Twee nieuwe jurkjes

()


Mijn naam is Miriam en neem jullie mee naar mijn seksuele ervaringen toen ik jong was in jaren tachtig en negentig. Hier mijn negende waargebeurde verhaal. Ik was toen zessentwintig. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C. Ik gaf indertijd dans- en aerobics-les en werkte daarnaast op een kantoor.

Gerard en ik waren twee maanden samen toen hij me mee vroeg naar een diner voor zijn werk. In mijn vorige verhaal ‘Mijn nieuwe baan’ heb ik verteld hoe ik Gerard heb ontmoet. Gerard en ik zijn collega’s bij een consultantbureau waar hij senior consultant is en ik informatie documentalist. Eens per jaar is er een diner waar alle belangrijke consultants bijeenkomen. Dit jaar was ook Gerard hiervoor uitgenodigd. Een diner met partner. Ik probeerde er nog onderuit te komen door te zeggen dat ik er geen jurk voor had. Dat hielp niet. “Dan gaan we zaterdag een mooie jurk kopen” zei hij blij.

Die zaterdag in juni hadden we afgesproken in de stad. In de Negenstraatjes waren toentertijd allemaal hippe boetiekjes en tweedehandswinkels. In een van die leuke boetiekjes haalde de mooie volslanke Surinaamse verkoopster een donkerpaars-zwart jurkje uit het rek. “Die is helemaal op jouw lichaam gesneden,” zei ze en flirtte met Gerard. Ik de paskamer in. Kleedde me uit en deed het jurkje aan. Het was stretch. Het zat als gegoten. Ik showde het aan Gerard. De verkoopster bekeek me, “Mooi, zei ze, “maar wel je bh uit”. Voor ik het wist deed ze mijn bh voor me uit. Ze pakt mijn borsten, duwde ze in model in het strakke jurkje. Ik kreeg een rilling over mijn lijf. “Prachtig lichaam heb je, zei de verkoopster. Je borsten komen mooi uit met dat gespierde platte buikje van je”. Ik keek naar me zelf en zag twee stijve tepels op mijn borsten, die nu nog groter leken dan anders. “Je kunt trots zijn op je ronde Surinaamse billen” zei ze en knipoogde naar Gerard. Ze duwde haar eigen dikke billen tegen hem aan. Gerard kreeg een rode kop. Wij lachen. “Je moet wel een ander slipje aan. Doe je slipje uit”. Ik gehoorzaamde deze bazige Surinaamse. “Zie je wel, zo zit je lichaam perfect in het jurkje”. Ik zag Gerard verlekkerd kijken. “Dit is toch veel te sexy voor een galadiner?” Vroeg ik.

 “Nee hoor het is prachtig, zei de Surinaamse. Niet te kort, hoge ronde hals met een mooie blote rug met twee cross-banden”. Ik liet me overtuigen. Dan komt de verkoopster met nog een jurkje aan.

“Deze staat prachtig op jouw huidskleur”. Een wijd zomerjurkje met bloemetje in lichte felle kleuren. Ook die deed ik aan. De verkoopster had gelijk. Een heerlijk stofje, los vallend om mijn lijf. Een wijde ronde hals met spaghettibandjes. “Wat vind je van deze schoenen?” Gerard had een paar beige espadrilles met plateau hak in zijn handen. “Doe deze erbij aan”. Volgzaam deed ik het. Hij had gelijk, ze zaten perfect en paste mooi bij het jurkje. “Zullen we je broek, T-shirt en gympen inpakken dan kan je het jurkje aanhouden”. Ik had niets te zeggen. De verkoopster knipte de prijsjes eraf en Gerard rekende af. “Hou hem maar goed vast anders pak ik deze mooie man van je af” zei de Surinaamse. Ze lacht schalks naar Gerard.

Daar ging ik tien centimeter groter in mijn nieuwe jurkje de winkel uit met een grote tas met mijn nieuwe jurkje en mijn oude kloffie. Gerard gaf me een zoen in mijn nek en fluisterde in mijn oor. “Wat zie je er lekker uit”.

“Heb jij mijn slipje in de tas gedaan” vroeg ik.

“Hoezo” vroeg Gerard. “Ik kon hem niet vinden in het pashokje. Wat geil, je hebt geen slipje aan”.

“Sssttt” zei ik en voelde zijn hand over mijn billen gaan. We liepen de hoek om de Prinsengracht op. Voelde de wind onder mijn jurkje tussen mijn benen en langs mijn billen. Mijn tepels stonden direct op scherp. “Kom we gaan in het Vondelpark lunchen” zei Gerard. Op het terras van Café Vertigo genoten van de lunch en een flesje wijn. De zon en de wijn hadden zijn uitwerking op me. Ik werd steeds geiler, voelde me steeds vrijer. Eerst hield ik mijn benen nog netjes bijeen, maar hoe meer de tijd verstreek, wijn ik dronk hoe verder mijn benen uit elkaar gingen. De wind had vrij spel tussen mijn benen. Ik kon het niet laten om met mijn hand onder mijn jurkje te gaan, met mijn vinger door mijn kletsnatte kutje. Gerard zag het.

“Je bent geil hé, mag ik je vingers aflikken”. Ik deed mijn vingers in zijn mond. “Zullen we afrekenen” zei ik.

We liepen de trap af het Vondelpark in. Gerard liep achter me, pakte me even vanachter bij mijn tieten en kneep in mijn tepels. Hij weet dat ik dan nog geiler word. We liepen het grasveld op tot achter het beeld van Vondel. Gerard ging languit in het gras liggen. Om ons heen andere stelletjes en groepjes jonge mensen. Ik ging op Gerard zitten, deed zijn broek los. Bevrijdde zijn staalharde pik. Snel met mijn jurkje er overheen. Ik voelde zijn paal in mijn super natte kutje glijden. We lachten gelukzalig naar elkaar. Ik bereed heerlijk zijn dikke harde paal. Nog geen acht meter van ons vandaan zat een groepje meiden te kletsen. Supersnel had ik mijn eerste orgasme. Wat geil, midden ik het park, met al die mensen om me heen, heb ik een dikke pik in mijn kutje. Gerard zijn hoofd werd rood, zijn lading spoot in me. Snel kwam mijn tweede orgasme. Ik bleef op zijn pik zitten tot dat hij uit me glipte. Snel pakte ik uit de tas mijn oude T-shirt gooide die over Gerard zijn kruis heen toen ik van hem afstapte. Hij ging recht op zitten, maakte zijn pik schoon en stopte hem in zijn broek.

“Kom we gaan naar mijn huis” zei Gerard. We liepen hand in hand terug naar onze fietsen. Mijn vocht en zijn sperma liep langs mijn benen. Ik had het idee dat iedereen naar mij keek. Wist dat ik bijna naakt was op mijn tien centimeter hoge hakken, in mijn zomer niemendalletje. Mijn natte kutje op het zadel was erg gevoelig. Om niet aan iedereen mijn blote kont te showen ging ik op mijn jurkje zitten. In de lift naar Gerards appartement vingerde hij me. Thuis maakte Gerard een flesje wijn open en ik maakte wat toastjes. Hij ging achter me staan. Ik voelde mijn jurkje omhoog sluipen, zijn eikel duwde mijn lipjes uiteen. Met een harde stoot beukte hij zijn pik tegen mijn baarmoeder. Ik krijste van genot. Heerlijk ging hij met zijn pik in me tekeer. Met een zware grom kwam hij klaar. Bij het uithijgen zei hij.

“Dit moet je vaker doen, geen slipje aan”. We ploften samen op de bank, wijntje, lekkere hapjes, muziekje aan. Ik kroop dicht tegen hem aan. Zijn hand ging onder mijn jurkje. Mijn benen deed ik uit elkaar zo vingerde hij me de hele avond, mijn orgasmes bleven maar komen.

Woensdagmiddag was ik vroeg naar huis gegaan om me voor het diner op te tutten. Nagels van handen en tenen gelakt, opgemaakt, lippen gestift, haar opgestoken met een paar krulletjes langs mijn nek. Ik zocht mooie lange oordellen uit, gouden armbanden nog van mijn oma, een bijpassend kettinkje voor om mijn hals en twee ringen om mijn lange slanke vingers. Naakt stond ik voor de spiegel en ik was tevreden. Mijn donkerpaars-zwarte jurkje aan. Duwde mijn borsten omhoog. Ik keek weer naar mezelf. Zo had ik er nog nooit uitgezien. Ik leek wel een ander. Het was tijd. Deed snel mijn oordellen in, mijn armbanden en kettinkje om, zocht een grote bijpassende sjaal voor als het fris zou worden. Gerard belde aan. Ik deed mijn zwarte pumps met 12 cm hoge hakken aan. Nog snel even mijn lippen gestift. De lippenstift in mijn couch, met mijn zonnebril op mijn neus ging ik de deur uit. Gerard moest zich aan de auto vasthouden toen hij mij zag.

“Schoonheidsprinsesje” was het enige wat hij uit kon brengen. Hij gaf me een zoen en hield de deur van de auto voor me open. Hij ging achter het stuur zitten en keek me aan “Wat ben je mooi”. Ik voelde me zo trots als een prinses. Ik was zo verschrikkelijk verliefd op hem. We reden de straat uit, de ring op richting Den Haag. Bij Schiphol deed ik mijn jurkje wat omhoog, mijn benen uit elkaar. Ik pakte Gerards hand en bracht die naar mijn kruisje. Gerard draaide verrast zijn gezicht naar me toe. “Geen slipje” zei hij met een grote glimlach. Zijn vingers gingen mijn glad geschoren gleufje in. Ik keek naar Gerard, die geconcentreerd het drukke verkeer volgde. Het was druk, we reden langzaam. Ik had mijn jurkje helemaal opgestroopt. Zijn vingers gingen door mijn natte kutje. Ik keek naar de auto’s om ons heen. Mannen keken vanuit hun auto’s naar mij. Het leek of al die automobilisten wisten dat ik botergeil was en mijn kutje op ontploffen stond. Ik keek naar Gerard en hij naar mij. Met een intense lange zucht kwam ik klaar. We waren ondertussen Leiden gepasseerd. Ik zag dat zijn pik recht op in zijn broek stond. “Zal ik je pijpen”.

“Nee, doe maar niet, we rijden zo Den Haag in”. Ik droogde mijn kutje met een tissue en controleerde of alles nog goed zat. We reden de parkeergarage van het Kurhaus in Scheveningen binnen. Gerard haalde een rolkoffertje uit de achterklep. Ik keek hem verrast aan. “We blijven een nachtje slapen. Het is morgen mooi weer. Ook voor jou heb ik morgen vrij gevraagd.” We checkten in en gingen naar de hotelkamer. Wat een geweldige leuke verassing. Een prachtige kamer met openslaande deuren naar een smal balkontje met uitzicht op zee. Ik kroop tegen Gerard aan en zoende hem hartstochtelijk. “Nee, nu geen seks. We moeten naar de receptie”. Ik dofte me nog even op. Een paar minuten later stapten we de lift uit een prachtige zaal binnen.

Het was al aardig vol met mannen in pak en opgedofte dames. Gerald zei een aantal mensen gedag en stelde me aan hen voor. Niet veel later kwam onze directeur Jaap met zijn vrouw Mimi binnen. Gelukkig iemand die ik ken. Met Mimi had ik al eerder kennisgemaakt. Ze vertelde me, dat ze een hekel heeft aan dit soort bijeenkomsten, maar ja tweemaal per jaar doe ik het voor Jaap. “Wat zie je er prachtig uit. Je bent nu nog mooier dan je altijd al bent. Gerard boft maar. Al die kerels zullen wel stiekem naar jouw prachtige kont gluren” zie ze. Ik vertelde dat ik me best een beetje opgelaten voelde. Ik was de jongste van alle aanwezigen. “Wees maar lekker mooi en jong en praat maar een beetje met iedereen mee dan gaat de avond vanzelf voorbij” zei Mimi. Ze was jaloers dat Gerard een kamer had geboekt en we morgen naar het strand gaan. Dat doet Jaap nou nooit vertelde ze. “Je boft maar met zo’n lekkere vent”.

We gingen al vrij snel aan de prachtig gedekte ronde tafels. Vijf stellen allemaal best aardige mensen, maar hun verhalen deden me niets. Ik volgde Mimi haar advies door maar mee te praten. Het eten was overigens heerlijk en de speeches saai. Dan keek ik wat rond, genoot ik van de prachtige zaal met wand- en plafondschilderingen en grote kroonluchters. Ik was niet alleen de jongste. Ik was ook de enige donkere. Gerard legde af en toe zijn hand op mijn been en schoof dan naar mijn vaginaatje. De eerste keer schrok ik. Daarna deed ik gewillig mijn benen uiteen. Onder het damasten tafelkleed plaagde hij me door mijn klitje aan te raken en met een vinger door mijn natte kutje te gaan. Heel even telkens. Ik was zo geil. Iedereen kon mijn stijve tepels zien. Na het hoofdgerecht moest ik naar het toilet. Snel een wc-hokje in. Mijn kutje was overgevoelig. Ik haalde maar een paar keer met mijn vinger langs mijn meest gevoelige plekjes of een overheerlijk orgasme overkwam me. Ik wankelde toen ik opstond. Ik moest even wachten tot mijn benen me weer konden dragen.

Bij de spiegels stonden dames hun make-up bij te werken. Ik haalde mijn lipstift uit mijn couch en stiftte bij. Ik liep terug naar de tafel. Voelde vele ogen over mijn lichaam gaan. Ik ging snel weer zitten, fluisterde in Gerards oor “ik heb gemasturbeerd, nu blijf je even van me af”. Na het diner werd in de lounge koffie geschonken. Gerard was net als ik super geil. We namen snel afscheid van Jaap en Mimi. In de lift gingen Gerards handen al heerlijk over mijn strakke jurkje. Mijn spleetje werd al weer nat. We waren nog net op tijd voor de zonsondergang. Ik deed de openslaande deuren van de hotelkamer open. Ik stond vol in het oranje zonlicht en zag de zon aan de horizon in zee zakken. Het was druk op de boulevard. De mensen keken naar de ondergaande zon. De handen van Gerard gingen over mijn lichaam. Langzaam voelde ik mijn stretch jurkje omhooggaan over mijn billen, over mijn borsten. Ik deed mijn armen omhoog. Mijn jurkje ging over mijn hoofd. Daar stond ik op mijn hoge hakken geheel naakt in het oranje licht van de ondergaande zon vol in het zicht van al die mensen op de boulevard.

Zijn dikke eikel drukte tegen mijn billen. Ik deed mijn benen iets verder uit elkaar, duwde mijn billen naar achteren, voelde zijn dikke eikel tussen mijn lippen mijn kutje in verdwijnen. Hij speelde met mijn borsten en zoende me in mijn nek. Zijn pik ging ritmisch mijn kutje in en uit. Botergeil was ik, het wond me enorm op dat ik vol in de spotlight zichtbaar voor iedereen op de boulevard werd geneukt. Heel snel kwam ik klaar. Ik gilde het uit. Zijn pik ging steeds sneller door mijn kutje heen. Ik zag mensen naar ons kijken. Gelijktijdig kwamen we klaar. Uitpuffend leunend op de reling van het balkon zagen we de zon in de zee verdwijnen en de zee rood kleuren. Wat een genot.

Voortaan ga ik jurkjes en rokjes dragen. Geen slipje meer. Dan kan Gerard altijd met mijn kutje spelen en overal mijn vaginaatje binnen dringen. Met die gedachte ging ik onder de douch en naar bed. Ik droomde dat Gerard me in een drukke kroeg neukte, terwijl ik aan de bar hing in gesprek met onbekende mensen.

Al vroeg was ik wakker. Het was prachtig weer. Gerard lag naakt op het grote bed. Hij sliep nog. Ik kroop op het bed en nam zijn slappe lul in mijn mond. Het warme vlees begon in mijn mond te zwellen en meer en meer te kloppen. Hij begon te grommen, met een harde kreun spoot hij zijn warme zaad in mijn mondje. Gerard werd wakker. We bleven nog een uurtje in bed liggen waarna we ons klaar maakten voor het strand. Ik kocht een bikinietje en niet veel later lagen we heerlijk op onze strandbedjes. We lieten ons verwennen met een ontbijtje en later op de dag met een lunch. Een heerlijke dag; elkaar insmeren, zwemmen en relaxen. Om drie uur gingen we terug naar Amsterdam.

Gerard zat in zijn joggingbroek achter het stuur. Ik had mijn zomerjurkje aan. Tijdens het rijden vingerde ik me zelf lekker klaar en vertelde Gerard dat ik voortaan rokjes en jurkje ging dragen zonder slipjes, zodat hij me lekker gemakkelijk kon verwennen. Hij had een grote glimlach om zijn mond en een enorme bobbel in zijn broek. Ik maakte me los uit de veiligheidsgordels. Bevrijde zijn pik uit zijn broek. Liggend op zijn schoot pijpte ik hem. Bij het inrijden van Amsterdam pompte hij zijn sperma in mijn mond. Voor mijn huis zoenden we elkaar hartstochtelijk. De volgende dag zouden we elkaar weer zien op het werk. Wat was ik verliefd op deze man.

MiriamS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *