Dagzuster

()

Het was vrijdagochtend, elf uur ‘s ochtends, ik was al weer enkele dagen thuis uit het ziekenhuis en ik zat aan de keukentafel koffie te drinken en de krant te lezen, en ik elk moment de controlearts van de verzekering verwachtte. Toen zag ik iets bewegen achter de geparkeerd staande auto`s op straat en zag, toen ik opkeek, een brommertje op de weg stoppen en even later het trottoir voor ons huis op rijden. Nieuwsgierig keek ik naar buiten en tot mijn verbazing stopte het ding voor ons raam. De tenger gebouwde bestuurder zette de motor van de brommer af, deed de helm af, en onder een stortvloed van blond haar keek ik in de lachende snoet van een blond meisje. Ik zat als versteend van ongeloof naar haar te kijken.

Het was Janine, de nachtzuster! En dit was de eerste keer dat ik haar bij helder daglicht zag! Wat was ze mooi… Onmiddellijk voelde ik in een flashback de prettige gevoelens weer omhoog komen die ik ervaren had in onze eerste ontmoeting in het ziekenhuis. De flashback duurde slechts enkele seconden, maar voor mijn gevoel leek het wel een minuut. Eigenlijk was ik destijds eigenlijk wel een klein beetje verliefd op haar geworden! Ik vermande mij krachtig en stond gehaast op, spoedde me naar de voordeur en deed die uitnodigend wijd open. Ik keek haar aan en zei min of meer verlegen. “Ha Janine, sodeju, al wie ik hier verwachtte, maar jou in de verste verte niet!” Met een stralende brede lach, spierwitte tanden, roze blosjes op de wangen, en een uitnodigende rode mond keek ze me met haar mooie bruine ogen aan en zei.

“Ha die Johan! Het was nog een hele toer je adres te vinden, de computer van de patiëntenadministratie wilde een toegangswachtwoord en dat had ik niet, dus heb ik maar een foefje uitgehaald. Zo heb ik je adres bemachtigd en ziezo, hier ben ik! Ben je een beetje blij me te zien?”

“Nou, zeker, welkom, ik ben heel erg blij je zo onverwacht weer te zien,” zei ik en stapte achteruit om haar binnen te laten. In het voorbijgaan gleed ze zijdelings heel dicht langs me heen, drukte me een vluchtige kus op mijn wang, het gangetje is niet zo breed, en ik rook weer haar heerlijke parfum en zag dat ze een lekker kleurtje had van de zon. Ik keek onder het langslopen in haar ogen en werd in gedachten in een ruk terug geslingerd naar de gevoelens en belevenissen van ons eerste avontuur in het ziekenhuis, dat nog haarscherp in mijn geheugen stonden gegrift, hoe heerlijk we daar hebben liggen vrijen in de linnenkamer… Ze legde haar helm op de grond bij de kapstok en ik genoot van de rondingen van haar kontje in haar kleding, ze trok haar jas uit, en toen ze haar armen omhoog strekte om haar jas op de kapstok te hangen zag ik haar kleine harde borstjes zich mooi aftekenen in haar witte enigszins doorschijnende zusteruniform. Zo te zien had ze er niet veel meer dan haar zwarte lingerie onder aan.

We liepen door de woonkamer en gingen in de open keuken aan de eettafel zitten. Nieuwsgierig en blozend keek ik haar aan en vroeg “Wat brengt jou hier?”

“Oh, das een heel verhaal, maar twee dagen geleden is op mijn uitdrukkelijke verzoek mijn vriendje definitief weggegaan, en ik had vandaag na mijn werk wel zin in wat gezelligheid, en zo kwam ik op het idee jou op te zoeken. Ik wist dat je thuis moest zijn, want je bent nog niet helemaal genezen. Of… dacht je soms dat ik jou vergeten was?”

Schaapachtig keek ik haar aan en zei.

“Ik weet nog, dat je als vrienden uit elkaar wou gaan en geen problemen achteraf wou… Ik had nooit van mijn leven verwacht je ooit nog eens terug te zien.” Weer die parelende lach, die prachtige witte tanden. “Ja, dat was toen, he? Of ben je soms even snel getrouwd?” Toen was het mijn beurt om te lachen.

“Nee hoor, ik ben de ware Jacoba nog niet tegen gekomen.” Haar blik werd even ernstig, “Ja Johan, wat niet is kan nog komen, toch?” Blozend keek ik terug, ik voelde denk ik wel waar ze heen wou. “Ja, natuurlijk” kon ik alleen maar verlegen mompelen. Ik was nog totaal overdonderd door de situatie en had het gevoel dat ik op alles de greep helemaal kwijt was. Het leek me eigenlijk wel een heerlijk idee om met Janine een vaste relatie te hebben en haar een tijdje om me heen te hebben, en nu ze hier was om mij op te zoeken was de mogelijkheid al aardig dichtbij. En op seksgebied zouden we beslist goed bij elkaar passen, dat wist ik uit ervaring al heel zeker. Ik was diep onder de indruk van haar verschijning en genoot van haar aangename aanwezigheid hier bij helder daglicht, en ze leek nog mooier en lieftalliger dan ik me herinnerde. Ik denk niet dat ze veel moeite zou moeten doen om me volledig in haar macht te krijgen, me om haar vinger te winden. Haar lange honingblonde haar zat dit keer niet in een knotje maar hing los en zag er mooi en goed verzorgd uit. Haar gezicht werd prachtig omkranst door haar lange haar. Ik raapte mezelf bij elkaar en vroeg.

“Wil je koffie?” Ze knikte van ja, ik vulde de Senseo met water, maakte de koffie-padjes en kopjes in orde en zei. “Kom mee, dan laat ik je het huis zien” en ze stond op en liep met me mee. We liepen de eerste trap op naar boven, en halverwege de trap, tot mijn verassing, kneep ze met beide handen met duim en wijsvinger links en rechts in mijn billen. “Zo, dat heb ik dus goed onthouden, hoe je aanvoelt” zei ze guitig.

“Mag ik dat bij jou ook?” flapte ik er ongewild uit, en ze antwoordde volkomen ontspannen “natuurlijk, jij wel hoor.” Blozend van de opwinding die het idee bij me opriep dat ze het goed vond dat ik zo maar aan haar heerlijke billen mocht komen, deed ik de deur van mijn kamer open. Ze keek om de hoek naar binnen en zei. “Dat is voor het eerst dat ik in een echte vrijgezellen-jongenskamer kom, mag ik naar binnen?” Ik knikte van ja, deed een stap opzij en ze liep verder. Uitgebreid keek ze, onderzoekend, om zich heen. “Het is hier een stuk netter en opgeruimder dan bij mijn broers op de kamer” zei ze. “Ben jij zo netjes van jezelf?”

“Euh… ja, nou,” zei ik, “dit is wel mijn kamer, maar ik woon hier maar tijdelijk, alleen gedurende mijn genezing bij mijn ouders hier, ik heb zelf een flatje dus is het hier altijd opgeruimd en netjes, daar zorgt mijn moeder wel voor”.

“O? Woon jij normaal dan op jezelf?” Zei ze verbaasd.

“Euh, ja, ik heb een klein bedrijfje in computers en computeronderdelen, en boven de winkel annex werkplaats is een kleine driekamerwoning, en normaal woon ik dus daar.”

Prompt antwoordde ze. “O, wat goed dat jij verstand van computers hebt! Lieve, lieve Johan,” zei ze gemaakt bedelend, “mijn pc doet de laatste tijd zo raar, als ik je lief kus wil je er dan een keer naar kijken?”

Nu was het mijn beurt, ik zei “natuurlijk, voor jou doe ik dat wel!”

Nog voor ik er erg in had vloog ze me om de hals en kuste me innig. Niet te kort, ze deed gelijk van dik hout zaagt men planken, en voor ik er erg in had stonden we heerlijk te tongen en te flikvlooien. Storend en doordringend ging de deurbel.

“Sorry, ik verwacht de controlearts van de verzekering” en liep met een afnemende erectie en een rode oren en een kleur van opwinding naar beneden. Het viel me op, dat zij boven bleef. Ik vroeg me vagelijk af waarom. Gelukkig had de arts niet lang werk, het was duidelijk dat ik nog wel een dag of wat thuis zou moeten blijven, krabbelde wat in een formulier en weg was de man weer. Zacht liep ik naar boven, om te kijken wat ze aan het doen was. Zou de scène van de linnenkamer zich gaan herhalen? Zou ik eigenlijk wel willen! Ze was kennelijk op mijn bed gaan zitten, had haar schoenen uitgeschopt en toen, liggend op mijn bed, pardoes op haar zij in slaap gevallen, de knieën iets opgetrokken. Wat zag ze er lief en kwetsbaar uit, volwassen maar toch leek ze nog maar een jong meisje. Ze zal wel de hele nacht gewerkt hebben en doodmoe zijn dacht ik zo. Ik pakte de sprei van de stoel, deed dat zachtjes over haar heen en sloop weer naar beneden. Mijn hele vrijgezellenbestaan zou op zijn kop gaan, dat voelde ik nu al. En de koffie, die zou ik alleen op moeten drinken…

Toen ik de koffie op had stapte ik muisstil de voordeur uit, tilde het op slot staande achterwiel van haar brommertje van de grond, en liep zo, met mijn andere hand aan het stuur, via de brandgang naar de achteringang van onze tuin waar ik de tuindeur van slot deed en haar brommertje in de schuur zette. Zo kon het niet gestolen worden. Ik sloot de boel weer af en ging door de tuiningang het huis binnen en ging weer aan tafel zitten om de rest van de krant uit te lezen. Erg goed kon ik mijn aandacht er niet goed bijhouden, steeds werden mijn gedachten weggetrokken naar de boven in mijn kamer en op mijn bed slapende Janine. Wat zou de geur van haar parfum lekker mijn kussen trekken!

Om half vier hoorde ik gestommel boven, ik liep de trap op naar boven en boven aan de trap aangekomen zag ik door de openstaande deur hoe ze, zittend op het bed met haar benen bungelend over de rand, om zich heen zat te kijken.

“Goedemiddag, lekker geslapen?” Zei ik. Ze rekte zich uit met haar armen opzij en haar ellebogen gekromd, haar borsten nadrukkelijk tegen haar kleding duwend, geeuwend met een hand voor haar mond, en zei. “Hoi, sorry hoor, maar ik heb in geen tijden zo lekker en ontspannen geslapen! Ben je niet boos dat ik in slaap ben gevallen?”

Ik antwoordde. “Waarom zou ik boos zijn? Ik voel me vereerd dat je je hier op je gemak voelt!”

“Mm, dank je dat ik dat heerlijke tukje hier mocht doen, maar eigenlijk had ik andere plannen met je voor vanmiddag.”

“Ja?” vroeg ik nieuwsgierig.

Toen was het haar beurt om te blozen toen ze schuldig kijkend zei. “Ik had je vanmiddag schandalig willen verleiden, ik had erg veel zin in zo`n vrijpartij als laatst in het ziekenhuis. Maar helaas, er is iets tussen gekomen, ik was eerder in slaap gevallen dan ik wilde.”

Vrolijk en brutaal zei ik “Nou ja, wat niet is kan nog komen, he? Och, moet je straks weer werken?”

“Nee, ik ben drie dagen vrij, omdat ik een hele week ‘s nachts gewerkt heb, en wilde eigenlijk het weekeinde wel naar het strand, lekker zonnen.”

“Nou, daar heb ik eigenlijk ook wel zin in, ik vraag mijn moeders auto mee en dan kunnen we morgen lekker weggaan. Als je er voor voelt kan je hier vannacht blijven slapen en kunnen we morgenochtend vroeg weg!”

“Kan dat, hier blijven slapen? En is dat niet een beetje te hard van stapel allemaal?”

“Och, wat is te hard van stapel, je kan in mijn zusters kamer als je dat wil, mijn zus woont hier niet meer en gebruikt die dus toch nooit meer. Haha, de zuster in de kamer van mijn zuster…”

“Pfff,” lachte ze, Nou oké, geen problemen met je ouders?”

“Nee hoor, die zijn het weekeinde naar hun caravan, en die vinden alles goed, als ik maar geen bende maak.”

Ze kwam met voorovergebogen rug en geklauwde nagels op me af geslopen en gromde. “Gggrrrrrrrrrr, ik ben een beest, ik ga je verscheuren en opeten! En na afloop maak ik er een bende van!” Toen ze voor me stond sloeg ze haar armen om mijn hals, kuste me innig en zei. “O Johan, ik vind je een ontzettend lieve jongen, en ik voel me erg op mijn gemak en bij je thuis, hoe komt dat?”

“Nou ja kijk, ik vind je een lieve meid, en ik heb het gevoel dat we goed met elkaar op kunnen schieten, zo komt dat denk ik.” Het was inmiddels al vrij laat geworden en ik voelde mijn maag knorren van de honger. Gelukkig had mijn moeder van alles ingeslagen zodat we al snel aan tafel zaten met aardappelpuree uit een pakje, doperwtjes en worteltjes uit blik en een heerlijke biefstuk uit de koelkast. Genietend zat ze te smullen en keek me verliefd aan.

Nadat we genoeg hadden, gooiden we de afwas in de vaatwasser en we nestelden ons in de woonkamer met een grote mok koffie. Na nog wat tv gekeken te hebben gingen we naar boven en slapen. Toen ik ’s morgens wakker werd dacht ik, ik wil deze meid nooit meer kwijt. Ik keek naar het raampje van de douchedeur en zag ik het badkamerlicht branden en begreep dat ze zich al aan het douchen was. Ik ging naar beneden, maakte ontbijt en thee voor ons en liep vervolgens met het dienblad met het ontbijt weer naar boven. Op mijn zusters kamer hoorde ik gerucht dus ze was zich kennelijk aan het aankleden. Ik zette het dienblad op mijn bed en ging naar de badkamer.

Nadat ik me ook gedoucht had kwam ik, gehuld in mijn badjas op m’n kamer en zag daar alles waar ik ooit van had gedroomd, een mooie meid in een strak zwart minirokje en een sexy topje zat op de rand van mijn bed en keek me aan met de liefste glimlach die ik ooit gezien heb. Ze zei. “Ik heb stiekem in je zus haar kast gekeken, en daar hing nog wat kleding, en dat past me best wel, vind je het erg dat ik dat aantrek?”

“Nee hoor, prima, die kleding is mijn zus vast al lang vergeten.” We zaten op bed, met het blad met het ontbijt tussen ons in, op ons gemak onze boterham te eten, toen ze onverwacht vroeg “Waarom heb je gisteravond niks met me geprobeerd?” Hierdoor totaal overrompeld maakte ik de stomme opmerking “Ik dacht dat jij niet wilde vannacht en ik wilde niet opdringerig overkomen.” Maar nu ik deze meid zo verliefd naar me zag kijken wist ik dat ik me vergist had. Ik schoof het dienblad onder bed en ging naast haar zitten en begon haar vurig te zoenen. Na een tijdje ging heel voorzichtig mijn hand langs haar buik, ze stopte met zoenen en fluisterde ze zachtjes in mijn oor. “Hier heb ik vanaf gisteren op gewacht, waar aarzel je dan nu nog over?”

Dit was voor mij het teken dat ik nodig had, ik begon heel langzaam maar steeds intenser m’n hand over haar kleding heen haar buik te strelen. Haar rok en topje waren al snel uit en mijn badjas ook. We rolden over het bed en we tongden heftig en vurig. Langzaam ging mijn hand in haar slipje en ik voelde hoe haar kleine lipjes langs het randje al nat begonnen te worden. Ik duwde haar achterover op bed en begon langzaam haar voetjes te kussen en steeds iets verder omhoog en hoe verder ik omhoog ging hoe meer ze zuchtend ademhaalde. Na haar steeds met kleine kusjes en likjes iets heter te hebben gemaakt ging ze zitten, schoof ze in een beweging haar stringetje uit met de vraag.

“Wil je me nu dan eindelijk eens lekker doen zoals eerst in de linnenkamer?” En op deze vraag kon ik geen nee zeggen. Ik nam alle tijd en vingerde haar plagend zachtjes en ze lag zichtbaar te genieten.

“Nu is het mijn beurt,” zei ze met een lieve ondeugende glimlach en begon me heerlijk te zuigen. Na een tijdje hield ik het niet meer en kwam bijna klaar. Dit merkte ze, ze liet zich achterover zakken en ze ging in een verleidelijke pose op haar rug liggen en zei. “Doe maar met me wat je wilt.” Ik voelde me gelukkig dat ik nu eindelijk de meid had waar ik wat voor voelde en die kennelijk ook wel wat voor mij voelde. Ik hield mijn inmiddels weer groot geworden lul zachtjes in de ingang van haar sneetje en ging eerst rustig in en uit maar na een paar minuten lagen we te neuken alsof ons leven ervan hing.

Na een tijdje kwamen we allebei heerlijk en genietend zachtjes klaar, maar nog had ze niet genoeg, want na me weer gestreeld en opgegeild te hebben ging ze op mijn inmiddels alweer harde lul zitten en begon ze me te berijden als een bezetene.

Met haar ene hand op mijn borst hield ze haar evenwicht en met haar andere hand wreef ze over haar venusheuvel en draaide rondjes met haar wijsvinger langs haar gloeiende en kloppende klitje. Een paar minuten later kwamen we opnieuw klaar, zij eerst en kort daarna ik, en viel ze bevredigd en uitgeput, met gloeiende wangen en harde tepels van het intense klaarkomen languit boven op me. Ze draaide zich zo dat ze languit bovenop me lag, sloeg haar armen om mijn hals, keek me diep in mijn ogen en zei. “Johan, jij mag mijn kutje zo vaak en zo lang als je wil gebruiken…”

Haar adem rook naar Pepsodent, en haar lichaam geurde heerlijk naar babypoeder. Ze kuste me lang en intens, en haar speeksel smaakte heerlijk, ik zweefde weg op een wolk van geluk, en werd wee van verliefdheid.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *