Verlangen

()


Terwijl hij maar wat doelloos in gedachten verzonken rond liep, wist hij feitelijk al wat het antwoord was op de vraag die hem al weken achtervolgde! Ze waren al maanden niet gelukkig samen, leefden langs elkaar heen. Dialogen waren geen gesprekken meer en gesprekken waren veranderd in discussies. De innige liefde die hij ooit voor haar voelde, het vuur dat ze altijd in hem aanwakkerde was aan het doven; als een kaars die wel wilt branden maar waarbij het lontje steeds korter wordt.

Hij was een man vol passie, wilde niet opbranden om zo zijn eigen ik te verliezen. Maar ook voor haar; de vrouw waar hij zoveel van gehouden had en innige liefde gevoeld had voor haar mooie persoon was het beter zo! De strijd die ze samen geleverd hadden was gestreden, het beste was om ieder zijn eigen pad te volgen; zichzelf terug te gaan vinden in al hun puurheid. Vasthouden had geen zin meer, het zou ze nog meer schaden… De muur die ze om zich heen gebouwd hadden zou nog dikker worden en afbreken konden ze alleen nog zelf! Loslaten moest hij haar, dat was het antwoord; hoe moeilijk ook! Los laten om verder te kunnen, los laten om haar nieuwe kansen te geven; kans op geluk, nieuw geluk! Maar hoe hij ook zijn best deed, hij kreeg haar niet uit zijn gedachten!

Hij had na hun breuk gedatet met verschillende dames maar de klik ontbrak telkens! En ja… Hij was zwak geweest iedere keer, had zijn lusten gebruikt. Veel nachten had hij doorgebracht met vrouwen die onbekend waren voor hem en het bevredigde hem niet! Soms werd hij de volgende ochtend wakker naast een vrouw die hem een moment liet vergeten in hun passie maar het was nooit compleet; hij miste de vurige seks, de seks die hem liet opbloeien en hij realiseerde zich dat hij het bij niemand kon terug vinden dan alleen bij haar!

Hij betrapte zich erop dat hij steeds meer aan haar dacht dan hij feitelijk wilde. Hij was nu vrijgezel, dat gaf een bepaalde rust maar iedere keer als hij seks had gehad met een “stranger” verlangde hij terug naar momenten die hij had beleefd met haar! Het was niet vergelijkbaar en hij realiseerde zich dat hij misschien een fout had begaan! Een relatie was op dit moment niet denkbaar maar wat had hij trek in haar lichaam; een lichaam dat hij kende, alle plekjes die zo bekend waren en die hem altijd in een stemming brachten van een hoger niveau dan dat hij bij de andere dames nog niet gevonden had. Gelukkig had hij haar nummer nog en hij stuurde haar een berichtje.

“Ik heb zin in je lichaam” en niet veel later kreeg hij terug.

“Ik heb ook nog zin in jou, kom je langs?” Hij sprong op zijn fiets en fietste als een bezetene naar haar huis! Bezweet kwam hij aan en ze stond blijkbaar al op hem te wachten want toen hij zijn fiets neerzette in de tuin ging de deur al open en stond ze daar. Een hoog uitgesneden rode string die haar benen langer deden lijken en verder haar lippen die dezelfde rode kleur hadden.

Zijn jas trok hij al wandelend uit evenals zijn shirt en ze vonden de hal, die eigenlijk te klein was voor wat hij allemaal met haar wilde doen! Ze zoenden passievol en likten elkaars lichaam, sporen van slijm op hun lichamen en ze vonden de trap maar kwamen niet verder dan halverwege! Ze zat daar op de trede met haar benen wijd open gespreid en hij had prachtig zicht op haar geile kut! Hij zoog haar klit naar binnen als een vacuümpomp die het liet opzwellen en tikte er dan tegenaan met zijn vingers en ze leek gek te worden!

“Ik wil je! Ow… ja, ik wil je helemaal” kermde ze!

Hij knoopte zijn broek los en bracht zijn knoertharde lul die natte kut in! Hij zag bij iedere stoot hoe haar lipjes open en dicht gingen en zijn lul schuimde van haar kutsap! Zijn harde paal gleed heen en weer in haar soppige poesje, hij stootte hard en diep in haar, knalde al zijn energie in haar en hij zag hoe ze haar vinger nat likte en haar opgezwollen klitje begon te masseren! Het kut-vocht spetterde tegen zijn buik en benen en het strakke gevoel om zijn pik herinnerde hem dat ze bijna ging komen.

Hij stootte diep in haar, steeds harder en krachtiger! Zijn bekken dat hij ritmisch heen en weer bewoog! Zijn dierlijke instinct kwam naar boven en hij neukte haar als een wild beest. Harde en krachtige stoten diep in haar warme neuk-gleuf, haar sletterige natte doos, haar kut volledig gevuld. Haar vrouwelijke warme soppige vlees en haar spieren zogen en masseerden zijn paal en ze schreeuwde het uit.

”Ik ga komen! Ow… pfff… mijn kutje komt zo lekker!”

“Kom maar babe,” zei hij en door de combinatie van deze woorden en het gevoel in zijn lul zorgde voor een gezamenlijk orgasme! Hij stootte nog een paar keer wild en diep en hij mengde zijn hete zaad met haar kut-sappen die over zijn paal en dijbenen een spoor achterlieten van deze nacht! Hij raapte zijn kledingstukken bijeen uit de tuin, gaf haar een zoen op de wang en vertrok naar huis! De week erop stuurde zij hem een WhatsApp…

Duifje

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *