De Viking

()


Voor de woning van Mieke zette ik mijn fiets op de standaard. Dat was best lekker, even fietsen, op wat nu al beloofde weer een hele warme dag te worden. Ik deed mijn fiets op slot en haalde een tas uit mijn fietstas. Een tas die ik had gevuld met allemaal lekkere chocolade, diverse soorten verse thee en wat tijdschriften. Ik zag dat Mieke in een hoekwoning in een leuke straat met veel speelruimte voor kinderen woonde. Een huis met grote ramen aan de voor- en achterkant waardoor je dwars door het huis in de achtertuin kon kijken. Ik had mijn twee jongste zonen meegenomen. Zij kenden de kinderen van Mieke van school en konden mooi samen spelen. De oudste twee zaten thuis achter de computer en konden prima een uurtje alleen zijn.

Mieke was één van de twaalf medewerkers van mijn administratiekantoor. Ik was ongeveer tien jaar geleden begonnen met een administratiekantoor aan huis. Maar al snel werd het huis te klein en heb ik een pandje gehuurd. Na verloop van tijd werd dat pand ook te klein en heb ik een pand gekocht. Inmiddels heb ik twaalf werknemers, allemaal vrouwen. Er werken er vier fulltime en de rest werkt parttime, voornamelijk tijdens schooltijden. Er heerst een fijne sfeer op kantoor en de teamspirit onderling is groot.

Mieke zat thuis met een gebroken been. Nadat ik mijn twee jongens had gezegd hun fiets op slot te zetten en de sleuteltjes bij mij in te leveren, liep ik naar de voordeur. De jongens hadden verderop op een grasveld de kinderen van Mieke ontdekt en waren daar al naartoe gerend om samen te spelen. Nadat ik had aangebeld, deed er een man open. Een mooie man, zag ik in één oogopslag. Een mooie kop, een open oogopslag en goed gekleed. Afblijven, hoorde ik meteen een stemmetje in mijn achterhoofd. Jammer hoor, waarom zijn alle mooie mannen altijd al bezet vroeg ik mij af. Zelf was ik net een jaar gescheiden van de vader van mijn kinderen. En ondertussen stond ik al ruim twee jaar “droog”. Van het toch al niet zo spannende seksleven met mijn ex was al lang voor de scheiding niets meer over.

Ik gaf de man een hand en we stelden ons aan elkaar voor.  Verbeeldde ik het mij nou, of hield hij mijn hand net iets langer vast dan nodig was. Sven, zei hij, en ik dacht je lijkt wel op een Noorse Viking. Julia zei ik. Hm… Julia, herhaalde hij mijn naam terwijl hij mijn hand nog steeds vasthield. Afblijven! Sprak het stemmetje in mijn achterhoofd, ditmaal iets luider. Misschien had hij het ook gehoord want abrupt liet hij mijn hand los en liep zonder nog iets te zeggen voor mij uit de gang door naar wat de woonkamer bleek te zijn. Zelf sloot ik de voordeur en liep achter hem aan.

Mieke zat op een stoel in de voorkamer met haar been in het gips op een poef. Ik omhelsde haar en gaf haar het tasje. Enthousiast keek ze wat er allemaal inzat. Bijna alles viel gelukkig in de smaak. Alleen toen ze tussen de tijdschriften de Viva zag, trok ze die er met een vies gezicht tussen uit en gaf hem aan mij terug met de woorden “die lees ik nooit”. Oh, was het enige wat ik wist te antwoorden. Zelf was ik geabonneerd op de Viva, niet in de laatste plaats omdat ze een paar keer een gedicht van mij gepubliceerd hadden. Waarvan sommige licht erotisch waren. Ik had ook meegedaan aan een schrijfwedstrijd: schrijf een erotisch verhaal. Ik had niet gewonnen maar was wel bij de laatste vijf geëindigd waardoor mijn verhaal wel gepubliceerd was en ik hier heel veel leuke reacties op gekregen had.

Waardoor ik erachter was gekomen dat de Viva ook door mannen wordt gelezen. Het leek mij op dat moment verstandiger om deze informatie niet te delen. Op het werk tijdens de pauzes in de kantine, leek het soms wel op een scene uit “Seks in the City”. Vooral op maandagmorgen. De dames vertelden dan vaak wat ze in het weekend allemaal hadden beleefd. Sommige dames zijn single en één van hen leek elk weekend wel een nieuwe scharrel te hebben. Het waren altijd weer enorm leuke behoorlijk seksueel getinte verhalen. Het was me al vaker opgevallen dat Mieke bij het horen van deze verhalen altijd heel misprijzend keek en dan ook altijd als eerste na de laatste slok thee de kantine verliet om weer aan het werk te gaan. Ik wist ook dat haar collega’s haar stiekem een koelkast noemden. Maar dat maakte voor mij niet uit. Mieke zat op de afdeling loonadministraties en deed haar werk uitstekend. Zij werkte drie dagen van negen tot drie maar was altijd bereid om bij drukte of ziekte van één van haar collega’s extra te werken.

De Viking vroeg of ik koffie of thee wilde. “Thee graag,” zei ik. Nadat hij de thee bij ons had neergezet ging hij zelf aan de eettafel zitten krant lezen. Een aantal keer bij het omslaan van de pagina keek hij op en keek mij recht in de ogen. Ik merkte dat ik me er een beetje ongemakkelijk bij voelde. En schoof wat op de stoel heen en weer. Als ik onder de tafel door keek, keek ik recht in zijn kruis. Zag ik dat nu goed, gingen zijn benen steeds een beetje verder uit elkaar en zag ik daar een bobbel in zijn broek ontstaan. Ik voelde dat ik een kleur kreeg en dwong mezelf om mijn blik van hem af te halen. 

Ondertussen vertelde Mieke mij hoe ze haar been had gebroken. Ze wilde haar jongste dochter helpen met leren fietsen zonder zijwieltjes en was daar zelf bij komen te vallen. De kinderen stonden erbij te lachen, totdat ze doorkregen dat mama niet meer kon opstaan en hadden toen snel een buurvrouw gehaald. Zelf kon ze er nu ook wel om lachen. Ze vertelde nog een paar leuke anekdotes over haar kinderen waarbij ik soms echt hardop moest lachen, ik zag de Viking dan opkijken van zijn krantje en met een niet te peilen blik naar me kijken.

Afblijven!!! Weer hoorde ik dat rotstemmetje. Ik vertelde Mieke dat ik die middag met de kinderen naar het zwembad ging. Het plaatselijke zwembad heeft een aparte sauna afdeling. Waar ik dan naar toe zou gaan. Ik zag dezelfde misprijzende blik die ik ook vaak op maandagmorgen in de kantine bij haar zag. Ik besloot verder niets meer te zeggen over mijn plannen van die middag.

Nadat ik haar verzekerd had, goed haar rust te nemen en mij te bellen als ze dacht dat ze weer aan het werk kon, waarbij ik vanzelfsprekend voor vervoer zou zorgen, ging ik weer. De Viking liep mee naar de voordeur. Hij zei niets meer. Ik ook niet. Hij opende de voordeur ik liep langs hem naar buiten en in het voorbijgaan rook ik een heerlijke mannelijke geur. Ik keek op, recht in een paar staalblauwe ogen. En ik zag een grijns op zijn gezicht, die ik niet kon plaatsen. Ik voelde dat hij me nakeek.

Ik riep de jongens en fietste samen met hen naar huis. Daar aten we met zijn allen een broodje. Daarna zei ik tegen de jongens dat ze hun zwemspullen moesten pakken. Zelf pakte ik ook mijn badpak, mijn badjas, een groot badlaken en een paar handdoeken. Shampoo, scrub, borstel en badslippers deed ik ook in mijn “saunatas”. Ook deed ik er nog wat pakjes drinken met wat snoep voor de kinderen, een flesje water voor mezelf en een boek in.

We fietsten samen naar het zwembad. Het was sinds de scheiding een vast ritueel geworden op zaterdagmiddag De kinderen gingen het zwembad in, ze hadden allemaal drie zwemdiploma’s en konden zich prima redden. En omdat we daar zo vaak kwamen wisten de badmeesters- en juffen inmiddels ook dat hun moeder in de sauna zat en dat ik bij eventuele calamiteiten bereikbaar was. Gelukkig was er nog nooit iets voorgevallen. Zelf nam ik de ingang naar de sauna afdeling. De sauna was niet erg groot maar voor mij groot genoeg. Ik was daar op zaterdagmiddag nog nooit iemand tegengekomen. Er was een stoomcabine en een 90° graden sauna. Helaas niet hout gestookt wat wel mijn voorkeur heeft. Er is een kleedruimte en er zijn douches. Er is een koud dompelbad en een koude douche. Er is een binnen rustruimte met een zithoek en een aantal ligstoelen en een deur naar buiten waar ook nog een aantal ligstoelen staan. Naast de deur is een intercom. De medewerker van de receptie kan daar een oproep doen, mocht één van de kinderen mij nodig hebben. Zelf kun je daar ook mee naar het restaurant bellen om een bestelling te plaatsen.

Ik kleedde mij uit in de kleedkamer, legde mijn badlaken alvast in de sauna, hing mijn badjas aan een haakje en ging eerst uitgebreid douchen met de heerlijke scrub die ik had meegenomen. Daarna ging ik in de sauna liggen. Ik sloot mijn ogen en voor ik het wist lag ik weg te dromen. Een stoute droom met in de hoofdrol…. De Viking. Terwijl ik daar lekker in mijn eentje lag, betastte ik mezelf. Ik kneedde mijn borsten en kneep zachtjes in mijn tepels. En al strelend ging mijn rechterhand naar beneden. Ik waande mij veilig. Immers in dat hele jaar dat ik op zaterdagmiddag naar de sauna ging, was ik er nog nooit iemand tegen gekomen. Ik streelde mijn schaamlipjes en duwde een vinger naar binnen, ik voelde dat ik al lekker nat was. Met mijn ondertussen natte vinger ging ik naar mijn klitje en streelde deze net zolang totdat ik lekker klaarkwam. Ik besloot het daar eerst bij te laten. De hele middag lag nog voor me. Eerst maar eens koud douchen en dompelen, even afkoelen. En dan wat drinken bij de kinderen brengen.

Nadat ik mezelf een beetje had afgedroogd, deed ik mijn badpak aan en ging met de pakjes drinken en wat snoep naar het zwembad. Nadat ik de kinderen van een pakje drinken en wat snoep had voorzien, bestelde ik bij het restaurant een kopje thee en nam deze mee naar de sauna. Meteen toen de deur van de sauna afdeling openging, hoorde ik dat de douche aan stond. Ik ging naar de kleedkamer om mijn badpak te verwisselen voor mijn badjas. Ik zag daar een sporttas op de vloer staan. Toen ik met mijn kopje thee in de hand richting de rustruimte liep, kwam ik langs de douches, ik keek recht in het gezicht van…. De Viking. Ik wist niet wat ik zag.

Allemachtig, wat zag die man er goed uit in zijn blootje. Ik kon mijn blik met moeite van hem losmaken. “Hallo,” hoorde ik hem zeggen. “Hallo” zei ik terug en ik liep door naar de rustruimte. Ik hoorde even later de deur van de sauna open en ook weer dicht gaan. Ik dronk mijn thee op en probeerde wat te lezen in mijn boek wat ik had meegebracht. Ik kon mij niet op het boek concentreren. Ik las niets. Ik bladerde wat in één van de tijdschriften die daar lagen. Maar ook dat boeide me niet. Ik was behoorlijk van slag. Na verloop van tijd hoorde ik hem uit de sauna komen. Hij liep naakt langs mij naar de buitenruimte. Daarna nam hij een koude douche en een koud dompelbad. En ja hoor, daar kwam hij in zijn badjas op het ligbedje naast het mijn liggen. Hij vroeg of ik hier vaker kwam. Ik zei, “bijna elke week.”

Op zaterdagmiddag met de kinderen die dan gaan zwemmen, en op dinsdagochtend. Op maandagavond deed ik meestal de huisbezoeken bij de zzp’ers. Deze mensen hadden overdag geen tijd. Ik had zelf op maandagavond een vaste oppas. Wanneer ik geen zakelijke afspraak had, ging ik dan meestal met een vriendin naar de bioscoop. De dinsdag stond op kantoor geblokkeerd in mijn agenda.  ’s Morgens ging ik dan altijd eerst een paar uurtjes naar de sauna en om één uur, vaste prik, altijd lunchen met mijn moeder op onze vaste stek.

“En jij,” vroeg ik hem. Hij zei dat hij er wel vaak kwam om te zwemmen maar nog nooit van de sauna afdeling gebruik had gemaakt. Ik vroeg hem of hij überhaupt weleens naar de sauna ging. Ja, vertelde hij, voordat de kinderen er waren gingen hij en zijn vrouw geregeld samen naar de sauna. Maar sinds de kinderen er waren wilde ze dat niet meer. Voordat ik het wist hadden we elkaar ons halve levensverhaal verteld. Ik, dat ik in een fout huwelijk zat en een jaar geleden was gescheiden. Hij, dat hij zijn huwelijk eigenlijk helemaal zat was maar nu niet weg wilde gaan omdat ze met dat gebroken been zat. Ook hij stond al een ruim jaar “droog”.

“Zullen we nog even de sauna in,” vroeg hij. Dat wilde ik wel. We deden onze badjassen uit en ik probeerde niet naar zijn jongeheer te kijken. Ik nam plaats op de middelste bank, en hij ging recht tegenover me zitten. Ik zag dat hij naar me keek. Opeens hoorde ik mezelf quasi nonchalant vragen of hij het weleens met zichzelf deed. We waren nu toch al heel open geweest in ons gesprek, blijkbaar vond ik dat ik dat best wel kon vragen. Hij keek mij aan en antwoordde, “ja, geregeld onder de douche. En jij,” vroeg hij mij. “Ja,” zei ik, “ik ook geregeld.”

“Doe eens dan,” zei hij uitdagend. En ik deed het. Ik weet nog steeds niet, wat me bezielde, wat maakte dat ik me bij hem zo op mijn gemak voelde, dat ik het meest intieme van mezelf aan hem liet zien. Maar ik deed het. Ik sloot mijn ogen en opnieuw kneedde ik mijn borsten, ik kneep zachtjes in mijn tepels. Mijn hand ging langzaam naar beneden. Ik speelde wat met mijn schaamlipjes.

Een vinger gleed naar binnen, en nog één. Ik hoorde mezelf soppen. Opeens voelde ik hoe mijn voet werd opgetild. Hij masseerde eerst mijn ene voet en daarna mijn andere voet. Ondertussen voelde ik hoe hij één voor een mijn tenen in zijn mond nam, er zachtjes op beet en er met zijn tong mee speelde. Daarna voelde ik een kusje op mijn enkel, en nog één, iets hoger, en nog één, en nog één steeds hoger en hoger.

Eindelijk was hij bij mijn poesje gekomen. Hij likte mijn schaamlippen, haalde mijn vingers uit mijn grotje en stak zijn tong erin. Toen likte hij mijn klitje. Ik kwam meteen klaar, ik was zo vreselijk geil, er was geen houden meer aan. Oh, wat was dit heerlijk. Zachtjes legde hij me op mijn rug en streelde mij over mijn hele lichaam, nu kneedde hij mijn borsten, hij beet zachtjes in mijn tepels, kuste me overal om uiteindelijk te eindigen met een heerlijke tongzoen. “Kom,” fluisterde hij in mijn oor. “We moeten eruit anders zijn we straks helemaal oververhit.” Hand in hand liepen we naar buiten waar ik opnieuw een heerlijke tongzoen van hem kreeg. Daarna gingen we koud douchen en dompelen. We vleiden ons weer neer op de ligbedden en ons gesprek werd nog intiemer.

Na ongeveer een half uur gingen we opnieuw in de sauna. Ik zat nog geen minuut tegenover hem, toen zag ik zijn snorkeltje al omhoog komen. Ik bedacht me niet, Ik ging op mijn knieën op het bankje onder hem zitten, en likte zijn ballen en zijn piemel van beneden naar boven en weer terug. Uiteindelijk nam ik hem in mijn mond, en pijpte ik hem eerst heel langzaam maar daarna steeds sneller. Ondertussen kneedde en streelde ik zijn ballen. Hij hield mijn haar vast en ik hoorde hem grommen van genot. Opeens voelde ik dat hij naar achteren schoof, “ik wil nog niet komen” fluisterde hij, “ik wil je voelen, helemaal voelen.”

Hij legde mij weer neer, op mijn badlaken en kwam op me liggen ik klemde mijn benen om hem heen en voelde hoe hij zijn lekkere piemel in me duwde en me neukte. Eerst in een rustig tempo maar hij ging steeds sneller, en pas toen hij voelde dat ik kwam, kwam hij ook. Hij spoot zijn zaad diep in mij. We bleven nog een poosje verstrengeld liggen, alvorens de sauna te verlaten. Het werd een heerlijke middag. Uiteindelijk moest ik mezelf dwingen om de sauna afdeling te verlaten en mijn kinderen op te zoeken. Gewoontegetrouw aten we voordat we naar huis gingen, in het restaurant een patatje, zodat ik thuis niet meer hoefde te koken. De kinderen gingen de ene week op zaterdagavond naar hun vader en bleven daar dan tot zondagavond. Voor het eerst was ik blij dat de kinderen er die avond niet waren. Ik had zoveel om over na te denken. En eerlijk gezegd was ik ook nog aan het nagenieten.

De Viking is daarna nog geregeld op zaterdagmiddag naar de sauna gekomen. Waar we heerlijke seks hebben gehad. Maar ook heel veel hebben gepraat. We ontdekten dat we heel veel raakvlakken hebben. We houden van dezelfde muziek en lezen vaak dezelfde boeken. Inmiddels is hij ook alweer ruim drie jaar gescheiden. We hebben nu officieel een latrelatie en eten geregeld met of zonder de kinderen, bij elkaar. Ook op zondag plannen we vaak samen met of zonder kinderen leuke uitjes. De kinderen kunnen het gelukkig onderling goed met elkaar vinden en hebben ons als stel helemaal geaccepteerd.

De Viking bleek niet alleen lekker en geil maar ook lief en attent we hebben veel fijne gesprekken.

Mieke heeft ondertussen in onderling goed overleg een andere baan gezocht. Ik zie haar op de verjaardagen van hun kinderen. Zelf is ze inmiddels ook weer gelukkig met een nieuwe relatie.

En ik, ik voel me gehoord en gezien. Ik ben oprecht blij dat deze man op mijn pad is gekomen, wat maakt hij mij gelukkig.

Lady

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *