Eerste keer voor Tessa

()

Hé! Eric hier, ben 26 en al een tijdje weer single. Vanaf mijn zesde jaar heb ik gevoetbald en daar is een maand of twee geleden een eind aan gekomen door een probleem met mijn meniscus. Ben ondertussen geopereerd en doe revalidatie bij een fysiotherapeut en dat loopt binnenkort ook af. Zij adviseert mij om te gaan fietsen en te zwemmen om de benen sterker te maken en zo het verlies van stabiliteit op te vangen. Fietsen doe ik al regelmatig maar zwemmen doe ik eigenlijk alleen in de vakanties. Zaterdagochtend is er bij ons in de stad een mogelijkheid tot banen zwemmen en daar ben ik dus vorige week mee begonnen.

Ik was denk ik aan mijn tiende baantje bezig toen ik een leuke dame zag binnen wandelen en wat mij opviel was dat ze net zo’n litteken had als ik. Toen ik even later naast haar op de kant zat zei ik wat mij was opgevallen en we raakte aan de praat. Zij had een fietsongelukje gehad en had daarna dezelfde weg moeten volgen als ik. Het was mijn tijd om te vertrekken en zei haar prettige dag verder.

Die week kwam ze regelmatig in mijn gedachten tevoorschijn en ik besloot om de volgende zaterdag op dezelfde tijd weer te gaan zwemmen. Ze was al in het water toen ze mij zag en wenkte me. Ze vroeg of ik samen met haar wilden op-zwemmen en dat deed ik. We hadden leuke gesprekjes en vertelden onze ervaring van de operatie en revalidatie tot er plotseling een licht getint meisje op ons af kwam lopen die zei “heb je weer last van zo’n knul.” Inmiddels wist ik dat ze Tessa heette en die reageerde verbaasd. “Helemaal niet” zei ze en vertelde van onze operatie en het gevolg daarvan.

Het nieuwe vrouwtje maakte haar excuus en zei dat ze al vaak genoeg lastiggevallen zijn in het verleden. Ze stelde zich voor als Annemieke en vertelde dat Tessa en zij een stelletje waren en ze vertelde ook dat ze een tikkeltje jaloers was vandaar haar reactie.

Ik vergaf het haar, stelde mij voor en zei dat ze voor mij niet bang hoefde te zijn “al weten jullie zelf wel dat jullie hele mooie meiden zijn.” Ze glimlachten allebei en bedankten mij voor het compliment. Tessa en ik deden nog een paar baantjes en daarna verdwenen we in de kleedkamers. “Volgende week weer” vroeg Tessa, ik beaamde en liep naar mijn fiets om naar huis te gaan.

Een aantal weken later met elke zaterdag hetzelfde ritueel zwom Annemieke met ons mee en we zijn in de loop van tijd een beetje vrienden geworden. Ze vertrouwden mij en nodigden mij zelfs uit voor haar verjaardag. Ik besloot te gaan en had best een leuke avond tot Annemieke even het woord nam, beste vrienden zei ze “ik moet jullie wat vertellen. Tessa en ik zijn afgelopen week getrouwd en morgen gaan we op huwelijksreis voor twee weken.” De felicitaties vlogen over en weer en de champagne kwam tevoorschijn. Drie weken later zag ik ze pas weer in het zwembad en vroeg uiteraard hoe de reis geweest was. Na de verhalen zeiden ze dat ze met mij wilde praten en nodigden mij uit voor vanavond.

Aangekomen bij het nieuwbakken echtpaar. Ik had voor beiden een bloemetje meegenomen wat ze dankbaar accepteerden. Na de koffie en wat lekkers kwam de wijn op tafel en vroeg ik wat ze aan mij wilden vragen. Annemieke begon.

“Tessa en ik willen een kind maar hebben geen geld voor kunstmatige inseminatie.” Toen was het even stil en nam Tessa het woord over en zei dat ze het wilde proberen om via de normale weg dit voor elkaar te krijgen, maar zei ze “ik heb nog nooit een geheel blote man gezien laat staan aangeraakt.”

Ergens voelde ik hem al aankomen maar ik liet haar het verhaal afmaken. Annemieke nam weer over en zei dat Tessa het wilde proberen en of ik als ze het durft en het lukt, model en zaaddonor wilde zijn voor haar. Ik voelde mij zeer vereerd maar wilde hier nog wel even over nadenken want een kind verwekken is leuk maar wat komt daarna. We maakten goede afspraken en op een avond ging ik uit de kleren om Tessa kennis te laten maken met een blote man, natuurlijk had ze mij in het zwembad al voor vijfennegentig procent gezien maar het laatste stukje ontbrak bij haar. Ze zat op de bank en ik stond voor haar toen ik als laatste mijn slip liet zakken en mijn lul de vrijheid gaf. Tessa kleurde lichtjes maar bleef wel kijken, “wat vind je ervan” vroeg ik haar.

“Ik heb deze week op het net gezocht en de werking ervan gelezen maar geen van de voorbeelden was van dit formaat.”

“Ik ben inderdaad ruim bemeten maar voor de rest werkt het precies hetzelfde” zei ik. “Raak hem maar aan als je durft en zie wat er gebeurt want op dit moment is hij nog slap en zo kan je geen kindertjes maken” vertelde ik haar. Ze stak haar hand uit en nam mijn lul beet en met haar andere hand woog ze mijn zak, mijn lul begon te groeien en haar ogen werden groot. “Wauw” hoorde ik haar zeggen “hij wordt hard en stijf, dat had ik niet verwacht” zei ze. Toen hij volledig stijf stond zei ik dat hij nu gereed was om te penetreren.

“Daar heb ik over gelezen” zei Tessa en “doet dat geen zeer?”

“Jullie hebben toch wel een dildo of een vibrator” vroeg ik, en Tessa zei dat dat inderdaad zo was. “Die doet toch ook geen zeer” zei ik maar Tessa zei dat ze die alleen maar gebruikte na een stevige lik-beurt “en dan zijn we flink vochtig.”

“Maak je geen zorgen ik ga daar ook voor zorgen”, “likken jullie dan ook” vroeg Tessa. “Je bent ook echt een groentje hoor” zei ik “en ja wij mannen doen dat ook voor je anders is het geen pretje.” Al die tijd zat ze met mijn lul in haar hand en toen ze losliet gaf ze er een kusje op en zei “misschien tot gauw flinke jongen.” Ik kleedde mij weer aan en we gingen naar Annemieke.

“Gaat het wat worden” vroeg Annemiek en Tessa zei dat ze er even over na wilde denken, “als je maar weet dat ik met het hele gedoe niets te maken wil hebben” zei Annemieke. De volgende zaterdag tijdens het zwemmen vroeg Tessa hoe we het zouden gaan doen en ik antwoordde dat we samen eerst een avondje gingen oefenen, ik wilde alles eruit halen wat erin zat.

“Vanavond al” vroeg Tessa? Ik zei dat het goed was maar dan gaan we samen eerst even een hapje eten net als met een echte date. “Spannend hoor” zei Tessa “hoe laat kom je mij halen.”

Om acht uur was ik bij Tessa en ik had om half negen afgesproken bij het restaurant. Na het eten liep ik gearmd met haar naar huis en ik voelde haar ondanks de wijn meer gespannen worden hoe dichter we bij mijn huis kwamen. Ik nam haar jas aan en nam haar mee naar de kamer. “Tessa” vroeg ik “wil je ook zoenen of had je andere ideeën.”

“Ik laat het helemaal aan jou over” zei Tessa en ik nam haar in mijn armen en begon haar nek, schouders en gezicht te kussen en lieve woordjes toe te fluisteren, ik wist niet of ze daar gevoelig voor was maar proberen kan geen kwaad.

Langzaam verloren we kledingstukken naarmate we dichter bij de slaapkamer kwamen en niets wees op dat Tessa zich niet prettig voelde. Ze zoende mij hartstochtelijk terug en ik kreeg het idee dat ze toch niet helemaal lesbisch was. Naakt legde ik haar neer en begon haar tietjes te strelen, likken en beet heel zachtjes in haar tepels. Ze kreunde en haar handen streelden mij door mijn haar en over mijn rug. Ik zakte af naar haar navel, bleef daar even wat rondjes draaien en ging verder naar onder waar ik een lekker klitje tegenkwam die ik likte en tussen mijn tanden nam. Ze kreunde en kronkelde van genot toen ik zo met haar bezig was, ik kwam weer naar boven en vroeg; “zullen we het voorzichtig proberen” en Tessa knikte.

Ik spreidde haar benen en zette mijn stijve voor de ingang en drukte zachtjes door tot de hele lengte diep in haar zat, bleef toen even rusten om haar te laten wennen tot ze zei “doe maar voort.” Ik begon langzaam in en uit te bewegen. Tessa had een trek om haar mond die aangaf dat ze erg genoot. Ze begon zelfs met haar onderlichaam mij tegemoet te komen en keer op keer raakte ik haar diepste punt tot ze kermend klaarkwam. Ik viel even stil maar bleef in haar tot ze een beetje bijgekomen was. Ze keek mij aan en vroeg of het gebeurd was en ik schudde mijn hoofd en zei dat ik nog niet gekomen was.

“Heerlijk” zei ze “dus we gaan het nog een keer doen?”

“Ja, meid je moet nog een keer vond je het erg” vroeg ik.

“Nee gekkie” zei ze “het was zalig en ik vind het alleen jammer dat ik dit niet eerder meegemaakt heb.”

“Ik ga je even anders neerzetten” zei ik, trok mezelf uit haar en ze nam plaats op handen en knieën, ik nam plaats achter haar en duw mezelf weer bij haar naar binnen. Met mijn handen op haar heupen neuk ik haar nu wat steviger en Tessa kwam helemaal los en maakte nu mij helemaal gek. Ze draaide met haar heupen en kwam mij steeds harder tegemoet tot ze voor de tweede keer een orgasme kreeg nog sterker dan de vorige en ze kneep zo met haar spieren dat ik het zaad met grote kracht bij haar binnen schoot. Zwaar hijgend viel ze voorover van mijn lul af en bleef even stilliggen. Tessa was stil en ik wachtte op haar reactie.

“Eric” zei ze “omdat ik vreselijk genoten heb hebben we het vanavond nog niet gedaan als Annemieke het vraagt. Ik durfde niet maar wil volgende week nog een poging wagen en misschien zelf een derde keer net zolang tot ik daadwerkelijk zwanger ben en ik het Annemieke moet vertellen.”

Ik vertelde haar maar niet dat we eeuwig door konden gaan als we condooms zouden gebruiken want dat zou wel erg op gaan vallen.

Eric.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *