Eigen zwembad

()

Ondertussen is het zwembad in gebruik genomen maar dat heeft even geduurd. Mijn vrouw moest en zou een zwembad in de tuin hebben, nu zit ik er financieel warmpjes bij dus dat was geen probleem. Offertes laten opstellen en iets moois uitgekozen. Voorjaar en de bouw van het zwembad begint, graven, ijzerwerk, beton-storten en betegelen. Helaas is dat laatste er nog niet van gekomen omdat ik thuiskwam en mijn vrouw in de tuin vond met de lul van de tegelzetter in zich. Heb hen beiden direct ontslagen en omdat we op huwelijkse voorwaarden getrouwd waren nam ze niets anders mee dan haar persoonlijke bezittingen.

“Ik ben blij toe” zegt ze “en het enige wat ik zal missen aan je is die twintig centimeter die je me te weinig gegeven hebt.”

Het enige minpuntje voor mij was dat ik achterbleef met een dochter van twaalf jaar die het nog niet helemaal begreep. Kim, mijn dochter had opdat moment maar twee vragen, ‘wanneer komt mama terug’ en ‘wanneer is het zwembad klaar’. Herfst en winter gaan voorbij en alles gaat zijn gangetje en eindelijk in de lente vind ik iemand die het bad af gaat maken. Alles is klaar en een aantal vriendinnetjes van Kim, inmiddels dertien jaar mogen het openen en in gebruik nemen, ze genoten de hele dag van het bad. Vanaf dat moment waren ze elke week wel een keer aanwezig zolang het goed weer was.

Midden in de winter als het koud is gaat het bad op slot door middel van een rolluik dat de warmte binnen houdt en het vuil buiten. Zodra het voorjaar zich weer aandient openen we het weer en komt de toeloop weer op gang. Zelf maak ik ook gebruik van het bad en daarom heb ik in de hoek een zitje laten maken met stralen die uit de muur komen en je een heerlijke rug-massage kunnen geven. De komende winter besluit ik om er een kunststof schuif-kap over te laten zetten zodat het ook open kan en we ook in de winter en bij regen kunnen badderen, tot grote vreugde bij de meiden.

Via anderen hoor ik dat Kitty haar ouders gaan scheiden en dat moeder behoorlijk in de put zit. Kitty komt naar me toe en vraagt of haar moeder misschien ook gebruik mag maken van het bad op tijden dat ik en de meiden er niet zijn omdat ze graag alleen tot rust wil komen. Ik geef Kitty een sleutel van de poort en zeg dat haar moeder altijd welkom is. Kitty drukt een kusje op mijn wang en zegt dat haar moeder dit echt geweldig gaat vinden.

Het is heet en ik ben een dag vrij, zit in mijn hoekje dat zich onder een boom bevindt. De achterdeur is dicht omdat binnen de airco aanstaat, omdat ik in de schaduw zit met alleen mijn hoofd boven water zie je me bijna niet. De meiden zitten op school en komen pas om vier uur dus ben ik zo vrij geweest om ook mijn zwembroek uit te laten. Plots hoor ik de sleutel in het slot steken en gaat de tuindeur open en steekt de moeder van Kitty haar hoofd om de hoek. Ze loopt naar de ramen en kijkt naar binnen, ik vermoed dat ze kijkt of ik thuis ben, als ze aan de deur gevoeld had wist ze dat er iemand was maar gelukkig voor mij deed ze dat niet. Ze kwam terug naar het bad en begint zich uit te kleden, als ze in badpak staat kijkt ze nog even om zich heen en laat tenslotte ook het badpak zakken en stapt eruit. Een prachtige vrouw met lekkere dikke tieten en een heerlijke kont komt er tevoorschijn, net als ze het water in wil springen ziet ze mij zitten en kleurt direct rood. Ze schrikt, raakt haar balans kwijt en komt toch in het water terecht zich direct verbergend tot haar kin in het water en zich verontschuldigt voor haar naaktheid.

“Mevrouw ik heb niets gezien wat het aankijken niet waard is.”

Ze kijkt me aan met een blik van neem jezelf in de maling, “leugenaar” zegt ze en kijkt me boos aan. “Ik lieg niet mevrouw en meen alles wat ik zeg en u bent zeer aantrekkelijk.”

“Gwen” zegt ze.

“Sorry” vraag ik en ze zegt “ik heet Gwen en geen mevrouw,” ik noem haar mijn naam en we praten wat tot ze vraagt of ik haar nog een compliment wil geven. Ik doe het en ik zie haar groeien en voor het eerst tilt ze haar tieten boven het water uit. “Mijn ex is daarom juist bij me weggegaan omdat hij me uitgezakt vond worden.”

“Je ex Gwen zou eens in de spiegel moeten kijken of hij er na twintig jaar ook nog uitziet als een jochie van twintig.”

Ze glimlacht maar ik zie ook tranen komen. “Geloof me Gwen, als ik zeg dat je prachtig bent.” Ze knikt en bedankt me. “Ik moet jou bedanken dat je me laat genieten van je gezelschap en je lichaam.”

Na een uur klimt ze open en bloot uit het bad en droogt zich voor mijn ogen af, kleedt zich aan en nemen we afscheid, “volgende week weer in hetzelfde bad tenue.” Ze knikt en zwaait nog een keer bij het verlaten van mijn tuin. Ook ik klim uit bad en ik denk ‘wauw wat een vrouw’.

Ik sta voor het raam en wacht op Gwen, ik wil haar namelijk ook mijn naaktheid laten zien, Gwen komt binnen en trekt haar jurk over het hoofd, direct is ze al naakt en plonst het water in, ik open de deur en zeg “hé ben je er al” en ik loop met slingerende lul naar haar toe. Ze ziet het, haar mond valt open en ze fluistert “jezus!” en blijft me volgen tot ik in bad zit. “Wat is de reden dat jouw vrouw hier niet meer is” vraagt ze.

“Ik vond haar tijdens de bouw van dit bad met de lul van de metselaar in haar kont en heb van beiden direct afscheid genomen,” even is ze stil en ik zie haar denken. We hebben het er niet meer over en plots zegt ze. “Ik wilde eigenlijk alleen zijn maar vind het best gezellig als je erbij bent. We praten een beetje dezelfde taal, open en eerlijk.” Ik ging een visje uitgooien en zei; “Gwen ik heb je gemeende complimenten gegeven maar wat vind je van mij ik zag je kijken dus je moet je een beeld gevormd hebben.”

“Oeps” zegt ze. “Nou je bent geestig, welbespraakt, ziet er goed uit maar wat me het meest opviel was het formaat van je lul.” Ze kijkt neer en kleurt rood, “sorry, zegt ze maar ook ik wil eerlijk zijn.”

Ze wil opstaan om weg te gaan en ik vraag haar te blijven, “schaam je niet om eerlijkheid” zeg ik. Dat doet haar besluiten om te blijven en geven we het gesprek een andere richting. Vlak voordat onze tijd voorbij is vraagt ze aan me of ik het niet vervelend vond dat ze zo naar me gekeken had. “Je was heel direct” zeg ik “iets dat ik nu nog niet gezegd zou hebben maar als ik naar je kijk zie ik bij jou ook die dingen, je hebt heerlijke tieten een mooi gleufje en een prachtige kont waar ik uren mee zou kunnen spelen.” “Zo,” zei ik “nu we direct en eerlijk zijn naar elkaar toe kunnen we elkaar weer in de ogen kijken.” Ik neem haar hoofd in mijn handen en geef haar een kus op het voorhoofd, sta op en loop met een half stijve naar de keukendeur, volgende week weer vraag ik terwijl ik me omdraai naar haar toe, ze knikt en ik ga naar binnen.

De week erop zit ik als eerste in het bad en komt Gwen met haar sleutel binnen. “Hoi” zegt ze en begint zich uit te kleden en doet dat geraffineerder dan anders het lijkt wel of… “Eric” zegt ze als ze dichterbij me zit als normaal, “Ik ga je iets vertellen en vragen en ik hoop dat je me uit laat praten. Ik,” zegt ze “ben een zeer gepassioneerde vrouw en kan van seks geen genoeg krijgen, het is ondertussen zes weken geleden dat ik anders dan met mijn eigen hulpstukjes ben klaargekomen. Wij zijn beiden alleenstaand en ik vraag me af of wij elkaar niet af en toe kunnen helpen. Elke keer als ik hier vandaan ga ben ik geil en moet ik mezelf meer malen klaarmaken met jouw lul op mijn netvlies.”

Toen was ze stil en keek me ook niet aan, het had haar veel moeite gekost om dit aan mij te openbaren. Nu was de beurt aan mij om met een reactie te komen. Ik zat met een gigantische stijve en natuurlijk zou ik deze heerlijke vrouw haar genot willen geven maar de tijd die wij hiervoor hadden op deze dag was te kort om het geen vluggertje te laten worden. Dit alles vertelde ik haar en ze kwam nog dichterbij me zitten, pakte mijn lul vast en kneep er zachtjes in. “Wat zou ik hem graag in me voelen maar je hebt gelijk als we het doen moet het goed zijn.”

“Wil jouw dochter nog bij haar moeder komen” vraagt ze. “Tuurlijk” zei ik “straks in de herfstvakantie gaat ze de hele week.” Ze begint te lachen en zegt, “Kitty gaat die week naar haar vader dus hebben wij een week voor onszelf. Blijven we dan hier of gaan we onszelf ergens laten verwennen.” “Kies jij maar” zeg ik.

Dagen later in bad zegt ze. “Ik heb geboekt vijf dagen in een wellnesscenter in Limburg, van maandag tot vrijdag.” Ze komt even bij me op schoot zitten en kust me, “die moest ik even pikken” zegt ze en giechelt als een tiener. Ze blijft nog even dicht tegen me aan zitten haar forse tieten tegen mijn borst duwend zegt ze “ik heb zin in ons weekje.” Mijn lul en ik ook maar dat moet ze voelen haar kutlipjes rijden ertegenaan. De meiden zijn weg en we zitten in mijn auto onderweg naar Limburg, Gwen is stil en naarmate we dichterbij komen valt ze helemaal stil. Ik hoop niet dat ze zich terugtrekt, tot nu toe hebben we elkaar met rust gelaten hoe moeilijk dat soms ook was.

We melden ons bij de receptie, krijgen de sleutels en wat huishoudelijke reglementen mee. In de gangen en bij het ochtend- of avondeten moeten we gekleed gaan, mag in badjas maar in de ontspanningsruimten en eventuele massages is naakt zijn verplicht. Geen probleem voor ons dus zodra we de kamer in gaan kleden we ons uit en voor het eerst vandaag volgt een lange tongzoen waarbij ik haar met mijn handen op haar billen tegen me aan trek. Mijn lul verstijft tegen haar been maar moet nog even wachten we gaan eerst de boel verkennen, geeft me nog een klein kusje en trekt haar badjas aan. Samen lopen we hand in hand de gangen door en bekijken elke ruimte die we tegen komen en besluiten even te zwemmen. Weer komt dat prachtige lijf tevoorschijn en als ik achter haar zwem kijk ik naar haar kutje wat door de schoolslag zich opent en sluit. Ik moet even wat anders gaan doen want ik voel een erectie opkomen.

Als ik aan de rand hang en om me heen kijk zie ik dat mijn erectie niet de enige is hier in deze ruimte, anderen schijnen er geen probleem van te maken dus waarom zou ik het dan wel doen. Mijn gedachten worden onderbroken door Gwen die vanachter tegen me aan komt staan en haar handen mijn lul vastpakken, nu is er geen houden meer aan en laat ik hem volledig stijf worden. Ik draai me om en trek Gwen tegen me aan, ze friemelt met mijn lul tot ik hem bij haar naar binnen voel schuiven, “goeie god” zegt ze “dat is lang geleden” en klemt haar benen om me heen. We bewegen niet want we begrijpen ook wel dat dit in publiek niet kan, toch neuken we zachtjes door onze onderlichamen te bewegen. Gwen sluit haar ogen, zoent me hevig en komt klaar terwijl haar kreuntjes in mijn mond verdwijnen.

Ze opent haar ogen en geeft me een stralende lach en zegt “dit was de eerste van vele die ik deze vijf dagen van je ga stelen op allerlei locaties.” De week verloopt prima en we hebben elkaar steeds even klaar weten te maken tussendoor maar van een echte grote vrijpartij is het toch niet gekomen. We besluiten om een dag eerder naar huis te gaan om in mijn huis de privacy te hebben waar we beiden naar opzoek zijn. Zodra we thuis zijn laten we geen tijd verloren gaan en een spoor van kledingstukken loopt door het huis tot in de slaapkamer. We kussen, likken, zoenen en strelen elkaar tot we het beiden niet meer kunnen weerstaan. Dan dring ik diep in haar en begin met stoten, ze kreunt, kronkelt tegen me aan en spoort me aan om harder te stoten. Ik doe mijn uiterste best en samen komen we de eerste keer keihard klaar. We blijven liggen en mijn lul is nog hard. “Nu ik boven op” zegt ze en we draaien liggend om. We kussen elkaar en ik kneed haar heerlijke kont. Zachtjes begint ze met haar onderlichaam te draaien en met kleine stukjes gaat mijn lul in en uit tot ze overeind komt en als amazone verder gaat. Lang houdt ze het niet vol en als ze stilvalt begin ik opwaarts te stoten en help haar over de drempel. Ze zakt voorover ineen en hijgt in mijn oor, “lekker moeten we vaker doen.” Ik ben het met haar eens en zeg dat ook.

Plots gaat de deur open en zie ik de gezichten van Kim en Kitty verschijnen, “he he eindelijk” zeggen ze en sluiten de deur weer. Wij kijken elkaar aan en vragen ons af is dit gepland of zo. We praten wat over wat er net gebeurd is en besluiten er niets mee te doen. Ik ben weer hard als ik vraag of we er nog eentje doen, Gwen kijkt geil in mijn ogen en zegt “graag.”

Ik kruip onder haar uit en zet me achter haar neer, dring weer naar binnen en met mijn handen op haar heupen ga ik in een rustig tempo in en uit. Gwen probeert het tempo omhoog te krijgen maar dat sta ik niet toe en ga rustig verder. Ze klaagt, kreunt en met haar mond in het kussen komt ze klaar, ik blijf doorgaan tot ze weer begint te piepen, dan schroef ik het tempo op en als net voordat Gwen weer klaarkomt loos ik mijn laatste druppels zaad in haar. We vallen voorover en blijven hijgend liggen, de koek is op voor vandaag. Als we samen douchen en naar beneden gaan zitten de meiden tv te kijken en als ze ons in de gaten krijgen steken ze beiden hun duim omhoog.

Eric

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *