Oudjaar

()

Mijn naam is Miriam en neem jullie mee naar mijn seksuele ervaringen toen ik jong was in de jaren tachtig en negentig. Hier mijn tiende waargebeurde verhaal. Ik was toen zeventwintig. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C. Ik werkte toen op een kantoor en gaf daarnaast aerobics-les. 

Ik kocht steeds meer rokjes en jurkjes. In de zomermaanden was het heerlijk, zeker als ik geen slipje aan deed. Mijn ervaringen in het Vondelpark en in Scheveningen hadden me bewust gemaakt van mijn erotische verlangens. Zie mijn vorige verhaal ‘Twee nieuwe jurkjes’. Betrapt en bekeken kunnen worden. Heerlijk als mijn man me onverwachts betastte op mijn meest intiemste plekje of mij heerlijk penetreert. In de zomer was het fijn een frisse wind tussen mijn benen te voelen op de fiets of op een terrasje. Overal waar ik heen ging liet ik mijn onderbroekje thuis. Het wond Gerard enorm op. Ik voelde zijn hand dan onder mijn rok gaan en zijn vingers even mijn kutje beroeren. Zalig ook als hij zijn handen op mijn blote billen legde of op mijn billen sloeg. Op stille plekjes kneep hij even in mijn tepels. Ik word dan direct geil, deed dan mijn benen uit elkaar, duwde mijn kontje naar achter. Zalig die heerlijk dikke pik in me. Of hij tilde me op een bankje of op de rand van een brug. Hartstochtelijk zoenen, mijn benen om hem heen, zijn paal in me voelen. Zijn handen onder mijn kont. Zo geil, zeker als er mensen over straat liepen.

Gerard had me verboden om zonder slipje naar het werk te gaan. We zijn naast lovers immers ook collega’s. (Zie mijn verhaal ‘Mijn nieuwe baan’) Het idee dat ik met een bloot poesje rondliep, zou hij niet kunnen verdragen. Zou te veel lust bij hem opwekken. Op het werk deed ik een broek aan. Natuurlijk wel een lekkere strakke waar mijn gespierde Surinaamse kont goed in uit kwam. Wetend dat alle mannen op kantoor naar mijn kont keken als ik door de gangen paradeerde. 

Thuis had ik altijd een luchtig jurkje of rokje aan. Gerard deed als hij thuiskwam direct zijn pak uit en een joggingbroek aan. Gerard en ik woonden toen nog niet samen. Maar vaak waren we bij elkaar bij hem thuis of in mijn huisje. Als hij aan het koken was ging ik geregeld achter hem staan, sloeg mijn armen om hem heen en graai ik in zijn broek, met mijn nagels over zijn ballen voelde ik dan zijn pik in mijn handen groeien. Of als hij op de bank lag naar Studio Sport te kijken, kroop ik tussen zijn benen en haalde zijn geslacht uit zijn broek om lekker aan zijn paal te likken en zijn ballen te masseren. Zo lang mogelijke plagen en zorgen dat hij niet klaarkomt. Ik kon dit uren volhouden. Veel lekkerder dan een lolly, chocola of wat dan ook. Ik was verslaafd aan pijpen.

Als ik bang was dat hij snel klaar zou komen, bond ik een riempje om zijn ballen, zodat ik lekker lang kon likken, pijpen, zuigen en met zijn ballen spelen. Gerard genoot van mijn spel, keek naar voetbal, kreunde, schreeuwde en dronk zijn wijntje. Dan trok ik het riempje los, nam zijn eikel diep in mijn mond, zette mijn tanden in zijn paal. Zijn sperma voelde ik dan door zijn pik stuwen en met een zware zucht van pijn en genot, grommend in mijn keel spuiten. Heerlijk zoet en een beetje zout. Ik genoot zo lang mogelijk van de dikke klodders sperma door het over mijn tong te laten rollen alsof het een oesters is. Ik slikte de delicatesse door en kroop dan tegen Gerard aan.  

Als ik aan het stofzuigen was, kon het gebeuren dat mijn rok opgetild werd, twee handen om mijn borsten sloten en erin knepen. Een eikel tegen mijn gleufje drukte en hardhandig mijn kutje binnendrong. Ik moest me dan vasthouden aan de tafel of een stoel als Gerard me nam. Stiekem verlangde ik ernaar als ik aan het dweilen was op mijn knieën dat mijn jurkje omhoogging. Hij me op mijn billen sloeg en zijn pik in me duwde. Mij op de grond drukte en me heerlijk bereed als een schoonmaakmeid. 

Als we samen op de bank lagen naar een filmpje te kijken of een serie, kon zijn hand altijd bij mijn borsten. Ik genoot ervan als hij met mijn borsten speelde en in mijn tepels kneep. Ik legde dan een been over hem heen. Mijn kutje staat dan open. Zijn hand ging dan heerlijk door mijn kutje terwijl we naar de tv keken. De orgasmes worden dan langzaam opgebouwd. Met een zucht had ik mijn ontlading en ging hij verder met mij bevredigen. Soms wel 3, 4 keer op een avond. Als Gerard de film of de serie niets vond, kroop hij tussen mijn benen. Ging zijn tong langs mijn lippen en zoog hij aan mijn klitje. Ik kon me dan niet bedwingen, legde dan mijn handen op zijn hoofd en duwde zijn gezicht nog meer tegen mijn kutje aan. Alleen jammer dat ik de film niet meer kon volgen. 

Met oudjaar had mijn vriendin Iris ons uitgenodigd om bij haar en Robin oudejaar te vieren en daarna naar Paradiso te gaan (zie mijn eerdere verhaal “Tweelingbroers). Die middag had ik Iris gebeld met de vraag wat zij aan zou doen. Een zwart jurkje met zwarte laarzen met hoge hak had ze geantwoord. Dat maakte mijn keuze een stuk makkelijker. Ik pakte mijn zwarte plissé rokje, zwarte topje met een wijde ronde hals, push-up bh en zwarte kousen. Ik maakte me eerst op. Mijn krullenbos in een staart bovenop mijn hoofd en lange oorbellen. Ik keek naar mijn naakte lichaam in de spiegel. Eerst mijn zwarte jarretelle, dan mijn linker gevolgd door mijn rechter kous. Mijn laarzen tot vlak onder mijn knie met een mooie punt en stiletto hakken van 13cm. Ik keek weer in de spiegen. Wat zijn mijn benen dan mooi lang. Ik werd opgewonden van het kijken naar mijn eigen lichaam. Ik kon het niet laten mezelf even snel klaar te vingeren. Ik zag mezelf in de spiegel klaarkomen. Maakte mijn kutje droog en deed mijn rokje aan. Even buigen voor de spiegel, een dansje doen. Lang genoeg. Net boven de knie. Lijkt preuts, maar met zwarte laarzen, push-up bh en mijn strakke zwarte topje voldoende sexy. Mijn tieten waren mooi zichtbaar in de lage ronde hals. Gerard had een mooie wijde broek met een hele foute blouse en puntschoenen aan. Toen hij mijn mantel voor me vasthield bekeek hij mij van top tot teen.

“Wat zie jij er lekker geil uit. Mannen zullen wel naar je heerlijke tieten gluren”. Ik draaide een rondje en deed mijn rok omhoog. “Zalig” zei hij en hielp me in mijn mantel. We fietsten naar Iris en Robin, die sinds kort in Oud-Zuid woonden. Iris had haar zoontje naar haar ouders gebracht, zodat ze eindelijk weer eens lekker lang uit konden gaan. Als gebruikelijk bij Iris en Robin stonden de heerlijkste hapjes op tafel in de enorme woonkamer en werden we verwelkomd met champagne. Iris leidde mij rond door het huis. Het ging blijkbaar erg goed met Robin zijn reclame- en marketingbureau. Vier slaapkamers en een jaloersmakende walk-in closet. In de spiegels bekeken we elkaar van alle kanten. Iris had een prachtig nauwsluitend velvet zwart jurkje aan en net als ik hoge zwarte laarzen. Iris is net zo klein als ik en heeft ook flinke borsten. Ze noemde ons vroeger op school ‘Duo Penotti’. Iris hoogblond en ik donker. We giebelden als jonge meiden en deden ons dansje voor de spiegel. Om één uur na het toosten op het nieuwe jaar en het vuurwerk op straat was uitgeraasd gingen we naar Paradiso. 

Het was lekker druk in Paradiso. Er speelden een heerlijke funkband afgewisseld met een goede funky dj. Iris en ik dansten de avond door. Gerard kwam achter me staan, toen we even aan de kant stonden uit te puffen. Hij gaf me een zoen in mijn nek. Ik voelde zijn hand onder mijn rokje. Ik deed mijn benen wat uiteen. Voelde zijn vingers over mijn kutje gaan en tussen mijn lipjes. Mijn gleufje was al behoorlijk vochtig. Zijn vingers dansten in mijn kutje heen en weer. Ik kon het blijkbaar niet verhullen. Iris vroeg “wat is er?” Ik kreunde in haar oor. “Geard is mij aan het vingeren”. Iris keek mij aan en dan naar Gerard achter me. “Oho wat een geil wijf ben jij!” Robin kwam met drankjes aangelopen. Gerard haalde zijn hand tussen mijn benen vandaan en pakte het biertje van Robin aan. “Ik dacht dat ik het geile sletje was” zie Iris.

“Ja, ik ben verschrikkelijk geil, maar geen sletje”. Toen voelde ik weer een hand tussen mijn benen. “Je hebt geen slipje aan” zei Iris verbaasd. “Nee, lekker hè” antwoordde ik. Iris haar vingers gingen mijn kutje in, voor ik het wist had ik mijn orgasme. “Sorry” zei ik. Ze gaf een hele lange dikke zoen op mijn mond en pakte mijn hand vast en trok me weer de dansvloer op. Op heerlijk muziek dansten we alsof we nog steeds de achtergrond dansers waren van een popidool. Toen de band ging spelen, ging Iris naar het toilet. Ik zag Gerard niet direct. Liep de trap op naar de zaal op de eerste verdieping. Ook daar geen Gerard. Dan maar even uitrusten op het balkon. Aan het eind van het balkon kon ik rustig uitpuffen en naar de band en de dansende mensen beneden kijken. Er kwamen een paar jonge vrouwen naast me staan. Niet veel later werd er in mijn nek gezoend en voelde ik twee handen op mijn borsten rusten. Gerard blies in mijn nek. Daar krijg ik altijd kippenvel van. Mijn tepels gaan dan stijf staan.

Hij nam mijn tepels tussen zijn vingers, kneep er zachtjes in. Drukte mijn borsten nog meer omhoog dan mijn push-up bh al deed. Een hand liet mijn borst los. Ik voelde dat hij aan zijn broek zat te rommelen, niet veel later ging mijn rokje omhoog. Instinctief gingen mijn benen uiteen. Weet dat mijn lippen uit elkaar worden geduwd en een dikke warm kloppende pik mijn kutje in zal verdwijnen. Heel langzaam ging zijn pik in mij heen en weer. Ik deed mijn ogen dicht, drukte mijn kont verder naar achteren. Voelde zijn ademhaling in mijn nek en hoorde hem steunen. Het ritme van zijn beweging was die van de muziek. Het neuken was als een dans. De spanning en de geilheid werden groter. Ik deed mijn ogen open en kijk naar de dansvloer beneden. De mensen gingen op en neer door de opzwepende muziek. Voelde ik Gerard ontspannen. Ook ik voel mijn ontlading komen. Zo bleven we op de muziek bewegen. Zijn pik voelde ik uit mijn kutje glijden. Ik keek naast me. Een van de jonge vrouwen keek me met een mooie grote glimlach aan. Tuitte haar lippen en gaf me een luchtzoen. Gerard deed zijn broek dicht, mijn rokje bedekte mijn billen weer. We kijken samen naar de dansende mensen en zoenden hartstochtelijk. Toen Gerard een drankje ging halen kwam de jonge vrouw naar me toe en fluisterde in mijn oren.

“Ik ben jaloers op jullie. Je vriend mag ook mij hier neuken”. Ze pakte mijn hand en drukt die tegen haar kruis aan onder haar rokje. Ze drukte haar lippen tegen die van mij. Ik voelde haar tong mijn mond ingaan. Ze had geen slipje aan. Mijn hand werd nat van haar geile kutje. Haar hand ging tussen mijn benen waaruit het geil van Geard langs mijn benen droop. Mijn vingers gleden haar gleufje in. Haar vingers gingen door mijn geile kutje. Hoe lang we zoenden weet ik niet meer. Toen ze wegliep drukte ze een visitekaartje in mijn hand. Ik keek haar na. Een prachtige verschijning. Een Chinese met zwart haar tot over haar billen. Een kort zwart rokje met zwarte lakleren dijlaarzen met een plateauzool en stiletto hakken van zeker 15cm. Een spannend zwart korsetje had ze aan. Ze draaide nog even om en gaf me een handkus. Ik stopte het visitekaartje in mijn bh.

Gerard kwam terug met een colaatje. De dj draaide weer opzwepende dansmuziek. Beneden zag ik haar dansen. Ze zwaaide naar me. Daarna zag ik haar niet meer. Tegen zes uur gingen we naar huis. Snel een douche en naar bed. Op nieuwjaarsdag zijn we in bed gebleven alleen eruit om drinken of eten te halen.    

MiriamS. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *