Zwart-Wit model

()


Hoi mijn naam is Eric en zit in een schrijversgroepje van twee dames en twee heren, wij zijn bedenkers en schrijvers van erotische verhalen.

Eén schrijfster, Eva doet soms ook wel eens modellenwerk en ik heb daar op een beurs eens getuige van mogen zijn. We hebben hier nog lang samen over nagepraat en ik vind het reuze interessant hoe dat in zijn werk gaat.

Een aantal weken later vraagt Eva aan mij of ik ook een keer model zou willen staan voor haar vriendin, “lijkt me leuk” zeg ik, “waar en wanneer”. “Ho, Ho mannetje niet zo snel” zegt Eva “je weet niet eens waarvoor, hoe en bij wie”.

“Vertel het me dan maar” zeg ik, “Het is voor een fotografe die zwart-wit foto’s maakt en het betreft een naaktportret waar je net niets ziet en omdat ze je ook samen met mij op de beurs gezien heeft vroeg ze het aan mij of jij misschien beschikbaar was”. “OK” zeg ik “het is dus een vrouw en de foto’s zijn min of meer erotisch”, “yep” zegt Eva.

“Nu heb ik geen probleem met naakt zijn, dat weet je maar op de gevoelige plaat is toch wat anders”. “Ach” zegt Eva “je komt vaak op het naaktstrand, dus dat ben je gewend en zodra je in de flow zit merk je van het fotograferen niets meer, je gaat daarbij soms verder dan je van te voren van plan was”. “Ik zal erover nadenken” zeg ik “je hoort het morgen”.

Ik laat Eva weten dat ik akkoord ben en we besluiten eerst kennis te gaan maken met Babette de fotografe en misschien wat werk van haar te mogen zien. Samen met Eva ga ik naar Babette toe en maak kennis, Babette een mooie roodharige vrouw van even over de veertig is sympathiek en laat me graag wat werk van haar zien.

Wat ik zie is smaakvol en alleen in zwart en wit afgebeeld en de schaduwen geven er een speciaal tintje aan. Ik besluit het te doen mits ik zelf een mooie foto ingelijst meekrijg. Babette gaat akkoord en we spreken af voor zaterdag over twee weken.

Als ik in de studio kom is alleen Babette aanwezig, geeft me een badjas en zegt dat ik me uit mag kleden, daarna brengt ze wat schaduwen aan op mijn gezicht en lijf en zet me op mijn plaats om het licht te stellen. Babette zegt niet veel, is geconcentreerd bezig met het licht en geeft mij de gelegenheid om haar te bekijken.

Ze draagt een korte broek waarbij haar billen aan de onderkant iets uitsteken als ze zich uitrekt om het licht te stellen. Onder haar shirt zie ik weinig bolling zodat ik denk dat haar tietjes erg klein zijn, het enige echt opvallende is haar vuurrode haar om een sproeterig gezicht en een paar heerlijke benen.

“Eric” zegt ze “ik ben er klaar voor en wil eerst een paar proefopnamen maken om te kijken of het licht me bevalt dus doe je jas maar uit”. Ik trek mijn badjas uit en blijf staan op de plek terwijl Babette door de lens naar me kijkt.

Als snel kom ik zoals Eva dat zei in een flow en als Babette de genomen proefopnamen op haar laptop download ga ik gewoon naakt naast haar staan. “Mooi” zegt ze “we gaan nu serieus beginnen”. Foto na foto wordt gemaakt en het bevalt haar wat ze ziet, geeft me opdrachten en zorgt ervoor dat ik nooit volledig in beeld kom.

Als ze klaar is vraagt ze aan mij of ik zin heb om nog wat beelden te maken met een vrouwspersoon, ik stem toe. “Zal ik daarvoor Eva bellen of heb je liever een onbekende”. “Liever een onbekende” zeg ik tegen Babette, “trek je jas aan en dan ga ik even bellen”. Even later komt ze terug en zegt dat ze Nadine heeft gebeld en dat die onderweg is en met tien minuten hier is dus kunnen wij even wat drinken.

Wanneer Nadine komt zie ik een mooie donkere dame met lange zwarte haren en worden we aan elkaar voorgesteld, terwijl ik nog even mag blijven zitten kleedt Nadine zich uit en wordt opgemaakt. Ik bekijk het tafereel en het valt me op dat Nadine ook een stel hele mooie benen heeft onder haar korte jasje de rest zal ik zo wel zien. We zijn er klaar voor en wederom beginnen we met opnames te maken van ons samen, half voor elkaar, achter elkaar altijd net voldoende om net niets te laten zien.

Als Nadine naast me staat en haar borst tegen mijn arm drukt voel ik dat ze haar buikje tegen me aan duwt. Babette draait om ons heen en als die aan de achterzijde bezig is pakt Nadine zachtjes mijn lul beet, ik heb hem tot nu toe onder controle kunnen houden dus dit had ze beter niet kunnen doen. Mijn lul die uiteraard direct begint te groeien houdt ze uit het gezicht, ze duwt zich nog iets strakker tegen mij aan en geeft er een paar rukjes aan. Ik geniet maar heb nu wel een probleem.

“Sorry Babette” zeg ik “er gaat hier even iets verkeerd” en draai me naar haar om zodat ze mijn stijve ziet. Toch maakt ze nog een foto van me en zegt daarna dat ik maar even af moet koelen. Als ik wegloop blijf ik binnen hoor-afstand en luister mee wat de dames bespreken. “Kon je er niet afblijven Nadine” hoor ik Babette zeggen waarop Nadine antwoordt dat het een geweldig stuk vlees is wat ze in haar handen had en dat ze deze kans niet mocht laten lopen. Babette is het met haar eens maar wil toch eerst de reportage afmaken. Ik krijg het voor elkaar om van mijn stijve af te komen al blijft hij wel flink verdikt maar hangt weer keurig naar beneden.

Bij de laatste pose staan we met ons rug naar Babette en die maakt van de gelegenheid gebruik om zich ook van haar kleren te ontdoen, komt achter me staan, omarmt me en pakt mijn lul vast. “Zo” zegt ze “nu is het mijn beurt om dat heerlijke ding eens even vast te houden”. Er is niet veel nodig om weer volledig stijf te worden en als Nadine zich er ook mee gaat bemoeien zeker niet. Babette blijft achter me staan en Nadine komt voor me staan en kust me vol op de mond terwijl ze haar behoorlijk dikke tieten tegen mijn borst drukt, ik pak haar kont vast en druk haar tegen me aan terwijl de handen van Nadine er nog tussen zitten. Achter me voel ik de harde stijve tepels van haar mini tietjes in mijn rug porren terwijl Nadine nog steeds mijn lul vast heeft.

Ik word omgedraaid en hetzelfde ritueel herhaalt zich, Babette zoent beter dan Nadine en haar tong draait rondjes rond de mijne terwijl Nadine me nu zachtjes aftrekt. Babette legt zich op het bed wat gebruikt is bij de foto’s en Nadine is er als de kippen bij om haar mond op haar kutje te drukken wat een kreetje oplevert van Babette. De kont van Nadine steekt verleidelijk omhoog en op mijn knieën druk ik mijn stijve bij haar binnen, warm en vochtig en aan de beweging te voelen ook welkom.

Door mijn stoten wordt de mond van Nadine vaster op de kut van Babette gedrukt wat ook tevreden gegrom oplevert. Voordat ik klaarkom trek ik me terug een leeg gat achterlatend maar op mijn rug liggend direct gevolgd door mijn tong die opzoek gaat naar haar klitje en mijn vinger die haar kontgaatje beroert. Nadine is even gestopt met likken van de heerlijke poes van Babette en die laat zich even later zakken over mijn lul.

Het duurt na het lik-werk van Nadine niet lang tot ze sidderend klaarkomt en ze zich naast me neerlegt en mijn lul aflikt van haar eigen sapjes, ze stopt niet als ik weer schoon ben maar zuigt en trekt vol overgave tot ik mijn zaad in haar mond spuit. “Jammie” zegt ze en geeft er nog een kusje op. Inmiddels is ook Nadine klaargekomen en heeft zich onder mij uitgewerkt en legt zich ook naast me neer, ik trek beiden naar me toe sla een arm om hen heen en begin te spelen met hun tieten terwijl we na genieten van ons eerste orgasme.

Eric.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *