Mijn Coronapret

()

Twee weken ben ik nu op pad in Oostenrijk en maak geregeld tochten naar de hoger gelegen hutten. Vandaag maak ik een tocht naar een berghut op 3100 meter vanaf een dal op 1600 meter en hoe getraind je ook bent, het gaat je niet in de koude kleren zitten. Het is nu niet ver meer en het terras lonkt en ik weet dat ik straks weer even van een biertje mag genieten. Eindelijk, mijn doel is bereikt. De zware rugzak kan af en de schoenen uit. Zo moeten engelen zich voelen als ze opstijgen. Heerlijk genieten van het uitzicht om mij heen. Een glanzend witte gletsjer voor mij met nog wat wandelaars daarop. Gezien de afstand zal dat nog wel een uur duren voor zij ook boven zijn.

Ik meld mij bij de huttenwacht en zoek een plekje voor mijn bagage op de zolder. Je moet weten dat het slapen in een berghut normaliter in één groot bed van matrassen gebeurt en dat je zelf een lakenzak of zoiets moet meenemen. Het is een kleine hut voor maximaal 25 personen en druk zal het niet zijn want beneden in het dal is het slecht weer en dat lokt wandelen in de bergen niet erg uit. Met het biertje op het terras kan ik wat later de aankomst van de andere groep aanschouwen. Een viertal dames leggen hun spullen af en luid zuchtend ploffen ze neer op de banken. Je kunt zien dat ze moe zijn maar wel voldaan dat ze het hebben gehaald.

Naast mij op de bank komt een blondine zitten van, ik schat, ongeveer 25 jaar. Lang lichtblond haar komt onder haar pet vandaan en lachend vraagt ze waar ik dat biertje vandaan heb. Het antwoord is duidelijk en na een half uurtje zijn ze weer wat opgeknapt en zitten ze weer op de bank te genieten van het uitzicht. We raken aan de praat en wisselen ervaringen uit over wat we hebben gedaan en nog willen gaan doen. Roos, de blondine, heeft in hoge mate mijn belangstelling. Ze is een mooie vrouw en goedlachs. Hoewel haar vriendinnen geen van allen echt lelijk zijn, blijft ze mijn aandacht trekken.

Het is zeven uur als we aan tafel mogen en uiteindelijk blijken we in totaal met 9 personen te zijn die vannacht in de hut blijven. Twee andere koppels uit Duitsland en Frankrijk zitten een tafel verder en wij, de dames en ik, vormen zo een eigen Vlaamse tafel. Roos zit naast mij en samen praten we over onze ervaringen van de afgelopen tijd. Ze heeft heldere blauwe ogen, een mooi rond gezicht en een goed figuur. Het lijkt wel of we gaande het gesprek meer in elkaar verdiept raken want met de rest van de groep hebben we eigenlijk weinig contact meer. Onze ogen trekken elkaar aan en voordat ik het weet zit ik hier bijkans verliefd te worden op deze verschijning.

Haar gebruinde hand streelt over mijn arm en zacht vraagt ze of ik nog alleen ben. Inderdaad ben ik, weer, alleen. Ik ben net weer een paar maanden single en dus volledig beschikbaar voor het vrouwvolk. We kletsen nog wat verder en haar hand blijft op mijn arm liggen. Onder de tafel drukt haar been tegen mij aan en als antwoord streelt mijn hand de binnenkant van haar dijbeen. Vanaf haar knie tot aan haar lies en soms een stukje verder. Als ik haar warme schoot bereik, klinkt er een kleine kreun en kijkt ze mij aan met een guitige blik. Mijn eigen hoofd schreeuwt om meer en ik merk dat mijn lichaam reageert met een enorme stijve in mijn broek.

Haar hand verdwijnt nu ook onder tafel en glijdt langs mijn been direct naar mijn kruis. Haar wenkbrauwen gaan omhoog als ze mijn bobbel voelt en lachend kijkt ze mij aan. “Vannacht,” fluistert ze. Wat een vrouw! Na het eten zitten we nog buiten en hoewel het op deze hoogte al vroeg koud kan zijn is het nog warm in de zon. Met haar benen op de bank heeft ze zich met haar rug tegen mij aan gevleid alsof we elkaar al jaren kennen. Haar vriendinnen zitten om ons heen en samen kletsen we de avond door.

Om tien uur moet het stil zijn in de hut en we besluiten om halftien het welverdiende bed op te zoeken. Het blijkt dat we geen van allen vroeg op hoeven want ons volgende doel blijkt hetzelfde, een hut een paar honderd meter lager en net aan de andere kant van een bergkam. Wel een pittige 8 uur lopen maar daar hebben we morgen genoeg tijd voor. De andere gasten slapen al en gezien hun uitrusting van stijgijzers en pikkels zullen zij morgen wel vroeg op pad gaan. Op de zolder is er niet echt ruimte voor privacy en even later zitten we met ons vijven op bed en kleden ons uit. Omdat het er altijd warm is, heb ik nooit een pyjama bij mij en schuif dus zo met alleen een boxer onder de dekens. Vanuit mijn geïmproviseerde bed kan ik de hele groep aanschouwen en kom tot de ontdekking dat hier een hele groep eigenlijk wel mooie vrouwen om mij heen ligt.

Roos zit met haar rug naar mij toe en doet haar kleren uit. Haar lange broek, trui, shirt en BH zijn snel verdwenen en tot mijn verrassing schuift ze ook met alleen een slipje aan haar bed in. Ze is zo snel dat ik geen blik op haar, ongetwijfeld mooie, borsten kan werpen. We wensen elkaar zacht welterusten en even later is het helemaal stil op de zolder. Roos en ik liggen met onze hoofden dicht bij elkaar en in het schemerlicht van buiten kan ik haar net in de ogen kijken. Al snel horen we de rustige ademhaling van de anderen en hopelijk slapen ze ook. Zacht raken onze lippen elkaar en met onze tongen plots verstrengeld beginnen onze handen hun zoektocht naar het andere lichaam. Ik voel haar zachte huid tintelen onder mijn vingers terwijl haar hand over mijn buik glijdt.

We strelen en strelen en langzamerhand komen we op de plekken waar het eigenlijk allemaal om draait. Langs haar hals volg ik de lijn van haar lichaam, langs de stevige borsten, de harde tepels tot haar buik en de rand van haar slipje. Ik leg een volle hand over haar kruis en voel de warmte van haar schoot door de stof heen. Zacht wrijf ik over haar venusheuvel en volgens mij voel ik al een natte plek in de stof. Met een vinger haak ik achter het elastiek van haar slipje en kruip langzaam naar binnen.

Het schaamhaar voelt zacht aan en als ik verder ga voel ik haar glooiingen. Mijn vinger vindt de weg tussen haar lipjes en door het vocht glijdt mijn vinger als vanzelf naar binnen. Ik haal mijn vinger langzaam heen en weer en vind dan haar clitje, verscholen in de plooien van haar lipjes. Ze sluit haar ogen en kreunt zacht. Zelf heeft ze haar hand ondertussen in mijn boxer laten zakken en verkent daar mijn erectie. Haar warme hand streelt mijn korte schaamhaar en volgt de ronding van mijn zak. Ik neem nu het initiatief en snel doe ik mijn boxer uit. Als ik weer ga liggen en mij omdraai kan ik net zien dat ze hetzelfde heeft gedaan. Ze slaat ze haar deken op en nodigt mij uit om onder één deken te gaan liggen. Haar lichaam is moeilijk te zien maar het weinige licht is net voldoende om de prachtige contouren van haar borsten, heup en benen te kunnen zien.

Als een stel verstopte kinderen liggen we onder de dekens en gaan we verder waar we waren gebleven. Ik kruip stil naar onderen en met mijn lippen volg ik haar lichaam. Als eerste kom ik een stel harde tepels tegen die tussen mijn lippen blijven steken. Zacht zet ik er mijn tanden in en trek er een beetje aan. Het effect op haar is duidelijk en huiverend trekt ze mij over haar lichaam heen terwijl ik verder naar beneden zak. Haar huid is zacht en proeft een beetje zout, waarschijnlijk van al het zweten van vandaag. Mijn kin schuurt over haar venusheuvel en dan belandt mijn tong in haar licht krullende schaamhaar. Ze is nat. Verschrikkelijk nat. Ik proef haar geile vocht dat tussen haar lipjes vandaan wordt geperst. Mijn tong flitst over haar clitje en verspreidt de erotische elektriciteit door haar lichaam.

Ze spreidt haar benen en legt ze om mijn lichaam heen. Mijn hoofd wordt op haar natte vulva gedrukt en meteen laat ik mijn tong tussen haar lipjes door de warme opening verkennen, rondjes draaien. Dan, met lange halen vanaf haar sterretje tot over haar clitje, lik ik haar hele kut en verwen haar, tot in de toppen van haar tenen. Haar lichaam schokt en, met haar handen om mijn hoofd, drukt ze mij hard tegen haar kut aan. Ze komt klaar en dat is te merken; ook gezien de hoeveelheid vocht die ik op mijn tong proef. Ze trekt mij omhoog en samen liggen we onder de dekens verder te genieten van haar orgasme. Nog geen minuut later slapen we in, haar hand om mijn pik.

Het is net vier uur geweest als ik wakker word van de andere koppels die aan het inpakken zijn. Alles gaat zacht en soepel en met een kwartiertje zijn ze weg. Ik besef dat ik hier nu alleen met vier jonge vrouwen lig en dat er verder niemand is. Roos is ook wakker geworden en slaat haar arm om mij heen. We doezelen nog wat en dan is het beest opeens weer los. Haar hand gaat over mijn lichaam en als vanzelf ontmoet ze mijn groeiende paal.

Dan is het kennelijk mijn beurt om verwend te worden en zonder een woord te zeggen verdwijnt ze onder de dekens. Haar lippen en tong gaan langs mijn stam, de harde eikel, likken en zuigen aan mijn zak. De warmte van haar mond die ik dan voel aan mijn paal. Haar tong draait rondjes om mijn eikel en volgt de corona. Wat een geweldig gevoel is dit toch als je zo wakker mag worden. Ik strek mijn lichaam en laat mij verwennen. Ik streel haar rug en voel de warmte van haar huid, haar lange blonde haar ligt als een kriebelende sluier over mijn buik.

Dan merk ik dat mijn hersens bezig zijn een stevig orgasme op te bouwen. De controle over mijn lichaam valt weg en ik zink weg in het heerlijke gevoel van het aanstaand klaarkomen. Kronkelend, hijgend, kreunend schokt mijn lichaam zich naar die explosie van extase. Roos blijft zuigen en kneedt met haar handen mijn zak, trekt aan mijn dikke stam en moet voelen dat ik al bijna klaar kom. Dan de explosie, sterretjes dansen voor mijn ogen. Ik voel hoe mijn lading zaad de eikel verlaat en achter in haar keel terechtkomt. Onverstoorbaar zuigt ze verder en laat geen druppel verloren gaan. Schok na schok overkomt mij als ik heerlijk lig klaar te komen. Als ik weer wat ben bijgekomen kruipt ze tegen mij aan en al kussend zakken we weer in slaap.

Het moet al na zessen zijn als we wakker worden van de zon die net door het raam naar binnen schijnt. Roos heeft haar ogen nog dicht en heeft haar arm op mijn borst liggen. Zonder dat ze er erg in heeft kruip ik uit het bed en sluip naar het raam toe. Het is strakblauw en het belooft een mooie dag te worden. Genietend van het uitzicht sta ik daar voor het raam en vergeet even dat ik volledig naakt ben en dat er nog andere liggen. Dan opeens de zachte hand op mijn rug en over mijn billen. Ik voel de vochtige lippen op mijn schouder en haar warme adem. Haar hand glijdt naar voren en streelt mijn alweer groeiende erectie. Ik draai mij om en aanschouw dit mooie stukje natuur. Ze is werkelijk een mooie vrouw en zo worden er maar weinig gemaakt. Ook zij is nog naakt en heeft kennelijk ook geen boodschap aan haar vriendinnen die allemaal nog liggen slapen.

Ze schuift voor mij en leunt op de vensterbank om ook naar de gletsjer te kunnen kijken. Ik sta achter haar en ruik aan haar warme huid die nog helemaal naar het bed ruikt. Ik laat mijn stijve pik tussen haar billen glijden, door haar bilnaad tot onder haar billen tegen haar kutje aan. Ze drukt haar kontje iets naar achteren zodat ik haar zonder moeite kan voelen. Mijn vingers volgen mijn pik en voelen hoe haar spleetje nat is en iets open staat. Met twee vingers zak ik weg in de warme opening en met mijn andere hand ga ik langs de voorkant naar het genotsknopje toe. Zo wordt ze van twee kanten verwend. Haar stevige billen komen verder naar achteren en drukken hard tegen mijn lul aan. Ze draait haar hoofd en fluistert zacht.

“Neem me, hier en nu. Ik wil nu met je vrijen, hier voor het raam.”

Your wish is my command. Mijn vingers maken plaats voor mijn eikel en zacht duw ik verder, mijn paarse eikel verdwijnt in haar natte grot en als ik haar helemaal gevuld heb buigt ze verder naar voren. Hard drukt ze haar kont naar achteren en zorgt ervoor dat ik haar nog dieper vul. Haar mooie ronde billen liggen in mijn handen en voelen stevig. Langzaam ga ik heen en weer en als ik langs mijn lichaam naar beneden kijk, kan ik het glinsterende vocht op mijn paal zien. Mijn handen strelen haar rug en woelen door het lange blonde haar. Haar hand steekt naar achteren en streelt mijn heupen. Diep stoot ik in haar en voel nu tegelijkertijd haar clitje. Steeds harder kreunt en hijgt ze en het kan niet lang meer duren voordat de anderen wakker worden en getrakteerd worden op onze erotische uitspatting. Plots buigt ze snel voorover en drukt ze hard haar billen naar achteren, de ingehouden adem, de verkramping, alles laat zien hoe ze haar spetterende orgasme zo intens mogelijk beleeft.

Ze grijpt tussen haar benen, pakt mijn stam beet en het lijkt of ze hem er nog verder in wil duwen. Ik voel hoe ze vloeit en door al deze bewegingen, geluiden en gevoelens kan ik mij ook niet meer houden en met een diepe grom kom ik schokkend klaar en spuit ik mijn volgende lading diep in haar natte kut.

Als het orgasme is uitgeraasd in onze lichamen blijven we stil in en tegen elkaar aan staan. Ze reikt met haar handen naar achteren en streelt mijn lichaam. Wat een heerlijk gevoel is dit toch. Mijn pik verslapt en glijdt tussen haar lipjes door naar buiten. Druppels vocht en zaad vallen op de grond. Langzaam komen we weer terug in de werkelijkheid. Dan opeens hoor ik achter mij een zachte kuch. We kijken om en vanuit het schemer worden we aangestaard door drie paar ogen. Ik voel hoe ik een rode kop ga krijgen maar zet mij er direct overheen. Deze ervaring nemen ze niet zomaar van mij af en samen met Roos keren we lachend terug naar ons bed om nog even van de warmte en elkaar te kunnen genieten.

Peter de Grote

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *