Zijn geschenk

()

Pieter en ik hadden ongeveer zes maanden verkering met elkaar en als jonge en altijd geile tieners konden we niet van elkaar afblijven. Bij mijn thuis was seks een groot probleem. Mijn moeder werd helemaal hysterisch toen ze hoorde dat ik ontmaagd was door Pieter. Dus mijn moeder vragen om de pil was geen mogelijkheid. We zaten dus altijd vast aan de condooms. Gelukkig werd er bij Pieter in de familie niet zo moeilijk gedaan en neukten we daar heel wat familieverpakkingen condooms er doorheen. Pieter en ik woonden gelukkig vlak bij elkaar en elke gelegenheid die ik had, was ik bij hem.

De laatste weken begon Pieter te zeuren over het condoom. Hij wou het graag een keer zonder proberen. Ik wilde dat niet, bang om zwanger te raken en een kindje te krijgen. Maar hij bleef maar zeuren en ik zag dat hij er echt van baalde. Hij had op het internet gelezen dat er andere manieren waren om niet zwanger te worden. Dus ik kreeg het een na het andere artikel te lezen over het in de gaten houden van het cervix slijm, periodieke onthouding (kalender methode) en de temperatuur methode. Langzamerhand wist hij mij steeds meer over te halen om het te proberen en hem zijn zin te geven. Ik wilde het zelf ook heel graag zonder condoom doen, maar was gewoon bang om zwanger te raken.

We gingen meer risico nemen. Als we hadden gevreeën en hij zijn volgeschoten condoom afrolde, likte ik hem vaak schoon. Vervolgens ging ik op hem liggen met zijn semi harde pik tussen ons in. Zijn pik nestelde zich dan tussen mijn schaamlippen, net zoals een hotdog. Ik voelde mij zo verbonden op die momenten. Ik kon het niet laten en schuurde mijn klit dan tegen zijn, snoeihard geworden pik, mezelf toewerkend naar een geweldig orgasme. Geregeld kwam het voor dat hij haast bij mij naar binnen glipte, of dat hij haast op deze manier klaar kwam. Maar dat liet ik niet toe.

Een maand geleden was Pieter jarig. Ik wilde hem iets speciaals geven, iets wat hij altijd zou herinneren, namelijk zijn eerste wip zonder condoom. Ik had op het internet mijn vruchtbare dagen berekend en dat zag er niet zo goed uit. Pieter werd vrijdag jarig en mijn vruchtbare periode begon juist op die dag. Pieter mocht dus niet in mij klaarkomen.

Pieters verjaardag was een superfeest. Het was een augustusmaand en het warme weer, de alcohol en mijn sexy korte rokje maakte dat hij niet van mij af kon blijven. Mijn slipje was doorweekt aan het einde van de avond, zo hadden we elkaar op gegeild.

Toen het feest was afgelopen, waren we in geen tijd boven op zijn slaapkamer. Er was geen romantisch voorspel nodig, ik wilde hem nu.

“Pieter neuk mij” zei ik tegen hem, “Ik wil je in mij voelen.” Het rukte de kleren letterlijk van mijn lijf en gooide mij naakt op bed. Het volgende moment lag hij naakt boven op me, zijn grote pik tegen de ingang van mijn tienerkutje. Ik opende mij voor hem, trok mij knieën op, min

mijn benen zou wijd mogelijk om hem maximale toegang te geven tot mijn onbeschermd poesje. Ik zag dat hij twijfelde. Hij dacht aan het condoom. “Nee, Ik wil dat je mij neukt zonder condoom. Dat is mijn extra cadeau aan jou. Beloof mij echter een ding.” Waarbij ik hem smekend aan keek. “Kom alsjeblieft niet in mij klaar, anders heb je grote kans pappa te worden.” Hij knikte en vervolgens ramde hij zijn pik in een keer bij mij naar binnen.

Het moment dat zijn onbeschermde naakte pik tot aan zijn ballen diep in mijn vruchtbare onbeschermde kutje binnen stootte, wist ik dat ik verkocht was. Vrijen zonder condoom was zoveel beter, zoveel lekkerder, zo veel intenser. We keken elkaar aan. Ik zag dezelfde emoties op zijn gezicht. Ik kantelde mijn bekken iets en klemde mijn benen om zijn kont, hem zo nog dieper in mij trekkend. Mijn tiener-kutje begon zachtjes te krampen om zijn beenharde onbeschermde pik. Zonder dat hij ook maar bewoog stond ik op het punt om voor het eerst klaar te komen op zijn gevaarlijke babymaker. “Oh Pieter, het voelt zo goed. Neuk me, alsjeblieft, neuk mij hard.”

Pieter trok zijn pik helemaal terug, waarbij ik elk ribbeltje van zijn paal voelde. Toen hij hem er opnieuw in ramde, hoorde ik de slurpende geluiden van mijn zeiknatte kutje, en het slappen van zijn ballen tegen mijn kont. Ik bewoog met hem mee op elke stoot. Ik hoorde hem kreunen en hijgen. Ik drukte mij bekken omhoog om hem bij elke diepe stoot maximaal te ontvangen. Ik voelde me, zoals ik mij nog nooit gevoeld had, zo geil, zo heet. Ik kreunde, steunde, krabde en beet. Plots was ik daar, een orgasme, zo heftig, zo intens en zo hard als ik nog nooit gevoeld had. Het trok door heel mijn lichaam als een warm vuur. Ik schreeuwde het uit, was compleet van de wereld.

Mijn klaarkomende vruchtbare nauwe tienerpoes trok krampachtig samen om zijn beenharde pik. Het kon mij op dat moment niet meer schelen of Pieter zou klaarkomen of niet. Het kon mij niet meer schelen of zijn potente zaad mij mogelijk zou bevruchten. De pik van Pieter werd groter en harder. Zijn bewegingen werden korter en sneller, zijn ademhaling onregelmatig. Hij stond op het punt klaar te komen en zijn potente sperma naar binnen te schieten. Ik voelde dat hij zich wilde terugtrekken, maar ik wilde niet dat hij mij zou verlaten. Ik klampte mij aan hem vast. “Doe het Pieter. Kom in me. Ga niet weg. Doe het. Ik wil het! Ik wil jouw zaad.”

Dat was teveel voor Pieter. Hij ramde zijn pik zo diep mogelijk naar binnen en gromde diep. Ik voelde zijn pik pulseren, zijn zaad in mijn kutje schieten. Vier of vijf keer voelde ik hem pulsen in mijn klaarkomende krampende poes. Daarna begon hij weer te bewegen, zijn overgebleven zaad in mij schietend. Ik zelf bleef maar komen en komen, mijn lijf schokte keer op keer. Het was zo heftig. Tranen stroomden over mijn wangen.

“Oh shit…” hoorde ik Pieter hijgen, “ho shit!” Hij begon langzamer te bewegen, totdat hij uitgeput op mij neer viel. Onze lijven, nat van het zweet, plakten aan elkaar. Ik snikte zachtjes, zoute tranen over mijn wangen, mijn hart vol liefde voor deze man. Ik voelde mijn kutje nog steeds ritmisch samentrekken om zijn slapper wordende pik, als in een poging de laatste druppels sperma te melken.

Zo bleven we lange tijd liggen, op adem komend van de meest heftige seks die we tot nu toe hadden meegemaakt. Ik voelde zijn pik langzaam uit mij glippen, gevolgd door een stroom van kutvocht en sperma dat langs mij kont de beddenlakens in trok. Het kon mij niets schelen.

“Sorry” zei Pieter “Ik ben in je klaargekomen.” Ik keek hem in de ogen.

“Ik wilde dit Pieter, je hebt mij zo gelukkig gemaakt.”

“Wat als ik je nu zwanger heb gemaakt? Wat doen we dan?”

“Ik houd van je Pieter, dan word ik de moeder van jouw kind. Het maakt mij niks uit of we misschien te jong zijn voor een baby. Ik wil verder met jou, ik houd van jou.”

“Ik ook van jou’, zei hij en we begonnen te zoenen.

Ik voelde zijn pik weer stijf worden. Nog geen half uur later was mijn vruchtbare kutje weer gevuld met een nieuwe lading van zijn babymakers. Het gehele weekend zijn we nauwelijks uit zijn kamer geweest. We vreeën zo vaak als we konden waarbij hij elke keer zijn lading in mij spoot. Dat gehele weekend was een mooie en geile droom. De condooms hebben we nooit meer aangeraakt.

Het is dan ook niet zo vreemd dat ik deze maand al twee weken over tijd ben. Ik heb net de zwangerschapstest gedaan welke bevestigde wat ik al wist, namelijk dat ik moeder ga worden. Zo krijgt Pieter over negen maanden nog een verjaardagscadeau. Ik voel mij zo gelukkig.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *