Laura

()

Rustig loop ik de straat uit het hoekje om waar ik mijn looppas versnel tot joggen. Verderop zie ik een schim van een vrouw van de ene kant van de straat naar de andere kant van de straat lopen. Snel kom ik dichterbij. Een lange jas met een broek of een rok met iets van een legging of panty heeft ze aan. Mijn zintuigen staan op scherp. Laura” denk ik bij mezelf als ik zie wie de schim is.

“Hoi,” zeg ik hardop en iets rustiger ga lopen. “Weer thuis?”

“Ja, een maandje vakantie,” roept Laura na terwijl ik me half omdraai!

“Leuk je weer te zien,” roep ik en mijn pas weer versnel. “Fijne avond verder!”

“Jij ook,” hoor ik achter me. Laura is de dochter van de buren Joris en Patricia. Niet mijn directe buren maar van een paar huizen verder om de hoek. Voorheen kwamen Laura en ik elkaar altijd tegen als ik ging lopen en zij op de fiets richting het hockey ging. Doordat ze is gaan studeren gebeurt dit niet meer. Wel jammer want het is een leuke meid. Twee, drie jaar jonger dan ik. Lang blond haar, stevig sportief figuur met een lengte van rond de 1,65. En dan van die heerlijke hockeybenen waar ik net ook weer naar moest kijken. Ze heeft dit figuur niet van een vreemde want haar moeder heeft ook zo’n goed figuur. Zo in gedachten over dit en allerlei andere dingen lijkt mijn rondje sneller te gaan dan anders.

“Buurman,” hoor ik plots Laura paniekerig roepen als ik bij hun huis voorbij loop. “Buurman! Kan je alstublieft even helpen!” Ik kijk haar aan en of ze nou hulp nodig heeft of niet. Ik loop graag met haar mee.

“Natuurlijk. Wat is er aan de hand?”

“Ik wilde mijn was doen,” zegt ze terwijl ze het ganglicht aandoet, “en nu doet de wasmachine erg gek.” Ik had het goed gezien, denk ik bij mezelf als ik zie dat Laura een kort rokje aanheeft met een panty. Onder haar lange vest draagt ze een dun truitje waar de boorden van een blouse bovenuit steken.

“Wat doet hij,” zeg ik weer terwijl ik de voordeur achter mij dichtduw?

“De machine tikt en bonkt,” zeg ze nog steeds een beetje paniekerig. “Ik heb de stekker er gelijk uitgetrokken maar ik durf niet verder te gaan. Kunt u alstublieft kijken wat het is?”

“Ja, oké dat doe ik wel,” antwoord ik. “Waar staat hij?”

“Boven,” zegt ze. “Kom maar.” Ik volg haar de trap op en moet uitkijken dat ik mijn nek niet breek door het staren naar haar benen zo vlak voor me. “Kijk,” zegt Laura, “hier staat hij en daar hangt de stekker.” Ik pak de stekker en voordat ik de stekker in het stopcontact duw draai ik de wasmachine op stop. Laura zet gelijk een stap achteruit en kijkt met een half weggedraaid gezicht naar mij. “Voorzichtig he,” zegt ze en haar vingers in haar oren duwt. Ik glimlach en duw de stekker in het stopcontact. De wasmachine doet niets, hij lekt nergens.

“Het is veilig,” zeg ik tegen Laura die achter mij is gaan staan. “Ik loop even naar huis om wat gereedschap te halen. Dan haal ik hem uit elkaar.”

Oké? Heu… Ja, oké,” antwoord Laura. “Kan ik misschien iets te drinken inschenken voor je?”

“Lekker, een kopje koffie alsjeblieft?”

“Oké, wil je er wat in,” vraagt Laura weer?

“Niets ik drink hem zwart,” zeg ik. “Ik ben met een tien minuten terug!”

“Oké,” zegt Laura en duwt de deur achter mij weer dicht. Na tien minuten ben ik inderdaad weer terug met mijn gereedschap. Laura doet de deur al open en ik kan zo doorlopen. Terwijl Laura naast me staat te praten over wat er nu gebeurde heb ik al bijna de oorzaak gevonden.

“Kijk Laura,” zeg ik en laat een beugel van een bh zien. Dit is een van de herrieschoppers!

“Hoe weet je mijn naam,” vraagt ze enigszins verbaasd?

“Ik kom je moeder geregeld tegen met lopen,” vertel ik. Dan lopen we samen en we praten over alles en nog wat! Mijn naam is trouwens Erik!” Ik steek mijn hand uit en krijg gelijk van Laura hetzelfde gebaar.

“Laura,” zegt ze lachend. “Is die beugel de oorzaak van die herrie?”

“Nee,” zeg ik en kijk onder de wasmachine door. “De wasmachine heeft pootjes aan de onderkant en een ervan is kapot!”

“Kan ik nu niet meer wassen,” vraagt ze weer?

“Het is beter van niet,” zeg ik en half omhoog kijk! Doordat ik op mijn knieën voorover zit, kijk ik onder het rokje van Laura. Vaag zie ik waar het broekgedeelte van haar panty begint. Net niet ver genoeg om meer te kunnen zien.

“En nu,” vraagt Laura weer?

“Of wachten of ergens anders wassen,” zeg ik en sta op.

“Ik wacht wel tot pa en ma een andere kopen,” zegt ze en helpt mij met het kleine beetje gereedschap opruimen. “Ze zullen toch wel snel een andere kopen! Zo koffie wilde je he?”

“Ja lekker,” zeg ik en loop achter haar aan de trap af. Paar minuten later zitten we aan de koffie te praten of toen en nu. Over onze levens en wat er gebeurd is. Beiden hebben we nu geen relatie en allebei hebben we al diverse knipperlichtrelaties gehad. Veel punten komen overeen met elkaar.

“Nou bedankt voor de koffie,” zeg ik nadat mijn kopje al een tijdje leeg is. “Ik ga naar huis!”

“Heb je iets te doen,” vraagt Laura spontaan en gelijk kleuren haar wangen helemaal. “Sorry!”” “

“Heu… nee,” antwoord ik. “En sorry hoef je niet te zeggen hoor. Had jij plannen?”” “Heu… Ja, nee een filmpje kijken,” zegt Laura en haalt snel de kopjes van de tafel.” “Leuk,” antwoord ik in de hoop dat ik haar vraag goed begreep! Even is het stil en dan ineens vraagt ze mij om te blijven. Toch moet ik even nadenken en besluit in te stemmen.

“Ik ga wel even naar huis om te douchen hoor,” zeg ik en trek als grapje een vies gezicht en ruik onder mijn oksel.

“Oké,” zegt Laura. “Tot over een half uurtje of zo?”

“Ja, oké,” zeg ik, “dan is het rond negen uur! Goed?”

“Yep, zie je zo,” antwoordt Laura lachend.

Thuis gekomen ga ik vliegensvlug douchen en scheren. Goeie spijkerbroek en een overhemd erop en klaar ben ik weer. Al met al ben ik met iets meer dan een half uur weer bij Laura. De voordeur staat op een kier. Ik stap naar binnen en roep Laura die antwoordt geeft met waar ze is. In de keuken staat ze op een klein trapje en met dat ze om kijkt wankelt ze heel erg op het trapje. Snel pak ik haar bij haar middel en vang haar op van het trapje dat ineen stort. Met een rood hoofd staat ze tegen mij aangeleund met haar armen om mijn nek.

“Pff net op tijd,” zucht ze. “Dat rot trapje ook altijd!”

“Tja,” zeg ik, “en zo zwaar ben je niet eens! Maar het trapje is naar de maan.” Lachend om de hele situatie pak ik de kom bovenuit het kastje.

“Zo lekkere popcorn erin en drinken mee,” zegt Laura terwijl ze voorover buigt om onderuit de koelkast twee flesjes bier te pakken. “Lust je toch wel,” vraagt ze terwijl ze een van de twee flesjes opent?

“Ja lekker,” antwoord ik. “Leuk dat jij ook een biertje drinkt.”

“Leren drinken op de universiteit he,” roept ze lachend. Naast elkaar op de bank met de popcorn op mijn benen zitten we dan ineens een film te kijken. Het is een leuke komedie met een vleugje romantiek. De film is al even bezig als Laura ineens haar truitje uittrekt. “Waarschijnlijk komt het door al dat gelach maar ik heb het toch warm joh,” zegt ze en gaat weer naast mij zitten.

“Trek je toch gewoon wat anders aan,” zeg ik en kan gelijk mezelf wel voor me hoofd slaan met zo’n opmerking.

“Ja ja,” lacht Laura, “zou je wel willen he? Maar ben niet echt blij met dit.

“Zo bedoelde ik het niet,” zeg ik. “Ik bedoel.”

“Hou maar op joh,” zegt Laura. “Ik zit je in de maling te nemen!”

“Nou dank je wel,” lach ik terug en sta op om nog een biertje te halen. Teruggekomen kan ik me niet echt meer focussen op de film doordat Laura met haar voeten zit te wiebelen. Nou is dat niet zo het probleem maar ze heeft zich iets onderuit gedraaid en ligt met haar benen over de mijne. Doordat ze zo ligt te wiebelen kruipt haar rokje ook nog eens langzaam omhoog. En als dat nog niet genoeg is lijkt het alsof ik nu wel ineens inkijk heb op haar zwarte bh. Ik voel me met de minuut ongemakkelijker worden als bij dit tafereel ook nog eens wat in mijn broek tot leven komt.

“Gaat alles goed Erik,” vraagt Laura lachend?!

“Heu, ja hoor,” lieg ik. “Alles gaat goed hoor!” Na een poosje is de film gelukkig afgelopen en staat Laura op om de DVD eruit te halen.

“Nog een,” vraagt ze wuivend met een ander DVD-hoesje?

“Eh nou ik denk dat ik zo maar eens moet gaan,” antwoord ik. “Je ouders zullen zo ook “wel komen denk ik?

“Neen, die komen pas tegen een uur of half twee thuis,” zegt ze en pakt gelijk mijn lege flesje op. “Dus nog een filmpje?”

“Oké,” zeg ik terwijl ik op mijn horloge kijk. “Vooruit en daarna ben ik gelijk weg hoor!” Na een paar minuten komt Laura terug met drinken en neemt weer plaats naast me op de bank met een volle bak popcorn.

“Ik ben volgens mij verslaafd aan deze popcorn,” zegt ze en de film start. Dit keer is het een thriller. Na een poosje legt ze zonder iets te zeggen haar benen weer over de mijne met de bak popcorn tussen ons ik. Al knabbelend kijken we de film verder. De bak popcorn is leeg en ik zet hem op het tafeltje. Net op de rand want verder voorover buigen kan ik niet door de benen van Laura. Met een voet duwt ze het plastic bakje verder. Even glimlacht ze naar mij als ze ziet hoe ik haar beweging volg. Daarna trekt ze haar benen nog verder op en ze kromt zich in mijn richting. Met mijn handen op haar benen en haar hoofd tegen mijn bovenarm pakt ze mij beet.

“Lekker warm ben jij,” zegt ze zacht terwijl ze naar de film blijft kijken.

“Heb je het koud,” vraag ik zacht en trek haar benen iets verder omhoog.

“Ja,” zegt ze ook zacht terug. “Maar ik heb geen zin om mijn trui weer aan te trekken.”” “Kom,” zeg ik weer en leg mijn arm die dienst doet als kussen om haar schouder. Met haar hoofd nu half tegen mijn borst trek ik haar benen nog iets verder op. Stevig maar wel zacht wrijf ik over haar arm, been en schouder.

“Lekker,” zucht Laura die er nog iets beter voor gaat zitten. Haar hand ligt in mijn zij en haar elleboog gevaarlijk dicht bij mijn gelukkig in strakke spijkerbroek zittende leuter. Mijn handen glijden wrijvend en knedend over haar dijbeen en schouder. Verdorie denk ik bij mezelf als er een iets te hevig bedscène begint. Als ik nu maar alles onder controle houd. Maar ja dat moet je dus niet denken want dan gebeurt er altijd het tegenovergestelde. Mijn leuter wordt met kleine schokjes harder. Voorzichtig en vooral heel rustig ga ik verzitten.

“He Erik,” zucht Laura. “Ik zat net zo lekker.” Bij dit verschuift ze ook en komt mijn hand op haar andere been terecht. Eigenlijk voor mijn leuker want mijn hand ligt nu warm tussen haar dijbenen in geklemd. Maar eigenlijk ook niet leuker want nu wordt mijn probleempje nog groter. Overmaat van ramp legt Laura haar arm er ook nog op. Even lijkt ze te schrikken maar direct reageert ze.

“Fijne scene he,” zegt ze grinnikend!

“Heu… ja sorry,” antwoord ik een beetje onzeker! “Ik heu… vind dit soort scènes altijd zonde van de filmtijd.”

“Het is niet altijd zonde,” zegt Laura terwijl ze mijn aankijkt en haar heupen beweegt. Door haar beweging komt mijn onderarm hoger tussen haar dijen in waarbij ze mijn hand gelijk weer vastklemt. “Of wel,” zegt ze weer en nu met haar heupen begint te draaien. Erg ongemakkelijk knik ik ja en probeer de hinten die ze geeft te negeren. Maar Laura laat het hier niet bij. Haar hand glijdt naar mijn borst terwijl ze zacht bijna onmerkbaar tegen mijn onderarm begint te rijden. Binnen no-time is mijn broek te strak geworden. Laura doet alsof ze de film verder kijkt door af en toe een opmerking te maken over wat er zich afspeelt. Terwijl ze zogenaamd verder kijkt blijft ze zachtjes doorrijden tegen mijn arm. Heel subtiel weet ze mijn hand tussen haar dijen nog verder omhoog te krijgen. Ik voel nu de broeiende warmte van haar kruis tegen mijn arm. Haar rokje is nonchalant omhoog verdwenen over haar heupen en haar ronde billen. Haar broekje tekent zich op haar heupen af door de nylonstof. Tussen de openingen van mijn overhemdknoopjes krabt ze met een nagel over mijn huid. De dwan om haar achterover te gooien wordt door haar gespeel steeds moeilijker. Met haar benen wrijft ze steeds hoger op en neer over mijn been en haar gewriemel wordt steeds heviger. Ineens gooit ze zich op me door haar been over mijn been heen te slingeren en zich gelijk aan mijn schouder op te trekken. Gelijk duwt ze haar mond op de mijne en duwt haar tong tussen mijn lippen. Ik beantwoord haar gelijk en hevig zitten we elkaar te kussen terwijl ze mijn overhemd zo snel mogelijk van mijn lijf probeert te trekken. Overal word ik gekust. Van mijn mond naar mijn wangen door naar mijn nek en weer terug. Haar nagels krassen over mijn rug en borst en dan woelt ze weer ruig door mijn haar.

“Hm… mm… Erik,” zucht ze al kussend. “Vrij met me!” Zonder antwoord te geven of te hoeven geven trekt ze mijn riem en gulp los. Terwijl ze mij kust duwt ze zich tegen mij aan omhoog. Met een beweging is haar rokje die weer irritant om haar billen is gaan zitten omhoog tot op haar middel. Haar tieten duwt ze tegen mijn gezicht samen zodat mijn neus ertussen zit. Ik kneed een van haar tieten terwijl ik met mijn andere hand zo snel mogelijk de knoopje open maak. Niet snel genoeg naar de zin van Laura die in een ruk alle knoopjes in het rond laat springen. Haar tepels drukken in de stof van haar bh. Ik kus ze door de stof heen. Even giechelt Laura en laat zich direct weer zakken. Gelijk begint ze over mijn geopende gulp te rijden terwijl ze zich in haar tieten kneed. Ik wrijf over haar benen omhoog over haar rug. De sluiting van haar bh is in een tel los en ik laat de schouderbandjes van haar schouders glijden. Even zit ze stil op zacht gerij over mijn gulp na. Ze kijkt me recht in mijn ogen als ze haar bh laat vallen. Als een magneet kijk ik naar haar bevrijde tieten en kus ze een voor een. Ze lacht en kust me terug. Onze tongen dansen weer van mond naar de andere mond. Mijn handen glijden over haar stijve tepels en kneden even zacht de speentjes wat direct beantwoord wordt met een diepe zucht van Laura. Rustig knedend in het zacht vlees van haar tieten tongen we verder totdat ze een hand in mijn broek heeft gekregen en met een vingertopje mijn eikel raakt.

Laura gaat iets rechter zitten en beiden kijken we omlaag naar haar vinger in mijn boxer. Rustig schuift ze over mijn been richting mijn knie waardoor er tussen ons in een ruimte ontstaat waarin ze mijn gulp verder opentrekt en mijn boxer iets omlaag. Een deel van mijn lul komt vrij wat gelijk betast wordt door Laura. Ik kijk naar haar en zie hoe ze bijna onderzoekend mijn lul en eikel betast. Op haar linkerborst vlakbij haar tepel zie ik een moedervlekje zitten en betast het vlekje. Allebei kijken we elkaar aan en lachen we. Ik pak de rand van haar panty en broekje beet. Terwijl Laura zich op haar rug draait trek ik gelijk haar panty en broekje in een beweging uit. Haar voeten zet ze op mijn schouder en langzaam buig ik voorover tussen haar benen door. Haar benen glijden langs mijn hoofd over mijn schouders als ik langzaam kussend, zuigend en knedend van been naar been richting haar liezen beweeg. Het laatste stukje vlakbij haar kale kutje duwt ze me met haar voeten onder mijn billen hakend verder. Terugduwend raak ik even met het puntje van mijn tong haar lipjes aan.

“Hm…,” kreunt ze zacht. “Lekker!” Ik lik nu iets minder zacht tussen haar natte lippen door. Een beetje zilt maar ook een lekker smaakje heeft ze. Ik duw mijn vinger zacht in haar en blijf met mijn tong lange halen over haar klitje draaien.

“Oh… ho… Ja, ah… ha… gilt ze als ik ook nog eens met mijn duim zacht haar klitje tussen het likken door masseer. “Oh… Ja… ah!” Mijn hoofd wordt aan mijn haren nog verder tussen haar benen geduwd. Haar heupen draaien wild heen en weer en op en neer waarbij ze mijn neus flink pijn doet. Maar het is wel heerlijk zoals ze ligt te kreunen en te hijgen. Ik wil meer en langzaam lik ik over haar buik naar haar tieten. Van links naar rechts en weer terug zuig ik aan haar tepels terwijl ik zoveel mogelijk probeer mijn vingers in haar te houden. Ze trekt mijn hand opzij en plaats hem op haar tiet. In mijn zij duwend manoeuvreert ze zich zo onder mij dat mijn eikel haar kutje raakt. Wijdbeens ligt ze onder me met haar hakken net onder mijn billen.

“Ram hem erin,” kreunt ze wild draaiend tegen mijn eikel en kijkt mij aan. “Kom neuk me!” Ineens zonder een zucht of kreun duwt ze mij in haar strakke kutje. Nog steeds strak in mijn ogen kijkend neemt mijn volle lengte op in haar natte doos. Dan bijna gelijk erna komt ze klaar. Een golf van vocht voel ik langs mijn ballen druipen en een knijpend gevoel rond mijn lul. Ze lacht alsof ze ver weg in een roes is gekomen.

“Ik… ik… ik was hier echt aan toe,” zucht ze dan. “Ik was zo geil. Dat wil je niet weten!”

“ Hoeft niet,” zeg ik en Laura een kus op haar mond geef. “Ik voelde al hoe nat je was.”

“Nu jij,” zegt ze en vraagt om op mijn rug te gaan liggen.

Ze komt op me zitten en pakt mijn lul. Met een kleine beweging voel ik hoe ze erover glijdt. Rustig rijdend neukt ze me. Met haar kutje voel ik hoe ze me probeert te melken terwijl ze achter haar rug mijn zak kneed. Met alles tegelijk probeert ze me snel klaar te krijgen.

“Hoe krijg ik je snel klaar Erik,” hijgt ze?

“Voor mij hoeft het niet snel hoor,” zeg ik terwijl ik haar tieten kneed. Ik vind dit heerlijk!”

“Ik wil je wel snel klaar krijgen,” kreunt ze zacht. “Dan kunnen we erna nog langer genieten!”

“Dat is een punt voor jou,” hijg ik terug. Ze glijdt van me pik af en knielt gelijk op de grond naast de bank. Terwijl ze goed gaat zitten trekt ze me af. Dan neemt ze mijn pik in haar mond en begint als een klein kind met een lolly te likken en te zuigen. Mijn ballen worden ook meegenomen.

“Laura kom op me liggen,” vraag ik haar wat ze ook gelijk doet. Met haar nog natte kutje op mijn gezicht ligt ze me te pijpen. Ik lik me suf aan haar snoepgoed terwijl ze de mijne diep in en uit haar mond laat glijden. Ik trek haar billen iets uiteen en voorzichtig duw ik mijn duim in haar kontgaatje. Even stopt ze met pijpen en verkrampt ze als ik dan ineens verder het nauwe gaatje in schiet.

“Ah… ja…” kreunt ze. “Dit is lekker!” Zonder een antwoord af te wachten verdwijnt mijn stijve tot aan mijn zak in haar mond.

“Oh… Ja… ha… Laura,” hijg ik tussen het beffen door. “Dit is lekker! Heerlijk diep!” Ik hoor niets maar voel hoe ze verder gaat met lange diepe halen waarbij ze soms kokkende geluiden maakt als ze te diep gaat. Met een paar flinke halen kom ik ineens klaar. Snel houdt ze alleen mijn eikel in haar mond om de pulsende pap op te zuigen en… ze slikt alles door. Direct erna voel ik weer een vloed van vocht. Vanaf mijn mond richting mijn wangen en nek loopt het nat. Ze is voor de tweede keer gekomen. Versuft draaien we naast elkaar en blijven even verstrengeld in elkaars armen liggen. Na zo een minuut of tien gelegen te hebben pakt ze mij bij de hand en nodigt me uit om op haar slaapkamer verder te gaan.

De volgende ochtend worden we gewekt door Patricia de moeder van Laura. Met een grote glimlach zegt ze dat er ontbijt is. Nog versuft kijken Laura en ik elkaar aan en dan vragend naar Patricia.

“Ik vond kleding van jullie,” zegt ze glimlachend en gelijk houdt ze een stapeltje kleding voor ons. “Komen jullie zo eten of blijven jullie nog… heu… mm… ja… liggen?”” Uiteindelijk zijn wij er ook uitgegaan en hebben we met zijn drieën gegeten. Joris de vader van Laura kwam niet thuis. Nu, twee jaar later is Laura met Patricia haar moeder, mijn schoonmoeder kleertjes kopen voor ons eerste kindje.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *