Hij

()


Hij kwam binnen en gaf me de gebruikelijke honderd euro. Ik legde ze weg, deed de gordijnen toe en ging voor hem staan. Uit enkele tientallen vrouwen in lingerie achter hun zwoel verlichte ruiten had deze man mij gekozen voor een moment van genieten. Zijn ogen stonden melancholisch maar gloeiden ook van begeerte naar mijn lijf. Ik liet mijn kleedje van mijn schouders glijden, knoopte mijn BH los. Zijn blik ging over mijn lichaam en keurde mijn volle borsten. Ik wenkte hem en bracht zijn mond aan mijn tepel. Voelde zijn slappe lid zwellen tegen mijn dij en terwijl zijn handen mijn billen kneedden nam ik zijn lid in mijn hand. Hij kuste gulzig mijn hals en liet zijn licht trillende hand tussen mijn benen glijden, hij was amper twee minuten binnen.

Deze man was een ervaren wandelaar. Ik zakte door mijn knieën en nam zonder terughoudendheid zijn geslacht in m’n mond. Ik maak het de mannen die mij bezoeken nooit moeilijk. Ik had voor dit beroep gekozen en de mannen mochten terecht verwachten dat ik hen verwende. Mijn klant had zich fris gewassen, zijn eikel gleed tussen mijn warme lippen en ik voelde met mijn hand de warmte van zijn zware ballen. Ik hoorde hem kreunend prevelen. “Mm, schat ja, hm”. Mijn zacht likkende tong deed zijn pik in geen tijd groeien, al snel stond hij glashard.

“Kom, toe maar, wil je me neuken?” Leidde ik de volgende fase in. Hij knikte ja. Ik nam een condoom en deed het hem om met de mond. Hij zuchtte terwijl hij me terug recht trok en omdraaide. Hij stond nu achter mij en gebaarde me voorover te buigen. Ik leunde met de ellebogen op het bed, spreidde mijn benen en bood hem mijn geslacht aan. Hij duwde zijn eikel tegen m’n zacht wiegende billen en ik leidde hem met de hand naar binnen. In één langzame stoot drong hij diep in me. Het ging soepel, ik werd vrij gemakkelijk voldoende nat van het idee dat een man – om het even welke man – me wilde, glijmiddel was meestal overbodig. Zijn handen klemden zich stevig om mijn heupen. We speelden het spel dat man en vrouw sinds mensenheugenis spelen.

Hij ging over me hangen, kneedde mijn borsten en begon al snel jachtiger te stoten. Trok me overeind en ik zag mijn geneukte lijf in de spiegel: mijn benen wijd om hem een onbelemmerde toegang te geven, zijn stijve die mijn poes penetreerde, kleine zweetdruppeltjes parelend op mijn borsten op deze warme augustusavond. De gedachte dat deze onbekende van mijn lichaam genoot wond me zoals steeds op. Net als het idee onherroepelijk vastgeklonken te zitten op een pik tot die zaad in me schiet. Ik kromde mijn rug terwijl hij met één hand langs m’n bil over mijn zijde naar m’n gevoelige hals dwaalde en weer terug.

Terwijl hij mijn hals zoende en likte, moedigde ik hem aan onze paring tot voltooiing te brengen. Droeg hem op me vol te spuiten. Hijgen en kreunen. Ik heb geen moeite met wat dirty talk, ook niet bij klanten. Tijd is geld. En een man zo gek maken dat hij niet anders meer kan dan klaarkomen, vind ik in ieder geval heerlijk. Een erezaak ook: een man die zich niet kan houden om in mijn schede te schieten is zonder meer een compliment. Deze man was een gemakkelijke prooi: hij had het duidelijk erg nodig zijn lading diep in een vrouw te brengen. Ik benijd mannen soms wel om bij momenten het alles overheersende verlangen om bij een vrouw snelle – kortstondige, maar toch complete – bevrediging te vinden. Enkele minuten dus nadat hij bij me binnen gegaan was, hoorde ik hem kreunen.

“Ik houd het niet meer schat, ik ga m’n ballen in je legen.” Zijn vulgaire lust werkte ergens wel aanstekelijk. “Ja, doe het schatje, kom maar lekker in m’n geil kutje klaar, schiet het erin, ik wil het voelen.” Een man heeft weinig nodig, ook nu: ik voelde zijn pik dikker worden en verstrakken. Zijn lijf zeeg schokkend op me neer met een kloppende paal die me nu echt doorboorde. Een pulserend en niets ontziend monster in mijn weke buik. Mijn tepels nu toch wel echt opgewonden hard, schuren langs het laken terwijl zijn harde eindstoten me tegen het bed dwingen. Hij trekt mijn billen dicht tegen zich aan en ontlaadt zich. Golvend sperma tussen m’n benen. Zijn lozing zonder gêne deed mijn honing vloeien. Ik onderging het lot van mijn sekse. Hij maakte mij tot instrument van zijn bevrediging.

Zalig makend genot schonk ik hem voor een enkel bankbiljet. In ruil voor een schamele vergoeding maakte hij mij voor altijd de zijne. Hij ging behoren tot de altijd groeiende groep mannen die weten hoe mijn borsten dansen onder hun hijgende penetratie. Hoe hun spuitend lid mijn nauwe liefdestunnel onwillekeurig doet verkrampen. Hoe ik geduldig en begrijpend wacht tot ze zich volledig en volkomen in me leeg gestoten hebben. Hoe ik glimlachend achterom in hun ogen kijk en hun lekkende pikken uit me voel glijden. Hoe ik toelaat dat ze zich nog éénmaal tegen me aan vleien, hun monden zuigend aan mijn borsten en hun handen m’n venusheuvel strelend. Zeker. Ik kwam niet klaar, maar tegelijk deed zijn klaarkomen diep in mij me iets.

Ik was er overigens nog niet vanaf. De man hield zijn stijve in me. Hij neukte me nog even na, dacht ik. Zijn tijd was ook nog niet om. Nauwelijks halfweg eigenlijk. Maar ik vergiste me: hij werd niet slap. “Je windt me zo verschrikkelijk op,” hoorde ik hem fluisteren. Ik zuchtte. Dit komt wel vaker voor, zeker bij mannen bij wie het lange tijd geleden is. Ik voelde de kracht terugkeren in zijn heupen. Hoorde hem fluisteren “ik geef je straks extra geld.” Voor mij zeker geen probleem dan. Ik hoopte alleen dat het condoom het hield. Ik lig nu plat op mijn buik en voel hoe hij zwaar in me pompt. Zijn lid terug op oorlogssterkte. Geen genade. Deze man wilde gewoon een tweede keer zaad lozen. Het duurde nu langer. Hij zoende mijn nek. Ik twijfelde. Zou ik zeggen dat het nu toch tijd werd. Maar toen hijgde hij dat hij er weer bijna was. Trok zich uit me, rukte het condoom af en ik voelde vier of vijf stralen warm sperma landen op mijn rug en bilnaad en tegen mijn schaamlippen. Het zaad moest er toch nog hard uit geschoten zijn, want het sproeide tot aan mijn schouderblad. Ik voelde me loom: ook betaalde seks mat af.

Wilma

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *