Gangbang met Mia

()

Mijn bijnaam is Boby en dit verhaal gaat over mijn vriendin Mia. Mia en ik zijn al een tijdje een gelegenheidskoppel enkel voor de seks. We hebben elkaar jaren geleden leren kennen via mijn job. Echter pas na een aantal jaar later, zijn we een seks relatie met elkaar begonnen, nadat ik haar tegenkwam in een parenclub waar ze alleen was en ik nooit had verwacht dat ik haar daar zou tegenkomen. Ik was dus erg verrast toen ik dit te weten kwam en was van toen af helemaal verkocht mede omdat ze echt een seksslet van nature is en ik haar daar stiekem aan het werk had gezien als een loopse teef. Na een geile stomende sekspartij bij haar thuis lagen we nog wat op bed te kijken op mijn iPad naar een seksfilmpje.

Daar zagen we een gangbang. Opeens zegt Mia tegen mij.

“Dat is wel geil hé. Ik zou dat ook wel een keer willen meemaken zo’n gangbang en ik denk wel dat mijn Boby daar ook zou op geilen, mij zo bezig te zien als een echte mannenslet.”

Die gedachten bleven maar in mijn hoofd spelen. Mia had eerder al een keer gezegd dat ze wel door een knappe jonge gast of een groot geschapen jonge neger gebruikt zou willen worden. Hier moet ik wat mee doen dacht ik. De volgende ontmoeting met haar, vroeg ik aan Mia of ze het echt meende van die gangbang.

“Ja lijkt me wel geil om door meerdere mannen onder handen genomen te worden en hun sperma uit hun lul te zuigen” zei de alweer. Ik liep naar haar toe en gaf een harde klap op haar kontje.

“Hm… je wilt dus graag een echte slet zijn?” Mia kijkt me geil aan en zegt.

“Ik ben toch jouw slet, en sletjes moet je nu eenmaal hard aanpakken hé” lachte ze. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en die dag zou ik er werk van maken. Voor vertrek naar mijn job had ik een oproep voor een gangbang op het internet geplaatst met een foto van Mia. Na een uur had ik een aantal aanmeldingen binnen. Ik had specifiek gevraagd naar jonge, donker getinte mannen met groot gereedschap. Tegen het einde van de ochtend had ik een stuk of vijfentwintig aanmeldingen binnen. Daarvan had ik er tien uitgekozen. Deze tien mannen had ik uitgenodigd om in de avond bij Mia langs te komen voor een gangbang met haar.

Voordat Mia thuis was had ik een hoerig setje met hoge hakken klaargelegd voor haar. In de avond na het eten zei ik tegen haar; “neem een lekker bad. Ik heb iets voor je klaar gezet op bed. Maak je mooi op en trek dat aan. Je mag je pas laten zien als ik dat zeg.”

Mia doet wat haar opgedragen is. In de tussentijd komen de mannen al een voor een binnen. Ze nemen plaats in de woonkamer en ik bied ze een drankje aan. Na ongeveer een half uur doe ik de woonkamerdeur dicht en vraag ik in de gang of Mia klaar is.

“Ja ik ben gereed Boby mag ik komen” vraagt ze.

“Ja hoor, kom maar uit de slaapkamer,” en ik loop haar tegemoet. Aan het einde van de gang bekijk ik haar grondig.

“Je ziet er weer heerlijk als een slet uit.” Ze glimlacht en wilt me een kus geven. “Wacht daar maar even mee. Draai je maar even om.” Ze draait zich om en ik doe haar een blinddoek om. “Zo kom maar mee.” Ik neem haar mee naar de woonkamer waar tien mannen haar opwachten. De mannen bekijken haar grondig en gaan om haar heen staan.

“Doe je blinddoek maar af slet” zeg ik tegen haar. Mia doet haar blinddoek af en schrikt van de mannen die om haar heen staan.

“Wat is dit?” Vraagt Mia.

“Deze mannen zullen jou vandaag onder handen nemen. Mannen ga je gang. Dit is jullie slet voor vanavond.” De mannen beginnen haar geile lichaam te betasten.

“Wat ben jij een lekker sletje” zegt een van de mannen tegen Mia. Ze zegt niks terug en kijkt hem alleen maar aan. Een van de mannen trekt haar BH uit. Haar borstjes steken vooruit.

“Ga maar op je knieën zitten en haal onze lullen maar tevoorschijn slet.” Mia kijkt mij aan en blijft staan.

“Jongens pak haar maar ruig en hardhandig aan als ze niet luistert.” Een van de mannen pakt Mia meteen bij haar haren en trekt er hard aan. “Op je knieën hoer” beveelt hij Mia en zij doet meteen wat haar wordt opgedragen. De mannen halen allemaal hun lul te voorschijn. De man die aan Mia haar haren trok steekt meteen zijn lul in haar mond. “Pijpen slet!” Roept hij naar haar en zij begint hem te pijpen. De andere mannen betasten haar lichaam. Een voor een komen alle tien mannen hun lul in haar pijpmondje stoppen. Ik zie dat ze er moeite mee heeft omdat ze allemaal veel groter dan die van mij zijn. Dan gaat een van de mannen liggen en zegt.

“Kom jij maar op mijn pik zitten hoerige teef.” De andere mannen tillen haar op en spreiden haar benen waarna haar string van haar lijf wordt getrokken en ze op de grote pik van de man wordt gezet. Ze schreeuwt het uit wanneer zijn ballen tegen haar kutje aan zitten.

“Goed zo hoer dit heb je vaker gedaan he.” Zegt de man tegen Mia.

“Oh zo lekker! Neuk me harder” geeft Mia als antwoord. De tweede man gaat voor haar staan en duwt zijn lul weer in haar mond. “Pijpen zaadslet!” En terwijl ze hem aan het pijpen is schuift een derde man zijn pik in haar kontje.

“Wat een heerlijke hoer ben jij” zegt de man. Ik zit op de bank toe te kijken hoe mijn slet door drie mannen tegelijk wordt geneukt. De mannen wisselen steeds om zodat iedereen haar even kan neuken.

Dan gaat een van de mannen op de zetel zitten en weer wordt Mia op zijn harde monsterlijke lul neer gezet. Dit keer niet in haar kutje maar in haar kontje.

Zo, we gaan eens even kijken wat dat sletten kontje van jou aan kan zegt een derde. Hij gaat achter haar staan en duwt ook zijn lul in haar kontje. Ik zie hoe ze naar adem hapt. Twee grote pikken heeft ze in haar kontje. Wat was dat een geil zicht. Intussen moest ze de andere alweer pijpen.

Hij pakt haar stevig bij haar haren vast en begint haar keel hard te neuken. Zo hard dat het slijm van alle kanten over haar nek en tieten liep.

“Zullen we eens kijken of haar kutje dit ook aan kan” roept een van de mannen. En de andere juichen toe. Vervolgens gaat een van de mannen zitten op de zetel en wordt Mia op hem gezet met zijn pik in haar kutje.

“Zo wat een sappige hoerenkut heb jij” roept de man.

“Is ze al nat?” Vraagt een andere grote lulmeester.

“Ja, zeker ze druipt gewoon die slet. Kom erbij.” En de andere man duwt zonder pardon ook zijn lul diep in haar kutje.

“Zo wat een natte hoerenkut heb jij!” Mia wordt nu dubbel in haar kutje geneukt. Wat een genot om dit te zien.

“Kom jongens neuk me ik ben jullie hoer” roept Mia.

Om en om wisselen de mannen van mond naar kut van kut naar kont. Mijn vriendin wordt gebruikt als een hoer, een slet, een teef, een seks object. De allereerste gangbang van Mia. Na een paar uur begonnen de eerste mannen al aan te geven dat ze hun zaad kwijt moesten.

“Doe maar wat jullie willen,” zei ik. Meteen zegt één van de mannen.

“We spuiten ons leeg in die slet haar pijpmond; wat denken jullie?”

“Ze kan goed pijpen laat ze maar lekker slikken daar zijn zulke zaadhoeren goed in.”

Mia wordt op de grond op haar knieën gezet. De mannen gaan in een rij staan.

“Zo hoer kom maar je zaad een voor een bij ons halen.” Mia kruipt meteen naar de eerste man.

“Spuit mijn mond maar vol. Ik wil je zaad proeven” zegt Mia. “Ik hou ervan mannen te zien klaarkomen in mijn mond dat maakt me echt geil en heet” laat ze duidelijk verstaan.

Na een paar minuten spuit de eerste man zijn ballen leeg in Mia haar mond en zij begint hem hevig te pijpen. “Tot de laatste druppel hoer” zegt de man tegen haar. Om de twee zaadladingen slikt ze alles netjes door tot ze alle tien mannen heeft leeg gezogen.

“Zo wat ben jij een lekkere hoer” zegt de laatste. Ze pakken haar op en leggen haar op de zetel waarna ik de mannen het huis uit laat.

“Zo vond je dat lekker slet” vroeg ik aan Mia.

“Ja Boby, het was heerlijk mm…”

Ik grijp Mia bij de haren en duwde mijn lul meteen diep in haar uitgewoonde kont en begon haar te neuken.

“Je kontje is helemaal uitgewoond slet.”

“Ja Boby, neuk mijn kont neuk me hard in mijn kont” zegt Mia. “Oh… zo lekker…” Kort daarna spuit ik Mia haar openstaande kont vol met mijn zaad.

“Pijp nu mijn lul maar schoon slet.” En Mia doet meteen wat ik haar vraag.

“Ga maar douchen je ziet eruit als een uitgewoonde hoer. En hou het maar in gedachte, binnenkort is er al een volgende gangbang.”

Na die dag was Mia helemaal verslaafd aan gangbang en wordt ze nog steeds regelmatig door meerdere mannen uitgewoond en volgespoten diep in haar mondje

Boby

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *