Een tweede leven 1.2

()


Al een aantal jaren ben ik alleenstaand omdat mijn vrouw is overleden. Ik woon in een klein dorpje in Frankrijk, waar ik de Franse tak van een Belgisch-Frans bedrijf run. Ik kom dus ook met regelmaat in België, waar ik dan ook mijn Belgische familie en vrienden bezoek. Mijn beide dochters wonen ook in België en die komen ook regelmatig tijdens de vakantie periodes bij mij. Ze studeren beiden in Leuven. Ik heb een actief aandeel in ons dorp, lid van de gemeenteraad en zit in een aantal besturen van verschillende verenigingen. Ik ben Lars, 45 jaar en sport ook veel. Verder heb ik een grote tuin, waar veel werk aan zit. Onlangs verwondde ik mij door een snoeimes en de dokter hechtte de verwonding en schreef me voor de zekerheid ook een kuurtje antibiotica voor. Ik ging naar de apotheek om het kuurtje te halen en ook verbandmiddelen. De assistente Claire, gescheiden en 32 jaar, pakte alle middelen en we stonden een beetje te dollen, want ik kende haar ook via de bedrijfshulpverlening.

“Ik hoop dat het niet te veel pijn doet, want dan gaat het tokkeren en dan slaap je slecht” zei ze.

“Jij komt dan toch bij me om mijn hand vast te houden en slaapliedjes te zingen?” antwoordde ik.

“Ja hallo, ik slaap zelf al zo slecht, ik heb mijn slaap hard nodig” zei ze.

“Jullie hebben hier geen medicinale cannabis druppels?” “Twee druppeltjes op je tong voor het slapen gaan en je slaapt als een roos” Ze schoot in de lach

“Alle cannabis producten zijn verboden in Frankrijk, ik zou niet weten hoe ik er aan moet komen.” Ik vertelde haar dat ik volgende week naar België zou gaan en ik zou ze daar kopen.

Toen ik drie weken later haar weer aantrof, gaf ik haar het flesje en ik had de Belgische tekst in het Frans vertaald met mijn naam en telefoonnummer er onder. Drie dagen later belde zij me op om mij te bedanken. Ze nam nu vlak voor het slapen gaan twee druppeltjes op haar tong en ze had al drie nachten aan één stuk door geslapen.

“Ik wil je heel graag bedanken” zei ze door de telefoon en “ik nodig je uit om vrijdagavond bij mij te komen eten. Kom je om een uur of 6 dan hebben we alle tijd en kunnen we eerst een aperitief drinken” Ik beloofde haar om te komen. Toen ik die avond bij haar aankwam met uiteraard een mooi bouquet, deed zij de deur voor mij open en ze zag er stralend uit. Mooi opgemaakt en modieus en aantrekkelijk gekleed. “Joh, dat had niet gehoeven” zei ze bij het zien van de bloemen. Het was geen groot huis, maar wel gezellig ingericht met een open keuken. We zaten even later op de bank, ik met een biertje en Claire met een glas witte wijn. Zij was gescheiden van haar man omdat hij een jongere uitgave op zijn werk vond en zij had daarna niemand meer gehad. Vele mannen uit haar kennissenkring hadden avances gemaakt, maar ze waren allemaal bezet en het verdriet wat zijzelf had meegemaakt, wilde ze andere vrouwen niet aandoen.

Ik vertelde haar dat ik na het overlijden van mijn echtgenote gewoon alleen was. Ik werd opgeslokt door mijn werk en misschien wilde ik dat ook wel. “Natuurlijk mis ik een heleboel intimiteit” zei ik “maar ja als het te erg wordt dan sla ik de hand aan mezelf” lachte ik. Claire schoot in de lach en zei dat ze dat ook wel miste, maar er waren hulpmiddelen, waar zij ook gebruik van maakte. Nu had ze gelukkig de druppels, waardoor ze weer gewoon een hele nacht doorsliep. “Maar genoeg gekletst, ik ga aan het eten beginnen, help je mee?” zei ze. Ik volgde haar, maar vroeg me af wat ik kon doen. Ik stond achter haar en zei: “ik denk dat ik weinig kan doen, misschien je handje vasthouden?” Ze keek een beetje om en lachend: “Dan kan ik toch niet kokkerellen, pak maar wat anders vast dan”

Ik legde mijn handen toen op haar heupen en streelde deze langzaam. “Dat mag ook, dat vind ik wel lief van je” fluisterde ze. Tijdens het strelen kwamen mijn handen onder haar truitje en ik voelde haar blote huid. Spannend. Langzaam begon ik haar buik te strelen en ze hield mij niet tegen. Ze had haar handen nu op het aanrecht gelegd en ik voelde – omdat ik langzaam strelend omhoog ging – de randen van haar beha. Claire draaide zich half om en keek mij aan.

“Ik was bezig met het voorafje, maar heb je mij liever als voorafje?” en haar lippen raakten de mijn en we begonnen een heerlijke tongzoen. Ze sloeg haar armen om mijn hals en drukte zich stevig tegen mij aan, waardoor ze mijn erectie wel moest opmerken. “Kom, we gaan naar boven” fluisterde ze en ik liep achter haar aan naar boven. De gordijnen waren al dicht en het bed lag opengeslagen. “Hier hoopte ik op” zei ze zacht en ze pakte mij vast en knoopte mijn overhemd los, terwijl ze mij weer heerlijk kuste. Even later had ik alleen mijn slip nog aan, waar duidelijk mijn erectie in te zien was. Nu was het mijn beurt. Ik deed haar truitje omhoog en ze strekte meteen haar armen om het uit te trekken. Een prachtige rode zijden beha omsloot haar mooie borsten en ik zag dat de tepels duidelijk in de beha priemden. “Jemig, je hebt mooie borsten” fluisterde ik en ik streelde ze zachtjes. “Maak mijn beha maar los” zei ze en ik deed het. Ik ving de beha op en legde deze achter mij op een stoel. Toen kon ik haar borsten echt pakken. Heerlijke mooie stevige borsten met ondertussen harde tepels. “Ga door met mij uitkleden” zei ze zachtjes. Haar rok zipte ik los en deze viel als vanzelf op de grond en ze stapte er uit. Haar rode stringetje was prachtig en bedekte haar kutje en oh wat sexy! “Kom je?” vroeg Claire en ze ging op bed liggen.

Ik schoof naast haar en begon haar te strelen, terwijl ik haar kuste. “Lars, vind je mij niet te dik?” Vroeg ze. Ik keek haar verbaasd aan. “jij, te dik? Hoe kom je daar nou bij?” Vroeg ik eerlijk.

“De laatste tijd zei mijn ex altijd dat ik te dik was, je moet oppassen, want je hebt ook welzijnsspoilers en je buik en kont worden ook steeds dikker. Ook noemde hij mij vaak vet varken met een dikke reet” Hij nam mij altijd op zijn hondjes want dat hoefde hij mijn lelijke gezicht ook niet te zien.” Ze begon te huilen en alle beledigingen kwamen weer boven bij haar. Ik bleef haar strelen en ik knuffelde haar waar ik maar kon. “Die vent is gek, je bent mooi, zonder meer, je hebt een prachtig lijf en daar is niets verkeerds aan, ongelofelijk wat een beledigingen. Ik vind je billen heerlijk” en ik legde mijn handen op haar mooie billen en streelde deze. “je hebt echt een heerlijk lichaam om mee te vrijen.” Fluisterde ik en ik drukte haar lekker tegen mij aan. Ze kwam wat meer tot rust en zei: “Jij bent heel anders” zei ze “Jij hebt ook niet een zodanig dikke bierbuik” en ze streelde mijn platte buik. Langzaam gleed haar hand naar onderen en ze pakte heel voorzichtig mijn pik vast, die snel reageerde.

“Jij bent ook helemaal glad geschoren, zag ik en jij doet ook rustig aan. Ik voel me veilig bij je. Vind je dat fijn, als ik dat zeg” vroeg ze. Ik kuste Claire op haar mond en we begonnen een rustig tonggevecht. Zij drukte zich nog meer tegen mij aan en ze spreidde haar benen. “Kom je op me, ik wil je.” “Ik wil je kutje eerst verwennen” ik boog naar haar kutje en gaf een kus er op en met mijn tong likte ik haar klitje “oh… wat lekker is dat” kermde Claire terwijl ze haar kutje tegen mijn mond aandrukte. Met mijn handen ging ik naar haar borsten en ik streelde ze en ik voelde haar tepels hard worden. “Lieve Claire je bent heerlijk en je kutje smaakt zalig” zei ik tegen haar en ik stopte ook twee vingers in haar kutje en vingerde haar eerst rustig maar toen ik haar buik voelde trillen, ging ik harder.

Toen gebeurde het. Ze begon met haar lijf te schudden, pakte mij stevig vast, klemde zich tegen mij aan en kwam verschrikkelijk lekker klaar met een luide schreeuw. “Ja… ah… ik kom, wat lekker, oh… ho…  Lars, ik kom, ik kom!” Haar nagels van haar handen sloeg zij in mijn schouders, maar dat voelde ik niet. Even ademloos lag Claire uit te hijgen van haar heftige orgasme. Ik kroop langzaam omhoog terwijl ik haar lichaam overal kuste en haar mond vond. Mijn pik raakte haar kutje en ik gleed voorzichtig een beetje in haar. Ze was heerlijk nat en warm. “Ja… ah… ah… je bent in me” fluisterde ze. Ik bleef even zo liggen en kuste haar nog eens. “Je bent zo mooi” zei ik tegen haar en haar ogen straalden. Langzaam ging ik in haar heen en weer. Claire streelde mijn rug en kwam mij met haar kutje elke keer tegemoet. Ik versnelde en ik schoof mijn handen onder haar billen. “Je bent lekker” zei ik “Je hebt een heerlijk kontje en ook zalige billen” Ze straalde en ik ging harder stoten.

“Oh… je bent zo lekker en ik word zo geil van je. Mijn kutje tintelt helemaal” Ik trok mijn handen weg en pakte haar beide borsten en masseerde ze stevig en nam ook haar tepels onderhanden. Toen werd het Claire te veel. “je maakt me zo geil, ik kom alweer, Lars, ik, ik kom!” Kermde ze luid en omdat ze haar kutje bijeen kneep kwam ik ook diep in haar spuitend klaar. We keken elkaar aan en als vanzelf zochten onze lippen elkaar op en kusten we elkaar heel teder en innig.

“Wow, dit was heel erg lekker, zo heb ik nog nooit gevreeën” zei Claire. “Kom we gaan naar beneden, want we moeten nog eten” Ze trok haar duster aan gaf mij er ook een en we liepen naar de keuken. Ze ging verder waar ze gebleven was. “Ik vind het zo leuk, dat je er bent” en ze keek achterom kijkend naar mij. Binnen een kwartiertje had ze een heerlijk etentje op tafel gezet. Ze tapte een glas wijn en ze vertelde nog meer over haar ex. “Claire, je hoeft dat allemaal niet te vertellen hoor, ik vind het fijn dat we daarnet heerlijk van elkaar hebben genoten en ik vind je een hele mooie sexy vrouw en ik hoop dat het niet bij dezen ene keer blijft. Ik vind je veel te mooi en veel te lief.” Ze keek mij aan en ik zag verbazing en tranen in haar ogen. “Meen je dat echt?” vroeg Claire. Ik stond op en liep naar haar toe en achter haar staande omhelsde ik haar. “Ja, dit meen ik echt” fluisterde ik in haar oor “en daarbij komt ook dat ik het heerlijk vind dat je onder je duster helemaal niks aan hebt” en ik pakte haar heerlijke borsten vast om ze te strelen. Ze reageerde prompt. “Ik heb geen toetje gemaakt, maar ik wil jou wel als toetje” zei ze lachend tegen mij en ze stond op en pakte mijn hand vast. “Lars, blijf je bij mij vannacht en ik denk dat ik vanavond de druppeltjes niet inneem.” Ze hield me stevig vast en toen ik zei dat ik bij haar zou blijven slapen, glimlachte ze en hield mij stevig vast als iemand die voor het eerst met haar minnaar de nacht zou doorbrengen.

We ruimden de tafel af, alles in de vaatwasser, ze deed de lichten uit en we liepen naar boven. “Heerlijk dat je blijft” zei ze. Ik deed mijn duster uit en kroop naakt onder het dekbed. “O, ik heb er geen rekening mee gehouden dat je geen nachtkleding bij je hebt, nou dan ga ik ook naakt” zei Claire en ze kroop heerlijk naast me. “Ik heb geen druppeltjes ingenomen hoor, dus je hebt kans dat ik vannacht wakker word.” Ze lachte en ze gaf me een heerlijke kus en knuffel. “Het was heerlijk om met je te vrijen” zei ze. Ik lag al bijna te slapen en ze gaf me nog een lieve zoen en kroop toen tegen me aan, het licht ging uit en we sliepen heel vlug.

Ik werd de volgende morgen wakker omdat een hand mijn lichaam streelde. Ik keek in de ogen van een lief kijkende Claire. “Ik vind je zo mooi” fluisterde ze en ze kuste mij en ondertussen zakte haar hand omlaag en ze streelde mijn pik en ballen. “Wil je mij nog een keer lekker verwennen?” vroeg ze geheel overbodig. “Ik ben al nat en ik heb me een beetje gevingerd, want ik werd echt geil wakker omdat ik van je droomde.” Ze maakte me duidelijk dat ik meteen in haar moest komen. “We hebben niet te veel tijd, ik krijg straks mijn moeder op visite, vergeten om af te zeggen.” Ze pakte mij en duwde mij op mijn rug en ze klom boven op mij en stopte mijn pik in haar kutje. Ze begon mij meteen heftig te berijden. Ik pakte haar borsten vast en kneedde haar tepels. “Je hebt lekkere tieten en heerlijke tepels” zei ik haar. Ik trok er een beetje aan en haar tepels werden heel hard. “Ja… ha… lekker, ik voel de tintelingen in mijn kutje” kermde ze. Ze neukte mij al heftiger en masseerde met haar kut-spieren mijn pik. Toen viel ze voorover en ze klemde zich stevig aan mij vast, alleen haar onderlichaam ging heftig heen en weer. “Ik kom, Lars, jij ook, Ik kom!” en trillend lag ze op mij en ook ik gaf een schreeuw toen ik diep in Claire haar kutje vulde. Ik keek Claire aan en haar ogen stonden een beetje troebel want haar orgasme was nog niet over. “Wat is dit lekker, zo ben ik nog nooit klaargekomen. Sinds gisteravond leef ik af en toe in de hemel met mijn lijf, ongekend voor mij” zei ze tegen mij terwijl ze mijn hoofd streelde en langzaam van mij afging, wat tot gevolg had dat ik een mengsel van sperma en kutvocht op mijn buik kreeg. Claire keek omlaag en begon te lachen. “Al die zwemmertjes zoeken zich helemaal gek, maar er is niks te vinden.”

Ze gaf me een kus en liep naar haar douche. “Lieverd, kom je ook, want mijn moeder staat zo voor de deur. Ik wil niet hebben dat ze jou ziet, want dan zeurt ze de hele dag aan mijn hoofd” Ik pakte ook een douche, kleedde mij aan en na een paar broodjes ging ik weg. Voor ik de deur uitliep kwam ze nog even heerlijk tegen mij aanstaan. Ze keek mij aan en vroeg “ik zou je dolgraag nog eens zien, ik hoop niet dat dat het bij deze ene keer blijft” Ik gaf haar een kus en zei: “Ik zou willen dat je in de namiddag bij mij komt en dan gaan we samen uit eten en dan blijf je bij mij slapen, ik wil namelijk ook niet dat het bij deze ene keer blijft.” Claire keek mij glunderend aan en riep. “Ja… ah… heerlijk idee. Moet ik nog iets meenemen?” Ik zei lachend “schone lingerie misschien?” We moesten beiden lachen. Ik nam afscheid van haar.

In het begin van de middag belde ze op. “Mijn moeder is nu weg en ze heeft de oren van mijn kop gevraagd. Tijdens de koffie ging ik even naar boven en toen kwam ze achter mij aan. Ze keek in de badkamer en zag verschillende handdoeken liggen. “Wie is er blijven slapen?” vroeg ze prompt en even later “Iemand heeft bij jou geslapen want het logeerbed is niet aangeraakt” Ik heb haar gezegd, dat ik een fijne nacht heb gehad en dat het haar verder niet aanging. “Ken ik hem?” vroeg ze en dat heb ik ontkend. Ik moest lachen en zei. “Weet je wat, je komt gewoon deze kant uit en dan hebben we de hele middag voor ons zelf, vanavond neem ik je mee uit eten en je blijft dan lekker bij mij slapen en dan kunnen we morgen ook nog wat leuks doen.” Een klein uurtje later stond ze voor mijn deur. Ze kende mijn huis niet en ze verbaasde zich erover dat het redelijk groot was. Ik bracht haar naar boven en toonde haar de slaapkamer. “Jemig wat een kast van een huis heb jij.” zei ze en ik toonde haar de badkamer met inloopdouche een grote inloopkast voor de kleding en ook in de aanbouw van het huis een heerlijk zwembad. “Ik heb mijn zwemkleding thuis laten liggen” zei ze een beetje lachend. We liepen weer naar de slaapkamer, waar ze haar koffer kon uitpakken en de kleding kon ophangen.

“Tja, kijk, als we vanavond uit gaan eten, dan moet ik wel wat fatsoenlijks aan en het moet wel een beetje passen bij jou, dus ik heb twee japonnen meegenomen, want ik wil wel een goede indruk op je maken” zei Claire en ze gaf me een kus op mijn mond. Ik pakte haar meteen vast en onze lippen vonden elkaar. “je hoeft geen indruk meer op mij te maken” fluisterde ik “je bent fantastisch en ik ervaar dat mijn hart sneller gaat kloppen als je bij me bent. Ik droom ook van je”. Claire keek mij lief en verbaasd aan en zei. “Gek he, maar ik heb dat ook, ik wil bij je zijn, je bent zo lief, zacht en teder.” “Lieve Claire, we moeten ook ons leeftijdsverschil onder ogen zien.” Ik vind het als oudere man geen bezwaar, maar jij bent 16 jaar jonger. Over 2 jaar ben ik 50 en jij ….” Ze keek me fel aan en zei: “Houd je mond, ik wil dit soort onzin niet horen! Ik weet dat we in leeftijd verschillen, je bent gewoon een hele mooie lieve en rijpe man en ik denk dat ik verliefd op je ben geworden.” en ze kuste mij toen hartstochtelijk om mijn mond te snoeren. Tegelijk maakte ze mijn broek los en schoof deze omlaag. Mijn boxer volgde en ze pakte mijn pik vast die meteen reageerde. “Je bent veel te gespannen, ik ga je even laten ontspannen en dan ga je minder gekke dingen zeggen” en terwijl ze mijn ballen masseerde pijpte ze mij heerlijk. Ik legde mijn handen op haar hoofd en we keken elkaar aan, terwijl haar lippen en mond om mijn pik heen en weer gingen. “Kom maar lekkere vent, kom maar in mijn mondje” kermde ze en ik spoot haar mondje heerlijk vol.

Ik zakte in een stoel en keek haar verbaasd aan. ”Wow, zo snel ben ik nog nooit klaargekomen” hijgde ik. Claire zat op haar knieën voor mij en ze streelde mijn armen. “Zullen we gaan zwemmen” zei ze en ze begon zich uit te kleden. Haar kleren legde ze op bed neer en ze liep naar beneden. “Kom je nog” riep ze. Ik hoorde haar de deur opendoen en toen ik beneden was, zag ik dat ze in het water sprong. “Het is zalig” riep ze uit en ik sprong haar achterna. Ze ging achter mij staan en klom op mijn rug. “Oh lekkere sterke vent van me, draag me naar de overkant” riep ze lachend. Ik liet mij naar de bodem zakken waardoor ze ook onderwater kwam. Ik pakte haar toen vast en in een keer tilde ik haar uit het water en zette haar op de rand neer. Ze gilde het uit. ”Wat ga je doen?” Haar benen waren gespreid en ik dook met mijn hoofd ertussen en ik begon haar meteen te beffen. “Je hebt een zodanig lekker kutje en nu is die uiterst nat, het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken” en ik ging verder met beffen en ik stopte meteen ook een paar vingers in haar en begon haar lekker te raggen. Binnen een paar minuten kwam ze schreeuwend klaar en haar buik ging door haar heftige ademhaling sterk heen en weer. “Ik kom alweer, Lars, ik, ik kom” en met een heftige snik kwam Claire weer klaar.

Haar hele lijf straalde geilheid uit en ik klom uit het water en dook boven op haar en zonder waarschuwing kwam ik in haar. Ik moest haar hebben. Ik wilde haar vol spuiten en ik had een enorme oerdrift om haar te dekken. “Ik ben zo geil op je, je bent een heerlijke neukvrouw” Ze had haar benen om mijn heupen geslagen en ze klemde mijn bovenlijf tegen zich aan. Onze monden vonden elkaar en ze riep: “Kom dan lekkere vent, dek me dan, spuit me vol, ik wil het ook, naai me geile kerel” en ik kwam met een schreeuw in haar klaar en zeker 5 keer spoot ik in haar. “Ik voel je spuiten, wat lekker” en ze kwam klaar met een geile kerm. Zo keken we elkaar aan en onze ogen straalden.

“Ik dacht dat we zouden zwemmen” en ik dook het zwembad in. Claire deed hetzelfde “Lars ik lek enorm, is dat niet erg?” Ik vertelde haar dat het filter alles zou zuiveren en dat het dus geen probleem is. We zwommen nog een poosje rond, lekker babbelden met elkaar. Toen we ons gingen afdrogen, droogde ik automatisch haar rug. “Gek eigenlijk” zei Claire. “Het lijkt allemaal zo vertrouwd en maandag gaan we ieder weer onze eigen weg.” Ik keek haar aan en zei: “Maar dat wil toch niet zeggen dat we elkaar niet meer zien, hoop ik. Gelet op mijn leeftijd moet ik niet te lang wachten om mij aan een lieve vrouw te binden” zei ik met een grote grijns.” Claire keek mij met grote ogen aan en vroeg: ” Wat bedoel je?” Ik keek haar aan en zei: “het lijkt mij heerlijk als ik je de komende tijd blijf zien. Volgende week ben ik in België en ik kom zaterdagmorgen weer in La Rochelle aan.

“Kom zullen we ons gaan aankleden, want je wilde toch uit eten?” Vroeg ze. Ik gaf haar een tikje op haar billen toen ik haar passeerde. Ik trok donkere kleding aan en een colbertje zonder stropdas. Claire trok enkel een mooie wit kanten string aan en dito beha. Daaroverheen een prachtige japon. Ik liep alvast naar de woonkamer en toen ze even later aankwam viel mijn mond open van verbazing. Haar kapsel prachtig geföhnd en de japon had een klein decolleté die werd opgesierd door een leuke ketting. “Wow, wat ben je toch een prachtige vrouw, werkelijk een stuk!” Ze keek me stralend aan en bedankte mij voor het compliment. In het verleden kreeg ze verwijten naar haar hoofd geslingerd en dit was heel wat anders. “Dank je wel, je bent lief” zei ze en gaf mij een lieve kus.

Het restaurantje was uitstekend en we zaten heerlijk te eten. Ik gaf Claire een sleutel van mijn huis en ik zei tegen haar dat ik hoopte dat ik haar volgende week vrijdag in mijn huis zou aantreffen. “Ik heb een beter idee” zei ze. “Ik breng je maandagmorgen naar het vliegtuig en dan haal ik je ook weer op. Dan hebben we evengoed de hele week de tijd om over elkaar na te denken. Ik hoef niet meer na te denken, ik weet al wat ik ga doen.” “Je maakt mij nieuwsgierig” zei ik. Ze lachte mij toe “wacht nou maar volgende week vrijdag af, ik ga lekker van het zwembad genieten en ik zal de plantjes verzorgen.” Het bleef gezellig en toen we naar mijn huis reden, hadden we veel plezier in de auto.
De rest van het weekend was intensief. Ik moest nog een aantal documenten lezen, koffer inpakken en ik werd heerlijk vertroeteld door Claire.

“Zal je mij missen volgende week?” vroeg ze, “bel je me wel als je goed bent aangekomen” en nog meer van dat soort vragen steeds begeleid met een paar heerlijke kussen. Toen ik een koffer alvast in mijn auto neerlegde en naar binnen liep, passeerde ik Claire en ik moest haar toen vastpakken. “Verdomme, ik zal je missen en ook je lekkere lijf, kom hier lekkere griet, ik wil nu even lekker met vrijen.” Mijn hand ging onder haar jurkje en ik pakte haar billen vast. “Kom hier lekker wijf, ik wil je nu hebben.” Claire spartelde niet eens tegen. Ze knoopte haar jurkje los en even later stond ze voor me in haar behaatje en haar string. “Neuk me dan, geile beer, pak me dan” En ze ging op de grond liggen en trok razend snel haar string uit. “Kom in me en dek je teefje maar, spuit me vol met die dikke pik van je”

Als een echte geile beer perste ik mijn pik in haar kutje en neukte haar hard maar met passie. Ze sloeg haar benen strak om mij heen en perste haar borsten tegen mijn lijf aan. Omdat ze heftig mee bewoog, voelde ik haar tepels tegen mijn borst schuren. Ik richtte mij een beetje op en pakte met mijn vingers beide tepels vast en rolde ze tussen mijn vingers heen en weer. Dit werd te veel voor haar en met een harde schreeuw kwam ze klaar en door het verkrampen van haar kutje kwam ik ook en spoot haar kutje lekker vol. “Oh wat was dit een lekker geil vluggertje” zei Claire “toen je mij beetpakte voelde ik de scheuten al in mijn kutje, zo graag wilde ik je hebben” en ze kuste mij heel passievol. Ik gleed van haar af en ik zag meteen veel geil uit haar volgespoten kutje lopen. Ik boog met mijn mond naar haar kutje en begon haar te beffen en daarbij kwam ook vocht in mijn mond. Ik proefde haar heerlijke nectar en mijn eigen sperma en af en toe kuste ik Claire en gaf haar daarbij het heerlijke uit haar kutje door. Toen begon ik haar intensief te beffen en stak ook twee vingers in haar kutje. Binnen een minuut kreeg ze een daverend orgasme, haar benen trilden enorm en met lange huilkreten kwam Claire klaar.
Eenmaal weer op adem gekomen keek ze mij aan en vroeg. “Hoe komt het nou dat ik bij jou enorm van seks geniet. Jemig ik kom ook steeds heftig klaar en dat had ik nooit” Ik keek haar aan en zei dat het kwam omdat wij samen genieten en haar ex dacht alleen aan zichzelf en vond het fijn om haar te vernederen en te misbruiken. We liepen naar de slaapkamer en even later stonden we samen onder de douche. “Ik denk dat ik komende week ga gebruiken om alvast wat kleding hiernaar toe te verhuizen. Ik zoek wel een plekje.” Ik vond het heel verstandig en inwendig maakte ik een vreugdesprong.

Toen ze mij de volgende maandag wegbracht naar het vliegveld liet ik haar in mijn auto rijden. We hadden die week regelmatig contact en ze vertelde dat ze nu wel de druppeltjes gebruikte en heerlijk over mij had gedroomd. Ze had een deel van de inloopkast in gebruik genomen en steevast eindigde ze met. “Ik hou van je, weet je dat?”

Toen ik die vrijdag weer landde, vloog ze mij om mijn hals en zei alleen maar “Ik heb je zo gemist, ik heb je zo gemist” Toen ik thuis kwam en mijn koffer naar boven bracht, zag ik dat ze aardig veel ruimte in beslag had genomen. Ik vond het heerlijk want het betekende gewoon dat ze bij mij bleef. Ze stond achter mij en omarmde me en drukte haar hoofd tegen mijn rug. “Ik heb heel goed nagedacht en ik wil met jou verder” zei ze zachtjes. Ik draaide mij om en zei. “Lieve Claire, ik had nooit gedacht dat ik nog een keer verliefd zou worden, maar ik heb de hele week aan je gedacht en ik wil ook met jou verder. Kom gewoon lekker bij mij wonen.” Ze glimlachte en hield mij vast. “Wel, ik kan je vertellen dat al mijn kleren nu hier zijn, dus…” In een oogopslag zag ik dat het niet zo veel was. “Er is nog veel ruimte over” zei ik, waarop ze antwoordde dat ze ook niet zoveel had.
Die zaterdag nam ik haar mee naar een dames- modezaak en ruim twee uur later liep ik zeulend met een aantal tassen naar de auto. Naast mij liep Claire nog helemaal verbaasd. Thuis deden we alles in haar gedeelte van de inloop kast. Nieuwe blouses, truitjes, rokken, broeken en jurkjes en natuurlijk ook lingerie. “Ik heb een nieuw setje aangehouden hoor” zei Claire. Ik had een antieke onderbroek aan. Dit is mooier en ze toonde mij een prachtige rode zijden string en dito beha. “Ja hallo, maak mij even gek, ja” riep ik uit. Ze stapte op mij af, omhelsde mij en zei. “Ik vind het heerlijk dat jij opgewonden van mij wordt. Maar ik wil ook nog iets aan je vragen?” Zei ze serieus “We zijn alle twee erg gek op elkaar, je hebt al twee volwassen dochters, maar ik vroeg mij af of mijn kinderwens ook door jou gesteund zou kunnen worden.” Ik heb afgelopen week, toen ik in huis was, hierover nagedacht en ik zou van jou heel graag een kindje willen hebben, maar alleen als jij dat ook wilt. Denk er alsjeblieft over na.” Ik kuste haar en zei dat ik er over na zou denken. “Wanneer wil je antwoord?” vroeg ik. Ze keek me aan en zei lachend “Gisteren, toen ik alleen was, heb ik ook rondgekeken en ik dacht dat de kamer naast onze slaapkamer een prachtige babykamer zou kunnen zijn en toen kreeg ik de kriebels. Ik heb de volgende dag de pil niet meer geslikt. Ik wil maandag naar de huisarts gaan voor een morning-after pil, omdat ik jou niet voor een voldongen feit wil stellen.” Ik zag tranen in haar ogen.

“Lieverd, je eerlijkheid siert je en ik begrijp je omdat je jouw gevoelens wat je met mij wilt, helemaal bloot legt. Je hoeft maandag niet naar de dokter toe, ik wil alleen verschrikkelijk lekker met je vrijen, waarbij ik de kans krijg om je heerlijk zwanger te maken.” Ze viel om mijn hals heen en knuffelde mij helemaal gek en haar lekkere lijf deed alles bij mij tintelen, zeker toen ik door haar jurkje heen haar string voelde. “Je bent wel een zodanig verschrikkelijk lekkere meid” kermde ik in haar oor. Mijn hand kroop onder haar jurkje en ik passeerde met mijn hand haar string en ik stopte twee vingers in haar kutje. “Kan je niet wachten tot we op bed liggen, geile vent, moet je alweer zo nodig” zei ze tegen mij, en ze had haar benen al flink wijd. Ik ritste ondertussen haar jurk open en deze gleed van haar schouders af op de grond. Ik pakte haar vast en legde haar op de bank neer en deed ondertussen mijn kleding uit. Als een geile krolse kat lag ze op de bank en met haar vingers spreidde ze haar kutje open voor mij.

“Kom maar met die dikke pik” en in één stoot zat ik diep in haar. Ik pakte haar benen vast en legde ze op mijn schouders. Haar billen stonden bol en heerlijk strak gespannen en ik kon heel diep in haar kutje komen. “Hier ben ik dan geile teef van me, ik zal je dekken, als je nog niet gedekt bent en je kut zal straks overvloeien van mijn vruchtbare sperma. Ik gaf haar een paar klappen op haar strak gespannen kontje en Claire werd vreselijk geil en opgewonden. “Toe maar vuile neuker, sla mijn billen maar, durf je wel een zwak vrouwtje, geile dekhengst, Lars je bent lekker, ik ben je hoertje, doe maar met me wat je wilt” en toen kwam ze gillend klaar Ze schudde met haar hoofd heen en weer “Ik kom, ik kom!” Huilend drukte ze zich tegen mij aan. Ik stopte even om haar benen los te laten en die vielen naast mij neer. “Je bent zo lekker” fluisterde ik.

“Oh Lars, ik snap er niets van, met jou is seks zo verschrikkelijk lekker, ik kom steeds klaar en mijn lijf reageert zo lekker op je” Ik begon weer te bewegen en Claire keek mij met grote ogen aan. “Nou moet jij klaar komen en je moet me aankijken als je in me spuit” en ze bewoog in mijn ritme mee en ze kneedde mijn pik door met haar kut-spiertjes mijn pik te melken. ”Je komt klaar he” zei ze “Ik voel het, je pik wordt dikker” en met een kreet kwam ik diep in haar spuitend klaar terwijl mijn ogen diep in de hare keken. “Je bent zo mooi als je in mij klaarkomt” fluisterde ze terwijl ze mijn gezicht streelde. “Kom we gaan douchen” zei ze en we stapten samen onder de douche. We wasten elkaar en natuurlijk kon ik niet van haar heerlijke borsten afblijven. Ze duwde ze weg en het gevolg was dat ik haar billen pakte en haar tegen mij aandrukte. “Stoppen!” gebood ze. Ik keek haar lachend aan en zei. “Tien minuten geleden riep je nog dat ik alles met je mocht doen en nu begin je al te verbieden. Jij weet ook niet wat je wilt hoor.” Ze begon te lachen en zei dat zoiets tijdens het ‘spel’ gebeurde. “Ho, ho, ho eens even, je zei ook dat jij mijn hoertje bent.” Ze was even stil en zei toen. “Lieve Lars, ik heb een andere relatie gehad. Bij jou ervaar ik liefde en hartstocht. Jij wilt mij lekker bezitten net als ik jou wil hebben. Ik meen wat ik heb gezegd, ik ben jouw hoertje, jouw teefje en jij mag met mij doen wat jij wilt, omdat ik weet en voel dat jij mij niet misbruikt. Genoeg toegelicht?” Ze keek mij indringend aan. Ik kon maar één ding doen: haar heerlijk omhelzen en kussen. Ze omhelsde mij ook en fluisterde: “Ik hou zo erg veel van je.”

Vindens

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *