Een tegoed

()

Een weekend in de Ardennen met een dertigtal dertigers. Haar vrienden, zijn vrienden van zijn vrienden. Tijdens een lange wandeling loopt hij net voor een groepje vrouwen als hij haar hoort zeggen dat seks echt overroepen is. Later staan ze samen in de keuken. Hij zet zich met zijn billen tegen de tafelrand.

“Meende je dat nu echt, wat je daarstraks zei?”

“Over seks? Natuurlijk wel, anders zou ik toch nooit zoiets zeggen!” Hij schudt zijn hoofd en zucht.

“Meisje toch, ik heb met jou te doen.”

“Dat is toch helemaal niet nodig, ik zorg wel voor mezelf” lacht ze.

“Oh, dus je masturbeert wel?” Wat een vreemde conversatie met iemand die ik amper ken, schiet er door haar hoofd, maar hij komt blijkbaar heel geruststellend over want ze antwoordt.

“Ja, inderdaad en ik stel mezelf zelden teleur. In tegenstelling tot de mannen waarmee ik seks heb.”

“Dan heb je de verkeerde mannen uitgekozen meisje.”

“Oh ja, ik moest jou kiezen zeker?” Antwoordt ze schamper. Hij beaamt niet maar vraagt wanneer de laatste tegenvaller was. Ze kijkt hem recht in de ogen en zegt.

“Een jaar of drie.” Zijn ogen rollen bijna uit zijn kassen.

“Je bent in de fleur van je leven en je hebt al drie jaar geen seks?”

“Ja, en ik ben perfect gelukkig zonder, ik ben geen man hé die alleen maar met zijn pik kan denken.”

“Zullen we gaan wandelen?” Vraagt hij en ze trekt haar wenkbrauw op bij het plotse veranderen van het gesprek. Ze lopen samen het bos in en hij legt vriendschappelijk zijn arm over haar schouder. Dat voelt helemaal niet vreemd aan en algauw praten ze over de dingen die hen verder bezig houden in het leven. Hij wrijft achteloos met zijn vingers over haar schouders en schuift zo op naar haar nek die hij zachtjes masseert.

“En kussen?” Vraagt hij, “wat vind je daarvan?

“Oh daar kan ik wel van genieten” zegt ze, “alleen jammer dat de meeste mannen dan denken dat er in ieder geval seks van komt.”

“Mag ik je kussen? Alleen maar kussen?” Ze kijkt hem aan en de blik in haar ogen ziet er niet afwijzend uit dus buigt hij naar voren en kus zacht haar lippen, heel even. Dan kust hij haar voorhoofd, haar ogen, haar neus, haar wangen en oren en terug haar lippen. Ze kust hem terug en hij kust haar iets harder. Haar lippen gaan van elkaar en hun tongen vinden elkaar maar bijna onmiddellijk stopt hij weer en geeft haar kleine kusjes op haar mond. Deze keer is zij het die haar mond harder op de zijn deukt en in zijn mond duwt. Ze zoenen zo een hele tijd en ze drukt steeds vaker haar lichaam tegen het zijne aan.

“Dit voelt niet als iemand die niet van seks houdt” denken ze allebei, zij verward, hij tevreden.

“We zijn al te lang bij de bende weg” zegt hij en hij maakt een eind aan het kussen.

Als ze ’s avonds allemaal beginnen opruimen en iedereen langzaamaan naar zijn slaapkamer gaat vraagt Lisa een beetje verlegen of Alex nog even iets blijft drinken met haar. Ze hebben een vrolijke babbel, soms gieren ze het uit om de stomste dingen. Maar plots slaat de stemming om en vraagt hij haar waarom ze me eigenlijk nog heeft uitgenodigd.

“We hebben een klik” zegt ze “en misschien is het tijd om het nog eens uit te proberen.” “Het? Seks bedoel je? Meisje toch, zoiets moet je niet forceren. Ik wil heel graag met je naar bed maar jij moet eerst leren genieten.” Hij neemt haar bij de hand, gaat in de zetel zitten en trekt haar op schoot.

“Je hebt genoten van het kussen daarstraks, laat ons dat eerst nog eens doen. Kussen is het halve werk” lacht hij en pakt haar hoofd tussen zijn beide handen en kust haar. Eerst heel zachtjes, dan steeds uitgebreider. Ze kreunt en ze gaat dichter tegen hem aanleunen. Hij masseert opnieuw haar nek, gaat naar haar hals en daalt zo verder af naar haar borsten. Hij strijkt nog maar achteloos langs haar tepels maar voelt haar lichaam direct reageren. Hij streelt verder haar buik, haar bovenbenen en knieën. Dan stopt hij zijn hand onder haar rokje maar gaat niet verder dan tot voor een paar centimeter van haar slipje af. Ze kronkelt op zijn schoot en hij is trots op zijn zelfbeheersing maar vandaag draait het om haar. Ze is meer opgewonden dan ze zich kan herinneren ooit te zijn geweest. En dat van alleen nog maar kussen. Misschien was die jarenlange onthouding toch niet zo een goed idee.

“Ik wil meer” zegt ze en trekt Alex mee naar haar kamer. Ze wil zijn kleren uittrekken maar hij houdt haar tegen. Dan begint ze de hare uit te trekken maar hij zegt dat hij dat wil doen. Hij vraagt of ze een sjaaltje heeft en als ze hem dat met vragende blik geeft blinddoekt hij haar ermee.

“Ik denk dat je ongeremder zal zijn als je niks ziet” zegt hij. Dan kust hij haar.

‘Man, ho man, deze kan kussen!’ Denkt ze en ze kust gretig mee en is algauw weer opgehitst. Hij kust haar oorlelletje, likt het holletje van haar sleutelbeen en langs de rand van haar T shirt met V hals. Dan trekt hij haar T-shirt uit en kust langs de rand van haar bh zonder haar borsten aan te raken. Ze duwt ze bijna in zijn gezicht omdat ze wil dat hij ze verwent maar hij kust haar middenrif en verder tot de rand van haar jeansrokje. Dan maakt hij de knoop los en schuift het rokje over haar voeten. Daar ligt ze nu in bh en slip en hij heeft gelijk: mocht ze niet geblinddoekt zijn zou ze zich misschien schamen, nu vindt ze het helemaal niet erg.

Hij kust haar navel en langs de bovenrand van haar slipje. Dan kust hij haar linkerbeen tot aan haar voet en gaat verder langs de rechtervoet terug naar boven. Hij duwt haar benen open en ze vreest dat er zich al een vochtige plek aftekent op het kruisje van haar slip. Hij kust haar door het slipje heen maar trekt het dan toch uit. Ze wil hem naar boven trekken om hem te kussen maar hij legt haar armen boven haar hoofd en zegt dat ze die daar moet houden, vandaag draait alles om haar. Hij kust haar net boven haar schaamlippen en ze duwt haar billen omhoog. Hij likt en zuigt aan haar klitje en met lange halen gaat hij over haar lipjes. Ze beweegt tegen hem aan en trilt van genot.

Wanneer ze bijna klaar komt stopt hij en schuift naar boven om haar te kussen. Hij draait haar een beetje zodat hij haar bh kan losmaken en plots zijn haar borsten bevrijd en voelt ze hoe haar tepels zich rechtop zetten door de koude lucht en de wetenschap dat hij nu naar ze kijkt.

“Je bent zo mooi” kreunt hij en likt aan de ene tepel terwijl hij de andere tussen zijn vingers rolt. Hij proeft, hij bijt zachtjes en zuigt. Haar tepels staan harder dan ze ooit zijn geweest. Ze duwt zich nog dichter tegen hem aan, kromt haar rug, wil meer. Zijn handen dwalen over haar lichaam en hij vindt haar kloppend middelpunt. Ze duwt zich tegen zijn hand aan en roept! “Ja!” Als hij zijn vingers in haar kutje steekt. Terwijl hij ritmisch pompt en de muis van zijn hand over haar klitje wrijft, zuigt hij onvermoeid aan haar tepels. Ze verstijft, snakt naar adem en even denkt ze dat ze zal sterven als ze over de rand tuimelt en met een luide snik zinderend klaarkomt. Hij gaat nog even door tot ze terug op adem komt en gaat dan naast haar liggen.

“Dit is ook seks” zegt hij, “en vertel me nu niet dat je hier niet van genoten hebt.”

“Nee, maar we hebben niet écht gevreeën en jij hebt nog al je kleren aan.”

“Dat is voor een volgende keer meisje, dat hou ik van je tegoed.”

Isaline

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *