Op stap

()


Het was een mooie zaterdag en het zonnetje stond hoog aan de hemel toen ik wakker werd, ik stond op en liep naar beneden om koffie te gaan zetten. Terwijl de koffie in de maak was ging ik even een douche nemen en bedacht wat ik zou doen vandaag. Het was zaterdag dus markt en aangezien ik nog het een en ander nodig had besloot ik om na de koffie naar de stad te gaan. Ik pakte mijn fiets uit de schuur en fietste richting de stad. Een meter of honderd voor mij zag ik de zus van mijn ex fietsen dus maakte ik wat snelheid om haar in te halen.

Toen ik naast haar fietste begroete ik haar en vroeg of ze misschien ook naar de markt ging, dat was het geval en dus besloten we om samen naar de markt te gaan. We stalden onze fietsen en liepen samen richting de markt. Toen we aankwamen rook ik de geur van koffie en vroeg haar of ze trek had in een kop koffie en dat had ze. Dus gingen we op het terras zitten, lekker in het zonnetje. Ik bestelde twee koffie met appelgebak en zo zaten we te genieten van al het goede. Opeens vroeg ze mij of ik alweer een relatie had waarop ik haar een ontkennend antwoord op gaf.

Ik zag haar glimlachen en ze vroeg hoe het mogelijk was dat iemand zoals ik geen vriendin had. Ik antwoordde dat ik daar geen tijd voor had aangezien ik een eigen bedrijf heb. Nou zei ze “ik wist het wel als ik vrijgezel zou zijn”.

“Hoezo?” Vroeg ik haar. Toen zei ze dat ze dan wel een keertje met mij wilde gaan stappen of zo. Ik vroeg “en je man dan?” Toen vertelde ze dat ook haar huwelijk op zijn eind was en dat ze geen liefde meer voelde voor hem. Dat ze mij bewonderde dat ik een einde had gemaakt aan m’n huwelijk met haar zus. Ik zei haar dat haar zus beter bij haar man paste omdat die alle twee van een saai leven hielden, mijn ex wilde nooit iets. Ja, altijd maar op de bank zitten en tv kijken of elke dag een fietstocht maken van 40 KM. Maar ik kreeg ineens een ondeugend idee en vroeg haar of ze vanavond mee wilde naar de kroeg. Daar had ze wel zin in dus we maakten de afspraak dat ze tegen een acht uur bij mij zou zijn en we dan eerst koffie gingen drinken bij mij thuis.

Toen ik weer thuis was ruimde ik meteen alle boodschappen die ik had gekocht op en nam nog even wat te drinken voor ik zou gaan douchen. Net toen ik naar boven wilde gaan ging de bel, ik keek door het raam en zag dat mijn ex voor de deur stond. Ik deed open en zei haar meteen dat ik weinig tijd had. Ze vertelde mij dat ze een probleem had met de afvoer en of ik haar niet even kon helpen. Ik keek op mijn horloge en dacht ‘ach dat red ik nog wel’ dus liep ik met haar mee naar huis twee straten verder op. Toen ik de afvoer weer vrij had schrok ik want het was al bijna acht uur dus ik moest voortmaken omdat haar zus zo bij mij op de stoep zou staan, ik nam afscheid en ging snel naar huis.

Toen ik bij mijn huis aankwam zag ik de fiets staan van Rien (mijn ex schoonzus) ik verontschuldigde mij en vertelde haar dat ik haar zus Aster had geholpen met een verstopte afvoer.

“De avond duurt nog lang” zei ze en meteen daarop zei ze “al had ik liever gehad dat je mijn afvoer even had gedaan” en gaf mij daarbij een vette knipoog. Ik vroeg of ze zelf wat te drinken wilde pakken zodat ik even snel kon douchen. Toen ik naar boven liep zag ik haar een fles wijn uit de kast pakken. Ik kleedde mij snel uit en stapte onder de douche omdat ik altijd de deur open liet staan had ik dat dus nu ook gedaan en zag niet dat Rien met een glas in haar hand naar mij stond te kijken. Opeens hoorde ik haar zeggen.

“Moet ik je rug even wassen?” ik draaide mij geschrokken om en zag Rien lachend in de deur opening staan. “Je doet maar” zei ik en voor ik nog wat kon zeggen begon ze zich uit te kleden. Ik zei haar dat de achterdeur nog op slot moest, maar dat had ze al gedaan en dat haar fiets in de schuur stond. Ze kwam bij mij onder de douche staan en zag dat mijn lul fier omhoog stond. “Mm…” zei ze “dat ziet er niet verkeert uit” en zakte door haar knieën en nam mijn lul in haar mond. Gehurkt zat met mijn lul diep in haar mond en ondertussen speelde ze met haar kut. Aangezien ik al voor het douchen behoorlijk opgewonden was duurde het niet lang voor ik het zaad in mijn balzak voelde borrelen. Toen ze voelde dat mijn lul harder begon te kloppen opende ze even haar mond om mij te zeggen dat ze alles in haar mond wilde hebben meteen daarop nam ze hem weer diep in haar mond. Ik hield het niet meer uit en spoot met volle kracht de ene straal na de andere straal sperma in haar mond. Het was zoveel dat ze alles niet kon wegslikken en ik zag dat er slierten sperma uit haar mondhoeken kwamen.

Toen ik leeg gespoten was ging ze recht staan, gaf mij een tongzoen en liet het restje zaad in mijn mond lopen om het meteen weer terug te zuigen. We stonden zo heerlijk onder de warme douche straal na te genieten. Toen we klaar waren met douchen droogden we elkaar af en ik liep naar mijn slaapkamer om wat schone kleding te pakken maar Rien had andere plannen en ging naakt op mijn bed liggen, en ik was er als de kippen bij om bij haar te gaan liggen. Mijn handen streelden haar zachte borsten en ik voelde haar tepels behoorlijk hard worden, ik nam haar tepels om de beurt tussen mijn lippen en knabbelde er zacht aan en ging daarna langzaam met mijn mond richting haar navel. Rien hield het waarschijnlijk niet meer en duwde met haar handen mijn hoofd richting haar kutje, ze duwde haar heupen omhoog en begroef mijn gezicht in haar natte spleet.

Ik begon haar langzaam te beffen en merkte meteen dat zij ook behoorlijk opgewonden was geraakt en dat er niet veel meer voor nodig was om haar tot een hoogtepunt te brengen, ik zoog aan haar klitje en duwde daarna mijn tong diep in haar natte kut. Toen was het zover Rien schreeuwde het uit dat ze klaar kwam. Ze schreeuwde zo hard dat de hele buurt kon meegenieten maar dat kon ons op dat moment niet schelen. Ze kronkelde met haar lichaam door het hele bed en genoot van wat er met haar gebeurde. Toen Rien weer wat op adem was gekomen zei ze dat ze hier al een hele tijd naar had verlangd maar nooit de moed heeft gehad om naar mij toe te komen. Ik vroeg haar of ze nog naar de stad wilde maar aan haar uitdrukking zien was ze niet van plan om nog naar de kroeg te gaan. Ze zei dat ze liever met mij in bed bleef liggen en dat wilde ik natuurlijk ook het liefst.

Ik stapte uit bed en zei haar dat als we toch niet naar de kroeg gingen ik de kroeg wel naar bed zou halen en vroeg haar wat ze wilde drinken. “Breng maar wat mee” alles was goed als het maar alcohol zat. Ik pakte wat soorten drank en wat fris uit de kast, haalde uit de koelkast wat hapjes en nam dat alles mee naar boven. Toen ze zag wat ik allemaal had gehaald vroeg ze waar de slagroom was voor de advocaat want daar was ze dol op. Ik zei dat de slagroom in de koelkast stond en wilde weer naar beneden gaan. “Wacht ik haal het wel, ik moet toch plassen” en ze liep naar beneden. Ik ging weer in bed liggen en schonk ons wat in. Wachtend op Rien lag ik daar wat met mijn lul te spelen en die werd alweer lekker hard.

Toen Rien de slaapkamer binnen kwam zag ik dat ze de slagroom had gevonden. Ze kwam al schuddend naast mij liggen en spoot toen wat slagroom op mijn eikel om hem er meteen weer af te likken. “Mm… dit is ook wel lekker” maar toch vond ze wat er uit mijn lul kwam lekkerder. Maar, dat wilde ze nu niet in haar mond gespoten hebben. Dus ging ze op mij zitten en liet haar kut langzaam over mijn lul zakken tot ik tot m’n ballen in haar zat. Zo bleef ze een tijdje zitten en keek mij met een geile blik aan, ze kwam met haar gezicht naar mij toe en gaf mij een zoen en zei mij dat ze hier nooit meer mee wilde stoppen, ze spoot wat slagroom op mijn lippen en in mijn mond en gaf mij toen een tongzoen. Langzaam begonnen we elkaar te neuken de ene keer stootte ik; de andere keer zij. We neukten steeds harder en feller tot ik merkte dat ze weer klaar ging komen. Ze kreunde en hijgde steeds harder. Op een gegeven moment kon ze het niet meer houden en schreeuwde dat ze mijn zaad diep in haar kut wilde voelen spuiten.

“Oh… ik ga komen” zei ze “ram die lul van je in mijn kut en besproei mijn baarmoeder met je zaad!” Op het moment dat ze klaar kwam spoot ik mijn zaad diep in haar zeiknatte kut. Het leek wel of er geen eind aan kwam zoveel zaad spoot ik in haar. Ze bleef op mij rijden en ik voelde mijn zaad uit haar kut over mijn ballen. Toen ze klaar was, liet ze zich van mij afglijden. Ik zoende haar zacht op haar mond, ging tegen haar aan liggen en zo vielen we voldaan in elkaars armen slaap.

Het was een uurtje of twee toen ik wakker werd doordat Rien aan mijn lul lag te zuigen, ze zag dat ik wakker was geworden en zei dat ze nog een keer mijn lading wilde proeven voor ze naar huis zou gaan en zoog mijn lul diep in haar mond. Ik streelde over haar rug met mijn hand en kneep in haar billen, ze duwde haar billen iets omhoog zodat ik er beter bij kon komen en ik liet een vinger door haar kut glijden. Daarna drong ik met die natte vinger haar kontgaatje binnen. Het was alsof ze door een wesp werd gestoken en liet mijn lul uit haar mond glijden ze keek mij aan en zei; “ik wil jouw lul nu lekker in mijn kontje voelen” en ze ging op haar handen en knieën voor mij staan. Ik kwam achter haar en duwde mijn lul zacht tegen haar kontgaatje maar ik merkte dat ze daar al vaker was gepakt want ze duwde haar kont hard naar achteren zodat mijn lul er in stoot in zat.

“Oh… ja… dit is lekker” zei ze “ik wil je zaad diep in mijn darmen voelen spuiten”. En ze ramde met haar kont naar achteren. Ondertussen had ze de hals van een lege wijnfles in haar kut gestopt en neukte zichzelf daarmee. Ze kwam weer klaar en ik kreeg het idee dat ze maar klaar bleef komen want ze kon niet meer stoppen. Omdat ze zo wild bewoog pakte ik haar stevig vast bij haar billen zodat mijn lul er niet uit kon schieten. Ik nam het stoten van haar over en neukte mijzelf tot een hoogtepunt. Rien voelde dat mijn lul in haar kont begon te zwellen en spoorde mij aan om mijn zaad in haar kont te spuiten. Met krachtige stralen spoot ik mijn zaad in haar darmen.

We bleven nog even in bed nahijgen toen ze zei dat ze nog even wilde douchen voor ze weer naar huis ging. Ze pakte mijn lul beet en trok mij zo lachend uit bed. “We gaan natuurlijk wel samen douchen hè?” En voor ik het wist stonden we waar we waren begonnen onder de douche. Toen we klaar waren en we ons hadden aangekleed gingen we naar beneden. Ik liep met haar naar de schuur waar ze haar fiets had staan toen ze mij een kus gaf. Ze keek mij diep in mijn ogen en zei “dit moeten we vaker gaan doen, dus volgende week maar weer stappen?”

Zunguri

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *