Even terug

()


Drie verdomde weken al, die opleiding in Hamburg, nog vier te gaan. Nu komt ze dus amper 24 u naar huis en dan nog voor de trouw van Ellen en Maarten, pff … Als ik haar uit de taxi zie stappen begint mijn bloed al sneller te stromen bij het idee dat ik haar zo meteen weer in mijn armen kan sluiten. Ik trek de deur open en zoals telkens weer ben ik verbaasd dat ik deze knappe vrouw de mijne mag noemen. “Schat!” Roept ze, springt in mijn armen en zwaait haar benen rond mijn heupen. De kusjes die ze me geeft over heel mijn gezicht zijn fijn maar echt zalig wordt het pas wanneer ze haar tong rond de mijne wikkelt en deze lijken te duelleren. Mijn pik die alle ruimte heeft in mijn laaghangende joggingbroek roert zich. Maar ik kan haar toch niet neuken als ze amper binnen is? Hoewel zij daar blijkbaar anders over denkt? Ze stoot haar heupen tegen me aan en zoent me nu in mijn nek en hals.

“Ik heb je zo gemist” fluistert ze in mijn oor. “Ik verlang naar je, ik wil je. Nu! Ik wil je diep in mij voelen, voelen dat jij me even hard gemist hebt.”

“Djeezes!” Meer woorden heb ik echt niet nodig, over naar daden dan.

Ik draag haar naar onze slaapkamer en zet haar neer. Het jurkje dat ze draagt sluit vooraan met een lange rits. Met één zip is het open en onthult al het moois dat zich daaronder bevindt. Ik weet dat ze houdt van mooie lingerie. In het begin van onze relatie dacht ik dat ze het speciaal voor mij droeg maar toen vertelde ze eens dat ze het draagt om zichzelf meer sexy te voelen, omdat ze er dan gedurende de dag aan herinnerd wordt dat ze eigenlijk wel een aantrekkelijke vrouw is. Wel, dat is een understatement. Hoewel ze niet groot is van gestalte heeft ze een mooi figuur, stevige borsten, platte buik, een heerlijk kontje en prachtige benen met slanke enkels. Het zijn echter niet alleen die mooie boezem en dat kontje maar zeker ook haar uitstraling en charisma waarop ik verliefd werd. Ze draagt een zwart string-body met halve cups. Haar tepels staan al verwachtingsvol fier recht op.

“Hmm, ik vind jou het mooiste cadeau om uit te pakken.” Ik kijk haar recht in haar stralende groene ogen en zoen haar overtuigd op haar mond terwijl ze de jurk van haar schouders schudt. Ik zie dat haar pupillen groter zijn, daardoor alleen al weet ik dat ze opgewonden is. Ze trekt mijn joggingbroek nog iets lager en ‘humt’ goedkeurend als ze merkt dat ik er niets onder draag. Met een hand grijpt ze mijn pik terwijl de andere hand mijn hoofd tegen het hare houdt. Ze schuift haar hand over mijn schacht in hetzelfde ritme waarmee ze haar tong rond de mijne draait. Ik kan amper nog ademhalen en er trekt een rood waas voor mijn ogen. Ik duw haar op haar buik op het bed, trap met een voet mijn broek naar beneden, trek haar naar de rand van het bed en duw mijn pik langs het touwtje van haar string diep in haar. Het voelt als thuiskomen als ik haar spieren rond me heen voel, dat strakke kutje, oh wat heb ik het gemist. Ik beuk diep en eis haar op, op de meest primaire manier. Ik wil haar bezitten, ik wil dat ze voelt dat ze voor altijd de mijne is. Ik wil dat ze zich telkens herinnert hoe ik hier bij haar pas. En sneller dan ik zou willen voel ik mijn ballen strak trekken, mijn pik zwelt op en ik spuit mijn zaad stuiptrekkend diep in haar.

“Oh liefje dit was echt wat ik nodig had” zucht hij. Hij ligt naast me, mijn voorhoofd ligt tegen het zijne. Zijn hand streelt mijn rug en billen. Hij heeft niet eens de tijd genomen me helemaal uit te pakken. Ik draai op mijn rug. Mijn borsten worden door de cups van mijn body omhoog geduwd en als hij mijn beide armen boven mijn hoofd legt komen ze nog meer naar voren. Ik voel hoe mijn tepels boven de rand uit priemen, uitnodigend. Hij grijnst en na een vluchtige zoen om mijn mond en net onder mijn oor kijkt hij naar mijn beide borsten. “Zo mooi” en hij blaast op de ene tepel terwijl hij de andere tussen zijn vingers rolt. Met zijn tong draait hij cirkeltjes rond het topje dat zich nog meer opricht. Als hij dan korte maar krachtige likjes geeft voel ik dat tot tussen mijn benen. Hij wisselt tussen beide borsten. Dan perst hij mijn tepels tussen zijn lippen en hij rekt ze uit. Ik heb niet zo een erg grote tepels maar de juiste man kan ze wel lang uitrekken. Na een paar keer blijven ze lang staan.

Zijn hand heeft ondertussen het bobbeltje tussen mijn lippen gevonden en draait en wrijft ertegenaan. Een vinger zakt lager en vindt mijn opening. Hij rekt me uit terwijl zijn duim druk blijft uitoefenen op mijn klitje en zijn tong mijn tepels verwent. Een vinger wordt twee, twee worden er drie. Met een verwoestende ontlading tot gevolg. Ik soes even weg en als ik ontwaak kijkt hij me diep in de ogen.

“Heb ik je zo uitgeput lief of was het de reis?” Ik voel iets hards tegen mijn heup duwen. “Jij lijkt me niet uitgeput in elk geval” en lachend trek ik zijn hoofd naar me toe. Kussend en strelend raken we beiden heel erg in vervoering. Ik lijk enkel nog te bestaan uit gevoelige tepels en een kloppend kutje. Ik wil hem diep in mij voelen. Ik spreid mijn benen heel ver en trek mijn knieën op. Hij zet zich ertussen en drukt op mijn dijen om ze nog wijder te spreiden. Hij glijdt met zijn eikel over mijn klit en lippen. Ik druk me op want ik wil hem in me voelen. Na een paar keer op en neer glijden, duwt hij de kop tegen mijn gaatje. “Ja, ja, ja, ik wil hem ín mij, ik wil hem voelen, heel diep!” Hij duwt zijn dikke kop verder, het is altijd even wennen, zijn dikke staaf in mijn strakke gangetje. Met draaiende bewegingen schuift hij dieper en dieper. Nu mag het wat mij betreft wel wat sneller gaan maar hij blijft in een gestaag tempo draaien. Zijn harig schaambeen wrijft daardoor telkens over mijn klitje. Mijn ademhaling versnelt, ik voel prikkels door mijn lijf jagen, mijn spieren beginnen rond hem samen te trekken. Hij versnelt het ritme en ik begin te schokken en schreeuwen, hij jaagt me genadeloos op en ik kom in een roes, mijn lichaam neemt het over, alles komt samen en tot uitbarsting diep in mij. Hij blijft stoten en verlengt daarmee mijn orgasme. Hij zweept me op om te blijven gaan en drijft ons naar de finale explosie.

Zachtjes neuriënd komt ze de trap af. Ze ziet er wondermooi uit, ik sta even met mijn mond open. Ze draagt een jurk die amper die naam waardig lijkt en toch zo chique is. Het bovenstuk zijn twee lappen stof die vanuit haar nek over haar borsten naar haar taille gaan. Haar middenrif is bloot, de zijkanten en rug ook. Er zit een zwierig rokje aan dat tot halfweg haar bovenbenen komt. Haar haren zijn opgestoken waardoor haar lange slanke nek wordt geaccentueerd. Ze draagt hakken van 10 cm alsof het slippers zijn. Bevallig blijft ze even staan en maakt grijnzend een knik. Ik loop haar tegemoet, neem haar wangen tussen mijn handen en druk mijn mond op de hare.

“Schat pas op hé, mijn haren, mijn jurk, ik heb hier zoveel werk aan gehad.”

“Je ziet er zo sexy uit lief, ik kan niet van je afblijven.” Ik kus haar opnieuw en laat mijn tong in de hare zinken. Ik proef haar zoete smaak en exploreer haar mondholte. Kreunend zoent ze mee en ik voel dat ik mijn zelfbeheersing aan het verliezen ben. Mijn handen glijden onder de panden van haar jurk en betasten haar borsten. Heerlijke jurk, niks in de weg, lekker tegemoetkomend. Ik streel haar tepels en voel een rilling door haar heengaan.

“Schat, we moeten door. En ik wil niet met neukhaar op die trouw toekomen” mompelt ze tegen mijn mond.

“Neukhaar? Dat wil ik wel eens zien. Maar ik zorg dat je netjes blijft lief, beloofd” grinnik ik. Wanneer ik aan beide tepels pulk voel ik dat ze zich overgeeft. Ik draai haar snel om, leg mijn hand in haar nek en druk haar naar voren. Ze zet beide handen op de vensterbank. Ik kus eerst haar blote rug van onder tot boven en leg er dan haar jurk netjes overheen. Ik haak mijn vingers achter de rand van haar vlinderbroekje en trek het naar beneden. De aanblik van haar sexy kontje doet het bloed naar mijn pik stuwen. Ik maak mijn broek los en laat ze samen met mijn slip zakken terwijl ik met mijn hand van haar knie tot haar spleetje glij. Ik vind het knopje dat haar gewillig maakt onder mijn handen. Ze legt haar hand over de mijne om de druk te verhogen. Ze kreunt luidop dat ik haar moet nemen. Haar heupen draaien heen en weer en nietsontziend stoot ik mijn pook in haar. In een jachtig tempo blijf ik stoten tot we stuiptrekkend de top bereiken. Ik blijf hijgend traag in haar heen en weer bewegen tot mijn slappe lul vanzelf uit haar kutje glijdt. Ik pak mijn zakdoek om haar schoon te vegen, trek haar jurkje terug naar beneden maar haar broekje, daar zet ik mijn voet op en laat haar er dan uitstappen. “Nee schat, echt niet, geef terug, deze jurk is te kort om zo te gaan rondlopen tussen mijn collega’s!” Maar glunderend stop ik het in mijn zak.

“Ik zie wel wanneer ik het je teruggeef, lief. Kom, we moeten gaan.”

“Ok, jij je zin” lacht ze en met een wiebelende kont loopt ze voor mij de deur uit.

Het feest valt beter mee dan verwacht: lekker eten, fijne praatjes, genoeg cava. Het ondergoedgemis lijkt haar niet te deren maar speelt wel continue door mijn hoofd. Ik heb een al paar keer mijn hand in mijn zak gestopt om de zachte zijde te bevoelen. En op het toilet heb ik haar geur opgesnoven. Man, ik ben zo verslaafd aan deze vrouw. Ik neem haar bij de hand en trek haar omhoog om te gaan dansen. Ze stribbelt even tegen maar ik druk haar dicht tegen me aan en we zwieren over de dansvloer. Ik houd mijn hand op haar billen waardoor haar rokje zeker niet op wipt. Dan tikt haar collega Steven op mijn schouder en vraagt of hij met de dame mag dansen. Met een buiging geef ik hem haar hand waarin ze me net kneep om aan te geven dat ze helemaal niet met Steven wil dansen. Ik weet dat ze hem een gluiperd vindt en handtastelijk maar ik heb ook geen zin om midden op de dansvloer een scene te staan maken en komaan zeg, het is maar een dansje, toch? Steven trekt haar tegen zich aan en legt brutaal zijn hand ook op haar kont. Ik draai me om en vraag aan Sarah om te dansen. Wanneer we verder op de dansvloer het andere koppel tegenkomen zie ik de ogen van mijn lief vuur schieten. Ik glimlach naar haar en blaas een kusje. Dat ziet ze als een uitdaging en even later staat ze de swingen op de dansvloer en ben ik diegene die eerder groen lacht. Ik vind het maar niks dat het publiek zou zien dat ze niks onder dat rokje heeft, het bovenstuk heeft al voor genoeg commotie gezorgd. Als ze wat later terug naast mij zit leg ik mijn hand op haar been en schuif zachtjes naar boven. Ze knijpt haar dijen dicht maar ik duw ze volhardend uit elkaar tot ik met mijn vingers tussen haar pret-lapjes geraak. Ondanks haar tegenstand voel ik dat ze best nat is.

“Zullen we naar huis gaan” fluister ik in haar oor en gelukkig knikt ze ja. Met het excuus dat ze morgen weer weg moet nemen we afscheid van iedereen.

In de auto vertelt ze giechelend dat Steven rood kleurde toen hij door haar jurkje heen voelde dat ze daar niets onder droeg. Toen ze kon voelen dat hij daarop hard werd ging hij net iets minder dichtbij dansen.

“Meen je dat nu? Lief, ik heb wat van jou tegoed” knipoog ik. Ik leg mijn hand onder haar jurkje tussen haar benen. Gelijk legt zij haar hand op mijn kruis. Mijn pik roert zich en als ze dat voelt wrijft ze over mijn gulp heen. Als ze voelt dat het wel heel krap begint te zitten, knoopt ze mijn broek open en haalt mijn roede tevoorschijn. Voorvocht sijpelt over haar hand. Met haar duim wrijft ze het over de eikel die al gewillig tevoorschijn is gekomen. Ze neemt mijn schacht met vaste hand en schuift ritmisch op en neer. Ik voel het bloed pulseren en zoek met mijn hand naar haar klitje. Maar ze duwt mijn arm weg en buigt haar hoofd zodat ze mijn eikel kan likken en zoenen. Ondertussen blijft haar hand pompen maar ik voel dat ze me dieper en dieper in zich opneemt. Ze zuigt mijn pik diep in haar mond en met haar lippen erom heen trekt ze terug tot aan de kop. Ik duw haar hoofd weer naar beneden en zo herhaalt het zich tot ik het beetje zaad dat me nog rest in haar keel stort. Ze likt me helemaal schoon. Als ze haar hoofd terug optilt likt ze met een zegevierende blik haar lippen af.

“Gelijkstand” lacht ze.

We zijn nog maar amper binnen als ze me tegen zich aantrekt en me volmondig zoent. Met een hand maak ik de clip in haar nek los en de voorpanden van haar jurk vallen naar beneden. Ik zet een stap achteruit om haar te bewonderen. Haar borsten zien er zo begeerlijk uit en zeker nu, als ze opgewonden is trekt er een gloed over die ze nog aanlokkelijker maakt. Ik zie haar tepelhoven krimpen en de tepels zich rechtop zetten. Ze smeken om aangeraakt te worden. Terwijl ik haar in de ogen kijk trek ik cirkeltjes om ze heen. Ik streel haar borsten en knijp ze maar ik ontwijk haar tepels. Ze duwt haar borsten naar voren dus leg ik toch mijn duimen op haar tepels en draai rondjes. Ik kus haar in de nek en hals en dwaal naar beneden. Ik neem een borst tussen beide handen en druk ze stevig bij elkaar voor ik haar tepel in mijn mond zuig en zachtjes bijt. Ik hoor haar kreunen maar blijf haar genadeloos stimuleren. Als ik van haar andere borst de tepel tussen mijn lippen knijp en ver uitrek sneuvelt ze en voel ik haar hele lijf schokken.

Ze trekt mijn hoofd naar boven en zoent me. Ze likt mijn lippen en met de punt van haar tong volgt ze de omtrek van mijn mond. Dan zuig ik haar tong naar binnen. Ondertussen is mijn hand op weg naar beneden en ik vind haar genotsknopje. Ik draai er cirkeltjes rond zoals mijn tong rond de hare. Ze is zo glad en nat. Ik knoop mijn broek los en trek ze samen met mijn boxershort naar beneden. Ik duw haar achterover op de zetel. Ik neem mijn pik in de hand en glijd een paar keer heen en weer door haar sleuf. Ze drukt haar heupen omhoog, ze wil hem in zich.

“Neuk mij!” Gilt ze. Ze duwt haar hand tussen ons in om hem vast te pakken en geleidt hem naar haar kutje. Ik houd stil wanneer alleen het puntje in haar zit maar druk dan in een keer door en penetreer haar diep en onbarmhartig in een genadeloos ritme. Ik voel mijn scrotum nog strakker tegen mijn lichaam trekken en spuit haar stuiptrekkend vol.

Nog maar een paar uur en ik moet opnieuw vertrekken. Ik dacht dat zeven weken wel zou meevallen, vooral omdat ik halfweg toch even naar huis kwam. Maar het is me lelijk tegengevallen tot nog toe. Niet alleen mis ik mijn maatje en onze fijne praatjes. Ik mis intimiteit, knuffelen, zoenen, seks. Ik heb wel voor mezelf gezorgd maar dat is toch niet the real stuff… Lud ligt naast me nog zachtjes te snurken en ik vind het zalig gewoon naar hem te kijken. Hij is geen adonis maar mijn god wat houd ik van die man! Het ochtendzonnetje of mijn staren wekken hem en met een begeerlijke blik trekt hij me naar zich toe. “Lief, wat ben ik blij dat jij hier naast mij ligt” zegt hij en trekt me kreunend dichter tegen zich aan. Hij kust me alsof hij me nooit meer terug zal zien. Oeps, klein Ludje is blijkbaar ook al wakker, ik voel ‘m al behoorlijk hard in mijn buik porren. Ik adem zijn adem en met onze monden nog op elkaar duw ik hem op zijn rug. Ik zet mijn handen op zijn borstkas en duw mezelf omhoog waarna ik me langzaam over zijn staalharde pik laat zakken. Dit is zijn favoriete standje. Hij heeft zicht op mijn gezicht, mijn borsten en zijn pik die in en uit mijn kutje glijdt én hij hoeft zelf niet veel te doen. Ik draai met mijn heupen terwijl ik op en neer over zijn pik glijdt, hard maar secuur. Wanneer hij met zijn vingers mijn klitje bewerkt kom ik razend snel tot een verpletterend orgasme. Ik blijf hem berijden, ook nadat ik voel dat zijn pik nog meer zwelt en hij stuiterend klaarkomt. Hij trekt me naar zich toe zodat hij mijn borsten kan liefkozen en ik nog eens kom.

Na dat heerlijke wakker-worden-vrijen deze morgen heb ik haar in de douche nog een keer uitgebreid gebeft en gevingerd. Ik wil echt dat ze de komende weken kan terugdenken aan deze fijne uren. We hebben nog een kwartiertje voor de taxi haar komt oppikken. Ze loopt een beetje zenuwachtig heen en weer, ik ken dat, zo doet ze altijd vlak voor we bv. op reis vertrekken. Wat ze nu nodig heeft is wat afleiding. Ik trek haar tegen me aan en knuffel haar. Ze legt haar handen op mijn billen en zegt dat ze me zal missen. Ik duw haar kin omhoog en zeg dat ik mag hopen dat ze me zal missen en dat ik haar nog een herinnering zal meegeven waardoor ze me niet zal vergeten. Ik begin haar te zoenen en steek mijn armen onder haar truitje. Ik voel dat ze het roze setje aanheeft dat bestaat uit heel lichte stof en kant en waar een minuscuul string bij hoort. Door de dunne stof streel ik haar topjes die er algauw tegenaan porren. Ik voel hoe ze eerder afwijzend kronkelt bij het idee dat de taxi er elk moment kan aankomen maar ik laat haar niet los. Ik proef haar lip-gloss wanneer ik knabbel aan haar onderlip en als ik mijn tong met een soepele beweging in haar mond duw bezwijkt ze. Ze kan niet anders dan mee kussen. Ik laat haar mond en lichaam niet los terwijl ik achterwaarts naar de trap schuifel. Als ik die voel draai ik haar om, ga zitten op de derde trap en trek haar met me mee. Ze zit nu op mijn schoot met haar rug tegen mijn borst. Ik zoen haar nek en blijf haar borsten verwennen. Ze wriemelt onwillig als ik mijn pik uit mijn joggingbroek haal maar ik weet dat ze nu nat genoeg is en duw haar even omhoog waarna ik haar langs haar string in een keer over mijn pik duw. Ze stribbelt nog steeds wat tegen maar als ze voelt hoe mijn dikke staaf haar oprekt kan ze me alleen maar ontvangen. Jongens wat houd ik van de zomer wanneer luchtige rokjes alles zoveel eenvoudiger maken. Omdat ze weet dat de tijd dringt begint ze me te berijden terwijl ik mijn ene hand op haar klitje houd en met de andere haar billen spreidt zodat ik een mooi zicht krijg op haar sterretje en mijn pik die in en uit haar kutje glijdt. Als ik wat meer achteruit ga liggen weet ik dat haar nog meer oprek en dat ze in Hamburg dit huiveringwekkend gevoel nog even zal houden. Opdat ze niet zou vergeten…

Islanine

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *