Verleden tijd 2.3

()


Het weekend van Clara ’s verjaardag was bijna aangebroken. Els had Clara nog steeds niets verteld om het verrassingselement zo groot mogelijk te houden. Clara had haar drie vriendinnen uitgenodigd en de dames zouden ’s middags gaan bowlen. Daarna zouden we ergens gaan eten en aan het eind van de avond zouden Els Clara en ik ons dan terugtrekken voor het ritueel. Els had een leuk setje voor Clara gekocht wat volgens haar goed bruikbaar was voor het plan, gevolgd door een vette knipoog.
Zaterdagmorgen kreeg ik echter een telefoontje dat Clara behoorlijk chagrijnig was. Ze was donderdagavond ongesteld geworden en was behoorlijk nijdig. De plannen konden gewoon doorgaan, alleen het avondprogramma moest worden uitgesteld. Els vond het wel een pleister op de wond als ik de eerste zaterdag toch mee zou maken en dus maakte ik aan het begin van de middag mijn opwachting. Hoewel Clara superblij was mij te zien, had ik niet het idee dat ze echt verrast was. Maar goed, ik ging de woonkamer binnen waar ik kennis maakte met Helena, Rosa en Kitty de vriendinnen van Clara.
Helena was een blonde spetter met lang haar en een wespentaille een heerlijk kontje en twee niet al te grote borstjes. Rosa was een gezellig mollig grietje met kort krullend bruin haar en wat grotere borsten. Ze was wel wat verlegen maar misschien kwam ze later wel los. Kitty zat er qua lichaamsbouw tussenin. Ze was wel langer dan de andere meiden en had net als Clara haar tot op haar schouders, alleen was zij donker en Clara blond. Beiden hadden een normaal postuur en b cup of kleine c cup borsten.

Na de koffie met gebak reden we in twee auto’s naar de bowling-hal waar de meiden een prima middag beleefden. Ook het eten bij een goed Wok restaurant was beren-gezellig en omdat ons ‘avondprogramma’ verviel besloten we er nog maar een bioscoopbezoek aan te plakken. Na nog een borreltje brachten we de meiden thuis.
Bij de dames thuis aangekomen vond Els het beter als nog even bleef. Toen we achter een glaasje zaten in de woonkamer kon Clara zich niet meer inhouden en biechtte op dat ze al lang wist dat haar moeder mij ‘gevonden’ had. Een paar weken was je gedrag ineens ‘anders’ en bij onderzoek in de wasmand had ze een verdacht ruikend slipje van haar moeder gevonden. Ook het feit dat je de weken erna regelmatig een dagje vrij nam en ineens sexy ondergoed kocht was wel een duidelijk signaal. “Ik vind het dan ook niet erg als jullie vannacht samen slapen,” zei ze er lachend achteraan, “maar volgend weekend is voor mij!”

We gingen naar boven en Clara ging naar haar eigen kamer terwijl wij naar de ouderlijke slaapkamer gingen. Els hing gelijk rond mijn nek en fluisterde dat ze enorm blij was dat haar dochter haar dit gunde. Het duurde niet lang voor ze alleen haar ondergoed nog aanhad en mij hielp ook zo snel mogelijk uit de kleren te komen. We doken op het bed en ik begon haar op alle mogelijke plekjes kusjes te geven en al snel lag Els heerlijk uitgestrekt op bed en onderging mijn liefkozingen. Haar beha verdween en haar mooie borsten met stijve tepels werden onderworpen aan een grondige verwenbeurt. Ik likte zoog en kneedde haar borsten en beet af en toe zacht op haar tepels. Ze raakte opgewonden en kirde als een krols katje. Ik zoende en likte haar mooie benen en zoog en beet op haar tenen. Toen ik met mijn hoofd weer langs haar benen omhoog ging en door wilde naar haar buik, pakte ze mijn hoofd en drukte dat in haar schoot. Ik schoof het minieme lapje stof dat de toegang tot haar paradijs nog bedekte opzij en hield mijn mond vlak voor haar heerlijk geil ruikende vagina.
Haar lipjes waren gezwollen en stonden al licht open. Onderin glinsterden een paar druppeltjes vocht en bovenin probeerde haar klitje wanhopig aandacht te trekken. Haar ademhaling ging steeds sneller en toen ik langs haar mooie lijf omhoog keek zag ik dat haar borsten in rap tempo op en neer bewogen. Voorzichtig raakte ik met het puntje van mijn tong haar klitje even aan. Een zacht gilletje ontsnapte aan haar keel. Ze hield haar adem in en bewoog haar heupen iets omhoog om zo als het ware mijn mond tegemoet te komen. Ik stak mijn tong als een dolk in haar wachtende schede. Een langdurige kreun kwam uit haar lieve mondje. Afwisselend stak ik mijn tong in haar schede of likte ik haar gevoelige klitje. Haar kreunen werd intenser en met een langgerekte kreun knalde het eerste orgasme door haar lijf. Veel tijd om tot rust te komen gaf ik haar echter niet. Ik draaide haar op haar buik en trok haar heupen omhoog.

In doggy-style zat ze nu voor mij en geleidde gewillig mijn stijve leuter in haar smachtende grotje. Moeiteloos gleed hij naar binnen en direct begon ik op haar in te stoten. Het kreunen zwol weer aan en tussendoor zag ze nog kans mij aan te moedigen met geile aansporingen. “Oh! Ja, stoot maar diep, neuk mij lieverd. Ram hem er maar in, spuit die natte kut vol.” Ondertussen vingerde ze haar klit en jammerde naar haar volgende hoogtepunt. Al stotend sloeg ik met mijn vlakke hand op haar opstaande billen. Dit was teveel voor mijn geile teefje en het volgende orgasme gierde door haar misbruikte lichaam. Nog één keer stootte ik toe en ik leegde mijn ballen in haar zuigende kut.

Ik trok mijn krimpende steeltje terug en wilde mij omdraaien om te gaan slapen, maar Els had andere plannen. Ze keek mij uitdagend aan en ontfermde zich met haar mond over mijn slappe pik. Nu was het mijn beurt voor een zalige pijniging. Ze zoog op mijn supergevoelige stengeltje alsof haar leven er van afhing. De mengeling van pijn en genot zorgde voor een spoedige opleving zodat de tweede ronde kon beginnen. Ze klom bovenop mijn stijve staak en met speels gemak liet ze zich erover zakken. Al kreunend en jammerend begon ze op en neer te bewegen terwijl ik haar borsten kneedde. Als rijdend liet ze zich voorover vallen en terwijl ze mij een innige tongzoen gaf denderde het zoveelste hoogtepunt door haar trillende lichaam.
Nu wilde zij overgaan tot een welverdiende nachtrust, maar er borrelde nog warm sperma in mijn op barsten staande ballen wat schreeuwde om bevrijd te worden. Dus wurmde ik mij vanonder haar en trok haar onderlichaam van het bed. Mijn pik droop van haar heerlijke geil. Toen ik mijn hand tussen haar benen stak en langs haar natte gleuf haalde glom hij van het kut-vocht vermengd met sperma. Toen ik het in haar bilnaad smeerde kreunde ze, en wist dat ook haar kontje er nog aan moest geloven. Veel moeite kostte het mij niet om binnen te komen en het duurde ook maar een paar stoten alvorens mijn op klappen staande ballen het laatste restje zaad prijsgaven en ik haar gewillige sterretje volschoot met mijn laatste lading van de avond. Moe kroop ze in bed en ik kroop naast haar.

Met haar laatste krachten gaf ze mij nog een tongzoen en bedankte mij voor het heerlijke gevoel en het intense genot wat haar ten deel gevallen was. Ik bedankte haar op mijn beurt en kroop lekker tegen haar warme geile lichaam. Samen vielen we in een heerlijke roes in slaap terwijl Clara giechelend de deur zachtjes dicht deed, en naar haar bed verdween. Ze had een mooi idee gekregen van volgende week en ging met een lekker gevoel slapen.

Zondag morgen werd ik wakker en nog steeds had ik een zodanig zalig gevoel in mijn onderlijf. Ook Els werd wakker, draaide zich naar mij toe en kuste mij op mijn mond. Haar hand gleed onder het dekbed en vond mijn slappe jongeheer. De aanraking van haar zachte hand liet hem direct reageren en een tevreden geknor kwam uit haar mond. Nu liet ik ook mijn hand onder het dekbed op zoek gaan en vond haar nog steeds natte grotje. Ze trok zachtjes aan mijn arm, “kom nog even een vluggertje voor het ontbijt.” Ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen uitnodigend. Ik kroop bovenop haar en mijn stijve vond moeiteloos zijn weg naar binnen. Ze kreunde zachtjes en wekte met haar bekken mee in mijn steeds sneller wordende tempo. Een heerlijk jeukend gevoel trok uit mijn tenen door mijn benen naar mijn kloppende eikel. Haar kut-spieren molken mijn stijve en toen ze ook nog in mijn oor begon te hijgen en mij aanmoedigde met de woorden ” kom op geile tijger spuit mijn doosje nog eens lekker vol” kon ik mij niet langer inhouden en spoot mijn hete vrachtje in haar gewillige schoot. Toen ik van haar afrolde ging ze met haar hand naar haar klit en ze bezorgde zichzelf ook nog even een hoogtepunt. Terwijl ik even moest bijkomen dook ze met haar mond over mijn slappe penis en likte de laatste restjes sperma naar binnen. Toen stond ze op en liep naar de douche.
Ik hoorde haar gezellig keuvelen met Clara die kennelijk net iets eerder in de badkamer was gearriveerd dan haar moeder. De precieze woorden kon ik niet horen maar aan de opgewonden kreetjes tussendoor kon ik wel raden waar het over ging. De rest van de dag verliep normaal, alleen maakte Clara de nodige toespelingen op wat er het volgend weekend ging gebeuren.

Een week later was het dan zo ver. Om twee uur ’s middags kwam ik bij de dames aan. Clara was blij, opgelucht, zenuwachtig en een beetje boos (dat ik zo laat kwam) tegelijk. Toen Els mij begroette met een heerlijke zoen kreeg ze direct een plagende opmerking van Clara. “Hè! Vandaag is hij voor mij, alleen voor mij.” Ik probeerde zo gewoon mogelijk te doen, Els had een heel avondprogramma opgesteld en extra speciale kledij en speeltjes gehaald om het voor Clara zo onvergetelijk mogelijk te maken.
Naarmate de middag vorderde liep de spanning geleidelijk op. Clara zat regelmatig dicht tegen mij aan en ik kreeg regelmatig zoentjes van beide dames. Ik kon mij vergissen, maar Clara rook gewoon geil en het zou mij niets verbazen als haar broekje al helemaal nat was, maar om de pret niet te drukken en op Els planning vooruit te lopen durfde ik het noch te vragen noch te voelen. Toe Clara op een gegeven moment even naar toilet moest nam Els de gelegenheid waar om even bij mij te komen. Ze pakte mijn hand en stak die onder haar rokje in haar kruis dat werkelijk drijfnat was.

“Geloof me,” zei ze, “ook Clara is supergeil, ze heeft het al de hele week over niets anders en ik heb haar meer dan eens op masturberen betrapt deze week. Ook heb ik in geuren en kleuren moeten vertellen wat we gedaan hebben samen en ook heeft ze opgebiecht dat ze zaterdagavond toegekeken heeft toen wij bezig waren.” Mijn pik werd bij die verhalen snoeihard en Els besloot dat we vroeg gingen eten. Ze knipoogde naar Clara die weer terug kwam in de kamer.
De dames gingen samen de keuken in en maakten de maaltijd. Het eten was heerlijk maar kort. Ik gaf aan de afwas te zullen doen zodat de dames zichzelf konden opdirken. Clara wilde zelfs eerst nog even douchen en zou een gil geven als ze klaar was zodat Els haar de verrassingen kon geven (en aandoen) We waren al klaar toen Els het gilletje van boven kreeg en ze ging lachend naar boven. Een half uurtje later kwamen er twee sexy geklede dames de kamer in. Allebei in kousen jarretels een kort rokje en een strak topje. Els in rood met zwart, Clara in compleet wit. Als ik nog niet klaar was om er een geile avond van te maken, dan was dat probleem nu wel opgelost, blijf maar eens ongeroerd bij zoveel moois en geil.

Mr. Ano & Mm.Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *