Odette

()


Odette was net bij ons komen werken als secretaresse van Vik, die pas directeur was geworden en voor het eerst een secretaresse mocht ‘uitzoeken’. Aangezien Odette een lekker blonde vrouw van 23 was, zonder ervaring en vriendje, was al snel duidelijk dat de uiterlijke kenmerken de doorslag hadden gegeven in de sollicitatieprocedure. Als snel bleek Odette erg populair bij alle collega’s, voornamelijk mannen van 25 tot 40 jaar, de meesten met een partner. Onder deze mannelijke collega’s werd onderling al snel stoer gedaan over het feit dat Odette wel even aan hun lolly had gesabbeld. Je herkent die verhalen vast wel. Niets van waar dus! Odette stortte zich juist er op haar werk, wat ze bijzonder goed deed. Al snel kreeg ze opslag en nog sneller gingen de geruchten dat ze deze opslag op haar rug of met haar mondje verdiend had. Ik ben zelf nog vrijgezel en niet zo’n opschepper, maar ik wist wel beter.

Odette zou zoiets niet doen. Na een paar maanden was er een bedrijfsuitje en iedereen, behalve ik en Odette, had hun partner mee. Twee dagen Terschelling, met een overnachting. Toevallig reden Odette en ik met de directeur en zijn vrouw mee. In de twee uur durende rit bleek dat zijn vrouw en Odette elkaar al goed kenden. Ik zat er dan ook maar een beetje bij op de achterbank. Eenmaal bij het hotel aangekomen bleek er iets mis te zijn gegaan met de reserveringen die Odette had gemaakt. Er bleken voor ons niet 2 eenpersoonskamers te zijn gereserveerd, maar 1 tweepersoonskamer. Omdat er geen andere kamers meer beschikbaar waren stelde Odette voor om samen de kamer te nemen. Zij zou wel op de bank slapen zei ze, want zij had de reservering tenslotte niet goed bekeken. Ze vroeg het op een toon alsof ze verwachtte dat ik het niet goed zou vinden, maar dit was eigenlijk waar ik al maanden van droomde. Ik stemde schoorvoetend in, want ik was erg verlegen geworden en durfde haar niet goed aan te kijken. We hadden de hele dag sportieve activiteiten met alle collega’s. Ik was natuurlijk het middelpunt van de spot, alle mannen van mijn werk zouden maar wat graag met me willen ruilen. Zij hadden echter ook hun partners mee. Odette was natuurlijk niet gek en wist precies hoe er over haar gedacht werd door de gemiddelde man.

Toen we in de namiddag tijd kregen om te douchen en ons klaar te maken voor het diner werd ik steeds stiller. Ik zou in een ruimte zijn met een beeldschone vrouw, die ook nog eens ging douchen! In de hotelkamer vroeg Odette of ik het erg vond als zij eerst ging douchen.

“Nee hoor,” zij ik droogjes. ”Vind je het prettig als ik even naar de bar ga, dan heb je wat privacy?” Ze vond dat niet nodig, want ze vertrouwde me wel.

“Jij bent niet zoals de rest” riep ze vanuit de douche. Ik zette de tv aan en toevallig stond deze nog ingesteld op een pornozender. Een vrouw kwam net met een gigantische gil klaar, waar ik erg van schrok. Odette had de kraan nog niet open dus ze moest het gehoord hebben. Het bleef echter stil in de douche en ik zette snel een andere zender op. Na vijf minuten riep Odette vanuit de douche of ik even wilde komen. Ik schrok en had binnen twee seconden een mega erectie. Ze was de zeep vergeten en ik pakte die voor haar. Ik wilde deze voor de douchecabine neerleggen en snel weer teruglopen maar op dat moment deed Odette de deur open vroeg.

“Wil je even mijn rug wassen?” Twee ronde, vooruitstekende borsten met harde tepels keken me tegelijkertijd vragend aan. “Euh, natuurlijk wil ik dat doen.” Ik gaf haar het zeepje en wilde ondertussen een washandje pakken. Ik hoorde het zeepje vallen en toen ik naar de douchecabine terugliep zag ik dat Odette bukte om het op te pakken. Ik keek recht in haar kaalgeschoren kutje, terwijl het water over haar door de zonnebank gebruinde huid in de douchebak kletterde. Mijn penis knelde flink in mijn sportbroekje en Odette lachte wat.

“Zo Johan, nog nooit een vrouw onder de douche gezien?”

Ik zei dat ik niet had verwacht dat een zo’n mooie vrouw dit voor mij zou doen. “Gekke, ik vind je al lang erg leuk en heb dit expres gedaan. Juist omdat je niet zo’n opschepper bent vind ik je leuk. Daarnaast ben je ook een erg aantrekkelijke vent, ik droom al weken van dit uitje en ik zal de hele avond met je neuken.” Voordat tot me doorgedrongen was wat ze vertelde stond ik bij haar in de douchecabine. Al snel zakte ze door haar knieën en begon aan mijn tepels te likken, langzaam naar beneden. Ik liet het maar begaan, ik durfde me eigenlijk niet te bewegen. Ik had me al een paar dagen niet afgetrokken, dus mijn ballen stonden erg strak. Op het moment dat ze voor de eerste keer met het puntje van haar tong mijn eikel raakte, kwam ik met een rood hoofd klaar.

Het sperma liep via haar mond en wangen langs haar nek over haar borsten. Ze slikte een deel van mijn warme zaad gulzig naar binnen en vroeg me haar poesje te likken. Ze stapte onder de douche vandaan en ging wijdbeens op de wastafel zitten. Ik was verlost van mijn verlegenheid en liet me dit geen tweede keer zeggen. In tien minuten likte ik haar kutje, clitoris en poepgaatje naar een fraai hoogtepunt, ze schokte twintig seconden toen ze klaarkwam. Ze ging in de badkamer op handen en voeten zitten en vroeg of ik nog zin had om haar te neuken. Mijn pik had zich allang weer in gevechtspositie gemanoeuvreerd dus al snel zat ik op handen en knieën achter haar.

“Wel graag in mijn kutje, ik vind het niet zo lekker om in mijn kontje genomen te worden.” Ik vond het allang goed, dat begrijp je. Mijn paal gleed als een mes door de warme boter tussen haar schaamlippen naar binnen. Heerlijk bewogen we beiden ritmisch op en neer. Ze vroeg me te zeggen als ik dacht klaar te komen, want ze had een verrassing voor me. Twee minuten later voelde ik het aankomen en gaf dat aan. Ze stopte met neuken en haalde mijn pik uit haar natte doos.

“Ik wil je gezicht zien als je klaarkomt,” zei ze. We gingen verder in de missionarishouding. Ze keek me heel geil aan en vroeg me “wil jij vader worden in de toekomst?” Ik schrok, maar mijn geilheid won het en zonder na te denken riep ik “ik denk het wel”. Ze fluisterde toen in mijn oor “ik gebruik geen pil en wil je sperma hebben, ik wil je heerlijke zaad om zwanger te worden van je, neuk je sappen in mijn kutje…” Ik was al te ver heen om normaal na te denken dus op het moment dat ik klaarkwam drukte ik mijn pik helemaal in haar kutje en spoot mijn sperma rechtstreeks in haar eileiders. Wat een avond! Tijdens het diner durfde ik Odette niet aan te kijken, mijn collega’s maakten grapjes over mij en Odette. Ze wisten niet half wat er gebeurd was! Twee maanden later woonden we samen, maar het duurde nog een jaar voor Odette echt zwanger was!

TChris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *