Op afroeping

()

We lieten elkaar los, zij wreef met een vinger een druppel van haar borsten en likte deze op. “Inderdaad niet vies,” zei ze met een glimlach. “Maar nu moet er helaas een einde komen aan deze geile avond, want ik moet gaan slapen. Er wacht mij morgen weer een drukke dag en ik moet vroeg op.” Ik stond op, zocht mijn kleren op, kleedde me aan en kuste haar ten afscheid. Nadat we onze telefoonnummers uitgewisseld hadden, liet ze me uit met de woorden “Ik hoop je binnenkort zeker weer te zien.”

“Dat geldt ook voor mij.” Ik verliet het appartementencomplex en liep naar het station waar ik diezelfde ochtend mijn fiets gestald had. Deed hem van het slot en fietste in een minuut of tien naar mijn woning, ondertussen denkend aan wat ik die avond beleefd had. Dit was toch wel een schoolvoorbeeld dat men in de ochtend niet weet wat de avond zal brengen. Na nog een glaasje wijn op de bank als afkoeling ging ik ook op tijd naar bed, want ook voor mij was de volgende dag weer druk.

De daarop volgende dagen gingen in drukte voorbij, waarbij ik af en toe nog dacht aan het beleefde maar het leven kabbelde voort. Tot ik op dag 4, eind van de middag een WhatsApp bericht kreeg; – Fons, ik wil je zien. Kun je snel naar me toe komen? Marij’. –  Even moest ik denken, het was einde werkdag en ik kon natuurlijk direct naar haar toe maar ik wilde me toch wel even opfrissen, mijn  werkkloffie vervangen voor iets gemakkelijkere kleding en wat langer wachten zou wellicht haar verlangen mij te zien nog wat opvoeren dus ik antwoordde: – Ben er over 25 minuten, 30 maximum. Tot zo kus – Na 5 minuten fietsen was ik thuis, waar ik snel onder de douche dook, de aandrang onderdrukte om met mij zelfs te spelen, wat ik frequent deed, terwijl ik mijn eikel waste en mijn anus en bilspleet goed inzeepte. Na circa 15 minuten stond ik zo fris als een hoentje met luchtige zomerkleding weer buiten bij mijn fiets. In een rustig tempo fietste ik naar Marij’s appartement, vooral rustig om me niet in het zweet te werken en mijn energie te sparen die ik later nog zou kunnen gebruiken. Ze wachtte me op bij haar voordeur, nadat ik beneden aangebeld had en de voordeur zich had geopend. Ze vloog me om de hals en kuste me hartstochtelijk en begon me gelijk uit te kleden.

“Ik sta op springen, ik was aan het relaxen en in de voorbereiding om met mezelf te spelen en toen bedacht ik dat de oorzaak waarom ik zo geil was daar eigenlijk wel deel van zou mogen uitmaken. Toen heb ik je geappt.” Ondertussen waren we in de slaapkamer aangekomen, mijn broek op mijn enkels samen met mijn boxer, mijn blouse lag waarschijnlijk in de hal. Ze duwde me op bed trok handig mijn schoenen en sokken uit verwijderde meteen broek en boxer en daar lag ik dan naakt. Zelf droeg ze alleen een satijnen badjas en een slipje dat ze direct uitdeed. Ze kuste me weer hartstochtelijk en ging tot aanval over op mijn lul, ze trok en zoog eraan tot hij op volle oorlogssterkte was en toen ging ze op me zitten haar kut-lipjes aan weerszijde van mijn lul, zodat haar spleet over mijn schacht gleed. Langzaam bewoog ze van voor naar achter en door deze bewegingen werd mijn lul ingesmeerd met haar kut-sappen, die al rijkelijk vloeiden en waardoor haar glij-bewegingen steeds makkelijker gingen.

Al vlug voerde ze tempo op, mij af en toe kussend in de nek en aan oren of vol op mijn mond. En als ze meer rechtop zat kon ik haar borsten en tepels met mijn handen liefkozen. Plots nam het tempo weer af, bij de naar beneden glijdende beweging kantelde ze haar bekken zodanig dat haar klitje bij het puntje van mijn eikel mijn hele lul afgleed. Dat vond ze heel lekker en dat deed ook wat voor mij. De angst kwam nu in mij op dat ik het niet tot het eind kon volhouden. Ik wilde beslist niet voor haar klaarkomen. Dus concentreerde ik me op haar en haar bewegingen, die al weer in tempo toenamen. Aan haar ademhaling en grimassen kon je zien dat ze niet ver weg was van de ‘kleine dood’ zoals de Fransen dat zo poëtisch noemen. Heen en weer, heen en weer en daar trokken de schokbewegingen door haar lichaam, alsof ze niet mij bereed maar een rodeo-stier. Met een zalig “oh…oh…”die ze in mijn oor fluisterde kwam ze langzaam tot rust. Het duurde wel een minuut voordat ze weer een teken van leven gaf.

“Dit had ik nodig, o wat was dat lekker. Nu is het tijd om het voorwerp van al dat genot zijn uitje te gunnen.” Ze richtte zich op en mijn lul, die zeker nog wel 90% van zijn hardheid behouden had, mijn geest was nog in opperste paraatheid. Door haar handen werd mijn lul opgegeild en met zachte bewegingen trok zij mijn voorhuid naar beneden en plaatste mijn kale eikel aan de voorkant van haar natte spleet. Met één bekkenbeweging slokte ze mijn penis naar binnen en begon me te neuken. Ik wist hoe ik het had. Na drie slagen wist ik dat het eind er aankwam en met drie diepe stoten van mij loosde ik mijn sperma in haar kut met een oerkreet die alle bewoners van het appartement gehoord zouden hebben, had zij niet met een kus het meeste van het geluid gesmoord. Die zaligheid omringd door zachte vochtige wanden van haar vagina en de prikkeling van het punt van mijn blote eikel, het was onbedwingbaar. Een van de gevoelens die ik me nog lang zal heugen.

Na dit zalige orgasme en elkaar nog wat geknuffeld te hebben, stond Marij plotseling op en zei: “Nu heb ik honger.” Ze reikte me haar oude badjas en trok zelf haar satijnen aan en liep mij voor naar de keuken. “Wat denk je van tosti’s.”

“Lekker,” zei ik. En we gingen aan het werk. Ook deze avond was nog niet afgelopen…

HiramHolliday

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *