Shoppen met Sylvia II

()

Na de heerlijke neukbeurt op de parking zijn we ingestapt en op weg naar de stad.

“Ik had nooit durven dromen dat ik met jou zou neuken in het openbaar lieverd” zegt Sylvia nagenietend.

“Nee, ik ook niet schat, maar ik ben wel blij dat je de stap gezet hebt.”

“Ja? Ben ik nu ook blij om, en vooral dat je wilt bij me blijven!” Klinkt het met enige blijdschap. Haar hand ligt naast haar welke ik vastpak, het is een automatische versnellingsbak dus schakelen hoeft niet. “Je maakt echt de meest geile vrouw in me wakker, ik dacht niet dat ik zo zou zijn, ik vinger me in de auto, ik ruk je lul in de auto, laat me neuken in het openbaar, wat me niet kan schelen dat iemand het ziet, eerlijk gezegd vind ik het zelfs opwindend!”

“Mooi, sexy, geil en vooral eerlijk en heel open, schat je verbaasd me meer en meer!”

“De eerste keer dat ik je lul zag! Jezus! Ik wist niet dat het kon! Toen liet je me keer op keer klaarkomen.”

“Maar jou kutje was ook heerlijk strak, en je pijpte zo heerlijk wild!”

“Ik was zo in de wolken toen je me uitdaagde voor de opdracht. Ik liep continu te denken; “niet komen! Niet komen! Niet komen!”

“Ja, ik dacht niet dat je dat ging lukken” grinnik ik.

“Nee, jij moest mij laten komen, jij moest mij klaarmaken met je geweldige paal in mijn poesje.”

“Ja, dat ging goed he!”

“Lieverd? Zet je het ei op? Laat me komen! Ik word zo geil enkel door aan je lul te denken.” Op haar vraag haal ik de bediening uit mijn zak, en toon haar hoe het werkt. “Dit knopje is aan en uit en dat knopje is de snelheid.”

“En dat derde?”

“Dat mijn lieve schat is hoe het eitje trilt er is zelf een bij waarbij het hoorbaar trilt.” Sylvia heeft al op het aan knopje gedrukt, en zit onderuitgezakt met open benen naast me, haar rokje omhoog dat ik haar kale kutje kan zien, een voor een probeert ze elke stand uit bij de ene harder kreunend dan bij de andere, begint plots het ei te zoemen en de bediening te trillen. “Mm… oh… deze is heerlijk lieverd!” De trillende bediening wordt door Sylvia in mijn broek tegen mijn pik gelegd.

“Zo mm… voel mm… jij wat mm… ik voel… lieverd mm… ho… ja! Het trillen, voelt verbazend heerlijk aan.”

“Maar goed dat ik net gekomen ben schat” zeg ik zuchtend.

“Zet je hier neer lieverd we stappen het laatste stukje, maar eerst komen” kreunt ze. Ik doe wat ze vraagt en parkeer de wagen helemaal achteraan op de parking. Haar kutje is druipnat, ik zie haar hoogtepunt naderen en snel buig ik me voorover om haar kleddernatte spleet te likken. M’n tong baant zich een weg naar dat ondertussen bekende geluks-plekje tussen Sylvia haar benen. Stilaan weet ik wat ze heerlijk vindt en begin met haar lipjes te likken en op te zuigen, haar sappen verdwijnen allemaal in mijn mond om geen natte plek op haar rok te maken. Als ik ook zacht het ei beweeg in haar poesje komt haar orgasme als een snel opkomend onweder los te barsten.

“Mm… ho… lieverd je laat… mm… me oh… ho… ko… ko… komen… oh… how!” Haar sappen beginnen harder en harder te stromen en met enige moeite lik ik alles weg. Sylvia haar orgasme kent geen einde, keer na keer komt ze kermend klaar. Als het ei stopt met trillen lik ik even haar grotje uit. Behendig opent ze mijn broek en met opgetrokken rok komt Sylvia over mijn benen zitten, terwijl ze met haar hand m’n stijve lul vastpakt, zakt haar natte spleet over mijn paal, bewegend met haar heupen voel ik mijn pik diep in haar hete lijf.

“Oh… lieverd, ja mm… ho… ik krijg niet genoeg van je paal!” Traag neukt Sylvia me met lange diepe halen terwijl ik aan haar ondertussen ontblote tieten zuig. Met beide handen kneed ik haar zachte tieten. Om de beurt zuig ik een tepel in mijn mond ondertussen haar zachte vlees masserend. Haar armen rond mijn nek geeft ze me een heerlijke tongzoen. Mijn handen kletsen op haar blote kontje wat Sylvia duidelijk opwind.

“Mm… ja! Klets je geile slet, ja… zet m’n kontje rood owh…” Wippend op mijn pik en met een steeds roder wordend kontje voel ik het zaad een weg naar buiten zoeken.

“Mm… lieverd! Oh… oh… ja… ja je gaat spuiten ooi… hoe geil! Vul me. Spuit me vol, blus m’n hete kut mm, oh… oh… ik… kom ook door je pik en je zaad, blus me!” Mijn pik diep in haar stotend blus ik haar vurige kutje Sylvia zakt hijgend diep op mijn paal. Met m’n pik in haar poesje blijven we zitten elkaar tongzoenend. Onze tongen spelen het bekende spel van lust en liefde. Sylvia heft zich op en vangt het uit haar lopende zaad vermengd met haar sappen op in haar hand en likt het gulzig op, even blijven we zitten. Elke keer likt ze alles op tot er niks meer uit haar kutje drupt. Me een zoen gevend proef ik mijn zaad met een vleugje heerlijk Sylvia-sap.

“Dit had ik nodig lieverd” zucht ze “nu moet ik wachten tot straks voor die lekkere jongen.”

“Maar hoe sneller jij shopt hoe sneller we thuis zijn schat, of misschien even een pashokje?” Zeg ik uitdagend.

“Kom lieverd we gaan” klinkt het opgewonden terwijl ze zichzelf fatsoeneert en het ei opnieuw in haar poesje stopt. Samen wandelen we naar de stad, winkel na winkel bezoekend lopend we pratend en lachend verder. Aan een lingeriewinkel aangekomen kijkt Sylvia me vrolijk aan.

“Dit ga je leuk vinden lieverd!” Door de opwinding in haar stem te horen ben ik benieuwd geworden. Het lijkt een normale lingeriewinkel als dertien in een dozijn maar al snel vraagt ze aan een verkoopster naar de ‘speciale afdeling.’ Verbaasd volg ik beide dames naar een aangrenzende ruimte met enkel een deur.

“Gaan jullie maar alvast er komt zo iemand bij jullie” gaat de uitleg van de dame. Eenmaal binnen staat elk mogelijk speeltje uitgestald net als elk soort lingerie of attribuut. Als snel staan we beide te kijken, een vibrator en een setje met open kruis en open tepelhoven zijn onze eerste buit, als Sylvia haar oog valt op een string die enkel rond mijn pik zit kijkt ze me vrolijk aan. “Deze ook lieverd!”

“Mogen we passen?” Vraagt Sylvia snel. Na een korte toestemming stappen we beide in een ruim pashokje, eerst past Sylvia.

“Wow… jij ziet er super uit zo!” Kraai ik uit van opwinding.

“Nu jij lieverd.”

Net als Sylvia pas ik. Het mijn door opwinding gezwollen lid past wonderwel in de string. “Mm… heerlijk je zo te zien lieverd.” Op haar hurken gezeten streelt Sylvia even mijn pik, om dan snel de string uit te doen.

Met een hap verdwijnt mijn paal in haar mond een paar minuten gaat haar mond op en neer over m’n pik terwijl haar tong cirkeltjes draait rond mijn eikel met mijn beide handen op haar hoofd. Als ze merkt dat mijn uitbarsting nadert stopt ze met pijpen. “Ik mag straks pas komen, maar jij ook lieverd” fluistert ze me toe.

De andere setjes worden door Sylvia vakkundig gepast en geshowd, haar kontje uitdagend naar me uit stekend. Bij het laatste setje, een rood doorschijnende body met jarretelle houder en bijhorende panty slaat ze haar armen rond m’n nek. “Vind je me goed in deze lieverd?”

“Goed is nu niet bepaald het juiste woord schat! Eerder geweldig en sexy!”

Na de winkels te hebben gedaan besluiten we om een terrasje te doen. We nemen een tafeltje een beetje afgezonderd van de rest. Al pratend schuift m’n hand langzaam aan hoger en hoger op haar been tot ik de warme gloed van haar pretplek kan voelen. Met twinkelende ogen kijkt Sylvia me aan.

“Ga je me hier vingeren?” Fluistert ze in m’n oor met een licht verbaasde maar geile stem.

“Lijkt het je wat? Of is dit een beetje teveel?”

“Mm… graag, m’n kutje brand van verlangen na de pasbeurt” klinkt het opgewonden.

“Dan gaan we daar wat aan doen” zeg ik zacht terwijl mijn vingers haar natte lipjes strelen. Langzaam gaan mijn vingers door, langs en over haar natte kutje. Aan het zacht zuchten van Sylvia kan je opmaken dat ze er van geniet. De strelingen wissel ik af met twee vingers in haar spleetje te duwen en een paar in en uit haar natte pruim te gaan. Ook haar clitje laat ik niet onberoerd en ik laat het tussen mijn vingers rollen. Plots buigt Sylvia zich naar me toe en drukt een zoen op m’n mond en fluistert geil in m’n oor.

“Mm… je maakt me gek… oh ik mag niet schreeuwen hm… o ja… ja… oh… ik kom… mm oh… mm!” Even blijf ik nog verder strelen tot haar genot wegebt. Ongemerkt neemt Sylvia een doekje om haar natte poesje een beetje droger te vegen.

“Je maakt me zo nat en geil lieverd.”

“Ja, en dat vind jij heel erg hé” zeg ik plagend.

“Nee, maar ik wil straks je pik in me. Gaan we?” Tegen elkaar leunend met onze armen rond elkaars middel sleur ik haar opeens mee een juwelier binnen. De verkoper stapt naar ons toe.

“Goede middag waar kan ik u mee helpen?”

“Goedemiddag, ik ben op zoek naar een ring voor deze dame.”

Met grote ogen kijkt Sylvia me aan. “In het bijzonder een verlovingsring!” Zeg ik Sylvia vragend aankijkend.

“O! Meen je dat?” Stottert Sylvia met vochtig wordende ogen.

“Ja natuurlijk schat! Of wil je er geen?”

“Ja wel” stamelt ze. Een stevige knuffel en een zoen krijg ik als dank. Fluisterend in mijn oor zegt ze. “O! Lieverd ik was al opgewonden maar nu maak je me nog geiler dan ik al was” haar onderbuik stevig tegen me aan duwend. Ring na ring komt tevoorschijn, tot haar oog valt op een goudgele ring met kleine diamantjes bezet.

“Lieverd!” Klinkt ze opgewekt

“N… ja keuze gemaakt” lach ik. Terwijl ik afreken staat Sylvia tegen me te pronken met haar ring, haar ene hand gaat ongemerkt naar de bobbel in mijn broek en pakt mijn lul stevig vast en kneed even mijn in rotvaart stijver wordende paal. Eenmaal buiten kraait Sylvia van pret.

“O! Dit moet Linds weten” en grijpt haar gsm.

“Kan je het niet beter laten zien?” Vraag ik vrolijk. “O ja misschien wel” glundert ze. Naar de auto wandelend kan ik het niet laten het ei op te zetten. Ons wandel tempo gaat trager en trager, aan een klein straatje gekomen trekt ze lichtjes aan mijn hand. “Langs hier lieverd.”

“Maar…” protesteer ik.

“Toe” klinkt het bijna smekend. Ik volg haar en aan een klein portaal gaat Sylvia in. Haar armen slaat ze rond me en ze begint ogenblikkelijk te rillen.

“Oh… oh… lieverd ik… Ik houd het niet meer oh… ik… kom…” kreunt ze in mijn oor. Met Sylvia leunend op mijn schouders blijven we even staan, elkaar rustig zoenend. “Wat doe je toch allemaal met me lieverd, je maakt me zo gelukkig, waarom?”

“Ik voel me goed bij je schat en ik wil je voor altijd bij me.”

“Mij krijg je niet meer bij je weg lieverd” lacht Sylvia gelukkig. “En wacht maar tot bij ons thuis, je gaat nog wat beleven” knipoogt ze. We wandelen het laatste stukje verder om dan naar Lindsey te rijden. Sylvia ratelt maar door, als we bij Lindsey aankomen sleur ze me bijna binnen.

“Sas, Sas… Sas!” Klinkt het opgewekt, de aanwezige gasten kijken verbaasd naar haar. Verschrikt komt Sasha aangelopen. “Wat is er gebeurd?”

“Kijk!” Roept ze naar de aanstormende Sasha “Kijk nou!” Naar Sylvia haar vinger kijkend draait ze zich plots om.

“Baudewijn? Meen je dat? Echt? Heb je…” klinkt het even opgewekt.

“Ja, daarjuist” lach ik. Van blijdschap drukt Sasha zich tegen me aan

“Ik wist het! Super van je nu zie ik jullie elke week!” Glundert Sasha haar onderbuik tegen me drukkend.

“Gaan jullie maar naar achter, ik kom zo meteen ook.” Sylvia en ik gaan naar achteren eenmaal op het terras trek ik een stoel achteruit voor Sylvia.

“Nee, nee jij eerst zitten” lacht Sylvia. Als ik zit komt ze over mijn benen zitten, haar rokje gaat daardoor een stukje omhoog, haar fraai gevormde venusheuvel drukt ze stevig tegen mijn groeiende bobbel.

“Euh… en Sasha?” Lach ik.

“Ach, ze ziet toch niks.” Met haar armen rond me beginnen we rustig te zoenen, wat al snel overgaat in een vurige tongzoen, onze tongen draaien rondjes en spelen een opzwepend spel met elkaar. We gaan zo op in ons spel dat we niet horen dat Sasha er ook is komen bijzitten.

“Zo jullie gaan lekker in elkaar op” klinkt het vrolijk. Lachend staat Sylvia recht.

“Gaan jullie twee maar naar boven het is nodig blijkbaar en was je zo opgewonden Baudewijn? Klinkt het plagend en wijzend naar de natte vlek op mijn broek, achtergelaten door Sylvia haar nat grotje.

“Hé ho! Ik kan me wel bedwingen hoor, maar Sylvia echter…” verdedig ik mezelf.

“Jullie twee he, plagers!”

“Ach, Syl je verdient het meid ik ben zo blij voor jullie en ik zou ook nat worden van zo’n kerel.” klinkt het mysterieus. “Weten jullie wat? Ga naar boven nog twee uurtjes en de zaak is dicht dan drinken we op jullie en trouwens je weet de weg he!” Knipoogt Sasha. Op weg naar boven laten we elkaar geen seconde met rust, we zijn net de kamer binnen of kledingstukken vallen op de grond. Al tongend strompelen we naar het bed, en zakken beide neer. Kleine en grote zoenen wisselen elkaar af terwijl onze handen elkaar lichaam strelen. Met haar ene been over mij streelt m’n eikel haar kleine knopje. Haar stevige kontje wordt vakkundig gekneed en gestreeld.

“Kom hier jij, ik wil je” kreunt Sylvia me ondertussen op m’n rug duwend. Me diep in mijn ogen kijkend leidt ze mijn paal naar haar grotje. Rustig voel ik een warme gloed over mijn pik schuiven. Traag maar zelfzeker wordt mijn paal bereden. Haar tieten bewegen mee op haar ritme, ik kan de verleiding niet weerstaan en grijp beide vast en begin ze zachtjes te kneden onder goedkeurend gekreun van Sylvia.

“Oh… ik voel je zoo diep, je pik vult me helemaal op ho! Ja!” Kreunt ze. Als ze haar handen naast me zet bungelen haar tieten boven mijn borstkas. Met haar heupen stoot ze elke keer haar grotje over mijn pik. Waar het voorheen pure lust was is er nu een verandering merkbaar in haar rustige bewegingen. De pure lust is veranderd in een paringsdans der geliefde. Sylvia begint langzaam aan steeds sneller te ademen en ook haar bewegingen worden feller en feller.

“Nu ik schat! Laat mij, ga op handen en knieën zitten” vraag ik terwijl ik ze kus. Als we beide anders zitten plaats ik m’n pik tegen haar natte poesje en rustig begin ik haar op z’n hondjes te neuken. Met m’n handen op haar heupen trek ik haar bij elke stoot over m’n paal. Haar clitje wordt nu extra gestimuleerd en Sylvia komt fel en hevig klaar.“Mm… oh… ho… mm… ja! Oh… oh… how! Ik kom!”

Ook ik voel m’n explosie naderen en met een paar extra diepe en harde stoten kom ik spuitend diep in haar klaar even blijven we zitten tot m’n slapper wordende paal uit haar glibberige kutje glipt. Samen vallen we op bed. Met ogen vol van genot kijkt Sylvia me aan.

“Lieverd, dat was zo heerlijk.” Haar strelend, geef ik haar een zoen.

“Ik vind het wel leuk om je te zien en voelen klaarkomen schat” zeg ik hijgend.

“Ja, deze flinke jongen slaagt er elke keer weer in om me te verbazen” lacht Sylvia terwijl haar hand mijn pik en ballen streelt. Een tijdje liggen we te praten en elkaar te strelen. Langzaamaan begint mijn paal zich terug te vullen met bloed.

“Lieverd jij weet ook van geen ophouden” klinkt het vrolijk maar geil.

“Mm… nee maar dat is niet moeilijk als zo’n zachte hand je streelt.”

“Zal ik je nog snel even pijpen dan?” Zegt Sylvia terwijl ze ondertussen richting mijn pik buigt. Met kleine likjes word het topje van mijn eikel verwend, met mijn hand zoek ik haar natte spleetje en trek er met mijn vingers door, wat een siddering teweegbrengt bij Sylvia.

“O! Ja! Zo, je vingers maken me klaar!” Kreunt ze tussen het zuigen op m’n paal door.

“Mm… vind je dus ook lekker schat.”

“Hm…” klinkt het met m’n pik diep in haar mond.

“Kom met je kutje boven m’n mond schat, laat me je ook likken.” Terwijl m’n paal uit haar mond floept, komt haar druipnatte kutje steeds dichterbij. Bij de eerste streling van mijn tong begint Sylvia goedkeurend te kreunen. “O, lieverd ja! Zo ook je vingers, bewerk m’n poesje, lik me, vinger me mm… ho… oh… ja!” Met gebogen vingers vinger ik haar in haar natte grotje. Haar grotje smaakt naar een cocktail van kutsappen en sperma en bij elke beweging van mijn tong komen er meer en meer sappen uit haar roze zachte en warme spleetje. Ook Sylvia laat zich niet onbetuigd is voorover gezakt en is mijn paal aan het verkennen met haar mond. Diep zuigend en likkend over mijn schacht, vinger ik Sylvia lekker door haar clitje ook verwennend. Bewegend met haar heupen heeft ze steeds meer moeite om het pijpen vol te houden.

Met m’n vrije hand geef ik haar kontje de ene klets na de andere. Bij elke klets is een “Hm…” hoorbaar. Sylvia is ondertussen gewend aan m’n grote dikke pik, en hij verdwijnt bijna volledig in haar gulzige mond bij elke tik op haar kontje spannen haar lippen harder rond m’n pik. Ook m’n ballen worden gekneed. Na een tijdje beginnen mijn ballen te borrelen, en spuitend vul ik haar mond met mijn warme zaad wat Sylvia gretig ontvangt. Terwijl de laatste druppels uit mijn pik worden gezogen komt ook Sylvia Kreunend klaar. Met m’n vingers nog steeds in Salvia’s natte samentrekkende kut vinger ik even door terwijl haar orgasme langzaamaan wegtrekt.

“O lieverd elke keer laat je me meer en beter genieten” klinkt het gelukzalig.

“Ja, maar ik denk dat we nu best naar beneden gaan schat, Sasha gaat op hete kolen zitten!” Lach ik. We rapen onze kleren bij elkaar en terwijl we ons aankleden laat ik m’n slip en Sylvia haar string en bh uit. Lachend komen we op het terras aan.

“Hey schatjes zijn jullie uit geneukt?” klinkt het lachend, haar blik op mijn pik gericht.

“Wel” lacht Sylvia “Het was heerlijk ja, net zoals de afgelopen dagen.”

“Ja, dat geloof ik best” lacht Sasha.

“Maar voor vandaag is het genoeg geweest, nu eerst vieren” klinkt het vrolijk

Baudewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *