Lucie die schone

()

Ik zuchtte diep. De wijn die ik in mijn glas had was mij te zoet. Ik hield meer van droge wijn. De muziek was te oubollig en ik vond hem te hard staan. Je kon nauwelijks praten. Aan de andere kant, er was ook weinig te zeggen. De mensen om me heen kende ik wel, maar wat mij betrof behoorden ze tot een ver verleden. Een paar weken geleden begon het. Ik had een envelop gekregen, opzichtig rood, alsof het een kerstkaart betrof. In de enveloppe had ik een zogenaamd smaakvolle uitnodiging gekregen om de reünie van mijn brugklas bij te wonen. Nu is het altijd verstandig om ‘nee’ te zeggen tegen een dergelijke uitnodiging, maar op de één of andere manier had ik besloten om toch te gaan. Nou ja, één of andere manier… Eerlijk gezegd weet ik precies waarom ik wilde gaan. Lucie… Lucie was de reden dat ik desnoods honderd van die kloterige feestjes zou willen trotseren, om de kans te hebben haar weer eens te zien. Mijn jeugdvriendinnetje van zoveel jaren terug. Het meisje waar ik voor het eerst mee had gekust.

Op het kamp was ze me al opgevallen. Haar gebronsde huid, haar vrolijke krulhaar en haar exotische accent hadden me helemaal gek gemaakt. Ik zal het niet mooier maken dan het is, want in werkelijkheid hadden de hormonen, die door mijn jonge lichaam gierden, ook hun invloed gehad op alles wat er verder gebeurde. Niet dat er extreem veel gebeurde. Bij mijn weten hebben we elkaar de eerste dagen niet eens gesproken. Ik had wel mijn ogen uitgekeken naar haar en elke keer dat ze ook maar vluchtig mijn kant op keek was ik knalrood geworden en had ik snel de andere kant opgekeken.

“Hé, moet je kijken. Als die daar nog heter naar haar kijkt fikt ie zijn eigen wenkbrauwen af.” Zo klonk het commentaar van haar vriendinnen, die het nog moeilijker maakten om haar te benaderen. Ik had toen wel voor het eerst hoop gekregen. Ik had haar wel een beetje horen lachen toen haar vriendinnen me voor lul probeerden te zetten, maar niet al te hard. En later zei ze zelfs een keer ‘hoi’. Gelukkig ontdooide ik langzaam ook wat meer, zodat ik niet elke keer als een vis op het droge naar adem lag te happen, als ik bij haar in de buurt was.

Toen we, de laatste dagen van het kamp, besloten om met zijn allen te gaan zwemmen, was het zelfs heel erg goed gegaan. Ik was een goede zwemmer en samen met een groep andere jongens probeerden we de meiden onder water te duwen en meer van die dingen. Je kent het wel, het gebruikelijke gespetter en gegil van pubers, die eigenlijk iets anders willen, maar nog niet goed weten hoe ze dat duidelijk moeten maken. Ik had geprobeerd om Lucie te pakken te krijgen. In het water was ik in mijn element, maar ook zij was ‘watervlug’ en voor mijn gevoel waren we uren bezig met om elkaar heen draaien. In het begin had ik de overhand, maar later, toen de hormonen hun verdomde werk weer deden en ik een ongelofelijke erectie had gekregen durfde ik niet meer in haar buurt te komen. Maar vanaf dat moment was zij vol in de aanval gegaan en had ik mijn handen vol aan haar.

In ieder geval, vanaf die dag kregen we verkering. Hand in hand lopen, stiekem kusjes stelen tussen de lessen door. Een keer zelfs, tijdens een heftige zoensessie op haar bed, haar prille borstjes strelen met mijn handen… en ’s avond alleen in bed in gedachten alles afmaken. In mijn fantasie was ze de heerlijkste godin die er was…

Maar je jeugdliefde gaat altijd bij je weg en vaak nog voordat je jeugd voorbij is. Lucies vader overleed en met haar familie keerde ze terug naar de Antillen, waar ze oorspronkelijk vandaan kwam. Ik had haar nooit meer gezien. Er kwamen andere liefdes in mijn leven, andere ervaringen, maar ik moet eerlijk toegeven dat Lucie altijd een warm plekje in mijn hart heeft gehouden.

Toen de uitnodiging voor de reünie van de brugklas kwam, was mijn eerste gedachte: ‘Nee, nooit!’ en de tweede ‘maar wat als Lucie er is?’ Ik had niet echt een band meer met de mensen bij wie ik in de brugklas had gezeten, hoewel ik ook niet echt een hekel aan ze had. Wat kon het voor kwaad om even langs te gaan, om te kijken of Lucie er misschien zou opduiken. Maar nu stond ik hier al twee uur, in een slecht verlicht zaaltje met te zoete wijn uit een plastic bekertje. Geen Lucie te zien. Wel een aantal oude klasgenoten die er, zowel qua persoonlijkheid als qua uiterlijk, niet op vooruit waren gegaan. Ongelofelijk hoeveel een mens erop achteruit kan gaan in twintig jaar. Het leek me achteraf zelfs maar goed dat Lucie er niet was. Als ik er net zoveel op achteruit was gegaan, had ik geen schijn van kans.

Ik stond eigenlijk op het punt om met een slap excuus naar huis te gaan toen de deejay opeens de plaat “tell it to my heart” van Taylor Dayne aankondigde. Twintig jaar geleden was dat een hit en ik kan me nog herinneren dat Lucie er, op ons kamp tijdens de disco avond, op gedanst had. Het nummer is niet zo heel goed, maar die herinnering kwam altijd boven als ik het hoorde, dus besloot ik nog even te blijven. Het was maar goed dat ik dat deed. Ik weet bijna zeker dat ik de deur geen seconde uit het oog ben verloren, maar opeens was ze binnen. Ze stond al op de dansvloer voordat ze ook maar iemand had begroet. Mijn godin was veranderd, net als al die anderen, maar het kwam haar zo ontzettend ten goede. Ze was langer en slanker dan ik me kon herinneren. Haar haren, toen een vrolijke kroeskop waren nu lang en in dreads gevlochten. Haar silhouet liet me zien dat ze echt niet langer een meisje was, maar een vrouw. De borstjes die ik ook had mogen aanraken waren nu groot, vol en stevig. Haar billen en heupen toonden aan hoe vrouwelijk ze was. Ik voelde hoe ik onmiddellijk weer betoverd werd door haar. Ze was zo ontzettend heerlijk, danste alsof ze vuur was en een waterval tegelijk. Het waren geen aparte reeks bewegingen die ze maakte, maar de natuurlijke stroming van de elementen.

“Moet je zien… als hij nog heter naar haar kijkt fikt ie zijn ogen er nog uit…” Hoorde ik iemand naast me brallen. Een figuur, Joris of Floris, stond naast me. Hij leunde zwaar op mijn schouder en ademde zijn bierwalm mijn kant op.

“We hebben haar via internet gevonden. Ze was toch jouw meisje… lucky bastard.”

Ik schudde Joris/Floris van me af en de muziek veranderde. Korte hitsige klanken. Push it, Salt ’n Peppa. Als ik dacht dat ze eerder heftig aan het dansen was, dan kreeg ik nu helemaal een show. Ik keek, maar ik was niet de enige. Om mij heen verstomden de gesprekken en zowel de mannen als de vrouwen keken naar Lucie, die op de vloer danste alsof dat het enige was waarvoor ze hier was. De meeste mannen keken op eenzelfde manier als ik. De meeste vrouwen keken wat minder aardig. De deejay zette snel een ander plaatje op. ‘Joanna give me hope’ Oh god, ze gingen allemaal in een kring staan, handen om de schouders en mee blèren. En ik stond er ook tussen. De eerste keer dat je elkaar na twintig jaar terugziet en ik sta tussen een stel idioten stom te doen.

Maar ze zag me… en ik zag dat ze me herkende. Haar blik kruiste de mijne. Onze ogen grepen elkaar vast en lieten elkaar niet los. Ondanks het gehos van onze oude klasgenoten, die ons telkens naar links of rechts duwden, keek ze naar mij en ik naar haar. Bij het volgende nummer overwoog ik even of ik de deejay zou moeten zoenen of haar. Phil Collins en zijn “groovy kind of love”. Een mooie schuifelplaat. Ik zag mensen elkaar loslaten, want hossen op dit nummer was niet echt mogelijk. Er ontstonden langzaam wat meer stelletjes, mensen die net als ik met vroegere liefdes de banden aanhaalden. Voor me doemde Floris/Joris op die probeerde Lucies aandacht te trekken. Ze dook onder zijn armen door en kwam naar me toe. Ze sprak mijn naam uit. Haar stem was lager geworden, met nog steeds dat beetje valse lucht. Ik hoorde iets van een Antilliaans accent in haar stem. “Peter…”

Ze gleed mijn armen in. Ik drukte haar tegen me aan. Haar huid voelde klam aan onder mijn handen, ik rook de geur van haar lijf, van haar haren, haar parfum. Maar ik voelde hoe warm ze was… en mijn lichaam reageerde op haar, zoals het vroeger ook al deed. Alleen was ik nu wat ouder. We dansten rustig door op het liedje. Zij vlijde zich tegen me aan, ik tegen haar. De reünie was vergeten. De kloterige sfeer, dat het zaaltje uitstraalde, was vergeten. De anderen waren vergeten. We waren even alleen…

Het liedje duurde te kort. En de DJ, met slecht gevoel voor timing, zette een hedendaags nummer op, met teveel beat en te weinig tekst. Lucie nam me mee de vloer af. Ik volgde haar. We praatten. Ze vertelde dat ze na het overlijden van haar vader op de Antillen is gebleven. En ze vertelde dat ze getrouwd was. Ik probeerde mijn gezicht in de plooi te houden toen ze dat vertelde. Toen ik haar vroeg naar haar man kapte ze het gesprek af. Dat gaf me hoop om door te gaan. Ik wilde haar net vragen of ze alleen voor de reünie terug was gekomen naar Nederland toen zij me vroeg wat ik nu voor werk deed. Ik vertelde haar dat ik vrijgezel ben, een appartement in de binnenstad heb en dat ik badmeester ben geworden. Ze lachte. Haar handen gleden over de tafel naar de mijne toe.

“Heb je de sleutel van het zwembad?” Ik keek haar wat verward aan. “Uhm ja… maar…” Ze stond op en pakte mijn handen. “Ga mee zwemmen. Zo hebben we elkaar toch ook ontmoet.” Ze liet haar betoverende glimlach op me los. Ik was meteen verloren en het kwam niet in me op haar tegen te spreken. En op zich, het zwembad klonk best goed. Er waren wel vaker collega’s die laat nog kwamen zwemmen. Ik dacht nog even een halve seconde of het wel kon met een getrouwde vrouw, maar toen ik weer naar haar keek gleed het bezwaar van me af. Ze stapte bij me in de auto. Neuriënd… maar ze praatte niet. Ik wilde haar van alles vragen, maar de vragen kwamen niet in me op. Ik zweeg dus ook maar, terwijl ik zachtjes de nacht door reed naar het zwembad.

Het zwembad lag er stil en verlaten bij. Er was geen lamp aan. Ik opende de deur. Door mijn zenuwen trilden mijn handen een beetje, zodat ik een geratel veroorzaakte toen ik de sleutel in het sleutelgat probeerde te steken. De ironie deed me voor mezelf glimlachen, maar ik hoopte dat ze dat niet zag. Ik was vaker ’s avonds in het zwembad. Het was altijd stil daar, ietwat spookachtig als je er niet aan gewend was. Het was iets waar ik wel aan gewend was, ik was de rust en de stilte juist gaan waarderen. Ik liet Lucie plaatsnemen in een kleedhokje terwijl ik naar het bedieningspaneel van het licht liep. Ik schakelde het licht in het grote zwembad aan. Gekoppeld daaraan zat ook het bubbelbad en de glijbaan. Ik had niet het idee dat we daarmee veel zouden doen, maar het ging automatisch. Ik pakte meteen mijn zwembroek die ik daar altijd bewaarde en kleedde me om. In de spiegel checkte ik of alles er goed uit zag.

Omdat ik fysiek werk ben gaan doen ben ik niet zo uitgezakt als mijn klasgenoten, hoewel ik verre van een bodybuilder ben. Mijn lichaam werkte braaf mee, zodat mijn onderlijf zich gewillig in de strakke zwembroek liet glijden. Pas op dat moment bedacht ik dat Lucie waarschijnlijk geen zwemkleding bij zich had. Ik vroeg me af hoe ze dat zou oplossen. Nou had ik wel een paar suggesties, maar die waren allemaal wat te gewaagd waarschijnlijk.

Ik liep in mijn zwembroek richting de kleedhokjes. Lucies kleedhokje stond al open. Een snelle blik naar binnen liet me zien dat ze al weg was. Toen ik door liep hoorde ik gespetter in het water. Ik liep snel de hoek om en liep van de hal, langs de douches, naar binnen. In het grote golfbad, wat normaal vol is met mensen, zag ik nu Lucie in haar eentje zwemmen. Haar donkere lijf schoot als een vis door het water. Ik keek eerst even met een kennersoog naar haar. Haar borstcrawl was in orde, hoewel ze ietwat scheef zwom. Maar deze kritische gedachte vloog helemaal uit mijn hoofd toen ik even haar mooie billen boven water zag komen. Ze zwom niet naakt, maar had haar slipje aangehouden. Het was wit en helemaal doorschijnend geworden van het water. Als je dat ziet is elke vorm van kritiek totaal overbodig.

Gebiologeerd bleef ik naar haar kijken. Ik voelde hoe mijn lichaam op haar reageerde en de zwembroek begon strakker te zitten dan comfortabel was. Maar ik bleef naar haar kijken. Vooral toen ze naar de rand van het zwembad kwam en zich omdraaide. Ze ging op haar rug zwemmen en haar borsten kwamen boven het water uit. Ze was topless, haar donkere borsten staken mooi af tegen het schuimende water. Zelfs vanaf deze afstand kon ik zien dat haar donkere tepels hard waren. Van het koude water of van de opwinding, dat was niet duidelijk. Ze voelde waarschijnlijk dat ik naar haar keek, want halverwege het bad stopte ze met zwemmen en begon te watertrappelen. Met haar dreads drijvend achter zich aan wenkte ze me.

“Kom erbij. Je kunt toch nog zwemmen?” Ik grijnsde naar haar en dook het water in, voornamelijk om de gigantische stijve te verbergen die ik door haar had gekregen. Met krachtige slagen zwom ik langs haar. Ze probeerde me te grijpen, maar ik glipte weg. De armen om mijn middel kregen pas grip op mijn enkels, maar met een enkele slag was ik weer vrij. In het water was ik in mijn element. Het laatste restje spanning werd weggespoeld door het water. Waar zou ik me druk om maken. Als ze niet bij me wilde zijn, dan was ze nu wel ergens anders. Ik kwam bij de rand van het zwembad en zette me af tegen de wand. Onder water dook ik naar haar middel. Ik voelde hoe haar buik zich aanspande en hoorde haar gelach boven water. Met mijn mond op haar buik blies ik lucht uit, de bubbels gleden langs haar buik omhoog, tussen haar borsten door. Ze legde haar handen op mijn schouders en duwde zichzelf omhoog. Ik had haar gemakkelijk vast kunnen houden, maar verzwakte mijn greep, zodat ze kon ontsnappen. Daarna zette ik de achtervolging weer in. En zo draaide we even om elkaar heen, totdat Lucie opeens dezelfde truc deed als ik. Onder water greep ze naar mijn middel. Ze pakte me stevig beet en zette haar lippen op mijn buik om te blazen. Hierdoor deinde haar stevige borsten even tegen mijn zwembroek aan en het was onmiskenbaar dat ik ontzettend opgewonden was. Ik voelde haar lippen verstrakken onder het blazen. Ze gleed langzaam naar boven.

Haar drijvende haren vormden langzaam een sluier om haar hoofd, haar armen gleden om mijn hals. Ze haakte haar voeten om mijn knieën en zonder aarzelen kuste ze me. Mijn lippen gleden over de hare. Ik proefde het water en proefde haar. Haar lippen openden zich en onze tongen speelden met elkaar. Het was me nog niet opgevallen, maar ze had een tongpiercing laten zetten. Het staafje voelde hard aan en stimuleerde mij extra. Het water tussen onze buiken klotste heen en weer terwijl we probeerden om onze onderlijven langs elkaar te wrijven. Het deed bijna pijn, zo ruw waren we, maar het jarenlang onderdrukt verlangen kwam er opeens uit. De watergrens liep precies bij haar tepels… soms drukten ze onder water tegen me aan, soms boven water…

Mijn handen streelden haar rug, over de ruwe stof van haar slipje dat vervelend aanvoelde onder water. Ik liet één hand in haar slipje glijden en vouwde die om de, op één na mooiste bil van de wereld… of was haar rechterbil mooier dan haar linker? Door mijn bewegingen en het feit dat wij allebei afhankelijk waren van mijn evenwichtsgevoel begonnen we heen en weer te deinen en al snel voelde ik mijn voeten langzaam onder me weg glijden. Het water sloot zich boven onze hoofden, maar we zoenden door, onze monden straks tegen elkaar… tot ze me uiteindelijk losliet om adem te halen. Ik volgde haar en proestend kwamen we boven. Ze keek me aan.

“Zullen we uit het water gaan?” Vroeg ze. Ik knikte. Ze zwom van me weg, ik zwom achter haar aan. Ze kwam aan bij de rand en duwde zichzelf omhoog. Haar rug was naar me toe gekeerd, haar billen voor mijn neus in haar witte, nee zeg liever, doorschijnende slip. Ik greep de randen van haar slipje beet en Lucie deed de rest. Terwijl ze zich opdrukte uit het water bleef haar slipje achter in mijn handen. Haar donkere huid glom van het water, haar benen leken eindeloos lang. Lenig duwde ze zichzelf een halve slag om, zodat ze me weer aankeek en ik mijn pols bijna verdraaide, terwijl ik haar slipje over haar enkels probeerde te wurmen. Ze tilde mij op haar beurt op en kuste me weer vol op de mond. Al watertrappelende probeerde ik haar te blijven zoenen, maar ik hield het niet vol. Lucie boog zich ver voorover met me mee, tot ik uiteindelijk weer helemaal in het water gleed. Toen ik weer vooruit keek, keek ik recht tegen het kutje aan waar ik als tiener zoveel over gedroomd had.

Het was donker, de schaamlippen en clitoris gezwollen, met een diep-roze waas tussen haar lippen. Haar venusheuvel was geheel gladgeschoren, iets wat ze vroeger niet deed, want ik herinnerde me opeens dat ik ooit, vlak voordat we uit elkaar gegaan waren, mijn hand langzaam naar beneden had laten afdwalen en geschrokken was toen ik de eerste zachte haartjes tegen mijn vingertoppen had gevoeld. Ik had toen meteen mijn hand weer naar haar toen nog kleine borsten gebracht, maar nu was ik dapperder. Ik plantte een kus vol op haar schaamlippen en stak mijn tong voorzichtig naar binnen. De laatste restjes koud water stroomden van haar af en ik voelde hoe ze langzaam warmer werd. Mijn lippen gleden over haar onderste lippen, terwijl ik met mijn tong binnen drong. Ze hapte naar adem en vouwde mijn armen om haar malse dijen heen. Ik trok mezelf met mijn gezicht tegen haar aan en zij gaf tegendruk door zichzelf om mijn tong heen te duwen. Mijn neus ging langs haar clitoris af, die zich onder het kapje terug trok door deze heftige stimulatie. Ik verplaatste een hand wat en via de bovenkant trok ik de huid rond haar clitoris strak, zodat er wel spanning op haar clit kwam te staan, maar de stimulatie niet direct was.

Ik wilde haar uren likken, maar raakte buiten adem door de kracht waarmee we tegen elkaar duwden. Maar ik moest ook nog zwemmen, dus nu moest ik wel loslaten. Mijn tong gleed over de binnenkant van haar dijen. Ik kon haar niet meer proeven, maar ze rook zo heerlijk naar onvervalst, opgeklopt verlangen. Haar knieën hingen in het water, maar toen ik me terugtrok schoof ze weer dieper het water in, in een poging me weer in te halen en me weer aan het likken te krijgen. Ik plaagde haar, bleef langzaam achteruit zwemmen. Het kwam zelfs zover dat ze op een gegeven moment op haar, naar achter gebogen armen steunde, terwijl mijn handen haar billen ondersteunden en ik aan het kutje likte, dat enkele centimeters boven het water zweefde. Ik zag de spieren in haar dijbeen trillen, alsof ze bijna kwam. Ze hijgde.

“Stop, stop… als je me laat komen val ik…”

Met spijt drukte ik nog één kus op haar clitje, voordat ik haar hielp om een makkelijkere houding op de kant aan te nemen. Ze omhelsde me weer en fluisterde in mijn oor. “Kom naar ‘t bubbelbad.” Ze liet me zelf uit het bad klimmen, terwijl ze alvast die kant op ging. Ik klom snel uit het water, terwijl Lucie voor me liep. Haar billen deinden zachtjes op de maat van haar passen. Oh, ze zag er zo ongelofelijk geil uit… haar natte druipende dreads, die heerlijke kont, haar lange benen. Het meisje van mijn dromen als echte sexy vrouw hier voor me. Dat mijn zwembroek niet knapte…

Lucie ging in het bubbelbad zitten. Het water was warmer dan in het zwembad. Ik wilde bij haar stappen, maar ze hield me tegen. Ik voelde haar handen weer over mijn lichaam glijden. Ditmaal echter niet over mijn rug of borstkas, maar over mijn zwembroek waar mijn stijve pik zich nog steeds aftekende. Ze trok zijn omtrek na met een lange vinger. Ik rilde van genot en frustratie. Ik wilde hem graag aan haar laten zien en die kans kreeg ik, want ze pakte mijn zwembroek beet en schoof hem langzaam naar beneden. In vol ornaat toonde ik haar mijn stijve pik. Ik zag haar goedkeurend en verlangend kijken en voelde me absurd trots.

“Hij is flink gegroeid, in al die jaren.” Zei ze met een ondeugende lach naar mij. Ik bloosde een beetje en ging snel naast haar zitten. We draaiden onze hoofden naar elkaar toe en zoenden weer. Zij draaide tevens een kwartslag en nam mijn pik in haar handen. Onder het warme water zag ik de schimmen van haar handen en ik voelde hoe ze me masturbeerde.

“Lekker?” Vroeg ze me tussen twee kusjes door.

“Heerlijk,” antwoordde ik.

“Ik heb dit zo vaak voor je willen doen, maar ik durfde nooit.”

Ik zuchtte: “Ik ook niet… ik wilde je zo graag lekker laten genieten… mm.” Het mocht dan de eerste keer zijn dat ze dit bij mij deed, maar aan de manier waarop ze mijn pik streelde merkte ik wel dat ze niet onervaren meer was. Logisch, ze was getrouwd… Dat alles belette me niet om te genieten, moest ik bekennen. Ze trok me nog steeds af en ik mijn handen zochten haar borsten. Ik raakte ze overal aan, alsof ik ze uit mijn hoofd wilde leren en alsof we weer op haar slaapkamer waren, twintig jaar terug. Alleen nu zonder onzekerheid of de angst dat haar moeder de trap op zou lopen. Nu hadden we alle tijd voor elkaar. Mijn mond zocht een tepel en daarna haar zuster… Maar toen ze daarna weer iets zei, wist ik niet wat ik ervan moest maken.

“Ontmaagd me Peter.” Ik hield van pure verbazing op met zoenen en keek haar aan. Ontmaagd me? Als ze getrouwd was, wat voor een huwelijk was het dan? Ze zag mijn verbazing en keek me schuchter aan. De eerste keer gedurende de hele avond dat zij even bedeesd leek.

“Ik wilde graag dat jij de eerste was, ook nadat we niet teruggingen naar Nederland. Uiteindelijk ben je het niet geworden, maar we kunnen het wel anders doen.” Ik begreep nog steeds niet wat ze bedoelde, totdat ze haar blik afwendde en zei. “Stop hem achterin. Dat heb ik nog nooit gedaan.” Ik wist niet hoe ik het had. Anale seks was iets waar ik wel eens aan gedacht had en het leek me ook wel leuk, maar het had me nooit zo bezig gehouden. Alleen nu Lucie het zo aanbod… zo spontaan en in deze context leek het opeens super opwindend. Ik voelde eenzelfde soort opwinding die je hebt bij je eerste seksuele escapades, met je hart dat in je keel klopt, de trillende vingers en het voortdurende gevoel van een orgasme dat op het punt staat om door te breken. Ik keek haar aan en knikte.

“Dat wordt ook voor mij de eerste keer.” Ik zag een soort dankbaarheid in haar ogen. De praktische kant kwam echter om de hoek kijken. Zoiets kon niet zomaar of ik zou haar pijn doen. Maar gelukkig hadden we in de luxe doucheruimtes een hele fijne olie die je kon gebruiken om jezelf in te smeren nadat je had gezwommen en gedoucht. We konden die gebruiken. Ik nam haar bij de hand en trok haar mee. Ze was een beetje ingetogener dan eerst. De weg naar de douches legden we af, hand in hand. Gelukkig was er niemand die ons kon zien. Het zou ook wel vreemd zijn geweest, wij beiden geheel naakt, ik zo stijf als een paal en zij met een mengeling van spanning en verlangen in haar ogen. Ik voelde dat zelf ook zo…

De luxe douches zijn tegen betaling, maar ik had een loper om ze open te doen. Het zijn ruime cabines, met shampoo, douchegel, scrubzout en olie. Maar ook een douche met een afneembare kop. Ik zette ons eerst onder de douche, die meteen handwarm water over ons heen begon te sproeien. We kusten weer even, maar al snel kon ik mijn nieuwsgierigheid naar haar niet langer bedwingen. Ik voerde ons iets onder de stralen uit en liet mijn handen over haar kont glijden. Haar billen voelden zacht en warm aan. Ik durfde mijn vinger nauwelijks door de spleet ertussen te laten gaan, maar deed het toch. We hadden te vaak niet gedurfd. Lucie reageerde onmiddellijk door haar benen een beetje te spreiden en voorover te buigen, kennelijk wilde zij ook niet meer terug.

Terwijl ik met een hand bleef strelen, tapte ik met de tweede wat olie. Die liet ik eerst op haar billen druppelen en wreef ze vervolgens in. Lucie bewoog haar kontje, mijn vingers gleden er nu echt doorheen en ik raakte haar intiemste plaats aan. Ik voelde hoe ik een vage tegendruk kreeg, maar ook hoe ze probeerde te ontspannen. Een tweede golf olie liet ik door haar bilspleet glijden en zachtjes begon ik haar te masseren. Ik stond naast haar, kuste haar rug en bekeek haar zwaar hangende borsten. Zoals ze zich aan me overgaf, heerlijk gewoon. Ze vertrouwde erop dat ik voorzichtig zou zijn. Ik fluisterde tegen haar.

“Laat maar gaan liefje… We gaan doen wat we eerder hadden moeten doen.” Als vanzelf voelde ik hoe ze ontspande en hoe, door de druk die ik gaf, mijn vinger haar penetreerde. Lucie zuchtte lang en sidderend. Ik stopte onmiddellijk. “Doorgaan,” zie ze meteen, “Het voelt vreemd, maar best lekker.”

Ik pakte een nieuwe hand olie, liet die over mijn vinger en haar gaatje lopen en begon hem langzaam heen en weer te schuiven. Lucie maakte vreemde bewegingen met haar onderlijf, maar haar gezicht vertelde me dat ze ervan genoot. Heel voorzichtig probeerde ik een tweede vinger. Ik kreeg teveel tegendruk, dus ik bleef haar masseren, zoals ik had gedaan om mijn eerste vinger erin te krijgen. En net zoals eerder opende ze zich voor me en ik had twee vingers in haar. Lucie keek even om.

“Neuk me.” Ze zei het niet eens, maar haar lippen vormden de twee woorden. Ik kon echter niets tegen haar bevel inbrengen. Met een laatste hand olie smeerde ik mijn pik in en ik ging achter haar staan. Mijn vingers haalde ik uit haar en ik plaatste mijn gladde geslacht tegen haar glibberige kontje. Weer deed ik heel voorzichtig. Hoe vaak komt het voor dat je uw jeugdliefde ontmaagd? Zelden, dus ik wilde het voor ons allebei heerlijk maken. Langzaam voerde ik de druk op, goed lettend op de signalen die ik van haar kreeg. Ik hoorde voornamelijk zachte kreuntjes, duidelijk van genot en ook Lucie duwde zichzelf tegen me aan. Opeens viel de druk weg. Mijn eikel schoot haar kontje in, zo gemakkelijk dat ik er zelf van schrok. Lucie kreunde echter wat harder en haar benen begonnen te trillen. Ik zat in haar… ik had haar ontmaagd. Het besef drong tot me door en maakte me gelukkig. Het maakte me echter ook geil.

Ik duwde even door en mijn pik verdween verder in haar. Het was een vreemd gevoel, anders dan gewoon neuken waarbij je pik omgeven is door zacht warm vlees. Hier voelde ik meer de stevige druk van haar lichaam en beklemming. De situatie was enorm geil en zo voelde ik me ook. Ik haalde mijn pik weer even uit haar, stak hem dieper terug en haalde hem er weer eruit. Ik neukte niet zo snel zoals ik normaal zou doen, maar voor ons allebei was het voldoende. We waren bezig met iets spannends, iets wat verboden was, iets wat een eerste keer was en de sensaties die de opwinding teweeg bracht werden toegevoegd aan de seksuele beleving.

Ik leunde over haar heen, stak hem nog dieper in haar kontje en pakte haar borsten beet terwijl ik haar rug kuste. Gelukkig stond zij vrij stevig, anders waren we gevallen. Ik zag haar hand tasten naar de douchekop. Ze pakte hem eraf en stelde hem in. Ze koos voor een directe straal, hard en gebundeld. Ik begreep niet wat ze wilde doen… Totdat ze de douchekop naar beneden bracht en op zichzelf richtte. Het drong tot me door wat ze deed. Ons neuken was wellicht lekker, maar ze kon er niet van klaarkomen. Daar had ze directe stimulaties voor nodig, waarvoor ze de douchekop gebruikte. De straal richtte ze direct op haar clitoris om zo, tegelijkertijd met mij, tot een orgasme te komen. Het plotselinge warme water kletterde tegen de binnenkant van mijn benen en mijn ballen. Ik stelde me voor hoe we eruit zagen en dat maakte me nog geiler. Deze prachtige vrouw, mijn pik in haar kont en een lekkere douchestraal op haar kutje. Het was een scenario wat ik me, zelfs als tiener, nooit had kunnen voorstellen.

“Voelt het lekker?” Hijgde ik.

“Heerlijk… ik ga zo komen denk ik,” hijgde ze al even hitsig terug. Ik voelde opeens de behoefte om haar in vertrouwen te nemen, iets geils te vertellen wat niemand wist.

“Ik heb mezelf zo vaak afgetrokken terwijl ik aan je dacht. Altijd als we gezoend hadden… oh wat was je lekker. Wat ben je lekker!”

“Ik deed het ook altijd zelf, als je weg was… je maakte me zo gek en geil altijd… oh… daar komt het… ja… ah!” Het was geen kreet, maar meer een zucht. Het schokken van haar lichaam was echter des te heviger. Ik voelde de trillingen vanuit haar benen omhoog komen, door haar hele lijf schieten en ze leken zich te concerteren op het plekje waar ik bij haar naar binnen drong. Dat kneep zich heftig samen om me heen. Ik durfde niet eens verder te gaan, alleen haar heupen vast te houden uit angst dat ik haar of mezelf pijn zou doen, nu ze zo wild was. Ik wachtte met grote zelfbeheersing tot haar orgasme eindelijk ophield hoewel ik haar de eeuwigheid van het genot gunde. Toen dat eenmaal voorbij was liet ze de douchekop vallen. Ze zuchtte een keer diep en voldaan. Er lag zoveel bevrediging in die ene zucht, dat was voldoende voor mij. Ik voelde hoe mijn ballen zich samentrokken en mijn pik begon te pulseren. Ik spoot diep in haar en het gevoel moest haar verrast hebben, want ze slaakte een verbaasd kreetje, terwijl ik mezelf in haar deed klaarkomen.

We hebben die nacht niet samen doorgebracht. Lucie vertelde me dat ze terug moest naar haar hotel, omdat daar haar scheidingspapieren lagen. Ze zat in de scheidingsprocedure voordat ze me ontmoette, maar nu had ze meer haast. Toen ik de volgende dag middagdienst had vertelde een collega lachend dat hij een damesslipje had aangetroffen in het zwembad…

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *