Supermarket liefde

()


Mijn naam is Yara en ik ben 29 jaar oud. Ik ben woonachtig in het mooie Antwerpen. Ik ben nu getrouwd en heb 3 kinderen. Maar voordat ik dat allemaal had, was ik een wilde en super geile vrouw. Ik kon iedere man krijgen die ik maar hebben wilde. Nu nog trouwens, want ik heb genoeg mannen die naar mij lonken en loeren. Soms zie ik wel eens dat ze een harde pik in hun broek hebben. Ik heb hemelsblauwe ogen en daarmee kan ik die geile kerels om mijn vingertje winden en in mijn kutje lokken als ik dat wil. Toen ik nog vrijgezel was, wilde ik dat ook en ik deed dat ook veelvuldig. Er was een keer dat ik in de supermarkt liep en een man mij tegen het lijf liep. Zijn hand viel tegen mijn billen aan en hij greep ook meteen. Ik draaide mij om en was eigenlijk erg boos, maar had ook zin in pik in mijn kutje, dus keek ik met mijn speciale sensuele blik hem recht in de ogen. “Sorry?” Stamelde de man ietwat beduusd. Ik glimlachte tegen hem. “Als je het goed wilt maken, moet je me maar meenemen naar een leuk tentje om mij te trakteren op een lekker kopje koffie? En daarna op misschien iets wat meer… hartigs.” Ik bleef sensueel naar hem kijken en de man brak. Ik zag het aan zijn ogen en aan zijn houding.

“Goed, maar wat doen we met de boodschappen.” Ik glimlachte wederom, zette mijn karretje aan de kant en liep weg. Hij volgde mijn voorbeeld en kwam mij achterna. Ik woonde in de buurt van de supermarkt, dus ik was lopend. Maar de lekkere man was met de auto. En wat voor een! Ik ben niet thuis in merken, maar deze wagen zag er echt duur uit. Het was een auto met het teken van een salamander en als ik mij goed herinner was de merknaam “Wiesmann”. In ieder geval zag het er snel en duur uit. Ik besloot met deze lekkere kerel mee te gaan. Ik stapte in en hij ook, waarna hij de motor startte en met een best behoorlijk hoge snelheid wegreed. Ik wreef met mijn hand over zijn been.

“Zeg, we kunnen ook de koffie overslaan en meteen doorgaan voor iets hartigs te happen.” Nadat ik dit had gezegd wreef ik met mijn vlakke hand over zijn pik en deze reageerde onmiddellijk. “Ik woon hier niet echt in de buurt. Ik was hier op visite en.” Ik wreef door met mijn hand en deed zijn rits los, waardoor ik mijn hand in zijn onderbroek kon laten glijden. Zijn pik voelde sterk en gewillig.

“Ik rij wel naar een afgelegen plekje ergens.” Ik knikte. “Lijkt mij een prima idee, kanjer van me.”

We kwamen bij een plek buiten Antwerpen aan. Ik was zo druk bezig geweest met het bevredigen van die harde pik in die broek, dat ik niet echt had opgelet waar we nu heen waren gereden. Ik kende het hier dus absoluut niet, maar het zag er wel lekker afgelegen uit. De man parkeerde ergens de auto en zette hem uit. Hij ontdeed zich van zijn riem en maakte die van mij ook los.

“Zo, wat was je van plan met mij?” Hij keek mij nu met een enorme zelfverzekerdheid aan en wist van geen wijken met zijn blik. Even had hij mij tuk, maar al gauw gooide ik mijn sensuele blik er weer overheen en overtrof ik hem weer op dat front.

“Ik was van plan om.” Ik zei verder niets maar maakte zijn broek nu helemaal los en greep zijn pik goed vast. Ik wreef zacht langs de schacht en kuste liefkozend zijn eikel, die ik met een vloeiende trekbeweging had bloot weten te leggen. Hij had een mooie glimmende eikel en ik was even onder de indruk van het formaat van zijn complete lul. Ik had nooit een grote pik in mijn handen gehad, maar deze kon ik net met mijn hand omsluiten. Het was een enorme traktatie voor mij, want ik had er altijd al van gedroomd om een gigantische pik lekker in mijn mond te nemen en in mijn kutje te ontvangen. Ik was echter wel benieuwd of ik het ding tussen mijn benen kon ontvangen. Maar daar zou ik hopelijk zo meteen dan wel achter komen. Ik hoopte nu dat ik zijn pik in mijn mond kon krijgen. Ik deed mijn lippen er omheen en liet het harde ding lekker naar binnen glijden, terwijl ik erop begon te zuigen. Het was een heerlijke smaak die aan zijn eikel plakte. Ik proefde daadwerkelijk aardbeien en honing. Ik weet niet hoe hij dit voor elkaar had gekregen, maar het waren twee van mijn favoriete smaken. Alsof ik mijn droompik had gevonden. Ik zoog aan zijn natte eikel en proefde hoe het voorvocht eruit sijpelde. Ik probeerde de pik diep in mijn keel te laten verdwijnen, maar het was gewoon zoveel pik, dat ik nog niet eens halverwege kon komen. In ieder geval genoot mijn supermarkt stuk er wel van. Hij had zijn ogen gesloten en ik hoorde hem zachtjes grommen en andere geluiden maken, waardoor ik dat zeker wist.

Ik hield even op met zuigen en trekken aan de lekker zoet smakende pik en deed mijn kleren allemaal uit. Hiervoor moest ik wel even de auto uit, maar er was niemand in de buurt die mij zien kon, dus maakte het mij allemaal niet zo heel erg veel uit. Ik had alles uit, gooide de hoop kleren achterin en klom nu weer naar binnen, waarna ik de pik weer in mijn mond nam.

“Ik wil je neuken.” Dat was duidelijke taal van mijn lekkere held. Mijn kutje was nat en klaar voor het moment van de waarheid. Ik klom bij hem op schoot en richtte zijn harde pik tussen mijn benen en mijn schaamlippen gingen een beetje uit elkaar. De enorme eikel drukte met veel kracht tegen mijn kutje aan en ik kneep mijn ogen dicht, haast een beetje bang om wat komen ging. Heel voorzichtig en erg langzaam liet ik mij zakken over de enorme eikel. Met een soort proppend gevoel schoot de eikel naar binnen. Even schrok ik daarvan, maar de eikel zat er in ieder geval in en het voelde fantastisch. Ik liet mij nu verder zakken en ik kon de hele pik in mijn lekkere kutje ontvangen, maar ook maar net. Omdat ik bij hem op schoot zat, omdat ik hem aan het berijden was, zat hij wel erg diep bij mij erin en ik kon goed voelen hoe zijn geweldige pik tegen mijn baarmoederhals drukte. Ik ging mij nu op en neer bewegen en voelde zijn lul koppen, terwijl ik hem bereed. Wat een lekker gevoel was dit zeg! Ik wist niet goed wat ik doen moest, ik wilde wel huilen van genot, zo lekker was het. Stiekem liet ik een traantje lopen over mijn wangen. Hij zag dit en likte het van mijn wang af, waarna hij mij een knipoog gaf. Hij leek mij compleet te begrijpen en even was ik overweldigd door dit enorme liefdevolle gebaar. Het was plotseling niet even neuken meer, maar echt de liefde bedrijven. Hij kneedde mijn billen, terwijl ik harder en sneller op en neer reed op zijn geweldige pik. Hij vulde mij helemaal op en ik voelde iedere ader die door zijn pik liep, glijden langs het binnenste van mijn kut. Ik reed door en door, terwijl we elkaar liefdevol vasthielden.

“Ik vind je heerlijk, wat heb je een geweldig geile kut.” Sprak hij wild hijgend terwijl hij in mijn schouder beet. Als antwoord kneep ik mijn schede een beetje samen, waardoor ik nog strakker om zijn pik zat en kust ik hem met passie. Onze tongen vonden elkaar halverwege en worstelden om wie er bovenop mocht. Dit keer won hij.

“Ik ga komen.” Gillend kwam ik klaar, vlak nadat ik het had uitgesproken. Op datzelfde moment spoot hij ook zijn lading diep in mijn lekker kutje. Ik bleef rijden, totdat iedere druppel uit zijn dampende kloten in mijn hete kut zat. Naderhand spraken wij nog vaker af en de seks werd alsmaar intenser en lekkerder.

Nu zijn we al jaren getrouwd en ben ik getemd door zijn pik. De seks is wilder geworden dan ooit, na ieder kind werd het steeds geiler. Misschien vertel ik daar nog eens over.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *