Verleden tijd 1.3

()


Dit verhaal heeft al ongeveer 30 jaar geleden plaatsgevonden, toch heb ik de namen nog veranderd. Als vertegenwoordiger van een befaamd merk binnen de levensmiddelenbranche bezocht ik op maandelijkse basis alle supermarkten die eigen baas of franchisenemer waren. Zo was ik op een morgen in een klein plaatsje in Zeeuws Vlaanderen waar ik op het parkeerterrein stond van de plaatselijke supermarkt. De regen kwam met bakken uit de hemel en ik wachtte even totdat het wat droger zou worden, want met een nat pak aan het begin van de dag zat ik echt niet te wachten. Aan de overkant van de straat verdrong de schooljeugd zich om een stukje bescherming van het veel te kleine bushokje, en toen de bus arriveerde drongen ze zich naar binnen. Net op het moment dat de bus wilde vertrekken kwam er nog iemand aangerend die luid schreeuwde naar de bus om nog mee te kunnen, maar zelfs bonken op de deur met haar vuisten waren voor de chauffeur kennelijk geen reden om nog te wachten en de bus vertrok. Wat achterbleef was een treurig nat hoopje mens.

Waarom weet ik nog steeds niet maar ik startte mijn auto en reed naar het bushokje, ik draaide het raampje open aan de passagierskant en vroeg het meisje waar ze heen moest. Haar antwoord was de naam van een of ander college in Sas van Gent. Ik vervolgde met de vraag of ik haar moest brengen en zonder aarzelen stapte ze in. Ik begon te rijden in de richting van Sas van Gent en Clara (zo heette ze niet echt) praatte honderd uit over die stomme buschauffeur en hoe ze straf kreeg als ze te laat op school kwam. Zo op het eerste gezicht zag ze er leuk uit, al was het wel een vertekend beeld met die natte haar-slierten in haar gezicht. Op zeker moment haalde ik de bus zelfs in waar ze plezier in had. Toen we Sas van Gent binnen reden loodste ze mij naar haar school, waar ze met een hele luide “dank je wel ” uitstapte en naar binnen rende.

Ik keerde de auto en reed terug naar de supermarkt waar het droog geworden was en ik mijn bezoek kon doen. Twee maanden later was ik weer op de zelfde plaats. Ik nam in de auto nog even wat papieren door alvorens naar binnen te gaan. Toen ik terugkwam bij mijn auto stond er een vrouw te wachten naast de auto. Toen ik de auto opende kwam ze naar mij toe en zei “mag ik u iets vragen?”

Ik zei dat vragen altijd mocht. “Hebt u 2 maanden geleden mijn Clara naar school gereden toen het zo regende?”

“Dat klopt,” antwoordde ik. “Ze leek heel opgelucht.”

“Zou u dan met mij mee willen voor een kop koffie, ik moet iets met u bespreken maar wil dit niet hier doen gezien de sociale controle snapt u?” Ze zag er niet angstaanjagend uit dus ik ging akkoord waarna ze naast mij instapte en we naar het door haar aangewezen huis reden. Daar aangekomen liet ze mij binnen in de woonkamer en begon gelijk zenuwachtig heen en weer te lopen en koffie te maken. Toen ze eindelijk tegenover mij zat, was ze nog steeds een brok zenuwen. Al stotterend begon ze haar verhaal.

Op haar 17e had ze een vriend leren kennen wat uitgegroeid was tot een relatie. Na de eerste vrijpartij was ze zwanger geraakt maar tot overmaat van ramp was de vader het weekend erop verongelukt met zijn motor. Ze had haar ‘schoonouders’ nog gezien bij de begrafenis, maar die wilden van geen zwangerschap weten en vonden het een zieke grap, en ook haar ouders hadden haar verstoten. Zodoende had ze Clara alleen opgevoed, en ja in dit soort dorpjes heb je dan een stempel. Zo was ze dus al 34 jaar alleen

Clara had een moeilijke jeugd gehad, was veel gepest en stond vaak alleen. Pas sinds een goed jaar had ze enkele echte vriendinnen. Ze had dan ook met veel verve verteld over hoe ik haar ‘had gered’ maar op haar moeders vraag wie ik dan was, had ze het antwoord schuldig moeten blijven. Ze wist alleen nog de reclame die op mijn auto stond. Moeders had bij de supermarkt voorzichtig gevraagd wanneer ik weer kwam, maar dat had geen vast patroon, zodat ze iedere doordeweekse morgen had uitgekeken naar mijn auto en mij kennelijk één keer had gemist. Nu had ze mij dan gevonden. Ze vroeg of ik nog koffie wilde maar liep al naar het keukentje. Toen ze weer zat vroeg ik wat nu de reden was dat ik mee moest, want dat ene ritje heb ik met alle plezier voor haar gemaakt zei ik. Free of charge. Ze knikte, en begon weer te schuifelen op haar stoel.

“Clara wordt over drie weken 18 jaar en heeft bedacht dat ze dan voor de eerste keer seks wil hebben. Ik verslikte mij bijna in mijn koffie.

“En dan moet haar moeder het aan mij vragen?”

“Nou, dat heeft ze niet zo zelf gezegd, maar ze fantaseert er al weken over en haar dagboek staat er vol mee. We hebben samen een hechte band zonder geheimen en daarom wilde ik haar dat pleziertje gunnen. Beter hier onder dit dak, dan met een wildvreemde langs de dijk.”

Dit moest ik even verwerken. Zoiets verwacht je nou ook weer niet. Haar adem ging hoorbaar snel en ik zag haar tepels opstijven onder haar blouse. Toen ik haar aankeek kleurde ze meteen, terwijl ik de bobbel die snel groeide in mijn broek moest onderdrukken.

“Mag ik even naar het toilet,” verzon ik als smoes, waarna ze mij de deur aanwees. Ik stond op en liep in de aangewezen richting. Zij stond ook op en voor ik er erg in had legde ze haar hand in mijn kruis. Haast automatisch zoenden we elkaar, wat haar een diepe zucht ontlokte. Nadat onze lippen, naar wat wel een uur leek, weer los kwamen, zakte ze op haar knieën en ze begon mijn broek los te maken. Ik tilde haar op en zei “niet hier.” Ze knikte en ging mij voor naar boven. Alsof ze aan een wedstrijd meedeed dook ze op me, en in geen tijd was ik naakt. Haar mond dook over mijn stijve en fanatiek begon ze te zuigen. Ondanks dat ze dan al jaren droog stond, wist ze toch goed hoe het moest en ik haalde haar er met tegenzin af om niet direct mijn kruit te verschieten.

Ik draaide haar op haar rug en begon haar voorzichtig uit te pakken terwijl ik tussendoor alle bloot gekomen huid kuste. Toen uiteindelijk haar slipje uitging keek ik tegen een druipnat scheurtje aan.

Toen mijn tong haar klitje beroerde gierde het eerste orgasme al door haar lijf. Hevig schokkend en kreunend spoot ze een straaltje geil omhoog. Fantastisch om een vrouw zo te zien komen, en terwijl ze nog na schokte drukte ik mijn eikel bij haar naar binnen. Als een strakke handschoen sloten haar lipjes rond mijn paal en mijn afwisselend langzame en snelle stoten werden welkom ontvangen en voorzien van het nodige gekreun. Hoeveel hoogtepunten zij in haalde tijdens deze vrijpartij weet ik niet maar het leek wel of ze bleef komen en nog was ze teleurgesteld toen ik na een hevig orgasme mijn leeggespoten pik uit haar kutje trok.

Ik rolde vermoeid op mijn rug, maar zij dook direct weer op mijn slappe speeltje en hapte hem in haar mond en begon te likken en zuigen. Ze zat doggy style naast mij en ik zag mijn zaad uit haar kutje druipen. Dat en haar aanhoudende verwennerij van tong, lippen en af en toe tanden brachten weer leven in mijn pik die weer oprees tot oorlogssterkte. Zodra madam hem stijf genoeg vond liet ze hem uit haar mond ploppen en besteeg mij als een volleerd amazone. Ze ging als een bezetene op en neer, terwijl ik in haar tieten kneep, haar klitje vingerde of in haar billen kneep.

Na weer enkele hoogtepunten kwam ze van mijn beurs gereden lul af en begon mij weer te pijpen terwijl ze mij met haar hand aftrok of mijn ballen kietelde. Zo zoog ze het laatste restje zaad uit mijn ballen en bleven we moe maar voldaan liggen op bed. Dit had ik even nodig was het enige dat ze nog uitbracht voor ze in slaap viel. Veel klanten heb ik die dag niet mee bezocht, de enige afspraak die ik nog gemaakt heb, was om snel terug te komen en een verjaardagsfeestje te plannen.

Na mijn rendez-vous met Els (de moeder van Clara) spraken we af dat als ik in Zeeuws Vlaanderen was ik langs zou komen. Els wilde het voorlopig tot Clara’s verjaardag geheim houden dat ze mij had weten te traceren.
Een week na onze eerste ontmoeting belde ik Els om te laten weten dat ik de volgende morgen in de buurt zou zijn en tussen de middag langs zou komen. Ik zette mijn auto op het parkeerterrein achter de supermarkt en liep de laatste paar straten. De achterdeur zou open zijn en dat klopte. Nadat ik de deur achter mij gesloten had riep ik hallo om te laten horen dat ik er was. Er kwam echter geen antwoord zodat ik doorliep naar de woonkamer.
Els liet er vandaag geen twijfel over bestaan wat haar intenties waren. Ze lag languit op de bank, gekleed in een satijnen ochtendjas. Hij was ver genoeg open om pikant roden lingerie-setje te onthullen compleet met gordeltje en zwarte nylonkousen eronder. Hoe ze het wist weet ik niet maar ik geil enorm op dit soort dingen. Ze stond tergend langzaam op van de bank, mij een goede blik op haar ondergoed gunnend en kwam toen op mij afgelopen. Ze sloeg haar armen om mijn nek en knabbelde even aan mijn oor.
“Ik heb je gemist” fluisterde ze en drukte toen haar lippen op de mijne. Haar tongetje drong brutaal mijn mond binnen terwijl haar handen mij langzaam van kleren begonnen te ontdoen. Ik liet mijn handen ook maar eens op onderzoek gaan en begon haar rug te strelen. Langzaamaan vergrootte ik het wrijvingsgebied en vond haar lekkere borsten die zelfs door de dunne stof heen heerlijk aanvoelden. Haar tepels verstijfden en priemden in mijn hand. Ze hing nu ongeveer rond mijn nek, haar uitkleed-werk was even gestaakt en ze gaf zich nu gewillig over aan haar groeiende genot.

Ik begon haar nu overal te zoenen en daalde met mijn mond via haar wangen, oren en nek naar haar schouders. Speels beet ik op het schouderbandje van haar beha en schoof het naar opzij. De voorkant zakte iets opzij en na enig trekken met mijn lippen kwam haar rechter borst vrij. Haar tepel stond stijf vooruit gepriemd. Zacht bewoog ik mijn mond in de richting van haar tepel maar raakte hem niet, in plaats van er op te zuigen blies ik er zachtjes tegen, wat haar een rilling bezorgde, toen ik mijn mond op haar tepel drukte en er op begon te zuigen kreunde ze luid. Met zichtbare tegenzin wurmde ze zich los en ging mij voor naar de slaapkamer. De ochtendjas lag nog in de kamer en achter haar lopend had ik een mooi zicht op haar mooie billen die alleen gescheiden werden door een minuscule string.

We vielen op bed en begonnen weer te zoenen en aan elkaar te plukken. In standje negenenzestig voelde ik haar warme mond over mijn op barsten staande eikel glijden terwijl ik probeerde haar al druipnatte grotje zo goed als ik kon verwennen. Mijn zaad borrelde in mijn ballen en ik probeerde onder haar uit te komen, maar een speelse beet in de schacht van mijn pik leerde mij dat dit niet ging gebeuren en dus loosde ik mijn eerste lading in haar dankbare mond. Mijn spuitende lul wekte ook de nodige lust in haar op zodat een klein likje voldoende was ook haar te laten schokken in haar eerste orgasme. Toen de eerste golf was weggeëbd begon ze weer met mijn pik te spelen totdat deze weer tot volle wasdom was gekomen.

Ik draaide haar op haar buik en gewillig bracht ze haar kontje omhoog in doggy positie. Toen ik achter haar plaatsnam en haar string opzij duwde kreeg ik ineens het idee haar eens in haar lekkere kontje te pakken. Ik pakte haar kontje vast en ze hield haar adem al in, in afwachting van mijn penetratie. Voorzichtig mikte ik een wat spuw op haar bilnaad en duwde mijn eikel tegen haar sterretje. Verschrikt keek ze achterom en zei. “Nee, niet daar, dat heb ik nog nooit gedaan.” Haar ogen spraken boekdelen, maar toch trok ik haar billen uit elkaar en ik perste mijn eikel voorzichtig naar binnen. Toen ik binnen zat kermde ze en bleef nee, nee, nee zeggen. Na nog een beetje spuw duwde ik langzaam door en begon voorzichtig te pompen. Gaandeweg begon haar kermen over te gaan in kreunen. Ze begon met een hand haar klitje te bewerken en maande mij na een paar minuten zelfs om harder te stoten. Haar kontje was ongelofelijk nauw en warm. Ze begon weer te schokken en gleed een volgend orgasme binnen wat mij ook over de drempel hielp en na een laatste forse stoot pompte ik haar maagdelijke kontje vol vers sperma. Toen ik mij terugtrok bleef haar sterretje mooi open staan, en sluitend liep er een heerlijk wit straaltje uit haar gaatje. Kreunend liet ze zich op haar zij vallen en keek mij verliefd aan.

“Sorry, maar we moeten een verjaardag plannen.” We lachten allebei en gleden in elkaars armen. Eerst even uitrusten

Mr. Ano & Mm.Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *