Vliegen geeft je vleugels

()

Reizen deed ik niet al te vaak. Eens in ’t jaar als ik op vakantie ga. Meestal was dat een vakantie in Spanje. Maar dit jaar wilde ik eens iets anders! Nou ja, anders… De taal was ’t zelfde, en de cultuur was ook praktisch hetzelfde. Dit jaar ging ik namelijk voor de verandering naar Mexico. Er was slechts een probleem. Als ik naar Spanje ging reed ik met de auto. Toegegeven, was een lange rit. Maar zo hoefde ik tenminste niet met het vliegtuig. Eens was ik met het vliegtuig geweest naar een ander land. Vroeger toen ik klein was ging ik eens met m’n ouders naar de broer van m’n vader die in Canada woonde. Ik kan me heel goed herinneren dat ik doodsangsten uitstond bij elke lichte trilling die te voelen was. Turbulentie was voor mij een woord dat gelijk stond aan marteling. Psychische marteling. Maar nu moest het maar eens gebeuren. Als je iets graag wilt, moet je er iets voor overhebben. Dus als ik dan toch eens van die onredelijke angst af wil, beter nu dan nooit. Onredelijk ja, want ik wist ondanks mijn fobie toch dat het een bewezen feit was, met behulp van keiharde statistieken, dat er meer ongelukken gebeuren in het normale wegverkeer dan in het luchtverkeer.

Zo kwam het er dus van dat ik toch in het vliegtuig van KLM stapte met als eindbestemming Mexico City. Eenmaal in het vliegtuig had ik mezelf zoveel mogelijk vastgegrepen aan alles binnen handbereik, om het zenuwachtige beven minder duidelijk zichtbaar te maken voor de mensen om me heen, zo hard als ik m’n best deed om niet over te komen als iemand met vliegangst. Het vliegtuig was al meer dan een half uur in de lucht, maar elke minuut leek een uur.

“Kan ik u iets aanbieden?” vroeg een van de vriendelijkste stemmen die ik ooit had gehoord. Ik keek schuin op en keek recht in de donkere ogen van een beeldschone donkere stewardess. Het parfum drong zich met geweld mijn reukorgaan binnen terwijl ik seconden lang stil staarde naar het prachtige gezicht van deze schoonheid, waar later van bleek geboren uit een Nederlandse vader en Braziliaanse moeder.

“Mijnheer? Kan ik u iets aanbieden?”

“Eh, hebt u misschien een Jus ‘d Orange,” vroeg ik nerveus?

“Natuurlijk,” antwoordde Florence (zo heette ze, bleek later). Voordat ze verder liep, vroeg ze alsnog: “Is alles in orde, mijnheer?”

“Ik ben alleen een beetje zenuwachtig, dat is alles. Het is pas de tweede keer dat ik met het vliegtuig reis.”

“Wilt u misschien iets om u te helpen tot rust te komen?” vroeg ze.

“Dat zou ik heel vriendelijk vinden, dank u,” stotterde ik bijna.

“Natuurlijk, ik kom zo weer bij u.”

Ik keek haar na toen ze in het looppad naar voren liep, heupwiegend met de gratie van een engel. Haar zwarte haar was stijl achterover gebonden met een elastiek en eindigde in een knotje. Haar karamelkleurige huid stak een beetje af tegen de azuurblauwe kleur van haar stewardesskledij. Haar bruine kousen pasten aan de andere kant weer perfect, dacht ik nog. En lieten haar benen er bovendien nog mooier uitzien dan ze ongetwijfeld al waren. Het reizen met dit vliegtuig was nu in ieder geval al weer een stuk aangenamer geworden.

Na een minuut of twee was ze weer tevoorschijn gekomen met dezelfde vriendelijke glimlach, haar parelwitte tanden bloot lachend. Ik dacht er nog aan hoeveel respect ik heb voor mensen die zo vriendelijk hun beroep kunnen blijven uitoefenen, zoals verkoopsters en stewardessen. Hoewel er natuurlijk ook uitzonderingen zijn. Er zijn zat chagrijnige verkoopsters, en ik heb te weinig ervaring als vliegtuigpassagier om te kunnen beweren dat alle stewardessen zo vriendelijk zijn.

“Alstublieft, mijnheer,” fluisterde Florence, en gaf me het glas Jus ‘d Orange en een pil tegen de zenuwen. Vlak voordat ze weer verder liep, dacht ik warempel te zien dat ze haar blik over m’n lichaam liet gaan, en een nog grotere glimlach op haar gezicht toverde. Ik begin te hallucineren, dacht ik nog. En ik probeerde na het innemen van de pil maar een beetje in slaap te komen.

Na een half uur lang wat gedommeld te hebben, schrok ik me ineens het lazarus toen het vliegtuig enkele keren flink begon te schudden. Bij het rondkijken deed het me deugd dat ik in ieder geval niet de enige was die onaangenaam verrast was. Enkele andere passagiers hadden ook een ongeruste blik in hun ogen. Dit was lichtelijk verminderd na de boodschap die vanuit de cockpit over de luidspreker kwam.

“Dames en heren. We vliegen op dit moment door een klein gebied waar we een klein beetje last zullen hebben van turbulentie. Dit is heel normaal en er is dus niets om ongerust over te zijn. Hartelijk dank voor uw aandacht.”

Geweldig, er valt een last van m’n schouders. We vliegen duizenden meters boven de grond en we schudden als een wagentje in een achtbaan maar er is niets om ons zorgen over te maken. Tot m’n grote spijt bleek de uitwerking van de kalmeringspil bijna nihil te zijn, al dan niet door de zenuwslopende ervaring van net. Ik rook weer die betoverende parfum en wist dus al wie naderbij kwam.

“Is alles in orde met u, mijnheer. Ik hield u een beetje in de gaten en zag dat u toch nog een beetje last heeft van zenuwen,” vroeg de dame met fluisterende toon.

“Tja, ik denk toch dat het middel dat u me gaf niet helemaal geholpen heeft,” zei ik zonder dat ik teleurgesteld probeerde te klinken. Florence nam me vreemd genoeg weer even op met haar blik.

“Als u even met me mee wilt komen, heb ik misschien wel een manier om u gedachten even af te leiden. Als u interesse heeft, uiteraard.”

“Alles wat m’n gedachte af zou kunnen leiden van deze vlucht, zou welkom wezen,” zei ik, en stond op om de heerlijke verschijning te volgen. Ik merkte op dat enkele andere passagiers zich afvroegen waarom ik de stewardess achterna liep. Waarschijnlijk is dit niet de gewone gang van zaken aan boord van een vliegtuig. Ik keek naar de achterkant van het lichaam van Florence en ik zag dat ze bijna een kop kleiner was dan ik. Ze zal ongeveer 1.65m geweest zijn, met een slank, bijna fragiel uitziend figuur. Echt zo’n knuffel lichaampje dat je de hele nacht vast zou willen houden. Onder andere.

Ze schoof het gordijn opzij en liet me passeren, waardoor ik heel vlak langs liep en recht in haar donkere ogen keek. Die blik samen met die mierzoete geur van haar parfum deed me bijna door m’n knieën zakken. Ik stond in het keukentje waar tevens een andere stewardess bezig was. Florence gebaarde naar deze stewardess om even bij haar te komen, om vervolgens iets in haar oor te fluisteren. Deze stewardess keek glimlachend om, nam me even op met een geheimzinnige blik in haar ogen en een ondeugende grijns op haar gezicht, en liep vervolgens langs Florence het keukentje uit. Ik zou zweren dat ze iets naar Florence fluisterde als “veel plezier”. Florence kwam langzaam op me af lopen terwijl ik tegen een kastje leunde, tot ze vlak voor me stond.

“Zo, dus alles wat je aandacht afleidt van de vlucht is welkom, he,” vroeg ze met haar lichte stemmetje en een zwoele glimlach. “In dat geval zou ik zeggen, blijf rustig staan en laat het heft maar in mijn handen.”

Ze was nog niet uitgesproken of ze zakte langzaam omlaag tot ze gehurkt voor me zat. Haar rok schoof langs haar dijen omhoog tot het meeste ervan zichtbaar was, tot en met de band van haar kousen, en de elastieken bandjes die ze vanaf een jarretelgordel omhoog hielden. Ik was stomverbaasd om te zien dat ze m’n knoop losmaakte en vervolgens de gulp van m’n broek omlaag ritste. Tussen de handelingen door keek ze me vaak glimlachend aan. Uiteindelijk pakte ze de zijkanten van m’n broek en trok ‘m langs m’n benen omlaag. Ik voelde me enigszins overrompeld; immers: een beeldschone donkere stewardess zat gehurkt voor me en het was me inmiddels wel duidelijk wat haar plannen waren. Florence tilde de onderkant van mijn shirt een beetje op en keek recht naar de bobbel, die zich afdrukte in mijn onderbroek.

“Hm…, dat ziet er bij voorbaat zeker niet slecht uit, euh…”

“Hagar.”

“Dat ziet er bij voorbaat zeker niet slecht uit, Hagar,” zei ze zacht terwijl haar warme handen over mijn verstopte knots begonnen te strelen. “Mag hij buiten komen spelen?” vroeg ze lachend terwijl ze me weer indringend in de ogen keek.

“Als je goed op hem past, euh…”

“Florence.”

“Als je goed op hem past, Florence.”

“Maak je geen zorgen, Hagar. Ik zal goed op hem passen… en in me passen.”

Na dit speelse dialoog trok de bloedmooie stewardess mijn onderbroek aan de zijkant omlaag tot deze boven op mijn broek rustte. Florence likte haar lippen terwijl haar handen soepel langs mijn benen omhoog gleden en haar donkere ogen volledig geconcentreerd waren op mijn mannelijkheid, die vreemd genoeg, misschien een beetje door de zenuwen, nog in de ruststand hing. Maar ik was er stellig van overtuigd dat dit niet lang meer kon gaan duren.

Haar handen gleden langs de buitenkant van mijn benen verder omhoog, en toen via de voorkant naar binnen, om vervolgens met de vingers, zacht het gebied rond mijn trots te verkennen. Speels plaagde Florence me door steeds langs en om mijn pik en ballen heen te gaan, door mijn weelderige bos schaamhaar, langs mijn liezen en weer terug over de binnenkant van mijn dijen. Haar adem ging steeds sneller evenals de mijne.

“Het is tijd,” fluisterde ze en omvatte toen eindelijk met haar rechterhand mijn smachtende piemel. Tergend langzaam maar met stevige greep trok ze heen en weer, waardoor langzaam mijn voorhuid over mijn eikel heen en weer schoof. Na haar vingers ook over mijn van voorvocht glimmende eikel gehaald te hebben, trok ze weer verder aan mijn stam, waardoor ze praktisch mijn hele leuter insmeerde met mijn eigen geil. De warme maar stevige greep van deze schoonheid, gecombineerd met het plakkerige gevoel van haar handen op mijn pik had zijn effect; met versnelling begon mijn pik schokkend harder en groter te worden. Het was een kwestie van luttele seconden voordat Florence een keiharde paal aan het aftrekken was, waarvan de paarse eikel trots uit haar handen stak. In een fractie van een seconde kwam de gedachte van een zangeres in me op die op het punt stond een zwoel nummer te zingen in een microfoon.

“De andere stewardessen…” opperde ik

“Geen zorgen,” fluisterde Florence, “ze weten dat ze even weg moeten blijven, en als ze toch komen maakt het niet uit; ze weten wat er hier gaande is.”

Na deze geruststelling nam Florence eindelijk de volgende stap en begon opeens met haar roze, fluweelzachte tong langs en over mijn schommelende ballen te likken, terwijl haar hand rustig verder melkte. Ik waande me in het paradijs; de zenuwen van de vliegreis waren compleet naar de achtergrond gedrukt en ik hield me niet eens meer bezig met de vraag waar ik was. Ik trilde op mijn benen terwijl Florence langzaam bleef trekken en langs mijn kloten likte, terwijl haar linkerhand over mijn bovenbenen bleef strelen. Het haar op mijn zak was ondertussen vastgeplakt op mijn rimpelige huid door het speeksel wat Florence achterliet. Het was wel duidelijk dat deze donkere stewardess hield van een beetje humor tijdens de seks; ze legde haar tong onder mijn ballen en begon ze glimlachend op en neer te stuiteren. Vervolgens nam ze een voor één m’n ballen in haar mond om er op te zuigen.

Door mijn trillende benen had ik steeds meer moeite om mezelf staande te houden. Florence had dit snel in de gaten en klopte met haar linkerhand een paar keer zachtjes op het kastje achter me, om aan te geven dat ik erop moest gaan zitten. Ik liftte mezelf op aan het kastje en ging erop zitten en spreidde mijn benen. Jammer voor haar en niet voor mij kon ze niet meer goed bij mijn ballen komen. Dit betekende dat ze nu hapte naar mijn pik. Haar lippen sloten strak om mijn paal en met veel speeksel begon ze haar mond op mijn pik op en neer te schuiven. Smakkend, kwijlend en kreunend pijpte Florence me terwijl ik een beetje achterover leunde. Haar hoofd bewoog snel op en neer en haar warme speeksel droop langs mijn stam en ballen naar onderen. Haar tong likte continu binnensmonds over mijn eikel en maakte me gek. Regelmatig likte ze tevens langzaam met uitgestoken tong op en neer over mijn paal. Het feit dat ze me vaak aankeek als ze met haar tong over mijn pik gleed maakte de belevenis nog intenser.

Terwijl ze verder likte haalde ze mijn broek en onderbroek van mijn benen af en ze gooide die op de grond. “Leun verder achterover, ik heb een verassing,” fluisterde ze.

Ik leunde achterover zover mogelijk was, en zag vervolgens dat Florence mijn benen optilde en naar me toe duwde. Om haar te helpen deed ik dit zelf maar. Ze legde haar warme handen vervolgens op mijn billen en spreidde ze wijd uit elkaar.

“Hier sta ik om bekend bij mijn voormalige partners,” fluisterde Florence terwijl ze me glimlachend aankeek. Vervolgens verdween haar mond tussen mijn billen en voelde ik plotseling haar warme, zachte tong over mijn anus glijden. Snel en zacht kietelde ze mijn gaatje met het puntje van haar tong als een katje dat melk uit een kom likte, terwijl een gedempte, opwindende kreun van achter uit haar keel klonk. Het natte tongetje van Florence, dat nu langzaam maar vrij stevig over mijn aars likte, gaf me een gevoel dat geen andere vrouw me ooit had gegeven. Florence had gelijk, als ik me haar mijn leven lang zou herinneren, dan zou het zeker zijn om wat ze nu bij me deed, en het gevoel wat ze me ermee gaf. Met half dicht geknepen ogen keek ze in de mijne terwijl ze door bleef snoepen aan mijn kontholletje, tot ze na enkele minuten weer omhoog kwam met een J op haar prachtige gezicht.

“En? Wat vond je ervan?” Vroeg Florence retorisch.

“Je bent geweldig,” antwoordde ik naar waarheid, nog steeds nagenietend.

Ik pakte Florence bij haar hoofdje en gaf haar een dikke kus. Ik proefde mezelf op haar lippen en zou normaal gesproken niet bepaald blij hiermee zijn, maar ik dacht bij mezelf: als Florence dit normaal vindt en er geen probleem mee heeft, moet ik zeker niet zeuren. Na wat nat gevrij en tongen, draaiden we ons langzaam om, tot Florence met haar rug tegen het kastje leunde. Ik pakte haar stevig bij de heupen en tilde haar in een beweging op en zette haar boven op het kastje. Terwijl zij langzaam de knoopjes van haar blouse opende, en ik steeds meer van haar mooie bovenlichaam te zien kreeg, concentreerde ik me op haar onderlichaam.

Ik was bezig om langzaam haar azuurblauwe rok omhoog te schuiven langs haar dijen. Tegelijkertijd streelde ik hierbij haar dijen, die hemels aanvoelden. Als er een vrouw was waar lingerie, en dus nylon kousen, voor uitgevonden was, was dat in mijn ogen deze heerlijke halfbloed. Haar rok had ik ondertussen tot haar middel omhoog geschoven en Florence, die alle knoopjes open gemaakt had en haar blouse open had gelegd, haar in bh gehulde borsten tonend, zat nu met ontbloot onderlichaam op het kastje. Haar slipje was lichtblauw en paste op deze manier uitstekend bij haar overige kleding. Een streepje donkerblauw was zichtbaar op haar kruis. Dit was natuurlijk de vochtigheid die zich inmiddels meester had gemaakt van haar vulva, en haar ondergoed nat had gemaakt op de plek van haar spleet. Ik zakte omlaag en duwde mijn gezicht tussen haar dijen, en in haar kruis. Haar vochtige slipje maakte mijn neus en lippen nat toen ik deze er stevig tegen drukte. Ik inhaleerde de heerlijke zoete geur van een opgewonden vrouw en wist meteen wat mijn volgende stap zou zijn.

Terwijl Florence haar bh aan de voorkant openmaakte, en haar prachtige natuurlijke borsten vrij liet (de manier waarop ze opeens van elkaar weg vielen en vibrerend naar de zijkant bleven hangen was fantastisch) pakte ik haar slipje bij de heupen vast en trok deze langzaam langs haar benen naar beneden. Ik dwong mezelf om gedurende deze bezigheid mijn ogen van haar kruis af te houden om mezelf te verrassen. Haar slipje drukte ik met gesloten ogen tegen mijn gezicht en ik snoof aan haar ‘natte plek’, waarna ik het kledingstuk naast Florence op het kastje legde. Ik boog me verder voorover en zoog me langzaam en kreunend vast aan haar heerlijke en grote donkerbruine aureool. Onder mijn draaiende tong voelde ik hoe de tepel in mijn mond groeide tot de grootte van een potloodgummetje. Ik likte over en langs haar chocoladebruine tepel en gaf vervolgens dezelfde aandacht aan de andere. Florence kreunde en liet haar linkerhand door mijn haar woelen, tegelijkertijd mijn hoofd tegen haar borst drukkend. Na haar tepels voldoende verwend te hebben haalde ik mijn mond van haar knoppen af en zag dat haar tepelhoven kippenvel vertoonden en haar tepels de grootte hadden van vingerhoedjes. Door mijn speeksel glommen ze mooi in het licht. Ik kuste Florence wederom op de lippen en zakte toen weer verder omlaag. Ik liet intussen mijn tong over haar bovenlichaam omlaag glijden, tussen haar borsten door, en over en in haar navel. Doordat de geur sterker werd, wist ik wanneer mijn gezicht in de buurt kwam van mijn doel.

Ik voelde haar schaamhaar al kriebelen aan mijn hals en mijn kin, en vervolgens mijn lippen. Als een soort voorgerecht kuste ik haar schaamheuvel alvorens ik zou beginnen aan het hoofdgerecht. Ik kuste en likte volop in haar pikzwarte bos schaamhaar, vochtig van zweet en vrouwengeil. Langzaam zakte ik nog een centimeter verder omlaag en wist waar ik met mijn tong was aanbeland, toen ik een zacht, veerkrachtig bultje voelde. Toen Florence vervolgens met haar lichaam schokte en schudde, en een gilletje maar net kon onderdrukken, wist ik het zeker, en begon snel en zacht met mijn tongpuntje over dit knopje te likken. Ik keek voortdurend naar het gezicht van de donkere schoonheid, terwijl ik likte aan haar genotsplekje, en het ook tussen mijn lippen zoog. Ik zoog het tussen mijn lippen, en liet het weer naar buiten glijden, om het dan weer tussen mijn lippen te zuigen. Dit herhaalde ik talloze keren, en maakte Florence bijna gek van lust. Ze kneep en draaide aan haar tepels met gesloten ogen terwijl ze haar bekken telkens omhoog stootte, tegen mijn gezicht.

“Oh…, Hagar, je maakte me gek met die tong. Blijf doorgaan, lik mijn klit, zuig erop. Het voelt zo goed. Mm…”

Ik wilde haar zeker niet teleurstellen en ging nog minuten door met het mondeling spelen met haar clitoris, en bracht haar langzaam maar zeker naar haar eerste orgasme. Ik was ondertussen afwisselend bezig met het bespelen van haar kittelaar en mijn tong door haar rijkelijk lekkende gleuf te halen. Ik genoot van de heerlijke warme sappen die ik telkens tussen haar schaamlippen vandaan likte. Haar kleverige schaamlippen werden uit elkaar gedrukt door mijn tong en nestelden zich vervolgens weer heel langzaam tegen elkaar, alsof ze liever door mijn tong van elkaar gescheiden zouden blijven. Op een gegeven moment bespeelde ik alle delen van deze prachtige kut. Ik zoog op haar klit, likte haar geil tussen haar lippen vandaan en neukte vervolgens haar bloedhete kutopening met mijn tong. Ik drong diep met mijn tong en zoog tegelijkertijd op haar opening, terwijl het schaamhaar aan mijn neus kriebelde.

(Fluisterend) “Ik… Ik ga komen…” stamelde Florence. “Hagar…zuig op mijn kut…ik ga klaarkomen in je mond…Daar komt het… Oh… zuig mijn kut… hier is het!”

Hoe ze het zo zacht kon houden weet ik niet, maar gelukkig kon niemand het horen. Florence sloeg een hand over haar mond en gilde binnensmonds, toen ik mijn gezicht onder gesproeid voelde worden met haar geil; het warme kut-siroop spoot met tuiten uit haar genotsgrot tegen mijn gezicht en ik ving het op met mijn tong. Uiteindelijk gutste het langzamer tot het slechts uit haar vagina liep met een straaltje. Ik likte nog enkele keren plagend door haar gevoelige spleet, waardoor Florence hevig met haar onderlichaam schokte. Puffend kwam ze weer enigszins tot rust; maar niet voor lang! Ik pakte haar benen bij haar knieholtes en drukte haar benen naar achteren, tot ze tegen haar borsten drukten.

“Houd je benen zo vast,” fluisterde ik tegen haar, waarna ze mijn aanwijzing opvolgde. Vervolgens trok ik haar bruine billen van elkaar en keek recht naar haar donkere gerimpelde ster, die samentrok en weer ontspande. Ik boog voorover en liet mijn tongpuntje langzaam van onder naar boven door haar bilnaad glijden. Florence kon een zucht niet onderdrukken toen ze voelde hoe ik was aangekomen bij haar uitgang en licht erover begon te likken. De smaak viel reuze mee, zeker in vergelijking bij wat ik me had voorgesteld, en gezien het plezier wat ik Florence ermee bezorgde vond ik het zelfs plezierig. Snel bewoog ik mijn natte tong over haar donkere kontgaatje en een druppel speeksel liep langzaam via haar bilnaad omlaag tot op het kastje. Op een gegeven moment begon ik mijn tong een beetje naar binnen te drukken en haar anaal te nemen met mijn tong. Het veerkrachtige weefsel liet me gedeeltelijk toe om me vervolgens weer krachtig naar buiten te drukken alsof het zei; “tot hier en niet verder.” Zo naaide ik haar anus met mijn tong voor een minuut of twee, tot Florence mijn gezicht tussen haar handen nam en me zo naar boven trok. Ze keek me recht in de ogen en zei hitsig.

“Naai me nu!”

Ik zette mijn lendenen tegen de hare en legde mijn erectie boven haar donkere schaambos. Ik drukte met twee vingers mijn lul van bovenaf tegen haar clitoris en begon haar zo te plagen door mijn lid heen en weer te wrijven. Florence moest haar hand weer voor haar mond slaan om stil te blijven. Na een korte tijd gaf ze me een speels klapje op mijn hand en zei: “Plaag me niet zo, steek hem erin, verdorie!”

Ik zette mijn gezwollen paarse eikel tussen haar natte schaamlippen tegen haar opening en voelde deze zich door de druk langzaam openen rond mijn eikel. Geleidelijk aan werd mijn eikel toegelaten en opgeslokt door de hete opening van haar vagina, tot deze zich sloot en vastklemde achter mijn eikel. Plagend kneep Florence haar vaginale spieren aan om mijn pik, tot ik weer verder begon te duwen en voelde hoe mijn stam beetje bij beetje dieper in haar warme natte vrouwelijkheid gleed. Ik stopte toen ze haar spieren weer even aantrok en dacht dat dit alles was wat ze wilde hebben.

“Verder…tot je ballen,” fluisterde de bloedmooie stewardess.

Dus ging ik weer verder en gleed vervolgens tot aan de wortel in haar hete gleuf, tot mijn zak drukte tegen haar nog vochtige aars. Nu was ik met de maximale lengte in haar lichaam gezonken. Ik haalde langzaam mijn pik weer terug tot slechts mijn eikel nog in haar was, en voelde hoe haar kut gedurende deze actie aan mijn paal zoog, alsof het niet wilde dat ik haar verliet. Haar schaamlippen trokken aan mijn pik tot het laatste moment, maar vouwden weer naar binnen toen ik weer naar binnen schoof. Zo neukte ik langzaam deze schoonheid tot de vochtigheid de grip op mijn pik verminderde. Haar sappen verzamelden zich als een schuimende witte ring om mijn pik daar waar ik na penetratie weer terugtrok. Ik begon het tempo sneller op te voeren tot Florence heen en weer schommelde boven op het kastje en mijn zak met een luidere klets tegen haar kont plofte.

Het was op dit moment dat een collega van Florence, de stewardess die haar eerder veel plezier had toegewenst, het keukentje kwam binnenwandelen. Ook zij was een mooie dame, behoorlijk lang, blonde haren eveneens in een knot, maar duidelijk lang en krullend als het haar los zou hangen. Een mooi gezichtje met vriendelijke uitstraling, en een geweldig lichaam. Ik wist niet echt hoe te reageren op de plotselinge aanwezigheid van Elodie, zoals ze heette, maar toen ik zag hoe ze Florence een knipoog gaf en een glimlach, en vervolgens weer verder ging met haar werk en wat drankjes begon voor te bereiden, ging ik gewoon verder met mijn eigen bezigheid en neukte er weer op los. Ik pakte Florence bij de knieholtes en spreidde haar benen wijder om met lange halen in haar inmiddels drijfnatte neukgleuf te naaien. Haar mooie malse borsten wiegden heen en weer en op en neer door de schommelende bewegingen.

Toen ik me net weer volledig geconcentreerd had op Florence, verscheen opeens het gezicht van Elodie voor de mijne, en ik voelde hoe ze haar natte lippen stevig op de mijne drukte voor een heerlijke kus.

“Als je later tijdens de vlucht nog eens zin hebt ben ik ook beschikbaar. Je hoeft het alleen te laten weten,” fluisterde de blondine. Terwijl ik nadacht over de betekenis van haar woorden, boog Elodie tevens over naar Florence en gaf ook haar vrouwelijke collega een stevige kus op de mond en fluisterde vervolgens: “En ik hoop dat jij na de vlucht nog wel een beetje zin voor mij over laat, Florence. Want het is al te lang geleden dat wij eens wat plezier met elkaar hadden.”

“Maak je geen zorgen, Elodie,” reageerde Florence, “Ik heb genoeg zin voor drie.”

Elodie gaf me nog een knipoog voordat ze met haar drankjes weer achter het gordijn verdween en mij en haar collega alleen achterliet. Met een vragende blik in mijn ogen keek ik Florence aan terwijl ik mijn lul langzaam in haar hete kut bleef schuiven.

“Na elke vlucht ontspannen ik en de andere stewardessen ons in een hotel; soms onder elkaar, soms met mannelijk gezelschap. Alleen de vrouwen onder ons die een relatie hebben, doen niet mee. Althans, zolang de relatie duurt.”

Ik had inmiddels een mentaal plaatje in mijn hoofd van Florence, Elodie en een stel andere mooie stewardessen op een bed, verwikkeld in een hevig potje lesbische seks en dit voegde alleen maar opwinding toe aan het hevig potje seks waar ik zelf nu mee bezig was. Ik voerde daarom het tempo weer verder op en beukte er nu flink op los. Ik was snel op een punt aangekomen waar ik mijn orgasme voelde opborrelen en liet dit ook aan Florence weten.

“Ik moet zo komen… Ik ga spuiten. Waar wil je…?”

“Over mijn kut. Spuit je zaad over mijn kut,” antwoordde ze opgewonden.

Na nog een paar harde stoten trok ik mijn met vrouwelijk geil besmeurde pik terug en Florence pakte snel mijn paal in haar rechterhand, om me snel af te rukken. Met tanden op elkaar slaakte ik een onderdrukte schreeuw, terwijl Florence me aftrok tot ik straal na straal van mijn zaad over haar zwarte bos schaamhaar en haar buik loste. Goed mikken was noodzaak, om te voorkomen dat het op haar blouse terecht zou komen, maar toen mijn laatste druppel eindelijk door Florence uit mijn lul gemolken werd, was mijn hele lading op haar lichaam terecht gekomen. Ik steunde voorover op mijn armen, en zag hoe Florence haar hand aflikte.

We puften samen nog wat na, tot we uiteindelijk maar besloten ons te gaan fatsoeneren. Met behulp van wat tissues maakten we Florence ’s kut en buik weer vlekkeloos, en ze sloot haar bh weer om haar borsten, knoopte haar blouse weer dicht en schoof haar rok omlaag na haar slipje weer om haar kont gehesen te hebben.

Ze gaf me nog een warme, natte kus en zei: “Dank je. En ik hoop dat ik je gedachten even van de vlucht heb kunnen afleiden.”

“Ik heb in mijn hele leven nog niemand gekend die me zo heerlijk heeft afgeleid, Florence. Ik moet jou bedanken.”

“Het KLM-personeel staat altijd voor u klaar,” grapte ze met een glimlach. “En je hebt het gehoord; als je Elodie ook wilt uitproberen, hoef je het alleen maar te laten weten.”

Ik werd door Florence door het gordijn en naar mijn zitplaats begeleid, waar ik nog een paar uur zou slapen. Maar voor de vlucht ten einde was, zou ik Elodie inderdaad nog hebben ‘uitgeprobeerd’.

En niet alleen dat. De wildste nacht van mijn leven kwam in Mexico, waar ik me op uitnodiging bij de twee dames voegde in een hotelkamer, en ik zonder afleiding en tijdsgebrek van deze lieftallige dames kon genieten.

Een ding was zeker, als ik na deze reis ooit nog zou vliegen, dan zweer ik bij de kwaliteit van KLM.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *