Oud geleerd…

()

Ik was als adviseur laatst bij een klant van me. Het was mij bekend dat de man onlangs een keer vreemd was geweest en dat de lieve vrede voorlopig was getekend. Maar ondanks dat merkte ik een bepaalde spanning daar in huis. Toen het zakelijke gedeelte er op zat en we nog even zaten na te praten hoorde ik dat de man met zijn vrienden een reis ging maken met de trein door Rusland. Nog lekker zitten kletsen daarover. Toen de man naar het toilet moest zat ik even met de vrouw alleen. Toen ik vroeg wat zij er van vond dat hij weg ging met vrienden zei ze mij dat het al een jaar gepland stond, maar anders was ze er niet mee akkoord gegaan. Toen ik weg ging begeleide zij mij naar de voordeur. Bij het afscheid bij de voordeur zei ik met een beetje onbeholpen speels.

“Mocht je een man nodig hebben de komende weken dan hoor ik het wel hé.” Zij antwoorde nog lachend, dat ze dat zeker zou doen.

Wat schertst mijn verbazing als ik een week later een telefoontje krijg van Emma, want zo heette zij.

“Kun je vanavond even komen wat ik heb een vraag voor je.”

“Dat lukte me wel maar zeker niet voor half negen.”

“Dat maakte niet uit.” Ik vroeg mij af wat ze te bespreken had want alles was vorige week nog besproken. Nou ga ik met plezier naar haar toe want ondanks haar 67 jarige leeftijd ziet ze er erg goed uit. Grote vrouw van 1,85 m, slank met mooie maat borsten, mooi handje vol wat ik kan zien met kleding aan. Ondanks dat ik zelf 53 ben kan ik een oudere vrouw wel waarderen. Ik belde aan en ze deed de deur open. Wauw wat zag ze er mooi uit. Lange strakke pantalon met een mooi bloes. Mooi opgemaakt en de bloes scheen een beetje door waardoor ik de prachtige kanten BH ontwaarde. Ik liep achter haar aan de kamer in en maakte de opmerking dat ze erg mooi uit zag en vroeg of ze soms nog weg of uit moest.

“Nee,” zei ze “dat heb ik gedaan omdat ik bezoek krijg.”

“Dan zullen we maar gauw beginnen want dan ben ik weer weg als je bezoek komt,” zei ik.

“Dat hoeft niet, want het bezoek dat ben jij. Je hebt zelf gezegd dat ik je mocht bellen wanneer ik je nodig zou hebben. En dat is nu zover, ik heb er lang over nagedacht maar ik heb besloten het te doen.”

“Wat heb je besloten om te doen” vroeg ik.

“Ik wil ook een keer vreemd gaan om te weten hoe dat voelt en om hem terug te pakken. Daarom heb ik je gebeld en hoop dat je met mij naar bed wilt.” Even was ik overdonderd en dat zag ze.

“Wil je het soms niet doen met een oudere vrouw,” vroeg ze. Ik herstelde me weer en zei dat ik het een enorme eer vond dat zo’n mooi vrouw mij heeft uitgekozen om mee naar bed te willen. Ik liep op haar toe en pakt haar middel vast, en kuste haar teder op haar mond. Zij pakte mijn hoofd vast en daarop volgde een teder tong gevecht welke zeker 3 minuten duurde. We keken elkaar aan en ik ging met mijn handen naar haar borsten en kneedde deze zacht. Ik voelde de tepels hard worden en tussen duim en wijsvinger kneep ik er zachtjes in. Zij kreunde en vroeg ga je mee naar boven. Dat wilde ik niet, zei ik. Ik wil wel met je neuken maar niet in jouw bed. Hier in de kamer wel en dan op manieren die je misschien nog nooit gedaan heb.

Dat vond ze wel een spannend idee. Tijdens de volgende lange kus knoopte ik haar bloes los en ging met mijn handen over de mooie bh. Ze had werkelijk keiharde tepels en zo groot had ik nog niet mee gemaakt. Ik maakte haar bh los en zag twee heerlijke wat hangende bolletjes met twee prachtig grote tepels. Ik cirkelde met mijn tong langs haar tepels en nam ze in mijn mond en zoog aan beide hard, Dit vond ze pijnlijk maar wel lekker. Ik zei tegen haar.

“Harde tepels en een drijfnat kutje gaan vaak samen, is dat bij jou ook zo.”

“Ik drijf bijna van onder,” zei ze. Snel kleedde ik haar verder uit en ook zij begon mij uit te kleden. Samen stonden we naakt tegen elkaar aan en kuste elkaar weer lange en uitgebreid. Ik ging intussen met mijn vingers op zoek naar haar grotje. En ze was werkelijk drijfnat. Het was natuurlijk niet meer het strakke gaatje maar een heerlijke sappige flamoes die mijn vingers als het ware opzogen. Ze kreunde er over en tongde mij nog heftiger. Na de kus bleven we in innige omhelzing staan, zoog ik aan haar oorlel en vroeg haar wat heb je nog nooit gedaan en wil je nu doen. Terwijl zij mijn harde jongen in haar hand nam zei ze.

“Pijpen heb ik nog nooit gedaan maar ik voel me nu zo geil dat ik dat wil doen.” Ze keek me aan en vroeg of ik dat goed vond en haar geen slet vond.

“Meid als je dat nog nooit gedaan hebt zou ik daar dan maar snel mee beginnen.” Ze lachte en kuste mij over mijn borst naar beneden. Op haar knieën zat ze voor me en keek me aan.

“Doe het maar rustig aan als het de eerste keer is” zei ik nog. Ze deed de voorhuid naar achter en kuste mij harde jongen, ging met haar tong langs de eikel en nam hem vervolgens in haar mijn. Ze pijpte me zo lekker dat ik me niet kon voor stellen dat ze dit nog nooit had gedaan. Ik voelde na een poosje dat ik ging komen en zei dat tegen haar. Ik had verwacht dat ze zou stoppen en me verder zou aftrekken en laten spuiten op haar borsten maar ze bleef nog harder zuigen waardoor ik in haar mond klaar kwam. Ze zoog alles op en likte mijn eikel helemaal schoon. Wat een fantastisch gevoel is dit als je klaar komt in mijn mond, dat schokken van die lul van je in mijn mond was een belevenis. Ik zakte ook door mijn benen naar de grond waar we lekker gingen leggen zoenen.

Ik fluisterde in haar oor dat ik haar nu ook ging verwennen met mijn mond en daalde af via die heerlijke borsten naar haar flamoes. Twee heerlijk dikke lippen likte ik en deed ze even uit elkaar en zag een prachtige grot voor mij die ik heerlijk ging bewerken met mijn tong. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam kreunend en schokkend klaar. Ik wist niet dat een vrouw van 67 nog zo kon klaar komen. Ze bleef maar schokken en spuiten. Ik werd hiervan zo geil dat mijn inmiddels weer harde jongen maar één ding wilde zo snel mogelijk die drijfnatte en bloedhete grot in wilde. Ik kuste haar over haar lichaam omhoog, zoog nog even heerlijke aan haar nog steeds keiharde tepels en stootte toen bij haar binnen.

Soepel ging hij in haar ruime holletje en ik ging rustig in en uit haar. Dat kon omdat haar poesje ruim genoeg was. Het was verrukkelijk en ze vroeg me haar nu hard te nemen. We voerde het tempo op en na een minuut of drie kwam ik zwetend in haar klaar. Ik was te vroeg volgens haar want zij zat er ook aan te komen. Ik ging uit haar en met drie vingers neukte ik er nog even stevig op los waarna ze ook weer spuitend klaar kwam. Ze was verbaasd wat er allemaal uit haar vandaan kwam. Nog nooit had ze zo ongeremd geneukt. We hebben nog even heerlijk lekker gezoend en zijn toen samen gaan douchen. Daarna ben ik weg gegaan. Met de afspraak om dit nooit tegen iemand te zeggen.

Drie weken later komt ze bij me op kantoor.

“Kan ik je even spreken achter in de kantine.” Natuurlijk kan dat. Daar aangekomen zegt ze dat haar huwelijk is gered. Ze heeft niets tegen haar man verteld maar wel dat ze heeft nagedacht toen ze alleen was. Tegen hem heeft ze gezegd dat vanaf nu alles anders moet tussen hen. Vooral seksueel. Ze heeft met hem gedaan wat ze met mij had gedaan en het was ook goed. Man tevreden en gezegd dat hij trouw zou blijven. Haar laatste opmerking dat het nooit zo zou worden als die ene avond met mij maar dat hoefde ook niet zei ze.

Dat houd ik ook niet vol,” volgde lachend. Ik kreeg nog een dikke zoen en ze ging naar huis.

Djang

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *