Mijn schoonmoeder

()


Mijn schoonmoeder zat tegenover me. Ze had enkele weken geleden haar knie laten opereren en keek me met een pijnlijke blik aan. Ik deed mijn hand op haar schouder. “Het komt goed mam,” zei ik gedecideerd. Ze keek me met haar donkere ogen vorsend aan. Ik wreef over haar rug en ze legde haar hoofd op mijn schouder, alsof ze berustte in haar lot. Alsof ze het allemaal wel best vond. Wel een rare gewaarwording. Mijn schoonmoeder, een Surinaamse vrouw van zestig jaar, lag met haar hoofd op mijn schouder. Ze zuchtte. Ik bleef haar rug wrijven. Haar pijnlijke been lag op een verhoging. Ze moest rust houden. Een joggingbroek en een nachtjapon waren het enige wat ze aan had.

Mijn hartslag ging omhoog. Ik voelde een geilheid over me komen. Als een ongenode, maar welkome gast liet ik de lust mijn lichaam binnenkomen. Mijn lul werd hard. Ik zuchtte nu ook en mijn hand ging nu richting haar onderrug. Ze zei niets, maar liet het gewoon toe. Mijn hart ging nu tekeer als een gek. Ik wilde haar goed laten voelen. Op een seksuele manier goed laten voelen. Mijn rechterhand wreef over haar rug en ik ging nu met mijn vrije linkerhand naar haar gezonde been. Haar hoofd rustte nog steeds op mijn schouder. Ik legde, brutaal als ik was, mijn hand op haar linker bovenbeen. Ze zei niets. Ik begon nu de binnenkant van haar dijbeen langzaam te masseren. Mijn hand zat net boven haar gezonde knie. Binnen enkele minuten verschoof ik mijn hand steeds hoger de binnenkant van haar dijbeen op. Verbeeldde ik het me nu, of deed ze haar benen wat verder uit elkaar? Ik was nu zover dat ik met mijn hand praktisch op de hoogte van haar venusheuvel zat. Ik masseerde de binnenkant van haar dijbeen op deze wijze nog zeker vijf minuten.

”Vindt u dit fijn?” Durfde ik in een vlaag van moed vragen toen ik met mijn wijsvinger praktisch haar kittelaar aan het stimuleren was. ”Mm”, reageerde mijn schoonmoeder.

”Mag ik doorgaan?” Vroeg ik met een overslaande stem. Ze reageerde niet, haar hoofd rustte nog steeds op mijn schouder. Ik kuste haar kroesharen. Ze liet het toe. Ik kuste haar voorhoofd. Ze bleef stil. Het hek was nu van de dam. Ik was de drempel over; nu deed ik mijn hand op haar kruis en stimuleerde nu zonder toestemming het gedeelte van haar joggingbroek waar haar clitoris zou moeten zijn. Ze liet het toe zonder op of om te kijken. Haar ademhaling, voelde en hoorde, ik echter wel sneller gaan. Mijn middelvinger was nu haar clitoris droog aan het vingeren. Ik waande me in de hemel. Mijn lul was zo hard dat het bijna pijn deed. Ze gaf geen kik. Ze zuchtte alleen. Ik kuste haar wang ondertussen en ging langzaam naar haar lippen. Ik gaf haar een kus op de mond. Ze kuste terug en voor we het wisten waren we elkaar zeker vijftien minuten aan het tongzoenen. Ik voelde haar kruis klam worden van mijn stimulatie en mijn linkerhand verdween nu als vanzelf in haar joggingbroek. Ik vond haar slipje, frummelde mijn hand eronder en zocht via haar kroezige venusheuvel de weg naar haar volle, natte schaamlippen. Want nat was ze. Haar clitoris was opgezwollen en nat van haar vaginale vocht. Ik maakte met mijn vingers cirkelbewegingen om haar kittelaar. Ze deed nu haar hoofd van mijn schouder en hielp me mee. Ze deed voorzichtig, want ze was nu eenmaal aan het revalideren, haar joggingbroek naar beneden. Met haar rechterhand deed ze haar schaamlippen uit elkaar zodat ik haar makkelijker kon stimuleren.

”Vindt u dit lekker?” Vroeg ik. Ze lachte en pakte zonder iets te zeggen als een volleerde hoer mijn harde lul uit mijn broek. Haar chocoladebruine hand stak mooi af tegen mijn blanke lul. Ze keek me nu recht aan en trok me af. Ik kreunde en nu, voor het eerst, hoorde ik haar ook kreunen. Dat wond haar op dat ik het zo lekker vond. De komende minuten was ik haar aan het vingeren en zij mij aan het aftrekken. Ondertussen waren we elkaar intens aan het tongzoenen. Ik stopte na enige tijd met zoenen. Mijn blik kon ik namelijk niet meer afhouden van haar natte kut. Haar joggingbroek en slipje waren tot op kniehoogte uitgedaan. Ik stond op, knielde neer en stopte mijn hoofd voorzichtig tussen haar benen. Ik rook haar geil van een afstandje. Weldra was ik haar aan het beffen. Haar vaginale vocht smaakte fris. Het was voor het eerst dat ik een oudere negerin aan het beffen was. Ze kreunde. Ik keek omhoog en ik zag een vertrokken gezicht kijken naar wat er zich tussen haar benen afspeelde.

”Oh, dat is lekker ja!” Zei ze. ”Ga door!”

Ze keek naar me alsof ze me wilde laten laven aan haar levenselixer: haar vaginale vocht. Als een weldoener zag ze op me neer, als een moeder die haar kind de borst geeft; wetende dat haar kind afhankelijk van haar is. Haar kut was op dit moment het centrum van haar zijn. Zij was nu een kut en de rest van haar lichaam was een bijzaak. Tussen haar benen zou verlichting gevonden worden. Bevrijding. Haar kut zou haar een heerlijk gevoel geven; de weg naar een heerlijk moment. De pijnlijke knie was er even niet meer. De pijn was weg. Haar genot liep aan op een orgasme. Na enkele minuten deed ze haar gezonde been tegen mijn hoofd als in een spastische reactie en luid kreunend kwam ze klaar in mijn gezicht.

”Auw… wat lekker… Auw!” Zei ze er direct achteraan. In een onverwachte beweging kreeg ze pijn aan haar net geopereerde knie. Ze kronkelde over het bed – zover haar pijnlijke knie dat toeliet. Ze lachte. Ze pakte mijn harde lul nu vast en zei; “Kom!”. Ik stond op en dirigeerde – als in een afspraak mijn lul naar haar volle negerinnenlippen. Ze pijpte me als een jonge meid van twintig. Met beleid cirkelde ze met haar zestigjarige tong om mijn keiharde eikel. Haar negerinnenlippen omsloten de helft van mijn lul. Binnen enkele ogenblikken riep ik. “Ik kom klaar!”

Ze deed mijn lul uit haar mond en keek nu vol aandacht naar mijn harde lul. Met krachtige stralen spoot mijn zaad nu omhoog tegen haar borsten, op haar arm, hand en kussen. Ze kreunde en keek naar mijn pik alsof ze een slang wilde bezweren. Niets had haar aandacht anders dan mijn penis. Ze masseerde mijn harde lul nog na en gaf een lieve kus op mijn eikel en wreef deze over haar lippen en neus.

Ze wees nu naar een plastic emmer naast haar bed. “Kun je dat in de wc doen?” Vroeg ze. Ik pakte de emmer op, liep naar beneden en deed het deksel open. Een paar liter urine van mijn schoonmoeder keek me tegemoet. Ik goot de inhoud in het toilet en spoelde door. Een gedachte kwam in me op. Ik bedacht me dat mijn schoonmoeder en ik nu één geworden waren. Niets kon me meer van haar afhouden; zelfs haar urine niet. Ik zou haar helpen. Want hulpbehoevend was ze. Maar voortaan zou ik me altijd laven aan haar uitnodigende kut. Als een kind bij zijn moeder: zo voelde ik me bij haar en dat wens ik een ieder toe.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *