Winkelen met …

()

Mijn naam is Arnold, ik ben vijfentwintig jaar en ik woon samen met Mia die vierentwintig jaar is. We wonen in de omgeving van Mol. Op een ochtend toen Mia en ik bij mijn schoonouders op de koffie waren, kwam er een trouwkaart met de post. Een nicht van Mia (Lena) zou gaan trouwen en deze nicht was ook het peetkind van mijn schoonouders. Wij waren alle vier uitgenodigd. Het beloofde een gezellige dag te gaan worden. En zoals verwacht begonnen de vrouwen direct weer over kleren. Wat moesten ze aan? En moest er niets nieuws komen? Wat mij betreft niet maar ik begreep wel dat de dames graag iets nieuws wilden kopen. Ma wilde wel eens in Brussel gaan winkelen. De Molse markt had ze nu wel gezien.

“Ik vind het prima” zei Mia “maar dan moet je alleen gaan want ik heb geen tijd om daar een dag voor uit te trekken.”

“Ja, maar ik ken Brussel helemaal niet en als ik alleen ga kom ik nooit meer terug.” Ma lachte naar mij, “heb jij geen zin met ons mee te gaan?” (ik ben een geboren Schaarbekenaar).

“Ik?” Vroeg ik heel verontwaardigd.

“Ja jij. Jij kent Brussel.”

“Ja,” zei Mia “jij bent volgende week toch een paar dagen vrij.”

“Ik heb de pest aan winkelen dat weet je.”

“Nah, doe het voor Ma en dan gaat Pa ook mee. Dan hebben zij ook eens een leuke dag.” “Wat? Een hele dag?”

“Ja, voor een paar uur heeft het geen zin.” Mia sloeg haar armen om mijn nek en zei; ”doe je het?” Ze weet als zij het op deze manier vraagt ik mijn weerstand verlies.

“Wel ja, vooruit dan maar.”

Een week later ging ik mijn schoonouders ophalen om een dag te gaan winkelen in Brussel. Toen ik aanbelde deed ma open en zei heel teleurgesteld “pa is ziek.” We liepen de kamer in en daar zat pa zielig in zijn stoel te zweten als een otter.

“Ja,” zei ik, “die is goed ziek.” Pa zei “waarom gaan jullie niet samen?”

“Maar dat wil Arnold natuurlijk niet” zei ze beteuterd. Ik vond het wel zielig want ze had zich er zo op verheugd. Ik vroeg “red jij het vandaag alleen pa?” Ma keek pa glunderend aan.

“Ja, jongen ik heb alleen maar griep ik eet bijna niets en ik slaap de hele dag. Gaan jullie maar.”

“Nou zullen we dan maar?” Vroeg ik. Direct sprong Ma lachend op en een half uur later zaten we in de auto richting Brussel. Om elf uur waren we in Brussel.

“Wil je de duurste winkelstraat van België zien Ma?”

“Ja lijkt me leuk.” Dus we togen naar de Nieuwstraat. Ze had geluk er stonden allerlei dure auto’s in de buurt en als klap op de vuurpijl liepen we Helmut Lotti tegen het lijf die een winkel uitkwam. Ma is helemaal gek van hem en ik dacht even dat ze van haar stokje zou gaan. Ze kreeg een handtekening en twee kussen op haar wangen. Nou haar dag kon niet meer kapot. Daarna zijn we in allerlei winkeltjes die ik kende geweest. Ondertussen hadden we behoorlijke trek gekregen, het was ondertussen al twee uur en hadden nog niets gegeten. Op het Rogierplein hebben we ons te goed gedaan aan ons natje en droogje. Daarna zouden we even gaan kijken op in de Koningsgalerij, toen we die richting uit liepen kwamen we langs verschillende seksshops waar ze schuin naar binnen keek.

“Die heb je bij ons helemaal niet meer.”

“Jawel, er zijn er in Mol nog wel een paar.” Ik ging voor een etalage staan kijken. En Ma zei heel verontwaardigd; “kom nou ga daar niet zo staan kijken.”

“Waarom niet? Ja, dat weet ik niet maar ik loop liever door.”

“Zou je niet even binnen willen kijken?” Vroeg ik.

“Zeg ben je helemaal gek geworden, als Pa dat hoort vermoordt hij me.”

“Dan vertellen we het toch niet. Ben je wel eens in een dergelijke winkel geweest?”

“Heu… nee.”

“Ga je mee kijken?”

“Heu, nou ik weet het niet…” Ik pakte haar bij haar hand en trok haar onverwacht mee naar binnen. Met een knalrood hoofd stond ze in de winkel. Ze keek schuw rond tot dat een man zei; “schrik maar niet mevrouw er lopen hier volop dames.” En ja hoor er liepen er verschillende. Ik sloeg een arm om haar schouder en we liepen zo door de winkel. Hier en daar bleven we stil staan bij dildo’s en allerlei andere attributen. Langzaam verdween haar schroom omdat zij andere vrouwen zag lopen en die ook naar al deze attributen stonden te kijken en vastpakten. Opeens greep ik een gigantische dildo en vroeg.

“Is dit iets voor jouw Ma?” Ze schrok zich een ongeluk.

“Doe weg dat ding ik schaam me rot” zei ze.

“Dat hoeft niet hoor,” zei een vrouwenstem achter haar. Geschrokken keek ze om. “Ik koop regelmatig dildo’s hier” zei de vrouw.

“En uw man?”

“Nou die is er nu toevallig ook bij.”

“O, ja… ja,” zei Ma en zei dat ze nog wat verder ging kijken. Ma was helemaal de weg kwijt.

“Zullen we even naar een filmpje gaan kijken?” Vroeg ik. “Die heb je ook nog nooit gezien denk ik.”

“Nee, en dat houd ik ook zo” zei ze heel resoluut.

“Jammer,” zei de zelfde vrouwenstem achter haar, “je moet uit het leven halen wat er inzit en alles uitproberen misschien zeg je dan later; mijn god wat heb ik gemist; en u bent toch nog niet zo oud?”

“Nee, ik ben 42 jaar.”

“Nou dan ga dan niet zo preuts lopen doen.” Ik denk dat die laatste woorden voldoende waren want op eens zei ze “mevrouw u hebt gelijk. Kom Arnold we gaan naar binnen.” Ik kocht de kaartjes en sloeg wederom een arm om haar heen en begeleidde haar naar boven. Boven aangekomen hoorden we direct het kreunen en steunen van de acteurs maar het was er ook aardedonker. Ik zei tegen Ma “blijf even staan dan kunnen je ogen wennen aan het donker en dan zie je beter.” We liepen naar de achterste rij en daar namen we midden in de rij plaats. Ik sloeg mijn arm weer om haar schouders om haar gerust te stellen. Het gevoel dat ik er was dat gaf haar een gerust gevoel. De ademhaling van Ma ging nu zwaar ze werd echt opgewonden.

“Heb je dit al eens eerder gezien?” Vroeg ik.

“Neen” zei ze heel kortaf.

“Je wordt hier echt geil van hé?”

“Jongen houd nou maar even je mond.” Het andere stel kwam nu ook binnen en nam voor ons plaats. Ik had ook al een stijve lul van heb ik jou daar. Het was zo donker en Ma zat zo ingespannen te kijken, dat ik het durfde mijn lul uit mijn broek te halen en zachtjes te gaan trekken. Ook mijn ademhaling ging nu natuurlijk zwaar en opeens keek ma naar rechts en zag in het donker een schim van mijn lul. Ze twijfelde niet meer en greep zo naar mijn lul.

“Hier heb ik zo naar verlangd” fluisterde ze in m’n oor. “Weer eens een lul in mijn hand te houden.”

“En Pa dan?”

“Ach, jongen die doet helemaal niets meer. Je vindt het toch niet erg hé?”

“Nee, hoor” zei ik, “al neem je hem in jouw mond, ik vind het goed.”

“Ja echt?”

“Ja natuurlijk.” Ze boog zich voorover, nam mijn lul in haar mond en begon er hard op te zuigen. “Verdomme, Ma dat had ik niet achter je gezocht.” Mijn hand verdween nu ook onder haar rok en ik trof daar een doordrenkt slipje aan. Toen ik haar kruis streelde deed ze haar benen nog verder uit elkaar en liet horen dat ze het lekker vond. Zacht kreunde ze. Toen stond ze op en deed haar slip uit en ging op mijn schoot zitten met haar rug naar het scherm. Ze wipte iets op en liet haar kut ineens over mijn lul zakken. Ik knoopte haar blouse open en trok haar bh naar beneden. Daar rolden een paar grote en nog best stevige tieten uit. Ik kende deze tieten en kneep in haar tepels. Waardoor ze een klein kreetje liet. Ze boog zich naar me toe en duwde ruw haar tong in mijn mond. Onze monden gingen een wild gevecht aan. Ik had geen idee dat mijn schoonmoeder zo geil kon zijn. In mijn ooghoeken zag ik dat er links en rechts iemand naast ons kwamen zitten.

“Nou wijfje” hoorde ik de bekende stem uit de winkel zeggen; “je hebt het nu wel te pakken hé?” Ma schrok op. “Ga maar lekker door, we helpen je alleen maar te genieten.” En de vrouw greep ongegeneerd de tiet van ma beet. “Jij hebt lekkere tieten, moet je voelen Bart.” En direct kwam er van de andere kant ook een hand die een tiet ter hand nam. Even schrok Ma maar toen dacht ze waarschijnlijk ‘wat kan mij het ook schelen’ en weer boog zij zich naar me toe en onze monden vonden elkaar weer in een heftige wilde tongzoen. Toen we stopten met zoenen had Bart ook zijn broek laten zakken en stond op de stoel met zijn pik ter hoogte van de lippen van Ma. Ik dacht nog ‘dat doet ze nooit’. Maar niets was minder waar. Ze boog zich naar de pik toe en nam hem in haar mond en begon er als bezeten aan zuigen en te sabbelen. De vrouw boog zich nu naar mij en ook zij bood mij haar mond. En ook wij begonnen wilt te tongzoenen en ik greep met een hand in haar blouse waar ik kleinere maar wel lekkere tieten voelde. Ma stond nu opeens op en richtte zich nu helemaal op Bart. Deze was nu ook gaan zitten en Ma liet zich nu over zijn lul heen zakken en begon als een wilde te neuken terwijl ze onafgebroken aan het tongzoenen waren. Ook ik liet me niet onbetuigd en ik duwde de vrouw die Valerie bleek te heten achterover en begon aan haar klit te zuigen waardoor letterlijk haar kraan open werd gezet, haar sappen stroomden langs mijn wangen

“Oh!” Riep ze “ik wil je lul.” Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik stootte mijn lul in eens tot aan mijn ballen in haar kut. Ik begon als een beest te raggen. Ze sloeg haar armen en benen om mij heen en probeerde mijn tempo bij te houden terwijl we onafgebroken elkaar aan het tongen waren. Soms zoog ze zo hard op mijn tong dat het gewoon zeer deed. Opeens begon ze te schokken en te trillen en achter mij hoorde ik mijn schoonmoeder ook kermen als of ze was aangeschoten. En ik spoot mijn lading kermend in haar kut. Kussend en strelend kwamen we bij. We waren weer gaan zitten en zagen dat er ondertussen het een en ander aan publiek om ons heen was gaan staan. We fatsoeneerden onze kleding en liepen met zijn vieren naar buiten.

“Hebben jullie zin om bij ons thuis nog iets te komen drinken?” Vroeg Valerie. Ik keek op m’n horloge het was vier uur zag ik. “We wonen hier om de hoek, 3 minuten lopen.”

“Ok” zei Ma “we gaan even mee.” En druk knuffelend liepen we alle vier naar hun huis, waar we inderdaad 3 min. later al waren. We hingen onze jassen op en namen op de bank in de kamer plaats. Even later hadden we alle vier een heerlijk glas wijn voor ons staan. Bart stond op en zette een zwoele cd op.

“Zullen we even dansen” vroeg Bart aan Ma. “Dat is goed” zij ze en twee tellen later stonden ze te schuifelen. De hand van Bart streelde richting haar kont. Hij kneedt deze heel subtiel. De reactie van Ma kon natuurlijk niet uitblijven, haar hand verdween in zijn gulp en streelde zacht zijn lul. Terwijl hun monden elkaar weer hadden gevonden. Het wond me vreselijk op als ik zag hoe wild en onstuimig mijn schoonmoeder daar stond te zoenen met een vreemde vent. Valerie had plaatsgenomen naast mij en vroeg; “wind je dat op om haar zo bezig te zien?”

“Ja, vreeslijk.” Ze trok mijn hoofd naar haar toe en ook onze monden vonden elkaar in een minstens even heftige tongzoen. Haar hand streelde mijn lul die al snoeihard achter mijn rits zat. Ze ritste mijn broek open en haalde mijn lul te voorschijn. “Mm…” zei ze en streelde hem zacht. We stonden nu op en ontdeden ons van alle kleren en nu kon ik toch wel zien dat ook zij een heerlijk lichaam had. Ze pakte mijn hand en trok me mee haar de dansvloer waar Ma met een bloot bovenlijf en een lul in haar hand stond te dansen. Valerie sloeg haar armen om mijn nek en terwijl we weer heerlijk aan het zoenen waren schuifelden ook wij over de dansvloer. Opeens schrok ik me rot, Valerie riep “ruilen.” En zij liet me los en Bart liet Ma los. En Valerie sloeg de armen om Ma heen en zei; “Heb je al eerder met een vrouw gedanst.”

“Nee” zei ze. Ik zei tegen Bart; “als je het niet erg vindt ga ik even zitten.”

“Zoals je wilt,” zei hij. De vrouwen waren heerlijk aan het schuifelen en Valerie kneedde afwisselend de billen en de tieten van Ma. Wat ik al niet verwacht had dat zij dit toe zou laten. En Valerie begon haar kleine kusjes te geven op haar wangen en af en toe op haar mond. Valerie werd gezien het gedrag van mijn schoonmoeder brutaler. Opeens kuste zij haar vol op de mond en hun tongen vonden elkaar. Stomverbaasd stond ik te kijken hoe wild die twee daar stonden te zoenen. Ook Ma was nu bezig de kut van Valerie te strelen. En Valerie liet zich op haar rug op het kleed vallen waar deze zoenpartij onverminderd door ging. Ma stond nu op en ging op haar knieën zitten en begon de kut van Valerie uit te likken. Ik kon mij niet meer beheersen en ging achter Ma zitten en dreef ineens mijn lul tot aan mijn ballen in haar kut. Ik begon haar ongegeneerd, onstuimig en wild te neuken. Mijn schoonmama gilde het nu uit.

“Oh! Wat lekker, wat neuk je hard. Dit mis ik al jaren. Oh! Ja, heerlijk geile jongen neuk me zo hard als je kan.” Ik verkrampte en spoot mijn lading in de kut van mijn schoonmoeder. Ondertussen lag Valerie onder Ma te kronkelen. Valerie duwde Ma op haar rug en zij nam de 69 aan en begon nu ook de kut van Ma te likken. En Bart stootte zijn lul in de kut van zijn vrouw Valerie. Twee minuten later kwamen wij alle vier schokkend en trillend klaar. Ik zei dat het beter was dat we nu terug richting Mol gaan. We kleden ons aan en spraken af binnenkort eens te bellen en weer wat af te spreken. In de gang namen we met een wilde tongzoen van elkaar afscheid en gingen weg. Bij Geel wilde Ma nog even stoppen om even lekker te zoenen. We hebben daar tien minuten wild zitten strelen en zoenen. Toen zijn we naar huis gegaan en vond ook ik het een hele leuke winkel-dag.

Arnold

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *