Poetsen op vrijdag

()

Ik had een nieuwe catalogus gekregen met allerlei heerlijke lingerie, speeltjes en meer van dat soort seks-speeltjes. Ik ben een alleenstaande man van net zestig, vrijgezel, redelijk goed voorzien van geld en een heel mooie baan. Ik werk omdat ik het leuk vind maar echt te werken om te leven hoef ik al jaren niet meer. Doordat ik altijd alleen ben geweest kon ik veel werken wat weer veel geld opleverde, mijn huis is al vele jaren afbetaald. Schulden zijn er niet, als ik iets nodig heb kan ik dat betalen. Om een beetje contact te houden met mensen werk ik tegenwoordig vier dagen in de week. Meestal ben ik op vrijdag vrij.

Tweemaal in de week komt er een dame die mijn huis schoon houdt. Zij doet dat al vele jaren, verder dan het huis bijhouden zijn wij nog nooit gegaan. Ik moet eerlijk bekennen dat zij niet mijn type is, een beetje dik, niet echt knap, en vaak te veel kleren aan. Of zij seks heeft weet ik niet, ooit heeft zij het wel gehad, twee dochters heeft zij. De oudste is drieëndertig, zij heeft drie kinderen. De andere is dertig met twee kinderen en in verwachting van de derde, drie weken geleden belde mijn huishoudster dat zij haar arm had gebroken. Ik vond dat heel erg natuurlijk maar ook omdat ik nu mijn huis zelf moet doen, niet dat ik er een hekel aan heb, maar het is gemakkelijker als een ander het doet. Een dag erna belde zij weer en stelde voor dat haar dochter haar taak zou overnemen, zei vertelde dat haar dochter, die in verwachting is, wel een centje kon gebruiken en zin had om het werk van haar over te nemen. Ik zei dat ik haar eerst even wilde spreken, en zien.

Twee dagen later stond zij voor de deur, het is een leuke vrouw. Zij ziet er een stuk beter uit dan haar moeder, door de zwangerschap, een dikke buik, maar zij kon nog alles. De zwangerschap was pas vijf maanden, na een kort gesprek besloot ik om haar het werk te laten doen. Zij is nu twee weken geweest, als ik daarna thuis kom, kun je zien dat zij is geweest. Het huis ruikt fris en overal is het netjes, ik heb gemerkt dat zij meer haar best doet dan haar moeder. Normaal komt zij op maandag en donderdag, woensdagavond belde zij en vroeg of zij vrijdag mocht komen. Haar dochter had een probleem en daar moest zij donderdag mee aan de gang. Ik vertelde haar dat ik vrijdag altijd thuis ben en vaak naakt lig te slapen. Lachend had zij gezegd dat zij dat niet erg vond. Een naakte man is altijd een lust om naar te kijken, had zij laten weten. Deze woorden zijn nog steeds in mijn gedachten, zal ik haar uitdagen?

Vrijdagmorgen hoor ik haar beneden, ik schuif het dekbed van mij af. Mijn pik ligt half hard op mijn been, het duurt een poosje voor de slaapkamerdeur helemaal open gaat. Ik hoor haar een goedemorgen zeggen, ik kijk haar aan en begroet haar. Haar ogen dwalen over mijn lichaam, gekleed in een jurkje, waar de dikke buik goed in uitkomt, loopt zij naar de gordijnen en trekt die open. Lachend zegt zij dat ik mijn bed uit moet omdat zij het bed wil verschonen, ik kijk haar aan en vraag of wij het dan misschien beter eerst kunnen bevuilen. Met haar glinsterende ogen kijkt zij naar mij, mijn lul begint langzaam te groeien en ligt dan hard op mijn been.

“Volgens mijn man is een zwangere vrouw niet aantrekkelijk.”

“Jouw man weet er niets van, ik vind je een heel leuke en aantrekkelijke vrouw.”

“U wilt seks met mij?”

“Willen? Ja, maar alleen als jij het ook wilt en het met liefde en genot doet anders hoeft het voor mij niet.” In haar ogen zie ik een twijfel die zij probeert op te lossen. Ik heb het idee dat het redelijk lang geleden is dat zij seks heeft gehad. Langzaam draait zij zich om, ik heb het idee dat ik te ver ben gegaan.

“Sorry, voor mijn praat, ik bedoel er niets mee en zal jou ook niets doen.”

“Ik wil heel graag, het is zo lang geleden dat een man mij zoiets zei. Uw opwinding zegt genoeg, mijn man heeft nooit een stijve als wij in bed liggen. Ook niet als ik hem verwen met mijn handen of mond, zelfs dan blijft hij slap.” Ik steek mijn hand uit, heel even is er weer die twijfel. Dan pakt zij mijn hand en komt op de rand van het bed zitten, mijn vingers strelen haar been en gaan via haar strakke buik omhoog. Met mijn andere hand trek ik haar naar mij toe, onze lippen vinden elkaar. Even is er weer die twijfel dan laat zij zich gaan en ontstaat er een wilde en geweldige tongzoen. Mijn handen strelen haar lichaam en schuiven het jurkje omhoog, als dat uit is maak ik de beha los en gooi die op de grond. Ik ga zitten en duw haar zachtjes op het bed, ik fluister dat zij zich moet ontspannen of nu moet zeggen dat zij het niet wil. Ik kijk haar aan en hoor haar zachtjes zeggen dat ik door moet gaan. Mijn lippen vinden haar borsten, al snel groeien de tepels tot keiharde spenen. Mijn vingers strelen haar buik, borsten en benen. Langzaam laat ik mijn mond over haar buik glijden, ik hoor haar kreunen. Haar benen liggen al een redelijk stukje uit elkaar, ik kruip ertussen en druk mijn mond op haar zeiknatte kut. Als ik mijn tong rond haar klit laat glijden, kreunt zij dat zij gaat komen. Schokkend komt zij klaar, ik blijf haar strelen en verwennen. Het orgasme trekt langzaam uit haar, snel schuif ik een vinger in haar natte doos en merk dat zij daar heel gevoelig is. Door het strelen komt haar opwinding weer terug, kreunend drukt zij haar kut tegen mijn mond en voor de tweede maal raast er een orgasme door haar heen.

Kreunend vraagt zij of ik haar wil neuken, ik ga omhoog en druk mijn harde paal tot aan mijn ballen in haar. Met glimmende ogen legt zij haar benen om mij heen en trekt mij nog verder in zich, langzaam begin ik haar te neuken. Kreunend, klauwend, grommend ontvangt zij mijn stoten. Met mijn vingers streel ik haar dikke klit en harde tepels, al snel merk ik aan haar dat haar derde orgasme niet lang op zich laat wachten. Met gesloten ogen komt zij weer klaar, het lijkt wel of ik in een rivier zit zo nat komt zij klaar. Langzaam blijf ik haar neuken, als haar ogen weer opengaan, kijkt zij mij vragend aan. Ik trek mij uit haar en draai haar om, door haar buik gaat zij gelijk op haar knieën zitten. Mijn pik glijd haar kut weer in, wild neuk ik haar. Mijn vingers strelen haar de hele tijd, dan trek ik mijn pik uit haar en druk hem in één keer in haar kont.

Er klinkt een lichte pijnkreet, zij fluistert gelijk dat zij mij dat betaald zal zetten. Met rustige bewegingen neuk ik haar in haar kontje. Mijn vingers strelen haar klit, het duurt nu een stuk langer maar dan voel en hoor ik haar kreunen dat zij weer gaat komen. Knijpend met haar billen ondergaat zij haar volgende orgasme, ik kan mij niet langer inhouden en spuit mijn warme zaad diep in haar darmen. Als mijn pik verslapt laat ik mezelf op het bed vallen, met glinsterende ogen kijkt zij mij aan en geeft mij een lange zoen.

In de badkamer nemen wij een douche, na het afdrogen trek ik een boxer aan en daaroverheen een korte broek, erop een shirtje. Genietend ga ik naar beneden, na het ontbijt komt zij ook naar beneden en vraagt of ik zin in koffie heb. Snel sta ik op en zeg dat ik de koffie ga zetten. Lachend gaat zij verder met het schoonmaken, als ik even later de keuken inloop om de koffie in te schenken staat zij iets voorover gebogen. Ik gooi haar jurk op haar rug en druk mijn mond om haar billen, tegelijk streel ik haar buik en laat mijn vingers langs haar slipje glijden. Kreunend vraagt zij of ik haar weer ga verwennen, ik vraag of zij dat wil. Langzaam komt zij omhoog en kijkt mij strak aan.

“Niets liever dan dat, het was zo zalig vanmorgen. Ik hoop dat het u niet is tegengevallen want dit wil ik best nog heel vaak.”

“Het is zeker niet tegengevallen meisje, ik heb ervan genoten en als jij wilt dan doen wij het nog vaak en veel over.”

Met die woorden schenk ik de koffie in en loop de kamer in, even later praten wij, tijdens de koffie, over het leven. In gedachten hoop ik dat dit een nieuw begin is, haar moeder hoeft van mij niet meer terug te komen. Deze dame is een stuk leuker en gezelliger en meer opgewonden.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *