Rollenspel

()

Ik ben een normale jongen van tweeëntwintig jaar die al vier jaar gelukkig samen is met Elise. Elise is een drieëntwintig jarige prachtige vrouw, ze is heel mooi gevormd en heeft twee mooie stevige borsten. Ze heeft een lief onschuldig gezichtje, blauwe ogen en lang blond haar. Af en toe spelen wij graag een rollenspel en dit is er één van, het speelt zich af in het hartje van Parijs.

Toen we net onze hotelkamer waren binnengestapt, draaide mijn vriendin zich om en begon me heerlijk te kussen. Wild raakten onze tongen elkaar, beiden verlangend naar meer. Haar handen gleden over mijn gezicht, naar mijn rug en zo naar mijn achterwerk toe. Ik deed met mijn handen hetzelfde en nam haar kontje stevig beet. Toen stopte ze ineens met kussen.

“Wie heeft jou daar toestemming voor gegeven?” Direct daarna volgde een harde klap op mijn kaak, ik wist niet wat er gebeurde. “Vanaf nu ben ik jouw meesteres voor de rest van de avond en jij gaat naar mij luisteren! Je bent niets meer dan mijn slaaf, mijn bezit, je doet alles wat ik je beveel! Heb je dat goed verstaan?” Ik kijk Elise even sprakeloos aan, waarop ze mijn haren vastneemt en men hoofd lichtjes naar achter trekt. “Ik wacht op een antwoord” zegt ze brutaal. Ik besluit maar toe te geven, omdat mijn fantasie nu wel geprikkeld is.

“Oké, ik ben akkoord, maar niet te extreem alstublieft.” Ik krijg direct een tweede slag, deze keer op mijn andere kaak en minstens even hard.

“Ik ben jouw meesteres! Dus jij spreekt mij enkel aan met meesteres! En ik doe vanaf nu met jou wat ik wil, hierover heb jij niets meer te beslissen.” Ik ben serieus geschrokken door haar reactie en besluit maar mee te werken.

“Sorry, meesteres, ik zal het niet meer doen” zeg ik dan ook maar snel. Eventjes verschijnt er een venijnige kleine glimlach op haar mooi mondje, maar dit verandert snel.

“Omdat dit de eerste keer is dat je het vergeet, zal ik je mild straffen, maar dan verwacht ik dat je me na de straf bedankt daarvoor. Begrepen?”

“Ja, meesteres” is mijn antwoord. Ik zie dat ze blij is dat ik zo snel antwoord en goed meewerk.

“Je straf is tien harde slagen op je blote kont. Ga naar de zetel!” Ik wil net vertrekken, maar ze houdt me tegen. “Op je handen en knieën!” Ik kijk haar eventjes verbaasd aan, maar besluit snel haar bevel op te volgen en kruip zo op handen en knieën naar de zetel en blijf ervoor in deze houding staan. Ze komt ook naar de zetel en wrijft zachtjes over mijn poep. Dan zet ze zich in de zetel en ik voel haar twee handen mijn rug strelen naar onder toe. In één ruk trekt ze mijn broek samen met mijn boxershort naar beneden. Daar zit ik dan op mijn handen en knieën met mijn blote kont naar achter.

“Ik ga jou nu tien slagen geven en ik wil dat jij ze luid optelt!”

“Oké meesteres.” Ik ben nauwelijks uitgesproken of daar is de eerste slag. Haar harde vlakke hand belandt met een luide klets op mijn linker bil, ik ben er zo van geschrokken, dat ik vergeet dat ik de klappen moet tellen.

“Wel?”

“Sorry, meesteres, één” zeg ik nog snel, hoewel ik besef dat dit te laat is.

“Vijf slagen extra” zegt ze “je kunt toch tellen tot vijftien?”

“Ja, meesteres, dat kan ik” zeg ik snel.

“Per slag dat je niet telt krijg je er vijf extra” zegt ze gemeend en direct daarna geeft ze de tweede slag. Deze belandt op mijn andere bil en is ook zo hard.

“Twee!” Roep ik direct, ik draai mijn gezicht en kijk haar aan en zie weer die gemene lach op haar gezicht.

“Hoofd naar beneden en naar de grond kijken” gebiedt ze me onmiddellijk. Zonder aarzelen wend ik m’n blik weer af en kijk naar de grond. Pats!

“Drie!” Pats

“Vier!” Zo gaat het maar door, ik heb de indruk dat ze telkens harder slaat, maar ik denk dat mijn kont telkens gevoeliger wordt, na de veertiende slag stopt ze enkele seconden en streelt ze zachtjes met haar hand over mijn rode kont. Heel even voel ik hoe haar vinger zachtjes over mijn anus glijdt en een lichte kreun ontsnapt mijn lichaam. Direct daarna verdwijnt haar hand en een fractie van een seconde later voel ik een slag waar ze al haar kracht ingestoken heeft, het voelt alsof mijn kont in brand staat.

“Vijftien” zeg ik snel.

“Oké, draai je om en kom op je knieën voor mij zitten en houd je handen op je rug.” Terwijl ik me aan het omdraaien ben, besef ik dat ik ze moest bedanken voor mijn straf en besluit dit maar snel te doen.

“Dank u voor mijn straf, meesteres” zeg ik. Ze kijkt me goedkeurend aan.

“Vond je het leuk?”

“Ja, meesteres, ik vond het heel leuk.”

“Ik zie het” zegt ze en ondertussen kijkt ze naar mijn stijve lul. Zachtjes gaat ze met haar hand naar mijn lul en neemt hem vast. Ze trekt mijn voorhuid traag naar achter en dan terug naar voren. Ik sta bijna op ontploffen en zie dat men lul vol hangt met voorvocht. Mijn meesters heeft dat ook gezien en streelt mijn eikel met haar wijsvinger, waardoor er een beetje voorvocht aan blijft hangen. Ze gaat met haar vinger weer naar boven en houdt hem voor mijn mondje.

“Aflikken!” Zonder te twijfelen sluit ik men mond rond haar vinger en begin hem vakkundig te likken, ik proef mijn eigen geile, bittere voorvocht op mijn tong. Daarna herhaalt ze deze procedure nog eens en ik moet opnieuw mijn eigen voorvocht van haar vinger likken. “Je vindt het lekker hè, slaafje?” Zegt ze spottend.

“Ja, meesteres, het is heel erg lekker” zeg ik met een diep schaamtegevoel.

“Oké, dan kunnen we nu echt beginnen” grijnst ze. “Doe je broek weer aan!” Ik kijk mijn meesteres verbaasd aan en zie dat ze het meent, dus ik doe maar snel wat ze zegt en berg mijn stijve lul in mijn boxershort op en trek mijn broek weer op. “Ik wil geen vuile slaafjes” zegt ze, “je moet gewassen worden! Je gaat naar de badkamer en je laat het bad vollopen. Terwijl het bad aan het vollopen is, kleed je je helemaal uit. Wanneer het bad is volgelopen, stop je de kraan en doe je deze blinddoek om. Je gaat dan naast het bad opnieuw op je knieën gaan zitten en roept me dat je klaar bent om gewassen te worden. Begrepen slaaf?” Vraagt ze terwijl ze me een blinddoek overhandigt.

“Ja meesteres” antwoord ik snel. Dan ga ik snel naar de badkamer met de blinddoek, ik laat de kraan lopen tot ik voel dat het lekker warm is en besluit dan me uit te kleden. Ik hoor ondertussen dat men meesteres de slaapkamer is ingegaan. Na enkele seconden sta ik helemaal naakt in de badkamer en zie dat het bad nog maar halfvol is, ik loop zo geil dat ik mezelf moet inhouden om me niet af te trekken. Na enkele minuten vind ik dat het bad voldoende gevuld is en stop de kraan. Ik zet me in de gevraagde positie en doe de blinddoek om. Ik span hem goed aan, ik denk dat ze het niet zou appreciëren hij moest zeker niet loskomen. Dan roep ik.

“Meesteres, ik ben klaar om gewassen te worden.” Ik hoor een deur dichtslaan en veronderstel dat het deze is van de slaapkamer, ik hoor haar voetstappen in mijn richting komen, maar ik hoor dat ze geen schoenen draagt. ‘Zou ze ook helemaal naakt zijn? Zou ik daarom die blinddoek moeten omdoen’ vraag ik mij af.

“Amai! Mijn slaafje is er precies klaar voor.” Ik veronderstel dat ze naar men lichaam aan het staren is, naar haar slaafje dat naakt en geblinddoekt op zijn knieën voor haar zit. Ik voel de vernedering en vraag mij af wat er nu gaat gebeuren. Ineens merk ik dat ze iets voor mijn gezicht houdt, ik vraag me af wat dat kan zijn. “Ruik eens goed!” Terwijl ik aan het ruiken ben duwt ze een lapje stof tegen men neus en mond aan. “Wel! Wat vindt je van de geur van u meesteres haar kutje?” Dan besef ik dat ze haar string tegen mijn neus houd.”

“Het ruikt heel erg lekker meesteres” zeg ik, omdat ik weet dat ze dit wil horen. Ze wrijft het even over heel mijn gezicht en dan hoor ik hoe ze het weggooit. Vervolgens voel ik haar hand weer aan mijn lul, ze wrijft enkel over mijn eikel en probeert zoveel mogelijk voorvocht op haar vingers te krijgen. Zoals ik verwacht had, beweegt ze nu haar vinger naar mijn mond die nog toe is, ze strijkt het voorvocht uit over mijn lippen en ik open mijn mond een beetje en lik voorzichtig haar vinger.

“Vind mijn slaafje zijn sperma zo lekker toch?”

“Ja, meesteres” zeg ik stil, op een beschaamde toon. Mijn meesteres staat weer op en ik hoor hoe ze in bad gaat. Ze beveelt me recht te staan en mij te draaien naar de kant van het bad, ik moet mijn handen op mijn rug houden. Heel eventjes neemt ze mijn ballen in haar hand, maar ze laat ze direct weer los. Ik kan het opnieuw niet voorkomen een zachte kreun te lossen.

“Zo, mijn slaafje, ik heb je geblinddoekt omdat je het niet verdient mijn mooie naakte lichaam te zien, ik wil dat je nu men rug wast.” Elise pakt men hand beet en schuift er een washandje over, dan leidt ze men hand naar haar rug en ik begin deze voorzichtig en zorgvuldig te wassen. Ik sta nu gebukt over het bad en nog steeds geblinddoekt. Nadat ik haar rug heb gewassen, zegt ze.

“Dat was niet zo slecht slaafje, als beloning mag je men voorkant ook doen.” Ik weet dat ik me gelukkig mag prijzen en probeer dit ook zo zorgvuldig mogelijk te doen, tot mijn verbazing reageert ze niet als ik haar heerlijke borstjes met stijve tepeltjes iets langer was dan de rest. Hoewel ik ze niet kan zien, kan ik mij ze heel goed voorstellen. “Het is genoeg zegt ze, kom in bad en zet je voor mij neer” ik doe zoals ze zegt en zet me, ik wil het niet riskeren om mijn voeten te strekken, omdat ik denk dat ik haar dan ongewenst zou aanraken. Ik voel hoe een washand men borst raakt, m’n meesteres gaat me wassen. Ze wast me ruw, maar toch niet te hard. Eerst men borst en buik, dan neemt ze men armen en handen. Daarna merk ik dat ze dichter komt zitten en ze gaat met haar arm achter mijn schouder om mijn rug te wassen. Ik besef dat ik zonder blinddoek een heerlijk zicht zou hebben op haar kutje en borstjes, het idee alleen al maakt me nog geiler. Nadat ze men rug heeft gewassen beveelt ze me rechtop te staan. Ik stel me direct recht en ze begint mijn benen te wassen, eerst mijn voeten, dan mijn kuiten en zo naar boven toe. Ik weet dat mijn lul nu op ongeveer 5cm van haar geil mondje zit en voel ik dat ze men kontje wast, ze masseert mijn billen erg stevig. Ik zou er alles voor doen om te mogen klaarkomen en moet me bedwingen om haar hoofdje niet beet te nemen en mijn lul in haar mondje te duwen. Ik weet dat nu mijn lul aan de beurt moet komen. Maar dit valt serieus tegen, ze gaat enkele keren over mijn ballen met het washandje en twee maal over mijn lul en dat alles in slechts twee seconden. Toch is het genoeg om mij weer even te laten kreunen van geilheid en ik hoop dat ze verder zou doen. Ik hoor dat ze haar washandje uitdoet en ze wrijft met haar blote handen over mijn kontje.

“Draai je om” zegt ze kordaat “en op je knieën!” Ik draai me om en ga op mijn knieën zitten. “Benen zo ver mogelijk spreiden!” Aangezien ik in bad zit, is dat moeilijk, maar ik doe toch mijn best. Ondertussen geeft ze een duw op men rug waarmee ze duidelijk maakt dat ik voorover moet buigen. Ze blijft me duwen, net zo lang tot ik echt niet meer verder kan. Ik moet mijn handen voor mij zetten als steun. Ik besef dat zij nu een open uitzicht heeft op mijn kontje. Ondertussen heeft ze het washandje weer opgevist en wast mijn ballen iets grondiger en wrijft traag naar men anus toe. Ineens stopt ze bruusk.

“Het zal niet gaan om je kontje proper te krijgen. Spreid je benen verder!” Ik probeer dit te doen en ik probeer ook verder voorover te buigen, maar dit is echt onmogelijk, dus antwoord ik.

“Sorry, meesteres, ik kan echt niet verder.”

“Dan moet jij maar helpen” zegt ze op kwade toon.” Steun op één hand en steek je ander hand tussen je benen met de handpalm naar boven.” Ik doe wat ze zegt en merk dat ze zeep op mijn hand doet. “Zo houden!” Ze legt haar handen op men billen en trekt ze traag uit elkaar, ik voel dat men kontgaatje bereikbaarder wordt dan ooit. “Oké, was je maar eens grondig tussen je billen, ik zal ze wel open houden en geen plekje overslaan, want ik kijk nauwkeurig toe.” Ondertussen heeft ze men billen nog iets meer open gerekt. Ik wrijf traag en zorgvuldig met men ingezeepte vingers en hand tussen men eigen billen. Als ik alles gewassen heb, zegt ze dat het goed is, maar dat ik mijn anus extra moet wassen, met één vinger. Ik streel men anus met mijn middenvinger nog een paar keer. “Ik wil dat je ook zorgt dat je kontgaatje vanbinnen gewassen is. Steek je vinger in je kont!” Ik streel heel zachtjes over mijn anus en ga met het topje van mijn middelvinger binnen in m’n kontje, ik zit er ongeveer een centimeter in denk ik. Tot mijn verbazing gaat dit relatief gemakkelijk en voelt het niet eens zo slecht. Ik word er zelfs geiler van. “Mooi zo, doe maar verder” zegt Elise terwijl ik me in men eigen kontje aan het vingeren ben. Na ongeveer een half minuutje zegt ze. “Genoeg!” Ze pakt men hand en duwt deze onder water, ze wast men vinger waarmee ik daarnet in mijn kontje heb gezeten en zegt daarna. “Dit was enkel een klein voorproefje, straks zal je het niet meer zo leuk vinden” terwijl ze dat zegt raakt ze even mijn kontgaatje aan met haar vinger, hierdoor weet ik genoeg. “Oké, je mag nu je blinddoek afdoen, op één voorwaarde en die is dat je nog steeds niet naar mij of mijn naakte lichaam mag kijken. Niet één keer! Goed verstaan, slaaf?” Terwijl ze in mijn kontje knijpt.

“Ja, meesteres ik zal je niet aankijken” is mijn antwoord.

“Oké, doe hem maar af.” Ik doe men blinddoek af en moet even bij komen van het licht. Ik zit nu recht in bad op mijn knieën met mijn rug naar mijn meesteres toe. “Stap uit bad, maar blijf met je rug naar mij gericht en droog je af. Ik ga ondertussen mijn kutje en kontje eens wassen.” Ik stap uit bad en neem een handdoek terwijl ik mezelf aan het afdrogen ben moet ik mezelf echt inhouden om niet naar mijn meesteres te kijken. Ik weet dat ze niets liever wil dan dat ik haar bekijk, omdat ze me dan zou kunnen straffen. Gelukkig kan ik mezelf nog net onder controle houden. Wanneer ik zo goed als droog ben zegt ze.

“Ik zie dat men slaafje droog is. Ga maar naar de slaapkamer en wacht daar op mij op het bed. Je mag geen kleren aandoen of onder de lakens kruipen. Vertrek maar.” Ik doe zoals ze zegt en terwijl ik de badkamer verlaat zie ik dat er enkele kleren klaarliggen, een rode bustier en een doorzichtige zwarte string. Ik had gehoopt haar naakt te zien als ze de slaapkamer binnen zou komen. Maar met deze geile outfit is de teleurstelling niet zo groot. Ik kom de kamer binnen en ga midden op het grote bed liggen, wachtend op mijn meesteres. Wat zou ze straks met mij van plan zijn, vraag ik me af. Ik heb me voorgenomen niet aan mijn lul te komen, want als ze het zou zien, dan denk ik dat ik extra straf krijg. Na enkele minuten wachten word mijn geduld beloond. Mijn meesteres verschijnt in de deuropening en kijkt me met een geile blik aan. Ik laat mijn ogen over haar lichaam glijden, beginnend bij haar natte haren, haar ogen met strenge blik en haar geil mondje. Als ik verder kijk zie ik die sexy rode bustier die haar stevige prachtige borstjes verbergen, nog meer naar beneden zie ik dat ze de doorzichtige string aanheeft. Ik weet niet of ik het correct zie, maar het lijkt alsof ze een kaal kutje heeft. Ze komt de kamer binnen en komt aan de rand van het bed staan.

“Kom hier! Zet je op je knieën voor mij!” Ik spring uit het bed en ga snel voor haar gaan zitten op mijn knieën. Ik zit nu recht voor haar kutje en zie nu duidelijk dat er inderdaad geen haartje te zien is. Mijn meesteres neemt de boeien die zij blijkbaar onder bed had gelegd en pakt men hand beet, zacht beweegt ze hem achter men rug. Hiermee weet ik genoeg en werk gewillig mee, ik bied ook men andere arm aan. Ze gespt men beide handen zo hard mogelijk vast. Vervolgens zet ze zich naast mij op de zijkant van het bed, ze spreidt haar benen en neemt mijn hoofd met haar beide handen vast. Ze trekt mijn hoofd bruusk naar haar kutje, ik probeer tegen te spartelen, maar dit lukt niet, ik draai mij dan maar in haar richting zodat het geen pijn meer doet. Dit is wat ze wou, want nu laat ze me los en kijkt me opnieuw geil aan.

“Likken!” Beveelt ze. En ze drukt men hoofd met haar handen tegen haar string. Ik lik de stof zoveel ik kan, want ze blijft men hoofd vasthouden. Even later duwt ze m’n hoofd weg. “Nu mag je bewijzen of je het waard bent men slaafje te zijn.” Ze staat op en trekt haar string uit. Ik heb nu uitzicht op mijn meesters haar kale en nat kutje. Ze komt vlak voor me staan zodat het topje van mijn neus haar schaamlippen raakt. “Bef mij slaaf!” Beveelt ze me en duwt opnieuw mijn hoofd in haar kutje. Ik begin haar te beffen terwijl ze duwt. Mijn neus is al helemaal nat van haar kutsappen. Ik probeer mijn meesteres zo goed mogelijk te beffen om op een goed blaadje te komen. Af en toe neemt ze mijn hoofd beet en wrijft expres met mijn gezichtje over haar kletsnatte kut, zodat heel men gezicht besmeurd word. Continu heeft ze haar handen rond men hoofd of in men haren, zodat ze me altijd kan controleren. Na enkele minuten zet ze een stap achteruit en kijkt me aan, ze kijkt naar mijn besmeurde hulpeloze gezichtje. “Is dat alles dat je kunt?” Roept ze en ze slaat hard op men kaak. Ik begrijp het niet, ik dacht dat ze het leuk vond.

“Meesteres, ik…” nog voor ik kan uitpraten krijg ik een tweede slag op mijn andere kaak. “We zullen het nog eens proberen. Hopelijk ga je het nu wat beter doen.” Mijn meesteres gaat terug op de rand van het bed zitten en doet teken dat ik vlak voor haar moet komen zitten. Opnieuw pakt ze me bij de haren beet en duwt me in haar poesje. Deze keer kan ik zelfs bijna niet ademen, maar toch probeer ik haar zo goed mogelijk te likken. Telkens ik naar lucht hap duwt ze me terug met mijn neus tegen haar kutje. Ze legt zich neer op het bed en sluit zachtjes haar benen zodat ze mijn gezicht klem houdt. Ik zie in haar ogen dat ze het leuk vind en blijf haar kutje likken. Af en toe neemt ze weer men hoofd vast en probeert het zoveel mogelijk te besmeuren. Ze gaat zelfs even terug rechtzitten en probeert men neus zo diep mogelijk in haar kutje te stoppen. Na enkele minuten duwt ze me weer weg, deze keer met haar voeten. Ze zegt niets, maar de blik in haar ogen zegt duidelijk dat ze niet tevreden is, ze is zelfs kwaad, heel kwaad. Ze komt uit bed, pakt men armen beet en trekt me aan men armen omhoog. Ze duwt me op het bed.

“Ga in het midden van het bed op je buik liggen.” Ik manoeuvreer me naar het midden van het bed en leg me in de gewenste positie. Dit ligt echt niet comfortabel met mijn stijve lul. Gelukkig zegt ze snel daarna. “Op je knieën en kont omhoog.” Ik besef dat dit ook niet zo een goede positie zou kunnen zijn en gelijk heb ik. “Tellen!” Zegt mijn meesteres. Ik denk dat ik opnieuw de slagen zal moeten tellen en inderdaad, PATS. “Auw” roep ik. Dit was niet haar hand, dit was iets anders, een stok of een zweepje of zo, dit doet veel meer pijn. “Eén” zeg ik snel daarna. Pats. “Twee” zo gaat het door tot tien na de tiende slag wrijft ze even over men kontje met haar hand.

“Je hebt een lekker mooi rood kontje.” Ik kan begrijpen dat men kontje rood is, ik heb daar nog nooit zoveel pijn gehad. Doordat mijn handen nog steeds geboeid zijn op mijn rug, bevind ik mij ook in een moeilijke positie, waardoor ik nog meer pijn heb. “Zet je recht op je knieën!” Beveelt ze. Ik probeer recht te komen en net als ik bijna recht zit, geeft ze een duw in mijn rug, omdat mijn handen nog steeds geboeid zijn, kan ik hier niets tegen beginnen en val terug op het bed. “Slaafje toch” lacht Elise naar mij. Opnieuw probeer ik me recht te zetten, deze keer laat ze me begaan. Als ik recht zit zie ik hoe ze met haar hele hand herhaaldelijk door haar kutje streelt, daarna kijkt ze me aan en legt haar natte hand op mijn kaak.

“Je bent braaf geweest. Daarvoor zal ik je straks belonen.” Ze streelt met haar natte hand men gehele gezicht. Dit maakt voor mij niet veel uit, want m’n gezicht is nog steeds vuil van toen ik haar moest beffen. Dan dwaalt ze met haar vingers over men lippen en in m’n mond, ik probeer haar vingers zo zorgvuldig mogelijk af te likken. Wanneer ze proper zijn, haalt ze deze er weer uit. Ze gaat met haar vingers naar mijn lul en streelt mijn eikel. Ze probeert zoveel mogelijk van mijn voorvocht te verzamelen en wanneer dit gebeurt is, brengt ze haar vinger naar mijn mond. Ze smeert mijn voorvocht uit over mijn gezicht en vooral over mijn mond, zodat ik het meeste kan oplikken, dat doe ik dan ook, omdat ik besef dat dit haar bedoeling is. Ik proef opnieuw mijn eigen sperma in mijn mond.

“Je krijgt nu jou beloning” zegt ze en ze maakt langzaam achteraan haar bustier los. Eenmaal deze los is, doet ze hem traag uit en onthult daarbij haar prachtige borstjes met heerlijk stijve tepeltjes. “Jou beloning is dat je enkele minuten mijn borsten mag verwennen.” Ze buigt over mijn schouder en maakt mijn boeien los. Ik probeer met het puntje van mijn tong haar tepel aan te raken, maar het lukt me net niet. Nadat ze de boeien heeft losgemaakt gaat ze met de benen gespreid op haar rug op bed liggen.

“Verwen mijn tietjes.” Ik moet me inhouden om mijn lul niet direct in haar drijfnatte kutje te steken en haar hard te neuken. Ik weet dat ik enkel haar borstjes mag verwennen en besluit dat dan ook te doen. Ik streel beide borsten met men handen en laat daarbij mijn vingers over haar stijve tepeltjes strelen. Dan lik ik haar ene borst terwijl ik de andere kneed met mijn hand. Ik lik eerst in cirkeltjes rond haar borst en werk me zo naar haar tepel toe. Ik sluit mijn mond om haar tepel en zuig er licht op, daarna laat ik mijn tong er tergend traag over glijden. Dan doe ik hetzelfde met haar andere borst.

“Genoeg!” Roept ze, terwijl ik nog volop aan het likken was. Ik stop onmiddellijk en zet me rechtop. “Ga op je rug liggen slaaf!” Van zodra ik op men rug ligt neemt ze ruw m’n handen beet en boeit ze aan het bed vast, boven mijn hoofd. Eenmaal ze goed vast zitten, bestudeert ze aandachtig men lichaam, wat ik dan zie geloof ik niet. Ze gaat met haar mondje in de richting van mijn lul. Ze sluit haar mondje om het topje van mijn eikel en likt er over. Dan stopt ze ermee en beweegt haar mond naar mijn gezicht, vlak boven mijn mond stopt ze en opent haar mondje, speeksel en sperma door elkaar laat ze uit haar mond lopen en het valt recht op mijn lippen. Ik weet niet wat ze van mij verwacht, maar denk dat het beter is dat ik alles doorslik. Ik open mijn mond en voel het geile sapje binnenlopen, ik slik het gretig door. Meesteres Elise draait zich om en komt op mijn borst zitten, met haar rug naar mijn gezicht toe. Vervolgens buigt ze voorover en wrijft daardoor met haar nat kutje over mijn borst. Daarna zet ze zich op haar knieën en buigt helemaal voorover. Ik heb nu een prachtig uitzicht over haar kont en kutje. Ik zie haar mooi kontgaatje en een kletsnat kutje. Nu kruipt ze traag naar achter, haar lichaam komt steeds dichter bij mij. Dan stopt ze.

“Ik wil dat je m’n kontgaatje likt,” ze trekt zelf haar billen open en duwt haar kont bijna in mijn gezicht. Al snel positioneert ze haar kontgaatje vlak voor mijn mond en begin ik haar te likken. Af en toe voel ik haar tong ook over mijn buik gaan, wat me nog meer stimuleert. “Steek je tong in men kontje.” Ik doe mijn best en probeer mijn tong naar binnen te duwen, maar dit lukt helaas langs geen kanten. Ze merkt dat het niet lukt. “Laat ook maar, ik had wel verwacht dat je het niet zou kunnen.” Ze heft haar kontje iets hoger en gaat nog iets meer naar achter. Nu bevindt haar kutje zich voor mijn mond en ik begin het dan ook meteen te likken. Regelmatig verschuift ze met haar lichaam, waardoor heel m’n gezicht opnieuw wordt besmeurd. Ze probeert terug men neus in haar kutje te krijgen en zo men gezichtje te berijden. Na een tijdje gaat ze van me af, ze draait zicht om en komt terug op mij zitten. Nu zit ze met haar kutje vlak voor mij. Ze zet zich even wat hoger en gaat dan gewoon met haar kutje op mijn gezicht zitten. Het is alsof zij mijn mond aan het neuken is, ik heb niets van controle meer. Ik blijf gewoon likken en voel hoe zij geniet. Regelmatig moet ik slikken omdat ik teveel van haar geil kutsap in mijn mond heb. Soms wrijft ze ook even met haar kutje over mijn gezichtje, dan kan ik terug even haar kontgaatje likken. Ze gaat tekeer als een cowboy op een rodeostier.

Ik merk dat het niet lang meer gaat duren voor ze klaarkomt en doe nog meer men best als daarvoor. Ik lik haar zo snel en zo veel als ik kan, ik merk dat ze duidelijk begint te kreunen. Terwijl ze klaar komt neemt ze men hoofd beet en trekt het nog harder naar haar kutje toe. Ze kreunt luid en roept! “Ja, slaafje, bef mij!” Ik voel dat er nog meer vocht uit haar kutje stroomt en blijf gulzig likken. Ik voel hoe ze klaar komt, ik merk dat ze met volle teugen geniet. Ze stopt met mij te berijden, ik zie dat ze helemaal buiten adem is. Ik slik snel alles door wat er nog in men mond zit. Ze gaat van me en laat zich naast mij vallen op bed. Haar orgasme heeft haar moe gemaakt. Na even neer te liggen op bed, maakt ze mijn boeien los en legt ze zich terug neer.

“Kom boven mij zitten met jouw kontje naar mijn gezicht toe.” Ik kruip recht en ga omgekeerd over haar zitten, mijn lul raakt even één van haar borstjes en ik zie hoe een draadje voorvocht eraan blijft hangen. Ik plaats mijn handen tussen haar benen en kijk opnieuw recht naar haar kutje. “Ik wil je kontgaatje zien!” Beveelt ze me. Ik steun nu op mijn hoofd en ga met beide handen naar mijn kontje. Ik neem beide billen vast en trek ze uit elkaar, nu heeft mijn meesteres een duidelijk uitzicht op mijn nauw kontgaatje. Doordat ik nu enkel op mijn hoofd steun, kan ik enkel mijn meesteres haar kutje zien. “Goed zo slaafje, je leert bij.” Ik ben blij met dit compliment en bedank haar daar ook voor.

“Dank u meesteres, ik doe mijn best.”

“Vind je het leuk?” Vraagt ze.

“Ja meesteres.”

“Wat vind je leuk?” Vraagt ze op spottende toon. Ondertussen spuugt ze op mijn kontgaatje en wrijft het open met haar vingers.

“Dat jij me mag gebruiken meesteres” antwoord ik.

“Wat wil je dat ik doe?” Vraagt ze.

“Ik wil dat jij me neukt in men kontje meesteres.” Pats! Ik voel opnieuw het zweepje tegen men billen. “Geef eens wat meer uitleg! Waarom wil je dat ik je kontje neuk?”

“Omdat ik het leuk vind meesteres, ik word graag gepenetreerd in men kontje. Ik heb graag dat je men kontgaatje open rekt. Ik vind het leuk om jouw vinger in men kontje te voelen. Hoe dieper, hoe liever. Wil je me nu alstublieft penetreren meesteres?” Smeek ik.

“Zwijg!” Beveelt mijn meesteres me. Ik spreid nog steeds men eigen billen en presenteer men kontgaatje aan mijn meesteres. “Laat je kontje maar los en steun maar op je handen, je zult de steun nog kunnen gebruiken.” Ik ben blij dat ik me weer in een iets comfortabelere positie mag zetten. Pats! Ze slaat met haar vlakke hand op men bil. Pats! Een tweede slag. Zo blijft ze me enkele minuten slaan, ze wisselt af met harde en zachte slagen. Tussen de slagen door streelt ze me af en toe door mijn bilnaad en penetreert lichtjes mijn kontgaatje, dit doet ze met een natte vinger zodat mijn hele bilnaad kletsnat word. Dan stopt ze met slaan en steekt traag haar vinger zo diep mogelijk in mijn kontgaatje. Ik voel haar vinger in mijn kontje binnenglijden en word supergeil van dit gevoel. Wanneer haar vinger niet meer dieper kan, begint ze mijn kontje traag te neuken met haar vinger. Met haar andere hand streelt en slaat ze mijn kontje. Na een tijdje haalt ze haar vinger eruit en neemt een kleine vibrator. Ze zet hem tegen mijn kontgaatje.

“Pak hem beet en steek hem zo diep mogelijk in je kont.” Ik neem de vibrator beet met mijn rechterhand en trek met mijn linkerhand men billen zoveel mogelijk open zodat ik niet teveel pijn zou hebben. En ik duw voorzichtig de vibrator naar binnen. Ik voel hoe hij mijn kontgaatje open rekt, maar ik blijf hem dieper duwen. Wanneer ik hem echt niet meer verder kan steken, laat ik hem zitten en gebruik mijn handen weer om op te steunen. Meesteres Elise zet de vibrator aan en zet hem direct op het maximum. Ik voel de vreemde trilling tot in mijn onderbuik, maar ik vind het wel een leuk gevoel. “Omdraaien, met je gezicht naar hier. En zorg ervoor dat je vibrator netjes op z’n plaats blijft!” Ik draai me om en merk bij elke beweging een lichte pijn in mijn kontje. M’n meesteres pakt men hoofd beet en duwt het naar haar borstjes en buik. “Zie eens welke vuiligheid jij allemaal achterlaat!” Ik zie enkele druppels voorvocht op haar lichaam liggen. “Oplikken!” Ik lik mijn eigen voorvocht van mijn meesteres haar buik en borsten, omdat ik me daarvoor voorover moet buigen voel ik de vibrator nog beter in men kontje zitten. Nadat ik alles heb opgelikt zegt ze me dat ik hoger moet gaan zitten.

“Je bent braaf geweest, je mag jezelf nu aftrekken. En je mag alles op mijn borstjes spuiten.” Ik begin direct mezelf af te trekken en merk dat ik super heet sta en het niet zolang zou duren. Elise pakt met haar hand de vibrator beet die nog steeds in men kont zit en beweegt hem zachtjes op en neer. Ik voel de trillingen tot in mijn buik, dit stimuleert me alleen maar meer.

“Ik ga bijna klaarkomen, meesteres” kreun ik. Ze neukt me nu nog iets harder in men kontje en ik voel dat ik ga klaarkomen. De eerste straal sperma spuit eruit en beland tussen haar borsten, op het moment dat dit gebeurd trekt mijn meesteres de vibrator in één ruk uit mijn kontje. Hierdoor word mijn orgasme nog heviger en ontsnapt een luide kreun uit mijn mond. Ik blijf aan men lul trekken en het sperma blijft eruit spuiten. Na enkele seconden ben ik helemaal klaar gekomen en ligt al m’n sperma op mijn meesteres haar borsten. Ik ben helemaal uitgeput en voldaan, maar hier eindigt het niet voor mijn meesteres. Ze laat mijn sperma voor wat het is.

“Hier komen met jouw lul.” Ik schuif meer naar voren totdat mijn half slappe lul voor haar gezicht hangt. Ze opent haar mond en begint men lul helemaal schoon te likken, ook mijn ballen slaat ze niet over. Dan neemt ze men lul beet, steekt hem in haar mondje en begint me traag te pijpen. Ik voel hoe ik ondertussen alweer geiler wordt en men lul opnieuw begint te groeien. Ze pijpt me een tijdje, dan likt ze aan mijn ballen, dan pijpt ze me weer enzovoort. Na dit enkele minuten gedaan te hebben stopt ze en zegt dat ik weer verder van haar gezicht moet gaan zitten. Ze pakt met beide handen men hoofd beet en duwt het naar beneden, tot op enkele centimeters van haar borstjes.

“Lik nu je eigen sperma maar op, je vindt dat toch zo lekker.” Ik begin mijn eigen sperma op te likken en proef de zoute smaak. Ik heb veel gespoten en moet dus veel likken. Terwijl ik haar borstjes schoon lik, neemt ze m’n hoofd stevig beet en leidt me naar de plekken die ik niet grondig genoeg afgelikt heb. Na afloop vraagt ze “en hoe vond men slaafje het?”

“Heerlijk, meesteres, dank u” zeg ik. Ze beloont me met een lekker lange sensuele tongzoen.

“Dit moeten we zeker nog eens overdoen” zegt ze.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *