Massage

()


Zolang ik je ken weet ik dat je geniet van een zalige nek-massage. Na een vermoeiende dag en een speciaal voor jou, zelf gemaakt diner, ga je dankbaar in op mijn voorstel die gespannen spieren van je wat te masseren. Ik stel voor om voor mij te komen zitten. Om het wat comfortabel te maken leg ik de kussens uit de zetel op het tapijt, en zet mij zelf met mijn rug tegen de zetelzitting. Jij komt wat gespannen maar tevreden voor mij zitten, tussen mijn benen in, je rug kaarsrecht, zoals altijd. Langzaam gaan mijn handen over de zachte huid van je hals. Mijn duimen schrijven kleine cirkeltjes over je ontspannende spieren tot op dat zalige plekje tussen je schouders. Je buigt je langzaam voorover, en mijn zacht masserende handen glijden traag tot op je heup. Ik schuif je wijnrode topje een beetje naar boven, terwijl mijn handen de rand van elk schouderblad kneden. Ik schuif door naar je schouders. Het topje spant over mijn handen en onder je boezem. Ik vraag of je er bezwaar tegen hebt, het topje uit te doen. Dan kan ik onmiddellijk ook met wat massage olie je hals en schouders inwrijven, zonder vlekken te maken. Je stemt toe en trekt het stukje stof over je hoofd, zodat het voor u om je beide armen komt te zitten. De massageolie ruikt naar zonnecrème. Ik wrijf wat tussen de palmen van mijn hand, zodat de olie niet te koud aanvoelt als het jouw huid raakt. Ik neem de spieren van je schouders en nek tussen mijn duim en de rest van mijn handpalm. Zachtjes knedend werk ik naar boven, tot achter je oren, om te eindigen met zalige cirkeltjes op de slapen van je hoofd. Je haalt het topje van uw armen af, en gaat met een zalige zucht van ontspanning achterover leunen, met je rug tegen mijn borst, je armen rustend op mijn beide benen.

Ik ga verder met het wrijven over je slapen, en ga zachtjes maar kordaat met mijn beide wijsvingers van de buitenkant van je wenkbrauwen tot net boven uw neusje. Met twee vingers druk ik daar wat harder door, samen met het middelpunt van je voorhoofd. Ik wrijf nog wat verse olie over mijn handen, en ga zachtjes met mijn vlakke handen over je beide sleutelbeenderen van de schouders naar het midden toe. Je lijkt je nog meer te ontspannen. Ik wrijf mijn beide palmen heel vlug over elkaar, totdat ze bijna onhoudbaar warm zijn gewreven, waarna ik ze vlug maar zachtjes laat rusten net onder je sleutelbeenderen, op de zacht glooiende aanzet van je borsten. Een zalige zucht van ontspanning volgt, en je laat u volledig relaxed achteruit leunen tegen mijn warme lichaam. Ik neem het flesje olie en laat een paar straaltjes op je borstbeen druppelen. De olie voelt koud aan en even hoor ik je de adem inhouden. Terwijl het in een straaltje naar beneden loopt, vang ik het op net voor het tussen je borsten in je bh dreigt te lopen. Vlug wrijf ik het open naar boven toe, tot net onder je keel, je ontspant terug en ademt heel diep uit. Dan merk ik op wat mij blijkbaar was ontgaan; de schouderbandjes van je mooie, wijnrode kanten bh zijn naar beneden gezakt tot aan de binnenkant van je beide ellebogen. Mijn blik glijdt over de glooiing van je zachte, melkwitte volle borstjes, je diep en laag uitgesneden push-up bh rust op je tepels, waarvan ik meen net de bovenkant te kunnen zien.

Ik neem het flesje olie en laat boven de aanzet van beide borsten een druppeltje vallen. Langzaam glijden ze naar beneden, zodat ik ze kan opvangen net boven de rand van je bh. Terwijl mijn hart gaat sneller kloppen, voel ik de opwinding door mijn lichaam en onderlijf wellen. Ik wrijf de zoete, geurende olie uit over de glooiing van je borst, naar boven toe. Hoewel je nog steeds ontspannen en warm tegen mij aanleunt, merk ik dat je ademhaling iets vlugger en korter wordt. Nog voor ik het goed en wel zelf besef, voel ik hoe mijn wijs-en ringvingers bij een zachte draaibeweging naar boven toe net onder de zachte stof van je bh glijden, over het bovenste deel van je tepel, net langs beide knopjes. Eventjes stokt je ademhaling… een zucht, je ademt vlugger en oppervlakkiger, je ogen blijven dicht, je hoofd achteruit geslagen tegen mijn schouder. De opwinding stijgt en hangt duidelijk in de lucht. Ik besluit om alles nog wat uit te stellen, en mijn handen gaan terug over je sleutelbeen, strelen langs je keel, langs je kin om met kleine cirkeltjes te eindigen achter beide oren.

Ik voel hoe je je weer wat ontspant. Ik besluit het erop te wagen. Mijn handen laat ik glijden langs de zijkant, tussen je armen en je romp naar beneden toe, langs de zijkant van je ronde borsten, onder de stof van uw bh helemaal tot onderaan je borsten. Beide borsten liggen nu zijdezacht in mijn handen, duimen en wijsvingers op je beide, stijf wordende tepels. Ik fluister in je oor, vraag je of je mij vertrouwt, of je wilt dat ik op deze manier verder zal gaan. Met een knikje en een zachte, goedkeurende “mm..” van jou kneed ik eventjes heel zacht jouw borsten. Daarna ga ik vlug met mijn handen achter je rug door, gelukkig laat de sluiting van de bh vlug los. Je haalt het volledig van je armen, en laat je voluit achterover zakken. Ik kan zo vol verwondering kijken naar je prachtige boezem, blinkend van de geurende olie. Met cirkeltjes die steeds dichter bij je tepels komen, wordt je steeds meer en meer opgewonden. Zo nu en dan zie ik je zacht buikje in kleine schokjes samentrekken. Je geniet er duidelijk van. Uiteindelijk slaag ik erin van wat achter jou vandaan te komen.

Je leunt nu voluit tegen de zetel, en zacht kus ik de onderkant van je rechterborst. Ik laat mijn tong zacht naar boven glijden, tot op je mooie tepel. Zacht zuig en lik ik erop, terwijl mijn hand over je andere borst gaat. Je kreunt van genoegen en onze monden vinden elkaar. Sensueel raken onze lippen, je tong glijdt tot bij de mijne. Je bent een fantastische zoener, neemt mijn onderlip tussen je tanden. Ik bevrijd mij van je zoen en kus je, steeds een beetje lager, terwijl mijn handen je borsten strelen. De geur tussen je borsten is overweldigend. Zachtjes duw ik beide borsten wat tegen elkaar, zodat mijn mond en tong vlug van de ene tepel naar de andere kan glijden. Ik ga verder naar beneden toe, langs je sexy navel, tot boven de rand van uw zwarte broek. Gemakkelijk doe ik de knoop open, en laat de rits naar beneden glijden; een stuk van je mooie bijpassend slipje komt te voorschijn. Ik kus je op uw onderbuik, net boven de rand van het slipje, mijn tong glijdt tussen de rand van de wijnrode kant en je zachte vel door. Je siddert. Je opent je ogen, ze fonkelen als donkere diamanten.

Je buigt voorover, opent de knopen van mijn hemd, wrijft over het haar op mijn borst en mijn gevoelige tepels. Je helpt mijn hemd uit te doen. Mijn handen gaan achter je heup en schuiven je broek over je super-vrouwelijke, malse billen en dijen. Met jouw hulp is je broek in een minimum van tijd uitgetrokken. Ik kus de binnenkant van uw dijen, tot bij je rechter lies. Terwijl ik over de rode stof wrijf voel ik dat je opgewonden bent. Met een vlugge kus op je broekje, net op uw clitoris, steek ik over naar je andere lies. Je heup maakt wiegende bewegingen op de maat van mijn mond. Ik zet mij wat overeind, neem uw beide tepels even in mijn mond, en zoen je smachtend als nooit te voren. Terwijl het kussen eindeloos lijkt te duren, voel ik hoe je handen mijn riem losmaken en mijn broek losknopen. Behendig haal je mijn broek samen met mijn short over mijn billen. Je warme handen rusten onder mijn achterste, duwend op de maat van het zacht stoten van je heupen, ik voel mijn stijve wrijven tegen je natte broekje. Ik draai mij op mijn rug, in doe vlug mijn broek verder uit.

Mijn broek net weggegooid, en ik voel je warme hand zacht maar kordaat tussen mijn benen. Je zegt dat het nu even jouw beurt is, en laat wat olie druppelen in uw hand, waarna je ze zacht mijn lul inwrijft, ik ben nu helemaal stijf, en verlang steeds meer naar je. Kordaat leg ik je terug op uw rug, en ontdoe je van je nu volledig natte slip. Je mooi verzorgd bosje –niet te lang, maar gelukkig niet kaal- parelt wat van je vocht. Zacht lik ik tussen je grote en kleine schaamlippen, af en toe raak ik je clitoris-kapje… ik voel hoe je buik zich samentrekt. Terwijl mijn hand over je borsten wrijft, laat ik mijn tong de ingang van je grotje verkennen, ik voel hoe je lichaam uitnodigend reageert. Terwijl ik terug je borsten zoen, laat ik zachtjes een vinger bij je binnenglippen, ik voel uw handen om mijn lul, zachtjes strelend om mijn eikelrand. Ik laat een tweede vinger binnenglippen, en glij zacht door tot waar het wat ribbelig wordt. Daar verander ik de beweging, en duw ritmisch maar voorzichtig tegen je schaambeen, je rilt van genot. Na een tijdje fluister je dat je mij nu onmiddellijk in jou wilt voelen. Je opent je voor mij en ik glij voorzichtig maar kordaat naar binnen.

Het voelt hemels, alsof je perfect rond mij sluit. Bij elke stoot probeer ik mij wat in te houden, maar uw heup wiegt subliem mee. Ik voel dat je steeds strakker om mij spant. Terwijl ik in je ben, draaien we om, zodat jij op mij kunt zitten, en zelf het tempo bepalen. Met steeds grotere, kordate halen laat je mij in jou glijden. Mijn handen zakken van je borsten op uw vrouwelijke, ronde heupen, zodat ik bij elke stoot zo diep mogelijk in jou kan komen. Je slaakt een luide kreet, en ik voel hoe uw kutje zich in hoog tempo spant en ontspant om mij. Steeds intenser kneed het mijn lul, tot ik met een luide kreet klaarkom en mijn warme vocht in jou spuitend. Diep in jou voel je mijn zaad als een warmte die je vult. Je legt u neer op mijn borst, terwijl ik in jou blijf. Na eventjes zo te hebben stilgelegen, merk ik dat ik nog steeds redelijk stijf ben.

Ik leg je op uw rug, en jij leidt mij opnieuw binnen. Jouw handen grijpen mijn billen vast, en je stoot mijn lul zo diep mogelijk in je. Jij spant je spieren zo hard, dat ik bijna onmiddellijk weer klaarkom. Voldaan geef ik jou een zoen, leg ik mijn hoofd op uw borst, en blijf in jou totdat ik vanzelf uit je glijdt. Ik neem het dekentje van de zetel, en trek het op ons. Samen vallen we in een omhelzende slaap.

Guido

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *