Het bolle bloesje

()


Ik had mij overslapen en natuurlijk weer veel te kort geslapen. Met plak-ogen en versufte kop kwam ik op mijn werk. Ik werk als hoofd bar/brasserie in een bekend hotel in Antwerpen. Een vriendelijke glimlach van een zacht en lief gezicht ontmoette mijn slaperige blik. Een mooi meisje van een jaar of twintig zit achter de receptie naar mij te staren. Ik ben zelf net vijfentwintig en heb niet echt te klagen over de hoeveelheid vrouwen die dagelijks iets meer dan gewone aandacht aan mij besteden. Toch weet ik even niet hoe ik op haar uitnodigende blik moet reageren. Ondertussen zie ik dat haar bloesje iets te strak zit door haar goedgevulde boezem, een C cup raad ik, waardoor er eigenlijk één knoopje te veel los is. De rest van haar jonge lichaam wordt verborgen door de receptiebalie. Ik lach haar wat onhandig toe en loop naar mijn bar die allang open had moeten zijn. Maar haar starende blik kan ik niet los laten waardoor de gehele dag mijn broek iets te strak zit. Het was de gehele dag rustig dus liet ik regelmatig mijn fantasieën de vrije loop. Door mijn dagdromen had ik niet door dat het mooie meisje van de receptie ineens achter mij stond.

”Hooi, ik wilde mij even voorstellen.” Ik schrok en draaide mij met een ruk om, vergetend dat ik een kan met oude koud frituurolie in mijn handen had. Met een grote golf vloog een lading oude olie uit de kan en vond zijn weg op mijn en haar shirt.

“Oh, sorry! Ik had niet gezien dat je bezig was.”

“Het geeft niets dat kon jij niet weten.” Wat een schatje dat ze excuses maakt voor iets waar ze niets aan kon doen. Ze zat helemaal onder de olie en ik zag hoe een druppel vuile olie langzaam naar beneden gleed en verdween tussen haar mooie ronde borsten. Even droomde ik weg en wilde heel graag het stukje vuil dat tussen haar borsten verdween zijn.

”Je vindt ze mooi hé?” Met een ruk kwam ik weer terug op aarde en besefte dat ik de hele tijd naar haar half ontblote, glimmende borsten had staan staren. Ik werd rood en probeerde mij op de situatie te concentreren. “Het geeft niet, ik vind het eigenlijk wel leuk.” Ik keek haar verbaasd aan na deze opmerking en we schoten in de lag.

“Nu weet ik nog niet hoe je heet.”

“Mia.”

“Haai! Ik ben Gust.”

“Dat weet ik.”

“O?”

“Je hebt nogal een reputatie bij je vrouwelijke collega’s.”

“O, dus zei hebben…”

“Alles al over je verteld”. Ze wist alles al, dus kon ik mij niet anders voordoen. Ik heb inderdaad met verschillende vrouwelijke collega’s wilde nacht beleefd. Maar een echte player ben ik niet. Nu maar hopen dat ze mij niet te slecht afgeschilderd hadden.

“Goed, Mia, zullen we ons maar een beetje fatsoeneren want zo kunnen we ons niet aan de gasten vertonen.” Weer lachte ze lief en er kwam een ondeugende blik in haar ogen. Half giebelend liep ze voor mij uit naar de personeelsruimte. Ik weet nog steeds niet of ze het met opzet deed maar het leek alsof ze haar shirtje iets omhoog trok zodat ik een goed uitzicht had op haar mooie strakke ronde kontje. In de personeelsruimte trok ze, met haar rug naar mij toe, haar shirt uit. Ik bleef rustig naar haar mooie lichaam kijken.

“Ah, nee. Mijn Bh is ook helemaal doorweekt, kijk nou.” Terwijl ze dit riep draaide ze zich om. Daardoor kreeg ik het volle uitzicht op haar bolle borsten die ondersteund werden door een bh van zwarte kant. Toen ze mij zo zag kijken besefte ze pas wat ze gedaan had. Maar ze draaide zich niet terug om. Ze bleef mij strak aankijken.

“Ik voel zelfs druppels verder naar beneden stromen en op plekken komen waar ze eigenlijk niet mogen komen. Dat zal bij jou ook wel zo zijn. Douchen is noodzakelijk.” Ze kreeg een zeer ondeugende blik over zich en kwam steeds dichter naar mij toe. Haar zachte handen streelden uitdagend langs haar Bh en begonnen hem los te maken. Toen ze nog geen twintig centimeter van mij vandaan was liet ze de Bh los waardoor deze op de grond viel. Haar stevige borsten stonden recht vooruit. Ze glommen van het vet en haar mooie roze tepels stonden stijf naar voren. De gehele tijd had ik niks gezegd, alleen maar toegekeken hoe dit geile schepsel mij verleidde. Mijn broek was steeds strakker komen te zitten en barstte nu bijna uit elkaar van de druk van binnenuit.

“En er is maar één douche”. Wist ik nog uit mijn mond te persen.

“Ojee, dan moeten we maar samen douchen.” Terwijl ze dit zei begon ze mijn vette shirt los te knopen. Dit werd mij te veel en ik pakte haar bij haar lekkere kont en begon haar hartstochtelijk te zoenen. Onze tongen raakte al snel verstrikt in een heftig liefdesspel. Ze rukte de laatste knopen van mijn shirt los en drukte zich stevig tegen mij aan. Haar stijve tepels priemden zich in mijn borst en maakten mij alleen maar geiler. Met een lichte dwang draaide ik haar om zodat ze met haar heerlijke kontje tegen mijn kruis aan kwam staan. Ze begon gelijk haar kontje tegen mij op te wrijven terwijl ik haar verrukkelijke borsten begon te kneden. Haar oren en nek overlaadde ik met liefkozingen. Heel zacht begon ze te kreunen, lichte kreunen die langzaam overgingen in iets hardere kreetjes, gevolgd door enkele diepe zuchten van genot.

We stonden nog steeds midden in de personeelsruimte waar iemand van de staf elk moment binnen kon komen. Ik vond het wel een spannend idee maar het leek mij toch verstandig om de doucheruimte in te gaan. Al vrijend verplaatsten we ons naar de douche. Ik draaide de deur op slot zodat niemand ons kon storen. Ik draaide mij weer om en Mia zat op haar hurken. Ze greep met beide handen mijn broek vast om die tegelijk met mijn bokser naar beneden te trekken. Mijn opgezwollen lid sprong zijn nieuw verworven vrijheid tegemoet en sloeg daarbij zacht tegen Mia haar mond.

‘Zo, zo, die mag er wezen. Ik snap wel waarom je geliefd bent bij de vrouwelijke collega’s.” haar blik was gulzig en ondeugend tegelijk. Ze likte even aan mijn eikel. Vervolgens likte ze mijn hele lid om te eindigen met mijn balzak in haar mond. Een warme stroom van genot en geilheid schoot van mijn kruis door mijn hele lijf. Voor ik het goed en wel kon beseffen had ze mijn volledige lid opgeslokt en begon in een rap tempo te zuigen. Haar warme vochtige mond voelde goddelijk aan en uit alles bleek dat ze een volleerde pijpster was. Het werd mij al snel te veel en ik gaf aan dat als ze doorging ik haar mond vol zou spuiten. Maar dit leek haar alleen maar meer op te winden en ze moedigde mij aan door mijn ballen te kneden terwijl ze mij driftig met haar mond bleef neuken. Het werd mij allemaal teveel. Zwarte vlekken schoten voor mijn ogen en ik stond te duizelen op mijn benen terwijl mijn zaad met warme golven uit mijn lid spoot. Als een ervaren pijper slikte Mia bijna alles door maar liet een paar druppels geil over haar kin stromen. Ze keek mij lachend aan terwijl ze overeind kwam.

“En nu douchen”. Met enorme snelheid ontdeed ze zich van haar broek en slipje terwijl ik langzaam weer terug keerde op aarde. “Vind je mij mooi?” Lachte ze naar mij en schudde even driftig met haar strakke ronde kontje. Toen draaide ze zich weer naar mij toe en als een verlegen klein meisje keek ze mij aan. Haar hand gleed naar haar op één streepje haar na, kaal grotje en bewoog even heen en weer. “Oh, helemaal nat en ik heb mij nog niet eens gedoucht.” Mijn drang om haar te proeven werd erg versterkt en zonder waarschuwen nam ik het initiatief over. Ik gleed op mijn knieën trok wild haar rechter been over mijn schouder en begon zachtjes met mijn tong rond haar schaamlipjes te verkennen. Een diepe zucht van verlichting en verlangen ontsnapte aan haar lippen. Met mijn tong ging ik op zoek tussen haar schaamlippen naar haar klit die behoorlijk gezwollen was. Haar andere been legde ik over mijn andere schouder waardoor haar volledige poes in mijn mond kwam. Ze smaakte verrukkelijk en mijn lid begon langzaam weer op te zwellen. Haar kreunen werden steeds heftiger en harder zeker toen ik haar stevig begon te bewerken. Ineens begon ze over haar hele lijf te trillen en te schreeuwen van genot. Haar bovenbenen knelden bijna alle bloeddoorstroming naar mijn hoofd af en ze snakte naar adem. Ineens ontspande ze zich over haar hele lijf en zakte in elkaar. Toen ik overeind kwam en de douche aanzette klampte ze zich vast aan mij en vroeg of ik haar wilde vast houden. Een kleine traan bengelde over haar wangen.

“Waarom huil je?”

“Nou…” zei ze een beetje beschaamd. “Er is nog nooit een man geweest die mij klaar heeft laten komen.”

“Dan heb je nooit de goede mannen gehad.”

“Technisch gezien heb ik nog nooit een man gehad.”

“Ben je nog… Ik zou toch zweren dat je al…”

“Wat beffen en pijpen wel. Maar, ik heb nog nooit een penis in mij gehad. Na het pijpen willen de meeste mannen niet meer. En al willen ze mij likken dan krijgen ze al kramp in hun kaak voordat ik een beetje kan genieten.” Ik pakte haar stevig vast en drukte haar stevig tegen mij aan. Mijn weer stijve lid gleed tussen haar benen en streelde langs haar schaamlippen. Mia leek weer een klein meisje te worden en klampte zich stevig aan mij vast. De warme stralen water stroomden over onze naakte lijven.

“Zal je voorzichtig doen?” Een lange warme zoen was mijn antwoord. Ik ging iets door mijn knieën en deed haar benen iets uiteen. Vervolgens plaatste ik mijn eikel tussen haar schaamlippen en voerde lichte druk uit. Langzaam schoof ik steeds een stukje verder bij haar naar binnen. Ze was erg nauw maar omdat ze behoorlijk nat was bleef de weerstand beperkt. Even trok Mia een pijnlijk gezicht toen ik de tweede keer nog dieper in haar kwam maar al snel spoorde ze mij aan om door te gaan en begon ze duidelijk te genieten. Haar heerlijke strakke poesje gaf steeds meer mee en begon zelfs steeds meer in mijn lid te knijpen. Bij iedere stoot ontsnapte er meer geluid aan Mia en al snel kwam ze voor de tweede keer klaar.

Zacht draaide ik haar zodat haar verrukkelijke kontje tegen mijn gezwollen lid aan kwam en met gemak gleed ik voor de tweede keer bij haar naar binnen. Mijn handen grepen haar heerlijke stevige borsten en begonnen ze te masseren terwijl ik steeds sneller en harder begon te stoten. Mia kreunde van genot, terwijl ze met moeite haar evenwicht bewaarde. Op een gegeven moment begon ze zo wild met haar heupen te draaien en met haar druipende poes te knijpen dat uit het niets het zaad omhoog schoot. Met een wilde kreun kwam ik klaar.

Mia draaide zich weer om en begon mij heerlijk te zoenen terwijl we nog even onder de warme stralen van de douche bleven staan. Toen we klaar waren met douchen zijn we in een leegstaande suite verder gegaan tot we van uitputting met een voldaan gevoel in slaap zijn gevallen.

Wat mij de volgende ochtend gebeurde vertel ik in mijn volgende verhaal.

Gust

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *