Shoppen met Silvia I

()

Na een half uurtje in de jacuzzi gezeten te hebben, kwamen we beide tot de vaststelling dat we allebei honger hadden van onze uitspattingen en we besloten om te gaan eten in een klein restaurantje in de buurt. Eerst gaan we samen onder de regendouche om ons op te frissen, elkaar plagend gevolgd door een speels tikje, kijk ik Sylvia diep in haar grijze ogen aan.

“Wat is er lieverd?” Vraagt ze bezorgd.

“Ik bedenk me net vorige week waren we beide nog alleen en jij m’n bazin en nu staan we hier samen onder de douche” haar ondertussen tegen me aan trekkend.

“Ja heerlijk toch?” Klinkt het zacht terwijl ze haar armen rond mijn nek legt en haar boezem tegen me aan drukt.

“Ik dacht eerlijk dat je een harde vrouw was maar je bent een geweldige lieve en vooral opwindende vrouw”

“Ach, dat harde is maar schijn, wacht maar tot we even samen zijn lieverd en trouwens jij bent ook heel anders.”

“O ja? Je maakt me benieuwd!”

“Zacht en je denkt niet enkel aan je eigen genot, ik ben met jou al meer klaargekomen dan bij m’n ex.”

“En dat ga je nog heel vaak doen Syl” zeg ik terwijl ik mijn hand op haar spleetje leg en zachtjes begin te strelen. Tot mijn verbazing pakt Sylvia mijn hand om deze zachtjes opzij te duwen.

“Ooi, nee… deze… geile… meid… gaat… die… flinke… jongen… eerst… heerlijk… pijpen… als… aperitief… wil.. ik… eerst.. je… zaad… dat… heb… ik… nog… niet… gehad:” Tussen elk woord in gaat ze al kussend lager en lager om mijn eikel in haar mond te nemen. Op een rustig tempo schuift mijn pik in en uit haar mond zuigend likkend en zachtjes knabbelend glijd mijn paal dieper in haar mond Sylvia probeert hem helemaal in haar mond te krijgen wat soms gepaard gaat met kleine kokhals bewegingen.

“Rustig schat niet te ver!” Zo diep mogelijk blijft ze me pijpen m’n ballen worden door haar zachte handen gewogen en gekneed doordat ik al een paar keer haar kutje volgespoten heb houd ik het langer vol. Als ze ook nog met haar hand me begint af te trekken word het me te veel. Met m’n handen op haar hoofd begint m’n pik te schokken.

“Oh… ho… ah… ja… ow… schat, ik ga komen ja… ha… ho… ja… ah” Sylvia kijkt omhoog m’n paal nog steeds tussen haar lippen de laatste druppels eruit zuigend.

“Dank je wel lieverd dat miste ik vandaag nog,” zegt ze terwijl ze me vastpakt “je smaakt zo aangenaam.”

“Jij bent een droomvrouw schat en nog een lekkere ook.”

“Dank u lieverd gaan we nu?” Naakt lopen we naar de slaapkamer waar we ons aan kleden. Ik trek m’n broek en een hemd aan en Sylvia trekt een kanten lingerie setje een rokje en een blouse aan. Ik kijk toe terwijl ze zichzelf opsmukt. Normaal draagt ze nooit make up dus dit is de eerste keer dat ik haar nu zo zie. Ze is 46 maar als je haar niet kent zou je gokken op 36 a 37 jaar en met haar 1.69m ook niet van de kleinste, haar c cup past wonderlijk goed bij haar lijf en zet haar figuur goed in de verf, ook is ze in bezit van een stevig maar heerlijk kontje en een paar slanke maar gespierde benen kortom een vrouw waar mening jonge dame jaloers op is.

“Zo ik ben klaar! Vind je het goed?”

“Je bent om op te eten schat!”

“Gekkerd dat probeer je zo ook al.”

“Nee, even serieus je bent beeldig schat.” Hand in hand stappen we naar de auto net voor ik haar laat instappen geef ik nog een klets op haar kontje.

“O, stouterd me zo plagen!” Klinkt het lachend.

“Je moest maar niet zo lekker zijn schat” geef ik plagend mee. Het restaurant is niet zo heel ver en het laatste stukje leggen we wandelend af ondertussen ronduit pratend en lachend. Elke keer we iemand passeren is er wel een man die zijn blik bewonderend richt op Sylvia die er zelf niets van merkt. Aan het restaurant gekomen houd ik de deur open om Sylvia eerst te laten binnengaan. Het is klein en gezellig met tafeltjes die afgescheiden zijn van de andere wat het een romantisch uiterlijk geeft. Een dame komt naar ons toe en begroet Sylvia vrolijk.

“Hey Syl wat nu? Niet meer alleen? Is het je eindelijk gelukt meid?”

“Hey Sashia, nee niet meer alleen nu en ja eindelijk!”

“Nee echt? De Baudewijn?”

“Ja” Geamuseerd luister ik naar de twee dames.

“O, euh… ik ben al beroemd en berucht dus!” Zeg ik vrolijk kijkend naar beide.

“Ja, lieverd dit is Sashia mijn zus.”

“Je zus? Oké, ja nu valt me de gelijkenis op tussen jullie twee” zeg ik licht verbaasd. Sachia is een tikje kleiner dan Sylvia, half lang licht bruin haar, ree bruine ogen, slank en net zoals Sylvia voorzien van een stevige c cup. In tegenstelling met Sylvia lijkt ze me een hele open en vooral uitdagende meid die weet wat ze wil en ook heen blad voor haar mond neemt. Ze is wel jonger dan Sylvia en kijkt me met een keurende blik aan.

“Meid je straalt gewoon ik ben blij voor je! Kom ik geef jullie een rustige tafel.”

Met Sachia voorop gaan we naar een tafeltje weg van de andere gasten. Eenmaal alleen kijk ik Sylvia vrolijk aan.

“Wel een leuke zus en zo kom ik misschien ook nog iets te weten schat.”

“Ik kom hier vaak en soms zitten we samen op het terras na sluitingstijd”

“Hier deze fles is van het huis” zegt Sachia plots “een fles bubbels voor jullie.”

“Maar…”

“Niks te maren Baudewijn, Sylvia straalt gewoon en daar ben ik blij om deze is van mij.” Voor ons beide schenkt ze een glas in en laat ons verder alleen. We praten over elkaar en onze verlangens als plots Sachia met een voorgerechtje komt aandraven.

“Hey Sas we hadden niks besteld!” Zegt Sylvia.

“ Nee, maar ik zorg wel voor heerlijke gerechten die toch wel lustopwekkend zijn, dat gaan jullie kunnen gebruiken!” Lacht Sachia.

“Sas!” Zegt Sylvia geschokt.

“Je weet wat ze zeggen hé Baudewijn over de schuur en een brand” knipoogt Sachia naar me.

“Ja, dat heb ik gemerkt” proest ik er lachend uit wat me een flinke por oplevert van Sylvia.

“O… jullie twee he” klinkt het gespeeld kwaad. Sachia laat ons alleen terwijl ze weg wandelt kijk ik haar even na ze heeft hetzelfde figuur als Sylvia alleen haar boezem is een maatje kleiner. Al pratend volgt het ene gerecht na het andere, elk lustopwekkend gerecht passeert de revue, champagne, oesters, aardbeien en chocolade. Alles smaakte heerlijk. Na een tijdje komt Sachia naar ons toe.

“Kom jullie twee, ik heb afgesloten, nu wil ik alles weten van!” Met ons drietjes Sachia en Sylvia arm in arm voorop gaan we naar het terras achteraan. Het is een warme zomeravond en nu is het heerlijk buiten. Beide dames bekijkend bevallen beide heupwiegende kontjes me wel, het valt me opeens op dat Sachia nu een kort rokje aangetrokken heeft.

“Bevalt het je?” Vraagt Sachia plots.

“Wat bedoel je?”

“Je loopt zo stil achteraan ik gok dat je naar onze kontjes aan het kijken bent.”

“O… Sas hou op!” Vraagt Sylvia smekend.

“Ach, niet erg je zou voor minder kijken als er zo twee knappe dames voor je lopen”

“Nou zie je wel! Wij gaan goed overeenkomen Baudewijn!”

“En waar is je man Sachia? Die wil ik ook leren kennen” vraag ik haar. Met grote ogen kijkt Sylvia me aan.

“Sorry, ik heb nog niks verteld over jouw Sas.”

“Geeft niks meid maar ik ben al twee jaar alleen sinds mijn man overleden is bij een ongeval.” Klinkt het opeens heel serieus.

“O! Nee, sorry ik weer met men grote mond.”

“Hé, niet erg hoor” terwijl Sachia ons een glas witte wijn inschenkt gaat het gesprek vlug opnieuw over ons.

“Nou kom op vertel nu Syl!”

“Moet dat?”

“O, maar Sylvia heeft de eerste stap gezet!” Zeg ik lachend.

“Ja, ik vroeg hem mee op een dag.”

“Ja, ja enkel mee he?”

“Houd op meer hoef je niet te weten zusje.” Het gesprek gaat zo nog even door en een aantal flessen later zijn Sachia en Sylvia behoorlijk in de wind.

“Kom schat we gaan naar huis.”

“O nee, jullie blijven hier ik ben al iemand kwijt en jullie gaan blijven.” Klinkt het streng. Met Sachia voorop gaan we naar de logeerkamer.

“Zo hier kunnen jullie ongestoord van elkaar genieten! Tot morgen.”

“Tot morgen” zeggen Sylvia en ik in koor terwijl de deur dichtgaat. Nu we eindelijk alleen zijn geeft Sylvia me een vurige tongzoen welke ik graag beantwoord, haar hand gaat naar een groeiende bobbel in mijn broek, die door die knedende hand steeds groter en harder wordt. Ik probeer haar rok omhoog te stroppen maar word gestopt door Sylvia.

“Ik wil dat je me nu neemt lieverd hoe jij wilt, ik je geile bazin en jij wilt me neuken, je pik in me rammen, je bent nu geil van die twee kontjes voor je ogen maar deze geile meid wil je op je paal vast spiesen.” Opgewonden door haar geile praat, is mijn pik op volle lengte en hardheid gekomen.

“Mm… ik mag je dus nemen hoe ik wil hé” fluister ik haar toe. Haar snel een zoen gevend draai ik Sylvia om duw haar met haar handen op het bed, trek haar rok omhoog en scheur haar stringetje stuk, jij geile bazin je kutje wil gevuld worden he” fluister ik haar toe terwijl mijn hand met een ferme klets op haar billen terecht komt.

“Ja, neem me, neuk me, ram je dikke paal in me, ik ben de jouwe.” Ondertussen heb ik mijn broek uit en mijn pik staat fier rechtop. Even aan haar kutje voelend dat blijkbaar druipnat is, ram ik mijn paal diep in die smekende grot. Nadat Sachia de kamer uit was gegaan had ze zachtjes de deur een stukje opengeduwd en staat met natter worden kutje toe te kijken, bij het tevoorschijn komen van mijn pik kan ze net een kreet van opwinding onderdrukken.

“Jezus Syl! Die pik is groot en dik… o” denkt Sachia haar rokje opheffend omdat ze geen slipje draag begint ze onmiddellijk zichzelf te vingeren. Hevig pompend in dat natte spleetje geef ik een ruk aan haar blouse en grijp haar volle tieten vast.

“Zo geile slet jij wilt mijn pik he! O, ja. Zo heerlijk diep in je natte pretgrot” zeg ik geil in haar oor terwijl mijn pik net niet uit haar poesje glipt wordt hij met een harde diepe stoot er helemaal in geramd.

“Mm… ja… ho… oh… je pik ja! O, je maakt me gek, ho… ho… ja… zo… neem me hard, ja zo, ik ben je hoer je ooi… houw… ha… ja… je sletje oh… je teef mm… zo! Ja, ram me, neuk me hard neuk me diep oh!” Hijgend en zwetend neuk ik haar hart en diep mijn pik pompend in dat natte spleetje, voel ik Sylvia haar kutje krampachtig samentrekken.

“mm… ho… oh… ja, ja… mm… ha… ho… geile beer van me! Ooi… mm… ja, oh… oh… ik kom… oh, ja… ik… kom!” Rillend en schokkend komt Sylvia heftig klaar op mijn pik mijn armen om haar middel geklemd om Sylvia recht te houden. Mijn tempo verandert van hard en diep naar traag en diep, traag trek ik mijn paal net niet uit haar kutje om dan ineens de volle lengte in haar te ploffen, als ik ook haar klitje streel komt Sylvia bijna onmiddellijk opnieuw klaar. Ook in de gang is Sachia haar hoogte punt al gekomen met twee vingers in haar kutje lukt het haar niet om weg te gaan.

“Mm… oh… zo geil, zo’n pik in je kutje mm…” ook haar blouse is open terwijl ze met de andere hand haar tepels kneed. Ondertussen is Sylvia bovenop mijn pik gaan zitten met haar kontje naar de deur gericht heeft Sachia een goed zicht op de heftig pompende Sylvia, met haar handen naast mijn hoofd, neukt ze als een volleerde amazone mijn pik.

Sachia heeft nu pas goed zicht op de gevulde kut van Sylvia met de in en uit schuivende paal, op haar lippen bijtend om geen geluid te maken komt ze keer op keer klaar. Ook Sylvia nadert haar hoogte punt opnieuw.

“Mm… geil teefje ja, zo neuk me ja… mm… ho… ik ga komen oh… oh… ja!” Vlug valt Sylvia op bed

“Op me spuiten, op me je zaad op m’n tieten geef je pik!” Snel begint ze me af te rukken de eerste stralen warm geil zaad spuiten uit m’n pik, haar hele lijf hangt vol met slierten wit, geil, warm zaad. Terwijl ze de laatste druppels uit mijn pik en ballen zuigt komt Sachia schokkend op haar lippen bijtend klaar. Hijgend val ik naast Sylvia neer.

“Jij geile schat, je verrast me iedere keer weer.” Kreun ik, het zaad open smerend op haar hele lijf.

“Ja, jij maakt me geil lieverd ik zag je stijve pik wel daarstraks toen we voorop liepen, m’n kutje was al nat van toen” zegt ze uitgeput.

“Ja, niet moeilijk met zo twee van die zalige kontjes voor je en dan wetend hoe graag ik jou neuk geeft een goede werking op me schatje.” Haar ondertussen zoenend. Samen ploffen we naakt neer, Sylvia met haar kontje tegen mijn pik aandrukkend en met mijn hand haar ene heuvel vast vallen we snel in diepe slaap. Op de gang strompelt Sachia met haar rok op haar buik, ver open blouse en druipnat kutje naar haar kamer, snel opent ze een schuif om de grootste dildo te nemen en valt op haar rug met ver geopende benen om de dildo in haar nat spleetje te raggen. Denkend aan de pompende pik in de kut van haar grote zus komt ze nu kermend en kreunend klaar.

“Mm… ho… ja… mm… Syl die paal… oh… ja…” met een door de dildo opgevulde kut komt Sachia schokkend klaar.

S ‘morgens ben ik als eerste wakker Sylvia ligt op haar rug te slapen, zachtjes duw ik haar benen opzij haar geschoren kutje is zo aanlokkelijk dat ik besluit om haar rustig wakker te beffen, zachtjes zuig ik haar lipjes een voor een in mijn mond, haar kutje reageert onmiddellijk door zich met bloed op te vullen, met mijn tong maak ik kleine kringetjes op haar lipjes om steeds verder en dieper haar kutje te verkennen, af en toe extra aandacht gevend aan het kleine piepende knopje bovenaan, met langzaam natter wordend speelterrein, word Sylvia zacht kreunend wakker.

“Mm… ho, lieverd heerlijk zo wakker worden” kreunt Sylvia. Door het gekreun is ook Sachia gewekt snel trekt ze haar kleren aan om stilletjes de gang in te gaan, aan de deur blijft ze even staan kijken, haar genietende zus aankijkend, word haar kutje in snel tempo nat roepend om ook verwend te worden. Even voelt Sachia aan haar natte spleetje maar stilletjes trekt ze de deur dicht en gaat snel naar beneden. Op de kamer nadert Sylvia haar hoogtepunt en komt kreunend klaar.

“Ho, lieverd! Dat is heerlijk zo wakker worden.” Even blijven we samen liggen en besluiten om vanaf nu altijd samen te wonen in de week bij mij en het weekend hier. Blijgezind kleden we ons aan het ei tevoorschijn toverend kijkt Sylvia me ondeugend en met twinkelende ogen aan.

“Je hebt dat bij! Oh leuk ik doe geen slipje aan dan. Maar we gaan wel winkelen lieverd!”

“Ja, daarom geef ik je die schat” zeg ik haar blij. Hand in hand gaan we de trap af, in de keuken aan gekomen kijkt Sachia ons vrolijk aan.

“Ho,… hier mijn twee schatjes, was het leuk gisteren nacht?”

“Hoe bedoel je?” Stamelt Sylvia.

“Nou jullie gekreun was duidelijk te horen” klinkt het blij.

“Sorry, heb ik zoveel lawaai gemaakt dan?”

“Mm… 0 ja! Neem me! Neuk me!” Proest Sachia het uit.

“Ojee” kreunt Sylvia.

“Ach, meid maakt niets uit, ben blij voor je dat je zo’n man nu hebt je ex was een droogstoppel ik heb nooit een kreuntje van je gehoord, het is net of je alles aan het inhalen bent, geniet ervan jullie twee.”

“Gaan we ook doen Sas, we gaan samenwonen.” Flapt Sylvia eruit blij als een klein kind. Na het gekrijs en Sylvia te zoenen, pakt Sachia me vast en drukt zich tegen me aan.

“Dank u Baudewijn om Syl gelukkig te maken.” Snel drukt ze een zoen op mijn wang, haar onderbuik stevig tegen mijn stijve pik drukkend.

“O, elke zaterdag blijven jullie hier eten en slapen en geen gemaar” klinkt het ondeugend. Terwijl we samen ontbijten speel ik ongemerkt voor Lindsey met de afstandsbediening, aan de korte zuchtjes te horen heeft mijn schat moeite om zich in te houden en om niets te laten merken aan haar kleine zus. Sachia kijkt ons beide aan maar aan niets kan je zien dat ze ons spel doorheeft. Een tijdje later besluiten we dat het tijd is om te gaan shoppen en met een zoen nemen we afscheid van Sachia met de belofte om volgende week weer te keren, drukt ze ons beide nog eens tegen haar en opnieuw drukt ze extra hard met haar onderbuik tegen m’n stijve pik. Het stukje naar de auto wandelend laat ik het eitje trillen wat goedkeurend gekreun op levert van Sylvia.

“Lieverd als Sas er niet bij was had ik je op de tafel geneukt zo geil maak je me.”

“Ja, dat zou Sachia leuk vinden schat” lach ik.

“O ja, daar ben ik zeker van hoe ze je tegen zich aan drukte” zegt Sylvia mysterieus. De auto staat op een afgelegen parking en is de enige daar.

“Lieverd? Ik draag geen slipje!”

“Nee, weet ik schat.”

“Nog een vluggertje voor het shoppen?” Klinkt het met opgewonden spanning in haar stem. Snel legt ze haar handen op de motorkap en trekt het eitje uit haar poesje, een nat grotje staart me uitdagend aan, als ik mijn broek opendoe springt mijn stijve pik tevoorschijn even neemt Sylvia mijn paal in haar mond.

“Neuk me nu schat!” Met mijn handen op haar heupen stoot ik mijn paal diep in haar natte poesje, haar tieten bengelen mee met elke stoot van mijn pik. Haar hand gaat op zoek naar haar klitje en streelt ook mijn harde pik mee.

“Spuit in mijn mond lieverd” kreunt Sylvia geil. Snel komt ze kreunend klaar.

“Mm, ik wil je pijpen geile beer.” Gehurkt voor me zuigt Sylvia mijn pik diep in haar mond, tot mijn grote verbazing verdwijnt hij helemaal in haar mond triomfantelijk kijkt Sylvia omhoog terwijl ze hard verder pijpt ook haar handen laten zich niet onberoerd en kneden m’n ballen en trekken mee aan mijn knellende pik. Langzaamaan beginnen m’n ballen te koken en als mijn paal schokkende bewegingen begint te maken is het voor Sylvia het sein om met open gesperde mond voor mijn pik te zitten terwijl ze me wild af trekt.

“Mm… o… schat, zo… ja… ik kom.” Stralen zaad vliegen in haar mond en op haar lippen de laatste druppels zuigt ze zoals altijd gretig uit mijn verslappende pik.

“Zo lieverd nu kunnen we even verder lacht Sylvia beide zijn we heerlijk klaargekomen!”

“Ja inderdaad” hijg ik na.

Terwijl het ei opnieuw opgeborgen wordt op zijn warme natte plaatsje.

“En de dag is nog niet voorbij schat!”

Elkaar zoenend stappen we in om te shoppen in de stad.

Boudewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *