Breugel II

()

In “Breugel fantasie” heb ik jullie al laten kennis maken met het ‘boerenleven’ en me beklaagd dat Dora geen belangstelling voor me had. Ondertussen waren er een paar jaar verstreken en ik bleef helpen op de boerderij. Omdat ik het een leuke tijdsbesteding vond maar zeker ook voor de behaarde kut van de boerin waarin ik mijn frustratie over Dora kwijt kon. Er kwam een serieuze verandering toen mij werd verteld dat de boerin en haar man een maand op reis gingen naar onder meer Lourdes. Dora zou samen met de broer van de boerin de boerderij draaiende houden. Later bleek dat Gerard een stiefbroer was. Daar kwam ik achter toen ik een onverwachte vrije halve dag naar de boerderij trok. Daar aangekomen trof ik een erg vreemde situatie aan.

Oom Gerard lag in de hooizolder onderaan de ladder met een gebroken been. Dat was op zich niet zo raar, maar het was wel raar dat hij daar naakt lag met pumps aan zijn voeten en een gordeltje. Maar daarmee was de kous nog niet af. Onder het massieve zware lichaam van Gerard lag Dora bewusteloos en eveneens met pumps en alleen een rode tanga en niemendalletjes bh. Hoe raar ook, hier was werk te verzetten. Gelukkig was ik ondertussen een flink gespierde en geharde jonge man die vaan aanpakken wist.

Eerst moest ik er voor zorgen dat de ademhaling van Dora normaal werd. Onder de 120 kg van Gerard lag ze zo bedolven dat ze maar met veel moeite kon ademen en ik kon ook niet goed nakijken of ze verder letsel had.

Met veel moeit om hem niet nodeloos pijn te doen draaide ik Gerard van Dora af. Nu ze vrij kon ademen had ik niet veel moeite om Dora bij te brengen. Het was gelukkig duidelijk dat ze eigenlijk nergens verwondingen had. Ze was puur door het gewicht van Gerard kortademig geraakt en bewusteloos zoals ik haar vond.

Samen slaagden we erin om Gerard bij te brengen die hevige pijn had aan de breuk van zijn bovenbeen. Zodra hij buiten gevaar was stuurde Dora mij naar binnen om een ziekenwagen te bellen en ging zelf ook mee. Voor ik mocht bellen wou ze eerst werkkleding aantrekken. Zoals jullie weten was ik verkikkerd op Dora en haar zo te zien liet mijn lul niet onberoerd. Terwijl Dora bezig was vroeg ik haar wat er speelden.

“Och… hou dat maar discreet Johan. Dat vertel ik je later wel eens.” Ze bekeek me even en zag nu mijn lul afgetekend in mijn jeans en klaar voor gebruik. “Kom eens hier.” Toen ik bij haar kwam omhelsde ze mij heftig en ze drukte zich voluit tegen mijn lul aan. Haar hand verdween in mijn broek en haar tong draaide rondjes. “Lekker Johan?”

“Ja, zeker Dora, je weet dat ik altijd op je loop te geilen.” Verbaasd keek ze me aan. “Neen, dat wist ik niet. Ik heb je eens betrapt met moeder en dacht dat je voor haar kwam.”

“Oei! Dora. Neen, ik kom hier om jou te zien en je moeder heb ik eens betrapt met die knecht van vroeger. Sindsdien heeft ze Jan buiten gewerkt en zit ik eerder ‘gedwongen’ tussen haar dijen.”

“ Ha! Zo zit dat. Maar kom, help me Gerard toonbaar te maken en bel dan de ziekenwagen.”

Samen lukte het ons oom Gerard toonbaar te maken en de ambulance voerde hem af. Terwijl de ziekenwagen uit het zicht verdween stonden we beiden even te bekomen. We keken elkaar aan schoten beiden in een lach. Ik kreeg nu terug oog voor de ‘vrouw’ die in de werkkleding er bijzonder sexy uit zag. Dora kreeg pretlichtjes in de ogen.

“Wacht hier even Johan. Ik moet op de hooizolder eerst wat opruimen. Ik roep je dadelijk.” Dora liep lekker heupwiegend naar en op de ladder. Van op de zolder riep ze me om ook boven te komen. Ik kwam boven en ik moest van Dora achter een paar strobalen komen. Dora stond ze steeds naakt voor me.

“Doe ook je kleren uit Johan.” En ze kwam me helpen met de knoopjes. We zoenden elkaar intens, zacht trok ze aan mijn lul die inmiddels al weer behoorlijk stijf was geworden, mijn hand gleed tussen haar benen en mijn vingers zochten een weg tussen de opgezwollen schaamlippen van haar en mijn vingers gleden ook langs de grote kietelaar van Dora die naar het zich liet aanvoelen zeker twee centimeter lang was en zeker één centimeter dik.

“Ik wil dat je mijn kut en clit likt,” fluisterde Dora in mijn oor en ze beet daarbij zachtjes in mijn oorlel. Ze pakte een paardendeken die in de stal hing en gooide die over de balen stro, vervolgens ging ze op haar rug op de strobalen liggen, haar billen op de rand zodat ik op mijn knieën op de grond tussen haar benen kon gaan zitten.

Nu zag ik voor het eerst haar kale kut met haar opgezwollen schaamlippen van dichtbij, ik duwde met twee vingers haar schaamlippen uiteen en zag nog het geil dat vermengd met sperma uit haar kut kwam. Ik likte eerst een klein beetje langs haar kut en toen ik proefde dat het niet vies smaakte begon ik haar kut te likken, ik proefde de smaak van (Gerards?) sperma vermengd met het kutgeil van Dora. Langzaam gleed mijn tong vanaf haar sterretje tussen haar schaamlippen door naar haar grote clit. Ik nam haar clit tussen mijn lippen en zoog er zachtjes op terwijl ik gelijktijdig met het puntje van mijn tong snelle rondjes over het puntje van haar clit maakte. Dora lag te sidderen en te kreunen van genot.

“Oh ja, Johan… zuig lekker aan mijn clit… hm…mm… ja… oh ja… lekker… ik ben zo geil… oh ja… lik mijn kut Johan…” Ik maakte lange lik-bewegingen tussen haar schaamlippen door en telkens als ik haar clit beroerde ging er een siddering door haar lichaam, na een tijdje begon ze te schokken en luid te kreunen en even later kwam ze met een luide schreeuw klaar. Haar geil liep met golven uit haar kut en ik probeerde zoveel mogelijk van de heerlijke kutsappen op te drinken terwijl mijn vinger haar grote kietelaar bewerkte. Hierdoor duurde het niet lang voordat Dora voor een tweede keer klaar kwam en gilde van genot. Haar lichaam bleef doorschokken totdat ze het niet meer kon houden een haar benen strak tegen elkaar kneep. Nu ging ik op mijn knieën boven de buik van Dora zitten en legde mijn snoeiharde lul tussen haar grote tieten. Dora begreep meteen dat ik haar tussen haar tieten wilde neuken en duwde met haar handen haar tieten omhoog en tegen elkaar zodat mijn lul er tussen klemde, langzaam begon ik neukbewegingen te maken en mijn lul gleed zachtjes tussen de grote tieten van Dora waarvan ik gelijktijdig de harde tepels masseerde. Ik werd hiervan supergeil en vroeg Dora om mij te pijpen zoals haar moeder voorheen had gedaan. Ik ging staan en Dora kwam op haar hurken voor mij zitten, ze nam mijn stijve lul tussen haar volle lippen en zoog hem in één keer door tot achter in haar keel en liet hem er ook weer uitglijden, toen ze dit een keer of tien had herhaald begonnen mijn ballen te kloppen en mijn lul te trillen. Dora voelde dat ik ging klaarkomen en hield mijn lul achter in haar keel. Ik vond dit zo geil dat ik spontaan een viertal grote ladingen sperma in haar keel spoot, ik voelde aan mijn eikel dat ze alles doorslikte zonder ook maar één keer te hoeven kokhalzen. Als laatste zoog ze nog het laatste beetje uit mijn lul dat ze vervolgens met een tongzoen in mijn mond duwde zodat ik ook kon proeven van mijn zaad.

Nadat we nog een tijdje hadden staan tongzoenen trokken we onze kleren aan en liepen naar de woning. Dora maakte voor de lunch een heerlijke uitsmijter met spek en we dronken daarbij een glas heerlijke verse melk, na de lunch gingen we weer aan het werk in de stallen en aan het einde van de middag haalden we de koeien uit de wei en brachten die naar stal. We verzorgden de dieren en melkten de koeien. Zoals haar moeder, ging Dora het eten verzorgen. Ik ruimde nog wat op in de stallen. Toen ik klaar was liep ik naar het kleedhok kleedde mij om, waste mijn handen en liep naar de keuken, ik was verrast van hetgeen ik zag.

Dora stond eten klaar te maken in een mooi zwart jarretelsetje waaraan veel kant zat en aan haar benen had ze zwart glanzende nylonkousen en aan haar voeten korte laklaarsjes met een hak van wel acht centimeter, haar grote tieten werden omhoog gehouden door een kwart-cup beha zodat haar grote bruine tepels zichtbaar waren, om haar nek en haar polsen had ze zwartleren bandjes versierd met zilveren nagels. Wat een geil gezicht was dat, mijn lul stond meteen als een vuurtoren recht omhoog en Dora vroeg.

“En Johan hoe vind je dit staan?” Ik ging achter haar staan en legde mijn handen op haar grote tieten en terwijl ik mijn stijve lul tegen haar billen drukte kuste ik haar nek en fluisterde ik.

“Je ziet er zo lekker geil uit dat ik bijna spontaan klaar kom”. Ze draaide de gaskranen van de kookplaten uit, draaide zich om en zoende mij vol op de mond. Gelijktijdig maakte ze mijn broek los en bevrijdde mijn snoeiharde lul die zeiknat was van het voorvocht. Met haar duim en wijsvinger smeerde ze het voorvocht over mijn eikel wat een heerlijk geil gevoel was. Daarna liet ze zich op haar hurken zakken en ze nam mijn lul tussen haar lippen. Haar tong maakte een draaiende beweging rond mijn eikel en later maakte ze lik-bewegingen langs het toompje van mijn lul. Toen ze voelde dat ik bijna ging klaar komen zoog ze mijn lul diep in haar keel en begon intussen mijn ballen te masseren. Nu kon ik het niet meer houden en spoot mijn geil achter in haar keel. Ik voelde aan mijn eikel dat ze alles doorslikte. Nadat ze het laatste beetje geil uit mijn lul had gezogen liet ze hem uit haar mond glijden en kwam omhoog. Ze kuste mij nog even en zei.

”Zo lieverd, nu gaan we eerst eten en straks gaan we weer verder.” Ze stak de gasvlammetjes weer aan en maakte het eten verder klaar. Ik had wel gezien dat ze haar kut had gladgeschoren en toen ik nog even aan haar kietelaar wilde zitten duwde ze mijn hand weg en zei. “Neen Johan nu niet, straks na het eten mag je aan mij zitten dus spaar je krachten voor later.” Ik trok al mijn kleren uit en ging naakt aan tafel zitten, met het zicht op Dora die bezig was met het opscheppen van het eten had ik al snel weer een stijve lul. Na het eten toen we alles hadden afgeruimd pakte Dora mijn hand en trok mij mee naar de badkamer, ze liet het bad vollopen en zei dat ik in bad moest gaan zitten.

Ze nam een waslap en begon mij grondig te wassen ook tussen mijn benen waar inmiddels al weer een grote paal stond, toen ze mij helemaal had gewassen, pakte ze uit een kast scheerspullen en zei dat ik op de rand van het bad moest gaan zitten, ze deed mijn benen uit elkaar, zeepte mij in en begon daarna mij voorzichtig en heel zorgvuldig kaal te scheren, toen ze klaar was spoelde ze mij af en nadat ze mij had afgedroogd smeerde zij mijn net geschoren huid in met een heerlijk verzachtende zalf. Nu nam ze mij mee naar haar slaapkamer pakte iets uit de lade van een kast en kwam naar mij toe, ze deed bij mij ook een leren halsband om die ook versierd was met zilverkleurige nagels en verder had ze voor mij ook een jarretelgordel, een rode, ze maakte deze op maat en deed hem aan, daarbij had ze rood glanzende nylonkousen en rood uitgewerkte nylonkousen. Ik koos voor de rood glanzende en toen ik die aanhad pakte ze ook nog een paar rode pumps met hoge stiletto hakken.

“Die heeft Gerard ook nog gedragen,” zei Dora. Nu begreep ik dat ze dit spelletje ook vaak met oom Gerard speelde en wat er gebeurd was in de hooischuur. Nadat ik even had geoefend in het lopen op hakken nam ze mij mee naar de woonkamer en liet mij plaatsnemen op de bank. Dora liep naar de keuken maakte twee koppen Senseo en kwam terug naar de kamer. Ze zette de koppen op tafel, kwam naast mij zitten en ze begon te vertellen.

“Toen ik nog samen was met oom Gerard speelde we dit spelletje elke week wel een keer, ik trok dan altijd iets geils aan en Gerard had dan meestal een jarretelsetje met nylonkousen aan, soms had hij ook een body aan met een open kruis en dan hadden we de hele avond seks met elkaar. We gingen dan ook heel vaak naar de hooischuur en neukten dan in allerlei standjes.”

“Jullie hebben toch geen seks gehad met dieren?” Vroeg ik.

“Nee, dat zou ik nooit kunnen,” antwoordde Dora.

“Gelukkig maar,” zei ik.

“En op zo’n avond kon Gerard wel vier of vijf keer klaarkomen,” vertelde Dora verder. “En wij gaan nu proberen of jij dat ook kunt,” zei Dora met een geile blik in haar ogen. Ze pakte mijn hoofd en zette haar lippen tegen de mijne en begon mij heftig te tongzoenen en met één hand pakte ze mijn keiharde lul en begon er langzaam aan te trekken, mijn hand verdween tussen de benen van Dora en ik begon zachtjes haar grote clit te vingeren, ik bevochtigde de clit met het geil dat tussen haar schaamlippen uit kwam lopen en de rillingen van genot ging door haar lichaam.

Hierna liet ik mij op de grond zakken en op mijn knieën zittend duwde ik haar benen uit elkaar en begon haar kletsnatte kut te likken, ik maakte lik-bewegingen van haar sterretje tot haar kietelaar en telkens als het puntje van mijn tong haar kietelaar beroerde ging er een siddering van genot door haar lichaam. Dora draaide intussen met haar duimen en wijsvingers aan haar tepels die keihard waren geworden en met haar ogen gesloten zat ze onderuit gezakt op de bank en kreunde zachtjes.

“Oh Johan, dat is lekker… oh ja… lekker…”

Nu bleef ik haar clit likken en duwde twee vingers in haar natte kut en zocht haar g-plekje, toen ik schijnbaar het juiste plekje had gevonden begon Dora luid te kreunen. “Oh ja… lekker… oh… ja Johan… lekker… oh ja… ha… ja… ga door… ja… lekker… oh ja… ja… ha… ja… ik kom… mm… ik kom… mm… klaar…” Schokkend en met een luide gil kwam Dora klaar. Haar geil liep met golven uit haar kut en ik probeerde zoveel mogelijk van dit heerlijke vocht op te vangen met mijn mond en door te slikken.

Nu ging Dora met haar knieën op de bank zitten en ging ik achter haar staan, wat wiebelend op mijn hoge hakken schoof ik mijn lul, die als vanzelf tussen haar schaamlippen naar binnen gleed, diep in haar kut en begon haar in hoog tempo te neuken, mijn net kaal geschoren ballen kletsten tegen het lichaam van Dora en het duurde niet lang voordat Dora opnieuw klaarkwam en kreunde dat ik door moest blijven neuken. De kut van Dora was heerlijk nat en warm en langzaam begon het zaad in mijn ballen te borrelen, het duurde dan ook niet lang voordat mijn lul begon te trillen en Dora die aanvoelde dat ik klaar ging komen kreunde.

“Oh ja! Johan… kom maar klaar… spuit je lekkere warme zaad in mijn natte kut…oh ja… dat is lekker,” riep ze toen ik schokkend en trillend een grote lading zaad diep in haar kut spoot en tegelijkertijd kwam ze zelf, sidderend van genot, voor de derde keer achter elkaar klaar. Nadat ik nog een tijdje zachtjes had door geneukt trok ik mijn lul uit haar kut, en we zoenden we elkaar nog een tijdje. Hierna ging Dora naar de keuken om een drankje te halen en intussen oefende ik nog even in het lopen op de hoge hakken. Ik liep nog wel een beetje te wiebelen maar het ging al beter. Dora kwam aanlopen met een biertje en een glas wijn en zei.

“Als je lang genoeg oefent ben je zo gewend. Weet je, als je niet hoeft te werken loop je op de pumps dan ben je binnen een paar dagen gewend en loop je als een volleerd mannequin en ik heb nog een paar hele mooie schoenen liggen van oom Gerard met een nog hogere hak.” We pakten ons drankje en namen een slok.

“We gaan we dadelijk naar de hooischuur ons spelletje afmaken voor vandaag”. Ik was benieuwd wat Dora allemaal van plan was en mijn lul begon alweer te groeien.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *