Tieten Walhalla

()

Mijn lekkere geile buurvrouw staat voor de deur. Ik was lekker m’n ding aan het doen, toen opeens mijn lekkere geile buurvrouw voor de deur stond. Tenminste, ik ging ervan uit dat ze geil is, want ik kon eigenlijk alleen over het lekkere een mening vormen. Ze had altijd strakke topjes aan en het liefst liet ze een aardige portie decolleté zien. Ze had volgens mij grote nep-tieten, want ik had haar een keer zien joggen en er zwaaide weinig heen en weer. Haar tepels waren beenhard en bleven net als haar grote borsten recht vooruit staan. Het liefst zou ik haar hard nemen en lekker met haar grote nep-tieten spelen. Ik had nog nooit siliconen-borsten in mijn handen gehad en voor alles moet een eerste keer zijn. Helaas had ze een vriend, een nogal dreigend uitziend type, dus ik hield me bij het vriendelijk gedag zeggen en probeerde stiekem in haar decolleté te kijken als we in de lift stonden. We hadden zelfs een paar keer koffie bij elkaar gedronken, toen ze nog geen stoere vriend had, maar toen die op de proppen was verschenen, was ze eigenlijk nooit meer langs geweest. Het was dan ook een verrassing dat ze voor de deur stond en tijdens het begroeten, stond ze op de één of andere manier al binnen in de gang.

“Ik heb even afleiding nodig, ik hoop dat je het niet erg vindt,” zei ze, terwijl ze richting de huiskamer marcheerde en op de bank ging zitten. Ik had gelukkig die ochtend schoongemaakt, dus het zag er niet al te vrijgezel uit. Het was laat op de zaterdagmiddag en ik had mezelf getrakteerd op een biertje. “Dat lust ik ook wel,” zei Natasha, mijn geile buurvrouw, terwijl ze naar het biertje wees. Ik had nog weinig gezegd en liep gelijk door naar de keuken, waar ik nog een biertje uit de koelkast pakte en die aan Natasha gaf.

“Ja, sorry dat ik zomaar binnen kom vallen, maar ik heb even wat afleiding nodig. Die stomme lul heeft mijn beste vriendin geneukt en nu gaan ze samenwonen. Hij heeft gisteren zijn spullen opgehaald en gedag gezegd, de klootzak.” Ze haalde even adem en ging op hetzelfde tempo verder. “Ik had al een paar weken het vermoeden dat er iets aan de hand was, maar ik leefde iets teveel op een roze wolk. Ik had nooit gedacht dat hij vreemd zou gaan en zeker niet met mijn voormalige beste vriendin. Je snapt dus dat ik een beetje van slag ben en ik had geen zin om in m’n eentje aan het bier te gaan. Ik hoop dat je het niet erg vindt.”

“Nee hoor” zei ik, terwijl ik niet naar haar decolleté probeerde te kijken, “ik vind het helemaal niet erg. Ik heb genoeg bier in de koelkast en jij mag de muziek bepalen.”

“Oh, dat is goed, we hebben dezelfde muzieksmaak,” zei ze en ze had volgens mij door dat ik naar haar grote nep-tieten aan het kijken was. Ze klokte haar biertje snel leeg en zei, terwijl ze me met een geile glimlach aankeek; “ik lust er nog wel eentje.”

Ik stond snel op en ging weer richting keuken om nog twee biertjes te pakken en toen ik de huiskamer weer binnen kwam lopen, tikte ze met haar hand op de bank, ten teken dat ik naast haar moest gaan zitten. Ik zette de biertjes op de salontafel, want ik had al snel door dat er iets te gebeuren stond. Het bleek een goed voorgevoel te zijn, want Natasha zei.

 “Zou je het wat vinden om aan mijn tieten te zitten, je bent er altijd zo naar aan het kijken dat ik me kan voorstellen dat je ze ook eens een keertje in je handen wil voelen.” Ik zei niets, maar ging met m’n hand naar haar truitje en pakte haar rechterborst vast en voelde direct dat het inderdaad siliconen borsten waren. Natasha was duidelijk opgewonden geraakt, want ze was al snel topless en ik kon met twee handen met haar grote nep-tieten spelen. Dit was te geil voor woorden. Ik trok mijn T-shirt uit en ging met m’n mond naar één van haar tepels en begon er aan te zuigen. Wat een heerlijke memmen. Mijn buurvrouw raakte steeds meer opgewonden en al snel zaten we allebei naakt op de bank. Ik kon niet van haar grote nep-tieten afblijven, maar mijn buurvrouw zat gebiologeerd naar mijn pik te kijken en zei een beetje hijgend.

“Wat is dat een mooie, veel groter dan die ex-lul van me.” Het deed me goed dat haar stoere ex-vriend blijkbaar minder goed geschapen was dan ik. “Dit is precies wat ik nodig heb om die eikel te vergeten. Ik ben blij met je buurman en ik hoop dat je voor de rest van het weekend niets te doen hebt, want ik ben nog lang niet klaar met je.” Nadat ze dat gezegd had, ging ze met haar hoofd naar mijn grote pik en begon me af te zuigen. Ze kon goddelijk pijpen en ik kon tegelijkertijd met haar siliconen spelen, dus voor mij was het dubbel genot. Nadat ze me bijna klaar gepijpt had, stopte ze, trok met mijn pik naar de slaapkamer en ik mocht meekomen. Daar ging ze met haar benen wijd op bed liggen.

“Je mag zo dadelijk klaarkomen, maar eerst moet ik hoognodig gebeft worden.” Ik ging gelijk met mijn hoofd naar haar kutje en begon enthousiast haar clitoris te likken. “Oh, wat is dit lekker,” kreunde ze, “het is te lang geleden dat ik goed gelikt ben. Die vreemdgaande lul wilde wel gepijpt worden, maar iets terugdoen zat er niet bij. Die mislukte gast past heel goed bij mijn over-dramatisch-ex-beste vriendin.” Ze was nogal prate-rig tijdens het beffen, maar op een gegeven moment hoorde ik alleen nog maar gekreun en ik wist dat ik goed bezig was. Ze kreeg haar eerste orgasme al na een paar minuten en nadat ze een beetje was bijgekomen, ging ze op haar handen en knieën op de bank zitten en neukte ik haar van achteren. Het was heerlijk om deze geile vrouw te neuken, want ze was wat je noemt ‘een beest in bed’.

Mijn lekkere geile buurvrouw pijpte me na het neuken en zorgde vervolgens dat ik in het tieten-walhalla terecht kwam. Ze vond het geil als ik haar tussen haar grote nep-tieten zou neuken en dat liet ik me geen twee keer zeggen. Het kostte me steeds meer moeite om mijn orgasme tegen te houden en nadat Natasha voor de tweede keer was klaargekomen, wilde ze niets liever dan dat ik zou gaan spuiten.

“Je wilt vast wel op m’n borsten klaarkomen,” zei ze liefjes. Wow! Dit was een vrouw die mijn verlangens doorhad en ik voldeed maar wat graag aan haar verzoek. Ze drukte haar grote nep-tieten bij elkaar terwijl ik nog een paar keer aan mijn pik rukte. Ik voelde mijn orgasme vanuit m’n tenen opkomen en ik richtte mijn pik op haar lekkere memmen toen ik begon te spuiten. Ze drukte zich tegen mijn pik aan en het leek wel alsof er een vulkaan was uitgebarsten. Ik bleef spuiten en uiteindelijk, toen ik het laatste restje er uit had geperst, viel ik achterover op het bed en moest even bijkomen.

Natasha deed toen iets waar ik over gefantaseerd had, maar geen van mijn ex-vriendinnen had het ooit gedaan. Mijn lekkere geile buurvrouw deed het spontaan, ze nam mijn eikel in haar mond en begon zachtjes mijn pik schoon te likken en wist er zowaar nog wat zaad uit te zuigen. We kwamen pas zondagavond laat weer uit bed en vanaf dat moment zijn we eigenlijk bij elkaar gebleven. Natasha vond het heerlijk dat ik zo verzot was op haar grote borsten en dat ik zonder problemen haar kutje likte. We bleken niet alleen op het gebied van seks goed bij elkaar te passen, we hadden dezelfde interesses, hielden van dezelfde muziek en we konden goed met elkaar praten. Niet zo gek dus dat we na een maandje al samenwoonden en ik minimaal drie keer in de week mijn zaad op haar grote neptieten spoot.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *