Overgewicht

()


Mijn naam is Eric en op dit moment ben ik samen met mijn vrouw Annika eigenaar van een sportschool bij ons in het dorp. Dat dit niet altijd zo geweest is kun je lezen in het volgende verhaal.

Toen ik achttien jaar oud was woog ik honderdtwintig kilo en dat was ongeveer veertig kilo te veel. Ik deed niet aan sport, zat hele dagen achter de computer en snacks waren zo ongeveer mijn enige voedsel. Je kunt je indenken dat ik gezondheidsklachten kreeg en natuurlijk raadde mijn dokter aan om af te vallen en meer te gaan bewegen, diëtiste werd ingeschakeld en ook zij raadt me aan om te gaan bewegen anders zou ik binnenkort een hartkwaal krijgen. Dat zette me aan het denken en ik meld me aan bij het kleine sportschooltje, achter de balie zat een leuk uitziend meisje, vertelde wat ik kwam doen en zij begeleidt me verder de zaal rond.

“Wil je alleen werken of heb je behoefte aan een persoonlijke begeleiding” vroeg ze aan mij. Ik besloot eerst voor mezelf te beginnen maar na een aantal weken was ik wel wat fitter maar viel geen grammetje af, sterker nog ik was een kilo zwaarder. Toch maar persoonlijke begeleiding gevraagd en die kreeg ik in de vorm van die mooie dame van achter de balie die de dochter van de eigenaar bleek te zijn. Ze was gediplomeerd sportinstructrice en diëtiste dus was ik in goede handen. Toch ging het allemaal niet van een leiendakje en ik begon de moed te verliezen, verviel weer een beetje in mijn oude patroon. Annika vroeg me waarom het niet ging zoals het moest en ik vertelde dat het moeilijk was om alle lekkere dingen te laten staan.

“Als ik nu eens dingen in het vooruitzicht stel bij elke vijf kilo die je kwijtraakt zou dat helpen.” Ik vroeg wat ze in gedachten had. “Ik zie dat je een mooie jongen kan zijn. Er zal, als je zelf wilt, seks met mij als einddoel zijn en daartussen kunnen we een heleboel kleine stapjes inbouwen als beloning.” Ik stond werkelijk met mijn oren te klapperen dat een mooie meid als Annika er over dacht om seks te hebben met mij. Ze stelde een aantal stappen voor zoals; dat zij bij de eerste vijf kilo zonder shirt met alleen BH aan me zou begeleiden en later bij de volgende vijf zonder joggingbroek met alleen een string en BH. Nog vijf kilo veder misschien zelfs topless en ook nog zonder broekje enzovoort. “Maar” zei ze “dat alles kunnen we alleen doen op de maandag wanneer de school gesloten is en we alleen zijn, maar we blijven ook op deze avond actief, dat betekent dat je dus twee avonden met mij opgescheept zit. Lijkt het je wat?” Vroeg ze. Ik had van het vooruitzicht al een stijve gekregen en ik beloofde mijn best te gaan doen om haar mijn maagdelijkheid te geven.

“Dat geldt dan voor ons beiden” zei Annika, al kon ik dat op het moment nog niet geloven dat een meisje als Annika geen vriend had gehad die haar ontmaagd had.

Na de eerste drie weken viel ik vijf kilo af en op maandag trok Annika haar jasje uit en kon ik mij verlekkeren aan die heerlijke dikke tieten van haar, nu nog verpakt in een shirt. Met gezond eten veel trainen probeerde ik de volgende fase te bereiken. En 6 weken later moest Annika haar broek voor me laten zakken. Vanaf dat moment stond Annika elke maandag in shirt en korte broek voor me en langzaam zag ik per week mijn doel dichterbij komen. Twee weken voor de kerst verloor Annika haar topje en twee in bikinitop gehulde heerlijke tieten kwamen tevoorschijn. Toen was het kerstvakantie en Annika waarschuwde dat als ik na nieuwjaar weer was aangekomen het shirt weer aanging. Het nieuwe jaar was daar, ze wenste me een goed jaar en gaf me een kusje op de wang, Annika liet me op de weegschaal plaatsnemen, ik kon mezelf wel voor de kop slaan want ik kwam op één kilo boven het bikinigewicht uit dus ging Annika weer gekleed in shirt met me verder.

Ze zei die avond niets tegen me, ze was duidelijk boos en teleurgesteld en ik zelf niet minder. De week erop ging het shirtje weer uit en kwam die heerlijke maar bedekte tweeling weer tevoorschijn. Ik kon er mijn ogen bijna niet vanaf houden, ze schommelde zo lekker als ze me aanmoedigde of bewoog naar een ander toestel en ook haar tepels stonden regelmatig zichtbaar strak al kon dat ook door de kou komen. De volgende fase duurde behoorlijk lang en ik besloot om op zaterdag als extra te gaan hardlopen voor mezelf en op zondag te gaan zwemmen, ik wilde haar naakt zien. Maart kwam in zicht en op mijn weegschaal thuis was ik bij een topless Annika aanbeland maar op de weegschaal van de sportschool kwam ik nog een onsje tekort. “Sorry Eric” zei Annika “volgende week beter.”

De week erop had Annika zich al voorbereid en had een badjas aan en toen ik van de schaal afstapte deed ze deze uit en draaide een rondje voor me. “Ok kanjer! We gaan er weer tegen aan je hebt nog tien kilo te gaan voor je hiermee mag spelen” en ze hield haar tieten voor me op. Ik was verliefd geworden in de afgelopen tijd en zou er alles aan doen om dat heerlijke lijf van mij te maken. Ik was zo trots op mijn lijf geworden dat ook ik mijn shirt achterwege liet en alleen in korte broek mijn oefeningen deed en dat vond Annika volgens mij helemaal niet erg. Ze raakte me vaker en vaker aan op mijn blote lijf onder ‘t mom van even voelen hoeveel vetrolletjes er nog te gaan waren. Het was nu toch weer warm in de zaal en de tepels van Annika bleven stijf, zou het zo kunnen zijn dat ook zij opgewonden werd van mij?

Ik lag ineens goed bij de meiden en had al een paar keer uit kunnen gaan. Maar ik wilde mezelf bewaren voor de vrouw van wie ik inmiddels was gaan houden. Het werd zomervakantie en de school sloot vier weken. Ik had nog drie kilo te gaan en ik hoopte deze vier weken te kunnen gebruiken om de laatste kilo’s kwijt te raken zodat ik na de vakantie Annika de mijne kon maken. Ik trainde elke dag en was na de vakantie een hele kilo onder mijn streefgewicht. Op de eerste maandag erna was ik op van de zenuwen toen ik Annika weer zag en ze kuste me op de wang bij het weerzien.

“Eric” zei ze “ik kan het niet langer voor me houden,” sloeg haar benen over me heen en ging zitten. Annika zei “of je nu je gewicht hebt gehaald of niet we hebben vandaag seks met elkaar want ik ben vreselijk verliefd op je geworden en heb me bijna elke dag gevingerd met de gedachte aan jou.” Ze begon mijn shirt uit te trekken en gooide haar badjas op de grond. Met haar naakte tieten tegen mijn borst omarmde ze mij en kuste me in de nek. Ze liet me opstaan en trok mijn broek naar beneden mijn slip gelijk meenemend, trok ook haar string uit en liet me weer plaats nemen, klom weer op me en duwde haar kutje tegen mijn ondertussen stijve lul. Ze begon zachtjes te bewegen en ik kneedde haar kontje, haar tieten drukte zich plat tegen mijn borst. Mond op mond, tong om tong en bijna ons totale lijf tegen elkaar.

Ze wipte op en met haar hand leidde ze mijn stijve bij haar naar binnen, ze gromde van genot en een rilling ging door mij heen omdat ik voor het eerst een warm kutje over mijn lul voelde glijden. We deden ons uiterste best om niet te snel klaar te komen maar de lange verwachting van beiden maakte er een korte sessie van, mijn zaad spoot diep in haar en Annika schreeuwde haar orgasme eruit. Gelukkig kon niemand ons horen. Ze bleef op me zitten en we kusten elkaar, ze zei dat ze dit al wilde toen ze voor het eerst haar truitje uittrok vele weken geleden en dat deed mijn lul weer groeien in haar. “Voel ik dat goed? Gaan we het nog een keer doen? Vroeg ze hoopvol en kuste me weer vol op de mond. Ik hield haar wat van me af zodat ik een tijdje kon spelen met die heerlijke tieten van haar, ze vond het geweldig. Ik stond op en met mijn lul in haar nam ik haar mee naar een mat die daar lag, waarschijnlijk had ze die met voorbedachten rade neer gelegd, ik kuste haar langdurig en begon zachtjes in en uit haar te gaan de volledige lengte van mijn lul gebruikend. Ze kierde van genot en toen ik mijn tempo iets verhoogde werden het kreetjes en diepe ademhalingen. Toen ik nog meer versnelde, snoof en kronkelde ze, spoorde me aan. Voor de tweede keer spoot ik mijn portie zaad in haar, het leek wel of ik jaren in moest halen.

We lagen naast elkaar en hijgden uit toen ze plotseling aan me vroeg of ik met haar wilde trouwen.

Ik zei “ja” ik kroop tussen haar benen en zette mijn ja woord kracht bij met mijn tong tot Annika voor de derde keer gillend een orgasme bereikte.

Eric.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *