De gootsteen

()

Ik lig op mijn rug, half in het gootsteenkastje als mijn collega binnengelopen komt.

“He Gust! Voor loodgieter aan het spelen?”

“Ja,” lach ik. “Het lekte weer eens een keer!”

“Kan ik je helpen,” hoor ik haar zeggen en kan haar benen vanuit het kastje zien?” “Waarmee dan,” lach ik?

“Gewoon wat gereedschap aangeven hoor! Wat dacht jij dan?”

“Niets,” lach ik weer!

“Oké! Dan is het goed!” Na een paar minuten ben ik klaar waarna ik met een kop koffie even langs Linda loop. Ze ziet er weer leuk uit. Niet dat ze mijn type is maar ze is wel leuk. Onze secretaresse heet dus Linda. Slank, lang blond haar. Mooie kont en benen en niet van die mega tieten. Alles is netjes in verhouding. Zoals ik vanuit het kastje al zag draagt ze een soort legging, dikke panty of maillot, iets met daarop een jurkje wat eigenlijk meer op een te lange trui lijkt. Zoals gebruikelijk laarsjes aan haar voeten.

“Goedemorgen,” glimlach ik en kijk in het postvak. “Het is weer gefikst hoor!”

“Oh dat is mooi,” glimlacht ze en  begint over de plannen in het aankomende weekend. We praten wat en dan gaan we aan de slag met de dagelijkse dingen. In de pauze zitten we met collega ‘s te praten en te lachen tot de mobiel van Linda begint te zoemen. Ze kijkt op het scherm en neemt de telefoon aan haar met de naam van haar vriend. Haar vriend, Jean heeft iets te zeggen waardoor haar lachen snel vergaat in een onheilspellend gezicht. Met een “Godverdomme,” legt ze de telefoon neer. “Nu heb ik ook lekkage in mijn aanrecht!”

“Wat spook jij uit met die wasbakken,” lacht een collega. Linda staat op en loopt weg terwijl wij weer verder gaan met het gebruikelijke.

“Zeg Gust,” hoor ik nadat de pauze allang afgelopen is.“Zou jij misschien eens willen kijken?”

“Waarnaar”, vraag ik en gelijk duikt het telefoongesprek weer op. “Jouw aanrecht?”

“Hm…”, knikt ze. “Ik heb net diverse loodgieters gebeld maar de meesten kunnen niet eerder dan maandag! Dus. Zou jij misschien…”

“Ja natuurlijk,” glimlach ik!

“Oh, dank je,” lacht Linda. “Rij je gelijk achter mij aan dan eten we bij mij iets makkelijks.”

“Ik rij eerst naar huis. Even omkleden want de sportschool ligt bij jou in de buurt. En dan kan ik gelijk wat gereedschap pakken. Is dat goed?”

“Prima! Ik ben allang blij dat jij ernaar wilt kijken!” Die middag vertrek ik wat eerder en het is vrijdag dus waarom ook niet. Thuis kleed ik me om en pak ik wat gereedschap met reserve en overgebleven onderdelen van mijn eigen loodgieter-klusjes. Om half zes krijg ik een bericht dat Linda thuis is met voor de zekerheid haar adres. Een kwartier later sta ik voor haar aanrecht en haal ik de kastdeurtjes eruit. Onder de magnetronharp krijgt Linda nog eens te horen dat Jean moet overwerken en dat het laat gaat worden.

“Ook dat nog,” en ze gooit haar mobiel op de bank naast haar neer. “Juist op de vrijdag moet hij overwerken. Wat een gezeik!” Ik krijg dan te horen dat Jean de laatste tijden nogal druk is en veel moet overwerken. Nu hadden ze samen afgesproken om de weekenden inclusief de vrijdagavond vrij te houden. Wat nu dus weer niet opgaat. Na het hapje eten duik ik het kastje in. Linda komt erbij staan en geeft de gevraagde dingen aan. Doordat ze iedere keer bukt en ik dan kijk wat ze in mijn handen geeft, zie ik steeds haar gezicht en haar tieten voor mijn neus. Haar benen erbij en het plaatje is compleet om de juiste werkingen in mijn broek te krijgen. Niet dat het mij wat zou doen, dacht ik. Helaas heeft mijn pik daar andere ideeën over wat hij ook duidelijk laat merken.

“Zeg Gust,” hoor ik haar ineens kuchen. “Hoe of wat krijg je van mij?”

“Ach joh,” glimlach ik. “Niets!”

“Helemaal niets,” hoor ik haar weer vragen?

“Een kopje koffie,” lach ik. “Ik heb het erg warm en ik krijg ook een droge mond!”

“En verder?”

“Niets joh,” lach ik. “Vriendendienstje!”

“Nou dank je,” hoor ik haar zuchten. “Als jij niet was gekomen dan had ik al die tijd zonder gootsteen gezeten.”

“Ja! Dan wel ja!”

“Je koffie is klaar,” hoor ik haar na het gesputter van de machine roepen!

“Lekker,” glimlach ik. “Ik ben klaar!”

“Ik nog niet,” hoor ik haar weer zuchten terwijl ik het kastje uit kruip. “Kan jij mij helpen?”

“Waarmee dan?”

“Misschien met het juiste stuk,” glimlacht Linda terwijl ze met de legging op haar laarsjes zichzelf staat te vingeren!”

“Holly!” Roep ik uit en voel mijn broek gelijk nog krapper worden.

“Ik eh… Tjee… ik… Ga me niet vertellen dat ik nu een gigantische blunder heb gemaakt he?”

“Eh nee! Ik euh… Ik eh… Ik had dit niet verwacht!”

“Ik val al een tijdje op je,” lacht Linda en pakt door mijn trainingsbroek mijn paal. “En ik denk dat ik jou zo wel even kan bedanken!”

“Maar… hijg ik en voel hoe mijn paal hard wordt gekneed door haar. Ik… Heu… Jean? Hoe…?

“Ssst,” sist Linda. “Kom snel voordat ik me bedenk!” Gelijk rukt ze mijn trainingsbroek en onderbroek omlaag. Mijn paal komt met een slag vrij en staat rechtop naar haar te wijzen. “Ik denk dat ik er dan eeuwig spijt van zal hebben. Wat een lekkere pik! Kom neem me! Ik ben al zo nat!” Linda draait zich om en pakt met een hand het aanrechtblad beet terwijl ze mij trekkend aan mijn pik naar zich toe haalt. Met een kleine beweging drukt ze mijn paal onder haar kruis waarna ik gelijk haar kutlippen tegen mijn eikel voel.

“Ah… ja…”  kreunt Linda als ze mijn eikel in haar kutje laat glijden. “Oh die is oh… perfect! Oh! Kom neuk me!” Gelijk begin ik op haar in te stoten waarbij Linda zich tegenhoudt aan het aanrecht. Al snel begint mijn paal te kloppen en te pompen.

“Ik ga komen,” hijg ik en pak haar bij de taille beet. “Ik… Hm…!”

“Nee,” hijgt Linda en zich van mijn paal afwerkt. “Niet in me!” Trekkend aan mijn paal en mij aankijkend zakt ze tussen het aanrecht en mij in. Met een open mond blijft ze doortrekken waarop mijn kloppende paal begint te spuwen. Dikke glazige klodders schieten door de lucht die voor een deel worden opgevangen door Linda. “Zo,” glimlacht ze nadat ze alles uit mijn pik heeft gemolken. “Nu kan je rustig trainen!”

“Volgens mij hebben we nog wel even,” glimlach ik en begin tegen haar aan te rijden!” “Laten we dat maar niet doen,” glimlacht Linda terwijl ze haar legging optrekt en wegloopt. “Dank je voor het maken en euh! Ja! Bedankt!”

“Er zit niets meer dan dit in, denk ik en pak mijn spullen op. Ik wens haar een goed weekend en vertrek richting de sportschool.

Maandag doen we alsof er niets is gebeurd. Ik heb haar geholpen met de gootsteen en meer niet. Onze collega ‘s weten natuurlijk alles beter en hebben de wildste verhaaltjes waarop Linda en ik alleen maar lachen. Na de middag komt ze even bij mij langs en vraagt ze of ik iets te veel heb verteld wat ik natuurlijk niet heb gedaan. Overigens ziet ze er weer heerlijk uit. Ik vertelde al dat zij mijn smaak niet is maar na vrijdagavond is er wel wat verandering ingekomen. Wat ik eraan over heb gehouden is een lekker nasmaakje om haar een beurt te geven. Nu in een paars jurkje met hakjes en waarschijnlijk een huidkleurige panty eronder geven ze mij weer prettige groeispurten. Helemaal, als ze nog eens haar benen over elkaar slaat en met haar hak gaat zitten wiebelen.

“Dus je weet zeker dat je niets heb gezegd,” glimlacht ze en staat op.

“Zeker weten,” glimlach ik!

“Nou! Als ik je niet meer zie, een fijne avond dan en tot overmorgen!”

“Nou die fijne avond kan ik ook vergeten,” zucht ik en ga in mijn stoel zitten. “Ik moet nog even een paar uurtjes doorgaan. Zie je morgen weer!”

“Overmorgen! Ik heb morgen een dagje vrij! Nou euh… mm,” glimlacht ze en loopt weg. “Zie je!”

Het is zes uur als ik een pizza naar binnen werk terwijl ik druk bezig ben met cijfers, printen en samenvoegen van de papieren.

“Heb je nog een stuk voor mij,” ik schrik en zie Linda om de hoek kijken. “Of moet ik nog wat bijbestellen?”

“Euh, nee,” glimlach ik met een volle mond. “Er is genoeg! Maar ik dacht dat iedereen weg was?”

“Iedereen was ook weg,” glimlacht ze en gaat in de stoel naast mij zitten terwijl ze een pizzapunt pakt. “Maar ik wilde jou een voorstel doen.”

“Nou ik ben benieuwd,” glimlach ik en neem haar van top tot teen op. “Wat heb je?”

“Ik help jou als jij mij helpt,” glimlacht ze en neemt een hap!

“Waarmee dan,” glimlach ik?

“Met dit werk op een normaal uur af te krijgen!”

“Klinkt goed! Maar waar moet ik jou bij helpen dan?”

“Daar hebben wij het straks nog wel over,” glimlacht ze en ik zie haar denken!

“Ik wil eerst weten wat jij terug verlangt!”

“Nee,” lacht ze. “Zo meteen vertel ik het je wel. Eerst dit!”

“Nou ik wil het weten!”

“Nee,” lacht ze weer! Zo gaan we nog wel even door terwijl de pizzadoos leeg raakt. Ik sta op en ga weer verder met mijn werk. Linda loopt achter mij aan en neemt na een kleine uitleg dit werk over zodat ik verder kan met het verwerken. Het werk schiet snel op en met een uurtje ben ik bijna klaar. “Zo,” puf ik zuchtend en sta op. “De laatste printjes zijn onderweg naar de printer!”

“Mooi,” glimlacht Linda. “Dan zit dat er ook op!”

“Maar ik weet nu nog steeds niet waar ik jou mee moet helpen!”

“Ga eerst de printjes maar halen,” zucht ook Linda nu! “Ik pak nog wat te drinken!”” “Voor mij ook een kopje koffie alsjeblieft?” Terwijl ik naar de printer loop en de setjes inbind haalt Linda koffie. Als ik terug kom zit ze weer in de stoel onderuitgezakt met een warme kop koffie in haar handen.

“Verdorie,” zucht ik als ik een blad verkeerd zie zitten. Waar heb ik die ontnieter nu gelaten?”

“In je ladeblok misschien,” glimlacht Linda en zet haar kopje neer terwijl ik mijn lade open trek!

“Ik denk dat ik wel weet waar ik je mee kan helpen,” lach ik en samen met de ontnieter een stukje stof uit de lade haal terwijl ik me omdraai. “Volgens mij is dit jouw string.”” “Hm…,” lacht ze en zet gelijk haar kopje neer en duikt op mij. “Ik wil je!” Kussend en rijdend zit ze op mijn benen mij op te geilen. Mijn broek wordt steeds kleiner net als haar bh waar ik haar harde tepels in kneed.

“Ik ga je nemen,” hijg ik en duw Linda van mijn benen terwijl ik opsta!

“Nee,” hijgt ze en duwt mij terug in mijn stoel terwijl ze vliegensvlug mijn broek open trekt! Binnen een paar seconden van in mijn stoel gedrukt te worden en het opveren van Linda is mijn paal in haar mond verdwenen. Wild en hard trekt ze me terwijl haar mond en tong om mijn eikel draaien. Ze kijkt me aan en likt over mijn eikel terwijl haar hand van beneden naar mijn eikel wrijft om weer draaiend te zakken. Ik ga dit niet lang uithouden zo geil ben ik. En nu met het zuig- en trekwerk van haar wordt het alleen maar erger. Linda lijkt te weten of te voelen wat er gaat komen en sluit haar mond weer om mijn paal terwijl ze hard op en neer gaat met haar hoofd. Zuigend, kreunend en hijgend pijpt ze mij helemaal gek totdat ik mijn lul voel pompen.

“Ik ga zo komen,” hijg ik en voel mijn paal weer in haar mond glijden!

“Kom maar,” hijgt Linda tussen twee happen. “Doe je best!” Meer hoeft ze niet te zeggen want de eerste dikke klodders vliegen door de lucht. Linda vangt ze op en slikt.

“Nu jij,” hijg ik terwijl ik opsta en Linda overeind trek. “Ga liggen!” Linda laat zich achterover op mijn bureau zakken terwijl ze haar jurk optrekt en haar benen spreidt. Kussend en wrijvend over haar kousen zak ik tussen haar benen op mijn knieën. Zachtjes raak ik haar kale kutje aan die al vochtig aanvoelt. “Hm… mm,” kreunt ze gelijk zacht waarop ik haar weer aanraak. “Hm… mm! Lik me!” Zacht begin ik over haar kale kutje te wrijven terwijl ik haar klitje begin te likken. Zacht en diep kreunend woelt ze door mijn haar en stuur ze mij zo bij waar nodig. De voet van haar linker been heeft ze op mijn stoel schuin achter mij gezet terwijl haar andere gebogen op mijn rug ligt. Kreunend en hijgend vraagt ze of ik haar wil beffen terwijl ze mijn hoofd omlaag drukt en haar bekken draait. Likkend van haar klitje zak ik met mijn tong drukkend tussen haar kutlippen in omlaag.

Oh… Ja… ah… daar!” Kreunt ze hard als ik twee vingers langs mijn tong haar natte gleuf indruk. “Hm… ja… ha… oh! Ga door! Ga door… oh… ho… ja… ah…!” Rillend en kreunend ligt Linda tegen mijn gezicht aan te rijden terwijl mijn vingers diep in en uit haar druipende kutje glijden. Met mijn tong lik ik van links naar rechts, van boven naar beneden zoals een dronken matroos over een deinend schip loopt.

“Ik kom,” gilt ze ineens en geeft mij een flinke dreun tegen mijn mond met haar kruis! Gelijk begint Linda te stuiteren en verkrampt ze met een zware zucht ineen. Gelijk pak ik haar beet en draai haar op haar buik en druk mijn inmiddels harde paal tegen haar kutje aan.

“Nee,” hijgt ze en draait zich weer om. “Niet hier!”

“Waar dan,” hijg ik en Linda zich om mijn nek optrekt?

“Thuis,” hijgt ze!

“Jouwe of de mijne?”

“Bij jou thuis,” glimlacht ze hijgend en trekt haar schoenen weer aan. Achter elkaar rijden we bijna met piepende banden weg om een kwartier later bij mij thuis door de voordeur binnen te stappen. Gelijk met het dichtvallen van de deur drukt ze zich tegen mij aan en perst haar lippen op de mijne. Wild rijdend staan we in de gang waarbij mijn overhemd van mijn lijf wordt gescheurd. Ik druk haar tegen de wand en voel hoe ze in mij probeert te klimmen. Ik trek haar open en hoor daarbij een scheurend geluid.

“Gaat je een nieuwe kosten,” hijgt ze en rukt  mijn broek open!

“Prima,” hijg ik en til haar been op! Gelijk duwt ze mijn broek omlaag en pakt ze mijn stijve beet terwijl ze zich aan mij optrekt. Haar benen klemmen om mij heen terwijl ik haar tegen de wand omhoog druk en mijn paal naar voren stoot.

“Ah… ja!” Hijgt Linda en trekt zich om mijn nek nog verder op terwijl ze mijn gezicht tussen haar tieten drukt. “Oh! Neem me! Neem me hier!” Mijn eikel drukt haar kutje al uiteen terwijl ze tussen mij en de muur in blijft hangen. Hangend aan mijn nek en klemmend om mijn middel steunend in mijn armen en op mijn paal gespietst klem tussen mij en de muur. “Oh,ho… kreunt ze hard terwijl ik haar tegen de muur aan wil vastpinnen. “Oh… ja… ha… Oh… ja… ha… ja!” Langzaam zakt ze toch omlaag om op één been te komen staan en haar andere been hoog op mijn dijbeen in mijn hand. Haar kale natte kut glijdt over mijn eikel en dan erlangs waarbij ik haar gelijk weer optil en richting de huiskamer loop. Linda heeft gelijk haar benen om mij heen geslagen en kust me waar ze kan. Haar nagels krassen in mijn rug terwijl ze geklemd met haar benen op mijn heupen hangt. Wild woelt ze door mijn haren, haar nagels krassen over mijn rug en schouders terwijl haar benen mij proberen te omklemmen als ik haar op de bank laat zakken. Hijgend en kreunden komen we allebei liggend op elkaar op de bank. Linda werkt mijn broek verder over mijn benen naar mijn enkels terwijl ik haar jurk, die toch al kapot is verder open trek. Haar tepels drukken door de zwarte kant van haar bh terwijl ik mijn paal weer tussen haar benen begraaf. Knedend en zuigend van de ene naar de andere tiet worden haar tepels nog groter en harder. Kreunend en draaiend onder mij laat ze mijn paal in zich door stoten terwijl ik haar bh over haar tieten wegdruk. Gelijk neem ik zo roze, harde speen in mijn mond terwijl ik de andere kneed en er zachtjes aantrek.

“Ah…” kreunt Linda terwijl ze mij met haar benen en een hand verder haar kut in lijkt te drukken. “Oh… Zuig me spenen! Oh… ja… ah! Dieper! Oh! Ja! Harder! Zuig m’n tieten! Neuk me! Harder! Harder! Oh… oh… oh… ja… ah… ja… ah… oh… oh!” Linda begint te rillen en krijgt weer die enorme stuipen terwijl ik op haar in blijf heien. “Oh! Oh… oh… oh… ja… ah!” Gilt ze om met een zware diepe kreun ineen te zakken waarna ik ook begin te komen!”

“Linda!” Kreun ik zwaar en voel mijn paal kloppen. Ik… Ga… je… hm… kut vol… oh… stouwen!”

“Ja… ah…ja! Kom maar! Hijgt ze terwijl ze mij suf aankijkt. “Spuit me gleuf hm… oh… vol!” Gelijk op haar laatste kreun begin ik haar vol te pompen. Kreunend en hijgend kijkt ze mij met een vage glimlach aan terwijl ik haar diep van binnen voel melken. Mijn lul en zak worden natter met het nat wat uit haar kutje sputterend op iedere naschok van haar of van mij. Nu ben ik blij met een lederen bank, denk ik en zak zwaar hijgend half over Linda.

Acht uur zie ik op de klok. We hebben nog een nachtje als ze wil. Dan wordt alles donker.

Gust

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *