste serie foto’s een witte slip of string droeg! Ze had mij dus kennelijk vanaf het eerste moment door en had mij zelfs in de kaart gespeeld om tijdens die twee minuten afwezigheid haar slipje uit te trekken en terug te komen. Ze heeft het spel meegespeeld dus mijn schuldgevoel nam met het foto’s kijken terug tot 50%.

Ik maakte mij dus klaar voor wat er ging komen, ik nam een frisse douche, at wat en besloot toen met laptop, digitale camera en telefoon richting het door Rosa opgegeven adres te gaan. Ik zorgde dat ik ruim na 20:00 uur arriveerde bij Rosa. Ze maakte de deur open en had een bijna gelijk jurkje aan maar wel dezelfde schoenen als ‘s middags.

“Zoo, je bent nogal wat van plan” zei ze al wijzende op mijn laptoptas. Ze moest eens weten dat ik voor de zekerheid ook mijn digitale camera had meegenomen. We liepen door het grote vrijstaande huis en gingen richting het terras. “Ik heb mijn laptop meegenomen zodat je de foto’s kan zien.”

“Oh dat is geen probleem hoor, ik heb ook een bluetooth apparaatje.” Deze dame wist van wanten dus ik moest op mijn tellen passen. Ik startte mijn laptop en maakte via bluetooth verbinding met mijn telefoon. Ik kopieerde alle foto’s naar de laptop. Rosa kwam naast mij staan en vroeg of ik iets wilde drinken, ik vroeg om iets fris. Twee minuten later kwam ze naar buiten met een wit wijntje en een blikje ijsthee.

“Heb ik speciaal voor jou gehaald, mijnheer alcohol vrij achter het stuur.” Ik lachte en klikte het blikje open. Rosa schoof haar stoel naast mij en ging zitten.

“Zo dan kan de show nu beginnen.” Haar woorden lieten mij bijna ontglippen dat haar show vanmiddag al was begonnen, maar ik hield mij in. Ik opende het menu en begon de foto’s van mijn telefoon naar mijn laptop te kopiëren. Toen ze er allemaal op stonden, begonnen we met de eerste serie foto’s.

“Stiekemerd die je bent, je hebt er nog al wat gemaakt is het niet?” Ontkennen had geen zin, maar ik floepte er per abuis uit: “Over stiekem gesproken, op de eerste serie had je nog ondergoed aan en op de tweede serie niet meer!” Oei, had ik het nou verknald of wat ging er gebeuren?

“Ok, je eerste duik onder de tafel dacht ik wat een onbeschofte vlerk. Pas later ontdekte ik via het glas waar je mee bezig was en ik kon mij niet inhouden. Ik vond het bijzonder inventief hoe je toch mij kon begluren zonder dat ik er eigenlijk niets van in de gaten had. Ik biecht op dat ik er opgewonden van werd en ik wilde je creativiteit belonen. Daarom ben ik naar het toilet gegaan, heb mijn string uitgetrokken en wilde jouw spel meespelen. Maar ik wist niet dat je die hele eerste serie al had geschoten.” Ik lachte beschaamd, maar het kon mij niet meer schelen. Ik was fout, maar ze had het spel meegespeeld, dus mijn nachtrust zou er niet minder om worden, geen schuldgevoel nodig, dat was duidelijk.

“Ok, dat is erg duidelijk, maar waarom liet je mij opnieuw foto’s maken bij het café?” Ze begon een klein beetje te blozen.

“Ik moet toegeven, dat ik bijzonder opgewonden was door jouw actie en op dat terras begluurd worden door jou en mijzelf te laten fotograferen deed mijn bloed aardig koken van genot.”

“Ja, zo erg zelfs dat je er niet vanaf kon blijven.” Nu was Rosa het die zich betrapt voelde. Ze probeerde het te verbergen maar de blos was overduidelijk te zien.

“En hoe kom je daar bij?” Probeerde ze onschuldig.

“Ik heb toevallig gezien dat je met je vingers niet van je vrouwelijkheid kon afblijven.”

“Maar dat kan niet want het staat niet op de foto’s!”

“Klopt, maar wel hierop.” Waarop ik vervolgens het filmpje op mijn telefoon afspeelde.

“Ooi stiekemerd, een weerloze en gewillige vrouw, die je nog eens iets gunt en dan nog de situatie misbruiken!” Ik antwoordde haar dat het absoluut geen misbruik was en dat ik gewoon in plaats van een foto een filmpje had gemaakt. Van het één op het andere moment was het ijs gebroken.

“Ik zal open kaart spelen, ik was behoorlijk opgewonden en kon er inderdaad niet vanaf blijven. Ik ben daarom snel naar huis gereden en zelfs onderweg kon ik niet stoppen met mijzelf aan te raken. Toen ik thuis kwam ben ik rechtstreeks naar de badkamer gelopen en heb mijzelf daar in geen tijd klaar gevingerd.” Ik schrok van deze openbaring, maar probeerde de situatie te controleren en naar mijn hand te zetten.

“Heb je ervan genoten, heb je misschien zelfs aan mij gedacht terwijl je dat deed?” Het antwoord liet op zich wachten, ze slaakte een klein zuchtje.

“Ja, ik heb ervan genoten en ja ik moest wel aan jou denken. Maar ik zal je alles verklaren, ook waarom ik met je spelletje heb meegespeeld. Zoals je binnen kunt zien op foto’s ben ik getrouwd met een oudere man. Ik wil hem niet afvallen want het is een schat van een man, maar seks zit er gewoon niet vaak meer in. Toen ik in de gaten kreeg dat je probeerde mij te begluren werd ik in eerste instantie boos. Maar je deed het ook zo onbeschoft. Toen ik zag dat je op een gehaaide manier bezig was, werd ik er opgewonden van. Toen besloot ik je spel mee te spelen en ben naar het toilet gegaan om mijn slip uit te trekken. Op het terras werd ik zo opgewonden van het idee dat iemand mij begluurde en de rest het niet kon zien dat ik mezelf niet meer in de hand kon houden. Eenmaal thuis aangekomen wilde ik gewoon nog maar één ding en dat was klaarkomen. Ik hoopte dat je zou komen en dat het jou ook zo had opgewonden.”

“Nou dat is je gelukt, daar heb ik niet eens zodanige moeite mee. Het is ook niet elke dag dat je een vrouw begluurt en dan zo rijkelijk beloond wordt.” Ze lachte lief en schuifelde op haar stoel, dit was het moment om aan te vallen.

“En ben je nu ook voorbereid?” Haar lach werd mysterieus, ze sloeg haar benen over elkaar als in Basic Instinct.

“En heb je kunnen zien hoe voorbereid ik ben?” Ze schommelde met haar been heen en weer zodat de hak bungelde aan haar tenen.

“Nou daar had je de benen niet voor over elkaar hoeven slaan,” zei ik al knikkende in de richting van haar borsten. Het was warm buiten, een bijna broeiende lucht en haar tepels stonden fier vooruit. Ze liet haar been van haar knie glijden en deed ze uit elkaar.

“Denk jij dat je dit poesje kan voorzien van alle aandacht,” zei ze terwijl ze haar jurk een beetje omhoog trok zodat haar vrouwelijkheid in alle glorie was te bewonderen. Het streepje dat er eerder die dag nog op stond was verdwenen.

“Ik geef geen garanties maar proberen kan ik het altijd.” Ik schoof van mijn stoel en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Ik stroopte haar jurkje verder omhoog en wreef met mijn handen over haar dijen. Net als bij het café gooide ze haar hoofd achterover en zuchtte diep. Mijn handen waren nu erg dicht bij haar gladgeschoren poesje en overmand door geilheid schoof ik haar benen nog verder uit elkaar. Ik streek over haar poesje met mijn vingers en een lichte kreun ontglipte haar lippen. Mijn tong ging langs haar dijbeen, tergend langzaam richting haar poes. Mijn tong raakte haar schaamlippen en ik streek een paar keer van boven naar beneden. Met mijn vingers opende ik haar geopende poes verder en haar clitoris deed van zich spreken. Mijn tong gleed nu van onder naar boven tussen haar kleine lipjes richting haar clitoris. Voor haar clitoris stopte ik en begon er omheen te cirkelen met het puntje van mijn tong. Haar gekreun werd luider en frequenter. Mijn middelvinger gleed nu door haar natte poesje. Op het moment dat hij bij haar grotje kwam stopte ik en ik bleef ook daar met mijn vinger cirkelen. Ik begon kleinere cirkels te maken met mijn tong tot ik haar clit had gevonden.

“Hm… pff…” was alles wat er uit haar mond kwam. Ik likte haar clitje stevig en begon er ook zachtjes op te zuigen en sabbelen. Mijn vinger had zijn weg naar binnen al gevonden. Na enkele minuten voelde ik de spieren in haar poesje samentrekken, ze begon klaar te komen. Onmiddellijk stak ik een tweede vinger in haar poesje en begon haar G-spot te masseren. Enkele seconden later kwam ze met een kleine kreet en een zachte zucht schokkend klaar.

“En denk je dat ik gekwalificeerd genoeg ben?” Ze lachte en vroeg mij of ik haar binnen op de bank wilde nemen. De controle lag nu volledig in mijn hand en ik speelde mijn troef uit.

“Mag ik alles dan vastleggen op beeld?” Ze keek mij aan en zei. “Alleen als ik ook een setje kopieën krijg.” Natuurlijk stemde ik in en met mijn digitale camera liepen we naar binnen. Ze deed haar jurkje uit en ging op de bank zitten. “Vind je het sexy als ik mijn hakken aan houd?” Het waren sexy hakken dus ik had er absoluut geen problemen mee. Ze vroeg of ik mij ook wilde uitkleden en voordat ze haar zin over haar lippen had, lagen mijn kleren op de grond. Ze knielde neer voor mij en nam mijn harde lid in haar mond. Als een meisje van een jaar of achttien; hongerig naar een goede neukstaaf begon ze mij als een wilde te pijpen. Ze slokte mijn hele mannelijkheid naar binnen en geil als ik was voelde ik dat ik het met dit tempo niet lang vol zou houden. Er kon geen pauze vanaf dus ik besloot mij te melden. “Niet zo snel, anders spuit ik binnen een minimum van tijd.”

“Lekker laten gaan dan, spuit maar gewoon in mijn mond, ik ben dol op zaad.” Dat benodigde geen verdere aanmoediging en binnen een minimum aan tijd spoot ik haar mond vol. Gulzig slikte ze al mijn sperma door en likte mijn eikel helemaal schoon. Ze ging achterover liggen op de bank en spreidde haar benen.

“Maak een paar geile foto’s van mij.” De digitale camera was zo gepakt en al snel schoot ik er op los. Ze begon zich langzaam te vingeren en ik bleef mijn geheugenkaart maar vullen met geile foto’s. Opeens kwam ze overeind en ze zocht met een snelle blik om zich heen. “Zoek je wat,” vroeg ik haar een beetje laconiek. Ze keek nog een paar keer om haar heen en dook daarna onder de tafel en graaide naar een paar hoge hakken die daar stonden. Vragend keek ik haar aan en kennelijk bemerkte ze dat ik niet wist wat er nu ging gebeuren. “Blijven fotograferen dan zal ik je wat laten zien.” Ze zette de hakken naast zich neer en ging weer wijdbeens op de bank liggen. Al cirkelend met haar vinger om en op haar clitje begon ze met haar andere hand haar schaamlippen te openen. Ondertussen klikte ik er vrolijk op los, met één GB aan geheugen kon ik nog wel even vooruit.

Eerst met één vinger en al snel met twee vingers begon ze haar grotje te vingeren. Opeens hield ze op met haar clitje te stimuleren en pakte één van de hoge hakken vast. Het was een instap model met gesloten neus en ik denk ongeveer 9 á 10 centimeter hoog. Ze hield ook op met vingeren; boog voorover om haar jurkje op te pakken en begon de hak af te poetsen. Al snel liet ze zich weer achterover vallen op de bank en begon weer driftig twee vingers op en neer naar binnen te schuiven. Ze pakte haar schoen bij de neus vast en begon aan de hak te likken en het leek er even op of ze de hak pijpte. Ik kon mijn ogen niet geloven en rare gedachten schoten door mijn hoofd. ‘Zou ze werkelijk die schoen(-en) gaan gebruiken? Doet ze dit vaker zo? Wat is ze met twee schoenen van plan?’

Ik besloot niet verder na te denken en gewoon mijn foto’s te schieten. Maar, mijn geile gedachten waren niet in de koude kleren gaan zitten en mijn jonge heer liet alweer lichtelijk van zich spreken. Rosa trok de twee vingers terug uit haar kutje en spreidde haar lippen wijd open. Met haar ander hand bewoog ze de schoen richting haar openstaande kutje. De camera maakte nu werkelijk overuren, zo iets raars maar tevens bijzonder geil had ik van mijn leven nog nooit van gehoord laat staan gezien. Mijn lul stond ondertussen te steigeren. Ik liet mij op mijn knieën vallen om zo beter zicht te krijgen, maar niet alleen voor mijn foto’s, maar ook voor mijzelf. Rosa schoof langzaam het puntje van de hak naar binnen en begon langzaam kleine cirkeltjes in haar kutje te draaien om de hak natter te maken. Steeds dieper zonk de hak weg in haar kutje, ze hield de neus naar het plafond gericht en begon de hak steeds sneller in haar kutje op en neer te schuiven. Ondertussen was ik weer op mijn benen gaan staan en zoomde om beurten in op haar kutje met hak en zoomde uit op het gehele plaatje van Rosa wijdbeens op de bank met een hak in haar kutje. Ik werd er zo reten-geil van dat er ondertussen al een aantal voorvocht druppels mijn plasbuis hadden verlaten. Rosa keek mij strak aan en glimlachte.

“Zo te zien vind je het geil om te zien he,” zei ze al knikkend in de richting van mijn gloeiende eikel.

“Ik heb zoiets nog nooit gezien, maar moet toegeven dat het mij bijzonder geil maakt ja,” ondertussen bleef ik maar foto’s knippen.

“Dan moet je nog even volhouden dan zal ik je nog geiler maken.” Veel geiler was bijna onmogelijk, maar na het zien van dit, kon ik niets anders doen dan haar op voorhand te geloven. Rosa liet haar schaamlippen los en zocht met haar hand de ander hak op en begon hetzelfde ritueel met likken en zuigen aan de hak. Ondertussen bleef ze haar ander hak op en neer schuiven en liet ze die in haar mond af en toe los om haar clitje te beroeren. Op een gegeven moment trok ze haar benen op en liet de hak in haar kutje los. Ze maakte haar vingers nat met speeksel en smeerde dat op haar kontgaatje. Nog snel even likte ze de ander hak zodanig nat dat ook daar het nodige speeksel aan hing. Dit moest ik niet missen en liet mij wederom op mijn knieën vallen mijn elleboog steunend op de bank. Ze trok haar rechterbeen hoger op en manoeuvreerde de hak voor haar sterretje en gleed langzaam de hak naar binnen. Rosa begon nu echt luider te kreunen. Het werd mij bijna te veel en ik kon gewoon bijna niet meer van geiligheid. Deze zogenaamde onschuldige vrouw was een gewoon een seks-tijger, iets anders kon ik er niet van maken. De beide hakken gleden nu in haar gaatjes op en neer en Rosa genoot er zichtbaar en hoorbaar met volle teugen van. Ze haalde de hak uit haar kutje en draaide deze om, om hem vervolgens met de neus in haar soppende kutje terug te stoppen. Ik had nu echt even genoeg beeldmateriaal, stond weer op en legde de camera op de tafel.

“Kom eens naast mij staan geile beer.” Rosa had kennelijk door dat ik het niet meer kon houden van geiligheid en bood mij haar mond aan. Ze liet de hakken onberoerd achter in haar gaatjes en begon aan mijn paal te zuigen en te trekken en met haar andere hand kneedde ze mijn ballen.

“Ik wil je neuken, ik wil je nu neuken, dit is zo geil, ik heb zoiets nooit mogen mee maken.” Ze begreep de hint en verwijderde haar speeltuig uit beide gaatjes. Rechtop zittend op de bank met haar rug tegen de leuning trok ze haar benen tegen zich aan. Ik schoof mijn lul tussen haar schaamlippen en begon haar clitje en haar gaatje te plagen door elke keer een stukje in haar schede te schuiven er terug uit en dan tegen haar clitje te wrijven.

“Verdorie, je maakt mij gek, jij weet hoe je een vrouw naar je laat verlangen, neuk me, toe dan neuk deze geile kut, stop je lul erin.” Hoewel ik zeer dominant deed alsof het mij niets deerde kon ik ook niet anders dan mijn lul in één keer diep in haar kutje te stoten. Rosa kreunde het uit. “Ja zo! Oh… oh… ja, lekker diep, stoot in mij… oh! Ga jij zo door!” Het tempo schroefde ik nog wat op en ik wilde niets anders dan deze geile kut vol spuiten. Opeens werd ik weer bevangen door mijn foto-drang. En ik trok mijn van haar geil druipende lul uit haar kutje. Voor een wat oudere dame had ze echt een behoorlijke strakke kut, daar kan menig ex-vriendin van mij niet of nauwelijks aan tippen. Ik draaide mij en pakte de camera, Rosa begon te lachen.

“Als je mij neukt terwijl je mij fotografeert heb ik geen probleem, als je stopt met neuken om te fotograferen, gooi ik je camera in de open haard.”

“Maak je geen zorgen, jou neuken is prioriteit nummer één nu, foto’s nummer twee.” Al snel schoof mijn lul weer in haar kutje en begon het pompen weer als vanouds. Rosa boog haar benen en hield nu de hakken die ze aan had vast. Op deze manier kon ik nog dieper in haar kutje stoten, wat ik dan ook niet naliet te doen. De camera klikte af en toen een schot van mijn lul die in haar kutje stampte. Ik vroeg haar op handen en knieën plaats te nemen op de bank wat ze gewillig deed. Zo kon ik nog geilere foto’s maken van mijn lul die op en neer haar kutje vulde. Rosa deed ritmisch mee en elke keer als ik vooruit stootte liet ze zich tegen mijn buik vallen met haar kont.

Haar sterretje keek mij een beetje uitdagend aan en Rosa begon heviger te kreunen. Haar schede begon zich een beetje samen te trekken en dus kon het niet lang duren voor ze klaar kwam. Ik bleef met het zelfde tempo mijn lul in haar kutje beuken en toen ze harder begon te kreunen en haar schede begon samen te trekken, stak ik mijn nat gelikte duim in haar sterretje. In plaats van klaar te komen, beleefde ze een heftig orgasme en al even heftig kreunend keek ze mij aan.

“Godverdomme, dat was een geile en geslaagde actie,” kreunde ze. Mijn sperma begon ondertussen ook te borrelen en ik besloot mijn snode plannen door te zetten. Ik vroeg haar weer onderuit op de bank op haar rug te gaan liggen en haar hakken vast te pakken. Rosa liet zich dat geen twee keer zeggen en ging klaar liggen. Maar in plaats van mijn lul in haar kutje te stoten, had ik één van haar hakken gepakt en voorzichtig cirkelde ik deze naar binnen. Rosa keek mij lachend aan en zei.

“Ik wist wel dat je dit geil zou vinden, kom maar hier dan neem ik het over, of wil je zelf spelen?” “Laat mij maar spelen en geniet jij maar.” Haar hak in en uit glijdend in haar kutje, cirkelende ik met de duim van mijn vrije hand over haar clitje.

“Oh… hm, lekker ja! Ah… ja!” Was al wat ze uit bracht. Na enkele minuten keek ze mij geil aan. “Stop die andere hak in mijn kont, mm…” Ik deed alsof ik haar ander hak zocht en ze nam de hak over die in haar kutje zat. Mijn plan was echter niet om de hak in haar kontje te stoppen maar mijn steigerende staaf. Voor Rosa er goed en wel erg in had, prikte ik de punt van mijn eikel tegen haar sterretje aan.

“Oh lekker rek hem maar beetje op met je vinger.” Met wat speeksel maakte ik haar sterretje nat en begon langzaam mijn eikel erin te duwen.

“Oh! Oh! Oh! Ah! Wat doe je mij aan.” Oh… Hm, ah, dat is te groot voor mijn… ah!” Mijn eikel zat er bijna in en ik duwde voorzichtig door. “Nee, dat kan ik niet ah… oh…” Ondertussen gleed de hak nog op en neer in haar kut. Ik was net van plan haar niet langer deze pijnlijke ervaring te laten doorstaan en trok langzaam mijn eikel terug uit haar kontje. “Nee! Ach, probeer! Oh, het is eigenlijk wel speciaal.” Zo gezegd zo gedaan, en ik begon weer met langzaam haar kontje te vullen. Mijn eikel gleed er nu helemaal in en Rosa’s adem stokte tussen het kreunen door. Verwoed begon ze de hak in haar kutje te rammen.

“Hm… Ah! Oh… Ja… Ah! Stoot, stoot, vul mijn kont met je lul.” Dieper en dieper boorde ik mijn weg in haar darmen, af en toe stokte de adem helemaal en kraaide ze een pijnlijke kreet, maar van stoppen wilde ze niets weten. Toen mijn lul helemaal in haar kont zat begon ik langzaam te stoten en nam ik de hak weer van haar over. Ik draaide de hak een beetje schuin en kneep met duim en wijsvinger in haar clitje. Rosa begon te schokken, nog heftiger dan de eerste twee keren.

“Wham! Hm… oh… Mm… “ Dit zette mijn schakelaar in werking en met een diepe ferme stoot, spoot ik mijn sperma diep in haar darmen.

Rosa liet de ene hak aan haar voet die ze nog vast had los en leunde met mijn slap wordende lul nog in haar kontje achterover. Ik kon niets anders doen dan mij ook voorover te buigen en voor het eerst tijdens onze ontmoeting vonden onze tongen elkaar. Na een heftige vrijpartij kwam ik overeind en gaf mijn lul weer de vrijheid. Rosa ging rechtop zitten en stak een sigaret aan.

“Heb je ook foto’s dat je mij in mijn kontje neukte?”

“Nee sorry, ik was te gefocuste om je kontje te vullen dat ik daar niet aan gedacht heb.”

“Jeetje Hagar, de eerste keer in mijn leven dat ik mijn kontje word genomen en je hebt er geen foto’s van!”

“Sorry Rosa, duizend maal sorry, maar ik was gewoon te geil om daar nog aan te denken.”

“Ach, het geeft niet; het geeft ons de kans om het nog een keer over te doen.” Vragend keek ik haar aan. “Nee gek, nu niet, dat kan ik geen twee keer op één dag verwerken en bovendien, kunnen we het niet al te laat maken in verband met mijn man.”

“Laten we lekker gaan douchen en dan zien we wel wanneer we dit kunnen herhalen, lijkt het je wat?”

“Lijkt mij een uitstekend plan, maar hoe laat komt je man terug?”

“Nou, dat is het probleem niet hoor, hij belt mij eerst want ik moet hem op halen op de club.”

“Ok, dan neem ik graag je aanbod aan.”

Na nog een grondige pijpbeurt in de douche, want neuken kon ze niet meer, kleedde ik mij in de woonkamer weer aan. Rosa had zich ook weer aangekleed en liep met mij mee naar de voordeur.

“Maak je een cd van al die foto’s voor mij en neem je die volgende week mee.” Verbaasd keek ik haar aan, “volgende week?”

“Het is geheel vrijblijvend hoor Hagar, maar je hebt mij nog een serie beloofd te fotograferen.”

“Je hebt gelijk, maar ik had het niet echt verwacht van een getrouwde vrouw. Begrijp mij niet verkeerd ik kom graag volgende week, maar ik was gewoon een beetje overdonderd.”

“Ik snap je reactie maar al te goed Hagar, maar volgende week hebben we extra veel tijd. Mijn man vertrekt vrijdag al naar Frankrijk om daar mee te doen aan een toernooi en komt pas maandag terug. Dus als je wil mag je vrijdag al komen, als je dan wel zo vriendelijk wil zijn om je auto niet op de oprit te zetten vind ik alles best.” Een weekendje met een dergelijk geile vrouw stoeien leek mij wel wat en dus ging ik op haar uitnodiging in om vrijdag na werktijd bij haar te eten en het weekend samen door te brengen.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *