De jonge docent

()


Mijn naam is Miriam en neem jullie mee in mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren als 18-jarige tot begin dertig. Dat was in de jaren tachtig en negentig. Hier mijn vierde waargebeurde verhaal. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 48 kilo. Een kleintje dus met cup maat 70 C. Na de Havo ben ik naar de dansacademie gegaan en werkte ik in een café en later naast het dansen op kantoor.

Het was mijn laatste jaar van mijn dansopleiding. Eén van de minst leuke vakken was Economie en Recht. Het vak werd door een leuke jonge docent gegeven. Mijn vriendin Iris en ik zaten altijd op de voorste rij. Zijn naam was Gerard maar wij noemde hem Meester Gerrit. Iris en ik zijn even klein en hebben dezelfde lichaamsbouw. Mijn kont is wat ronder. Vanzelfsprekend want ik ben een halfbloedje en Iris een echt mooi blondje. Iris flirtte altijd met meester Gerrit. Gerard was niet ouder dan zesentwintig. Ik viel meer op mannen van in de dertig en dan vooral als ze een mooi pak aan hebben. Gerard kleedde zich zoals de popartiesten in de jaren tachtig. Kort jasje met een blouse of een coltrui en een weide hoge bandplooibroek met puntlaarzen of puntschoenen. Een opgeschoren kapsel met een kuif die nogal eens wisselde van kleur. Iris was helemaal gek van hem en zei bij elke les als hij naar ons keek ‘hij mag me eigenlijk wel neuken’. Ik zelf had daar niet zoveel behoefte aan. Ik had, sinds ik het na de zomervakantie uitgemaakt had met Bart, niet veel meer geneukt. Alleen met Pieter als hij in het land was. (zie Bus stop SpanjeChic restaurant) “Liever geen seks dan slechte seks” zei ik altijd tegen Iris, als ze me weer aan een of andere jongen wilde koppelen.

Aan het eind van het schooljaar vlak voor de examens stelde Iris voor om extra sexy gekleed te gaan om meester Gerrit helemaal gek te maken. Een kort rokje en een topje of blouse met een diep decolleté. Het werkte. Meester Gerrit kon nu helemaal zijn ogen niet van ons afhouden. We zagen hem stiekem gluren en dan bogen we nog wat verder naar voren om hem meer inkijk te gunnen. Iris ging in de laatste les nog iets verder. Zij draaide haar benen naar hem toe en deed ze uit elkaar, wreef over haar slipje, vol in het zicht van meester Gerrit. Aan het einde van deze laatste les wenste Gerard ons succes met het examen. Iedereen verliet het leslokaal. Iris trok me mee naar Gerard en vroeg waar ik bij stond of wij geen extra les van hem konden krijgen bij hem thuis als voorbereiding op het examen. Gerard keek verrast Iris aan, waarop Iris zei “dan zal ik wat huishoudelijke en andere diensten voor je doen ……” Gerard was even stil en kreeg een rode kop. Met enig aarzelen antwoordde hij. “Met een paar dagen studeren halen jullie met gemak een dikke voldoende.” Een paar weken later waren Iris en ik beiden geslaagd voor de dansopleiding. Iris had een 7.5 en ik een 8.2 voor Economie en Recht. We keken uit naar de diploma-uitreiking en het feest. Helaas voor Iris was meester Gerrit er niet.

Met de tent zijn Iris en ik twee weken door Frankrijk getrokken. Voor mij de eerste en laatste keer. Geen pretje met een tent schouwen, opzetten en gedeelde vieze wc’s en douche. Uiteindelijk stonden we op een eigenlijk wel leuke camping aan de Atlantische kust. Twee Franse jongens van begin twintig hadden hun tent vlak bij ons. Die vroegen ons mee naar het strand. Ze nodigden ons die avond uit om bij hen te komen eten. Iris zag het wel zitten gratis eten en wijn. Ook vond zij één van de jongens wel leuk. Na het eten begon de donkerste van de jongens werk van Iris te maken. Dat liet ze zich wel gevallen en spoorde mij aan om voor de andere jongen open te staan. Het was een blonde jongen die er niet verkeerd uit zag. Maar ja, het bleef een jongen. Ik had ze liever wat ouder. De wijn deed zijn werk. Iris lag al snel hevig te zoenen en vertrok met de jongen de tent in. De blonde jongen drong zich meer en meer bij mij op. Ik werd toch wel wat opgewonden vooral door het gekreun gehijg en gekir van Iris. Dus ik onze tent in met die Franse jongen. Eerst het condoom, dat ging al onhandig. Neuken in een tent op een matrasje is geen pretje. Gelukkig kwam de jongen snel klaar en kon ik de tent uit. De Franse jongens hadden voldoende wijn en sigaretten. Iris had blijkbaar geen last van neuken in een tent. Ze bleef maar doorgaan. De volgende dag gingen we weer met de jongens naar het strand. Iris begreep er niets van dat ik geen zin in neuken had. “Liever geen seks dan slechte seks” zei ik. Die middag ging Iris eerst met de donkere en daarna met beide jongens naar de tent. Ik was blij dat we de volgende dag naar huis gingen. Ik ben daarna nooit meer op een camping geweest.

Na de zomer had ik mijn leventje volledig op orde. Net 20, een huisje in de Sparendammerbuurt en een danscontract bij een showballet voor programma’s op de televisie. Daarnaast waren Iris en ik achtergrond dansers van een Nederlands popduo en gaf ik aerobic trainingen. Om voldoende geld te hebben werkte ik zaterdagmiddag in een café. Alleen de seks wilde niet zo vlotten. Behalve als Pieter in het land was. Ik was op een koude zaterdagmiddag in februari aan het werk in het café biertjes aan het tappen. Een bekende stem vroeg me ook voor hem er één te tappen. Ik keek op.

“Meester Gerrit, zie ik, Sorry Gerard.”

“Geeft niet, ik weet dat jij en Iris me Gerrit noemde.”

“Ik kom je biertje zo brengen.” Gerard ging aan het raam zitten. Vanachter de bar kon ik hem goed zien. Hij las de krant en keek daar zo nu en dan overheen naar mij. Hij zag er goed uit. Hij was anders gekleed, ander kapsel. Meer stoer en volwassen. Ik bracht hem nog een biertje en zei dat mijn dienst er bijna opzat. Ik tapte voor Gerard en voor mezelf nog een biertje. Ik zette ze op tafel en ging tegenover hem zitten. Hij keek me aan en zei

“Ik zei toch dat je een goed cijfer zou halen, 8.2 toch.” Ik antwoordde dat ik hem gemist had op het eindexamenfeest. Het werd een leuk gesprek. Hij vertelde over zijn nieuwe baan als programma manager. Hij was trots op wat ik al voor elkaar had. Hij had mij en Iris op de tv gezien. De tijd vloog voorbij. Het was ondertussen over 7 uur. Gerard stelde voor een pizza te eten. Ik pakte mijn trui en jas vanachter de bar en keek naar Gerard. Een mooie man geworden. Hij had een prachtige lange donkerblauwe wollen jas aan en een Engelse tweet pet op. We liepen de winterse vrieskou in. Hij sloeg zijn arm om me heen. Gek genoeg voelde het vertrouwd. Ik keek naar hem op. Hij was groter dan ik dacht 1.85 m of zo. Met mijn gympen aan kon ik lekker warm onder zijn arm schuilen. Voor de pizzeria keek ik weer naar hem op en zag zijn blauwe ogen. Ook die waren me niet eerder opgevallen. Hij boog zijn gezicht naar me toe en gaf me een zoen op mijn mond. Ik antwoordde door mijn mond een beetje te openen. Nog een zoen. Heerlijk.

“Zullen we de pizza’s bestellen en bij mij thuis opeten. Ik woon om de hoek.” Ik knikte. Even later liepen we een smalle trap op naar zijn kleine oude Amsterdamse bovenwoning. Gerard deed snel de oude potkachel aan. Griste 2 borden, bestek en twee wijnglazen uit de keuken en schonk de glazen vol. Het werd al snel warm. Na een paar happen van de pizza kwam de vraag waar ik al lang bang voor was.

“En als ik nu ja had gezegd voor bijles bij mij thuis, wat was er dan gebeurd?” Ik kreeg een rooie kop en antwoordde dat het Iris haar idee was en dat zij al het hele jaar op hem geilde. Gerard moest lachen en schudde met zijn hoofd van nee. “Je keek wel telkens naar ons” zei ik.

“Ja, ik keek naar jou.” Er viel een stilte. Gerard schonk nog eens wijn in. Ik zat bij de kachel. Het was zo langzamerhand warm in het kleine kamertje. Ik had nog steeds mijn dikke wintertrui aan en trok deze dan ook uit. Bij het uittrekken trok ik blijkbaar een pijnlijk gezicht. Gerard zag het goed, dat ik last van mijn schouder had en bood aan mijn schouder te masseren. Ik had een zwart topje met bandjes aan. Hij kwam achter me staan en begon me met zijn warme handen zachtjes te masseren. Hoe warmer ik werd, hoe steviger hij mijn schouder en nek bewerkte. Hij kon het! Ik droomde weg en voelde mijn tepels stijf worden. Gerard zal het zeker gezien hebben. Hij stopte en liep de kamer uit. Hij kwam terug met een yoga-mat, een grote handdoek en een fles olie. Hij vroeg me mijn topje, spijkerbroek en schoenen uit te doen en op mijn buik te gaan liggen. Gedwee deed ik wat hij zei.

Hij deed mijn bh-bandje los en begon me te masseren. Heel langzaam en stevig gingen zijn vingers over mijn rug, nek, schouders en steeds lager. Een totale ontspanning kwam over me. Een roes, een andere dimensie. Zijn handen gingen naar mijn benen en voeten. Wat gebeurde er met me. Hoe harder hij op mijn voeten drukte hoe meer mijn gehele lichaam begon te tintelen. Zijn handen gingen omhoog. Mijn kuiten, mijn dijen steeds dichter naar mijn kruisje. Hij deed mijn benen uit elkaar. Mijn kreunen en andere geluidjes kon ik niet meer inhouden. Ik voelde mijn kruisjes nat worden. Zijn vingers kwamen steeds dichter bij mijn overgevoelige lipjes maar raakte ze niet. Hij draaide me om en deed mijn bh af. Zijn warme handen gingen over mijn buik maar mijn borsten. Mijn tepels waren snoeihard. Gerard cirkelde om de tepels heen en masseerde mijn borsten steeds steviger. De spanning in mijn lichaam werd ondragelijk zo heet. Hij kneep in mijn tepel. Ik gilde hard, heel hard van genot. Ik deed mijn ogen open en Gerard lachte lief en zei.

“Hier heb ik vaak van gedroomd als ik in de klas naar je keek. Wat wilde ik graag jouw heerlijke grote stevige borsten masseren.” Ik deed mijn ogen weer dicht, voelde zijn handen naar beneden gaan naar mijn kaalgeschoren venus-heuveltje. Hij drukte op mijn schaambeen. Ik weet niet wat hij deed, maar ik kon niet anders dan kreunen van genot bij elke wrijving van zijn vingers over mijn venusheuvel. Gillen tot ik ontplofte en mijn kutje explodeerde. Geil liep uit mijn kutje. Hij had nog niet eens mijn kutje beroerd en ik had mijn climax al. Hij deed mijn slipje uit. Ik voelde zijn vingers mijn kutje omsluiten en masseerde steeds steviger mijn kutje, mijn lippen en perste al mijn sap eruit. Hij likte me, met zijn mond zoog hij al mijn kut-vocht op. Twee vingers gingen mijn spleetje in, zijn duim drukte op mijn klitje. Ritmisch bewoog hij zijn vingers tegen mijn g-spot aan. Tegelijkertijd drukte hij hard op mijn klitje. Ik voelde het weer opkomen en Gerard voelde het ook. Steeds sneller bewoog hij zijn vingers in en uit mijn kutje en langs mijn g-spot. Ik hield het niet meer, er spoot een straal geil mijn kutje uit. Gerard boog zijn hoofd tussen mijn benen en likte mijn kutje schoon. Hij liet me liggen. Ik weet niet hoe lang. Ik voelde mijn ademhaling langzaam tot rust komen. Ik deed mijn ogen open.

Gerard bood me een glas wijn aan. Ik ging rechtop zitten geheel naakt aan zijn voeten. Gerard zat gekleed op een stoel. Ik ritste zijn riem los, deed zijn rits naar beneden. Trok zijn broek en zijn sokken uit. Zijn pik stond machtig groot ophoog. Gerard pakte een condoom van tafel en deed die om. Ik stond op, ging over hem heen en liet mijn natte kutje langzaam over zijn pik heen zakken tot dat hij tegen mijn baarmoeder drukte. Mijn borsten langs zijn gezicht tot ik volledig op hem zat en mijn mond voor de zijne was. Onze tongen vonden elkaar. Heftig zoenden we. Ritmisch kantelde ik mijn bekken van voor naar achteren. Ik voelde zijn pik diep in mij bewegen, tegen mijn baarmoeder, langs mijn g-spot. Zijn handen gingen over mijn billen, pakten deze stevig vast. Mijn nagels zette ik in zijn rug. Ik voelde hem steeds zwaarder ademen. Hij zoende me in mijn nek en vlak onder mijn oor. Mijn gevoelige plekje. Zijn lijf verstijfde. Hij beet in mijn nek. Ik voelde zijn pik opzwellen. Gelijk met een zware ademhaling stootte en spoot hij zijn pik in mij leeg. Hij drukte zijn lichaam nog steviger tegen me aan wat mijn borsten deed opgloeien. Ik voelde ook mijn ontlading komen. Zo bleven we zitten. We zoenden, dronken onze wijn. Ik voelde zijn pik uit me glijden. Hij haalde het condoom eraf en ik zoende zijn pik. Ik ging weer op zijn schoot zitten. We zoenden, dronken wijn en rookten een sigaret. We zeiden niets.

“Blijf je slapen?” Vroeg Gerard na verloop van tijd. Ik knikte. “Wil je douchen?” Ik knikte. Hij liet me het piepkleine badkamertje zien. Ik deed het water aan en ging er onder de douche. Even later kwam Gerard met schone handdoeken en kwam er ook onder. Dicht tegen elkaar aan. We droogden elkaar af en gingen de slaapkamer in. IJskoud was het er. Snel het warme bed in. Gerard had een warme kruik in gelegd. Ik kroop dicht tegen hem aan en voelde zijn arm om mij heen. Hij rook heerlijk. Hij lag niet meer naast me toen ik wakker werd. Ik hoorde een deur dichtvallen. Enkele seconden later stond Gerard voor me.

“Zin in verse jus, gekookt eitje en verse broodjes.” Uit zijn kledingkast viste ik een mooi gestreken wit overhemd en ik vond een boxershort. In de huiskamer was het al warm, buiten sneeuwde het. Terwijl hij het ontbijt maakte vleide ik tegen hem aan en we zoenden. De tijd vloog voorbij. Het was 11 uur voor ik het wist. Om 12 uur moest ik aerobic lesgeven. Ik schoot in mijn broek en schoenen. Deed mijn trui en jas aan, gaf Gerard een intense zoen en weg was ik.

De weken erop wist ik niet wat te doen. Elk moment van de dag dacht ik aan hem. Ik hoopte dat hij weer bij het café langs zou komen. Na drie zaterdagen was hij nog niet langs geweest. Ik ben dikwijls zijn straat ingelopen en voor zijn deur gestaan. Ik durfde niet aanbellen. Een maand later ben ik bij een ander café gaan werken dichter bij mijn huis en beter betaald. Later kwam ik een oud-collega van het café tegen, die vertelde dat éne Gerard naar mij had gevraagd. Diezelfde dag nog ben ik zijn straat ingelopen en nu wel aangebeld. Een meisje deed open. Ik vroeg naar Gerard. Ja, een oud bewonderaarster. Ze wist niet waar hij naar toe was verhuisd.

Miriam S.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *