De nieuwe baan

()

ijn naam is Miriam en neem jullie graag mee naar mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren in de jaren tachtig negentig. Hier mijn achtste waargebeurde verhaal. Ik was toen zessentwintig. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C. Ik gaf indertijd dans- en aerobics-les en werkte daarnaast op een kantoor.

Na vier jaar accountantskantoor was het tijd voor een nieuwe baan. Ik was een paar maanden eerder al gestopt bij het showballetgezelschap. De televisieshows werden steeds minder en daarmee ook de verdiensten. Mijn vriendin Iris was al eerder gestopt toen ze zwanger werd. (Zie mijn eerdere verhalen; Tweelingbroers en De vriend van Birgit ). Het werd steeds minder leuk. Mooie gelegenheid om op mijn zesentwintigste een nieuwe weg in te slaan. In plaats van zelf dansen was ik bij een dansschool les gaan geven naast een aerobic les die ik in het weekend gaf. Zo bleef ik in ‘good shape’. Al snel had ik succes met solliciteren. Ik kon op gesprek bij een consultantbureau. Na een gesprek met de directeur/eigenaar en twee medewerkers was ik aangenomen als informatie documentalist.

Op mijn eerste dag werd ik door Olga ontvangen. Mijn directe collega waar ik ook het sollicitatiegesprek mee had gehad. Zij leidde me rond door het kantoor en stelde me aan iedereen voor. Het bureau bestond uit 35 mensen naast de directeur een paar senior consultants, een groep adviseurs en ondersteuners zoals secretaressen, boekhouders en informatie documentalisten. Bij het binnenlopen van de afdeling met adviseurs kreeg ik een hartverlamming. Zag ik het goed? Achterin dacht ik een man te zien uit mijn herinnering. Een droomverschijning. Ik keek nog eens. Was hij het of was hij het niet. Kon het niet goed zien. Ik zag zijn rug. Hij liep de afdeling af. Weg was hij. Olga riep me. Ik was even de weg kwijt. Ze stelde me voor aan de adviseurs. Mijn gedacht was voornamelijk bij die ene verschijning. Tot slot bracht Olga me naar de directeur.

De directeur vertelde over het bedrijf en wat hij van mij verwachtte. Olga zou me inwerken. Alle documentalisten ondersteunden ook een senior consultant. Er werd op de deur geklopt. De deur ging op een kier. “He, Gerard komt binnen” zei de directeur. De deur ging open. Mijn hele lichaam verstarde, bloed stroomde naar mijn gezicht. Ik begon te zweten. De man uit mijn dromen. “Hé Miriam” zei Gerard en liep op me toe en gaf me een hand. Mijn hand was klam van het zweet. Ik wist niet waar ik moest kijken.

“Jullie kennen elkaar” vroeg de directeur. Gerard antwoordde

“Ja, Miriam zat bij mij in de klas op de dansacademie toen ik daar Recht & Economie gaf. Zij en haar vriendin noemden mij meester Gerrit.” (Zie mijn eerdere verhaal; De Jonge docent) De directeur lachte “kijk maar uit zo gaan ze je hier ook meester Gerrit noemen.” Ik bleek dus voor Gerard te gaan werken. En ja hoor, na een paar dagen had Gerard de bijnaam meester Gerrit. Iedereen was aardig voor me en al snel was ik ingewerkt. Gerard was hulpvaardig en gaf me leuke opdrachten. Ik voelde me wel ongemakkelijk bij hem. Hij was nog steeds een knappe man, die zich goed wist te kleden. Hij droeg mooie pakken met bijpassende stropdassen. Ik was weer verliefd. Ik wist ondertussen dat hij geen vriendin had. Hij was drieëndertig. De jongste senior consultant van het kantoor. Iedereen was zeer op hem gesteld.

Na ruim een maand vroeg hij me mee naar een presentatie van een onderzoeksrapport waar ook ik aan had gewerkt. Het was een bijeenkomst op het stadhuis van Amsterdam met de wethouder en andere hotemetoten. Het was zijn gewoonte om alle mensen die aan een opdracht hadden gewerkt mee te laten delen in de successen. Dit was een van de redenen waarom hij zo populair was. Samen met een collega stond ik een beetje achteraf terwijl Gerard het rapport presenteerde voor een grote groep belangstellenden. Na afloop werd er een drankje geserveerd. Hij kwam bij me staan. Allerlei mensen kwamen bij hem langs, maar hij had meer belangstelling voor mij. Na verloop van tijd vroeg hij of ik zin had om ergens iets met hem te gaan eten. Ik werd rood en stamelde “nee, ik kan niet, moet aerobic les geven. Morgen kan ik?” “Deal, antwoordde hij. Morgen om zeven uur bij mij dan kook ik voor je.”

Die zaterdagochtend belde ik mijn vriendin Iris in verwarring op, vertelde haar het hele verhaal. Vlinders in mijn buik en mijn hoofd op hol. Wat moest ik doen? Haar antwoord was simpel. “Ga ervoor. Ik weet wel wat ik zou doen als ik jou was, zei ze. Maar ja, ik zit hier met een baby. Koop een mooi sexy setje, en maak hem helemaal gek.” Die middag ging ik voor het eerst naar een lingeriewinkel. Daar adviseerden ze me voor een eerste afspraakje een mooi wit kanten boxerslipje met een bijpassend kanten push up bh, staat mooi op je donkere huid zeiden ze. Uren stond ik voor de kast in mijn sexy setje. Uiteindelijk toch maar een jurkje aangedaan, die mijn borsten in de push up bh mooi accentueerde. Ik deed mijn donkere krullen in een staart, trok mijn laarzen aan en ik ging de deur uit. Mijn hart bonsde.

Ik fietste naar het Oostelijk havengebied waar hij een appartement aan het water had. Ik zette mijn fiets neer en ging de hal binnen. Belde aan, de deur ging open en ik nam de lift naar de bovenste verdieping. Ik kreeg het warm van de zenuwen. Gerard stond al bij de deur. Hij gaf me een zoen op mijn mond bij binnenkomst. Ik schrok ervan. Hij nam mijn jas aan. Ik liep de ruime woonkamer in naar het raam. Een prachtig uitzicht over het havengebied. Ik voelde zijn ogen in mijn rug.

“Wat zie je er prachtig uit.” Het bloed stoomde naar mijn hoofd. “Wil je wat drinken vroeg hij. Witte of rode wijn?” “Wit,” zei ik met haperende stem. Hij schonk twee glazen in en gaf me er één. Ik nam een slok en zette het glas op tafel. “Wil je mijn huis zien?” Hij nam me aan de arm langs de studeerkamer, wc, badkamer naar zijn slaapkamer en via het ruime dakterras terug naar de woonkamer met openkeuken. Ik kon me niet meer beheersen. Ik pakte hem vast en ging met mijn mond naar die van hem en hij deed hetzelfde bij mij. We zoenden heftig en hartvochtig. Onze handen gingen over elkaars lichaam. Zijn handen gingen onder mijn jurkje, voelden zijn warme handen op mijn stevige billen. Ik keek hem in zijn blauwe ogen. We vielen op zijn bank en hij knoopte de knoopjes van mijn jurkje los en drukte zijn gezicht tussen mijn borsten. Verstrengeld in elkaar zoenden we hartstochtelijk. Ik stond op en deed mijn jurkje voor hem uit. Hij keek me aan.

“Wat ben je mooi, nog mooier dan in mijn herinnering. Prachtig je mooie donkere lichaam in het witte setje. Niet uit doen!” Zijn warme handen ging over mijn lijf. Ik deed mijn ogen dicht. Daar stond ik in zijn kamer, terwijl zijn handen over mijn lichaam gingen. Zijn ogen mij bewonderden. Ik voelde zijn lippen op mijn buik naar mijn borsten gaan. Zijn handen mijn borsten beroeren. Een borst wipte uit mijn bh. Hij nam mijn stijve tepeltje in zijn mond. Zijn tong raspte er overheen. Een klein bijtje. Ik werd gek. Zijn andere hand voelde ik over mijn slipje gaan. Ik deed mijn benen wat uit elkaar. Zijn vingers ging over mijn lipjes. Ik kreunde zachtjes. Voelde mijn kutje vochtig worden. Hij drukte zich dicht tegen me aan we zoenden weer hartstochtelijk. Mijn handen gingen naar zijn kruis. Voelde zijn erectie. Ik maakte zijn riem los, zijn knoopje en deed zijn rits open, duwde zijn broek naar beneden, verlost zijn pik uit zijn onderbroek. Ik ging door mijn knieën. Nam zijn heerlijke paal in mijn mond. Wat had ik hier vaak van gedroomd. Niet veel later tilde hij me op en droeg me naar de slaapkamer. Verloste me van mijn bh en slipje. Voelde zijn dikke pik in me verdwijnen. We kwamen gelijktijdig tot ons hoogtepunt. Ik krijste zacht in zijn nek en hij gromde diep. We moesten alle twee lachen. We rolden van elkaar af en bleven zo liggen.

“Dit is waar ik vanaf de eerste dag dat je bij ons op kantoor kwam elke dag van droomde” zei hij.

“Ik heb eten in de oven staan, als ik het er nu niet uit haal verbrandt het, Trek?” Vroeg hij. “Ja” loog ik. Hij gaf me zijn badjas en hij deed zelf een T-shirt en trainingsbroek aan. Gerard haalde de lasagne uit de oven en zette die op tafel. Ik pakte de wijnglazen die nog onaangeroerd waren. Hij schepte op en we proostten. Eindelijk kon ik het vragen.

“Waarom heb je nooit iets van je laten horen? Ik heb dikwijls langs je huis gelopen, maar durfde niet aan te bellen en toen ik het wel deed was je verhuisd en de nieuwe bewoners wisten niet waar heen.” Gerard vertelde dat hij een vriendin had en een paar weken later met haar op vakantie was gegaan. Het was de bedoeling dat ze samen in dit appartement zouden gaan wonen. Tijdens de vakantie kwamen ze er samen achter, dat de liefde over was. Vaak had hij aan mij gedacht, maar wilde eerst het goed afsluiten met zijn ex. Toen bleek ik niet meer in het café te werken. Hij had gedacht, we komen elkaar vast wel weer tegen, zo groot is Amsterdam ook weer niet. Hij vertelde, dat hij vaak aan me moest denken, maar geen zoekacties had ondernomen. Hij had de afgelopen jaren een paar kortstondige relaties gehad, niets echt serieus. Ook ik vertelde mijn verhaal en dat ook ik geen echte relaties had gehad. Het werd buiten al donker. Gerard deed kaarsjes aan. Een tweede fles wijn ging open.

Ik kroop bij hem op schoot. We zoenden elkaar. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder, voelde zijn warme lichaam. Zijn rustige ademhaling deed me ontspannen. Zijn armen om me heen. Het voelde veilig. Hij zoende me in mijn nek en beet zachtjes. Ik voelde mijn opwinding en lust langzaam weer in me op komen. Zijn bobbel in zijn broek voelde ik onder me groeien. Ik liet de badjas van mijn schouders glijden drukte me tegen hem aan. We stonden samen even op om zijn broek onder zijn billen vandaan te trekken en zijn pik te bevrijden. Liet mijn natte kutje langzaam over zijn pik heen glijden. Zo bleef ik zitten, voelde zijn pik tegen mijn baarmoeder drukken, we zoenden. Hij legde zijn handen op mijn billen. Langzaam begon ik steeds sneller zijn pik te bereiden door mijn bekken van voor naar achteren te draaien. Zijn pik voelde ik diep in mijn kutje draaien tegen mijn meest gevoelige plekjes, tegen mijn baarmoeder, langs mijn g-spot. Zijn handen gingen over mijn billen, pakten deze stevig vast. Mijn nagels zette ik in zijn rug. Ik voelde hem steeds zwaarder ademen. Hij zoende me in mijn nek vlak onder mijn oor. Zijn lijf verstijfde. Hij beet in mijn nek. Ik voelde zijn pik opzwellen. Vlak voor ik zou exploderen kwam ik omhoog, keek hem in zijn blauwe ogen en liet me hard op zijn pik vallen. Met een stoot voelde ik zijn orgasme in me spuiten. Ook ik kwam klaar. Zo bleven we zitten. We dronken uit een glas en rookten samen een sigaret. We spraken niet veel. We bedreven de liefde en verwarmden elkaar. Tot een van ons naar de wc moest. Gingen samen onder de douch en toen naar bed.

Ik rook koffie toen in wakker werd. Ik deed zijn badjas aan en liep naar de keuken. Ik vleide me tegen hem aan. Hij haalde warme broodjes uit de oven. Een heerlijk ontbijt met een gekookt eitje en verse jus. “Ga je er zo weer vandoor met mijn mooiste overhemd, die ik dan nooit meer terugzie.” Ik moest erom lachen. “Nee, als je het overhemd terug wil, ik heb hem nog, kom het maar halen. Het hangt in de kast. Ik heb hem vaak aan gehad.”

Na het ontbijt zijn we terug naar bed gegaan en heeft Gerard me gemasseerd. Zo heerlijk als de eerste keer maar dan anders. Hij warmde zijn handen en wreef mijn rug warm met olie. Hoe warmer ik werd hoe steviger hij mijn schouder en nek bewerkte. Ik droomde weg heerlijk en totaal ontspannen. Bleef wel zijn handen voelen die mijn benen en voeten masseerden. In mijn droom kreeg in een dèjá vu. Ik voelde de opwinding in me opkomen. Mijn lichaam begon te tintelen. Mijn kutje werd steeds natter. Zijn handen gingen stevig over mijn dijen en langs mijn gevoelige lipjes. Ik kreunde. Hij stopte … voelde plots zijn vingers over mijn klitje gaan en tussen mijn lipjes. Ik werd wakker. “Je bent kletsnat.”

Hij had een grote handdoek gehaald. Ik kon me omdraaien. Hij ging verder nu voelde ik zijn warme handen over mijn buik en borsten. Ik sloot mijn ogen weer en hij liet me weer in trans komen. Gerard cirkelde om mijn harde tepeltjes en masseerde mijn borsten. Mijn lichaam was geheel slap en willoos geworden. Hij kneep in mijn tepel. Ik kronkelde van genot. Hij beet in mijn andere tepel. Ik kreunde. “Je houdt wel van een beetje pijn” Ja, antwoorde ik met een kreun van genot. Zijn handen wreven over mijn kale venusheuveltje en zijn vingers gingen over mijn klitje. Ik kon het niet meer houden en kwam met een gilletje klaar. Hij liet me niet rusten. Zijn vingers gleden mijn kutje in en masseerden steeds steviger mijn kutje, mijn lippen en drukte hard met zijn duim op mijn klitje. Het deed pijn maar een heerlijke pijn. “Doorgaan?”

“Ja, ja…” schreeuwde ik het uit. Twee vingers en een derde en toen een vierde vinger gingen mijn kutje in. Weer drukte hij zijn duim op mijn klitje. Ritmisch bewoog hij zijn vingers tegen mijn g-spot aan. Steeds sneller. Een zinderende genotspijn veroverde mij. Steeds sneller bewoog hij zijn vingers in en uit langs mijn g-spot. Ik hield het niet meer, ik krijste het uit. Een explosie, een straaltje geil spoot mijn kutje uit. Al mijn spieren waren gespannen. Langzaam kwam ik weer in ontspanning, voelde de warme rust weer in mijn lijf. Gerards tong voelde ik mijn kutje schoonlikken. Mijn ademhaling was weer normaal. Ik deed mijn ogen open.

De rest van de dag bleven we in bed. Gerard had allemaal lekkere dingen in huis. We hadden elkaar veel te vragen en te vertellen. Tussendoor verwende ik zijn pik door die in mijn mond stijf te laten worden en lekker lang te pijpen. Heerlijk warm kloppend vlees in mijn mondje. Hij wist mijn lust op te wekken door lieve tedere seks af te wisselen met harde en een beetje pijn. Dat maakte me nog geiler.

Maandagochtend gingen we pas uit bed. Gerard naar het werk en ik naar huis. Maandag was mijn parttime dag. Dinsdag zag ik hem weer op het werk. Het duurde niet lang of iedereen op kantoor wist dat we een stelletje waren.

Miriam S.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De nieuwe baan”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *