Bij de dokter

()

Het is ondertussen 3 maanden geleden dat ik een bezoekje heb gebracht aan de afdeling Urologie. Na enkele jaren twijfelen had ik toch maar de knoop doorgehakt om … euh… een knoopje te laten leggen. Ik ben ondertussen 42 en niet van plan nog opnieuw aan kinderen te beginnen. Al sta ik na mijn scheiding wel open voor een nieuwe relatie. Normaal had ik enkele weken geleden al langs de huisarts moeten gaan om mijn sperma te laten onderzoeken op eventuele zaadcellen, maar ja, een zelfstandige vrijgezel die zijn eigen baas is durft de tijd wel eens uit het oog te verliezen.

Ik zat dus in de wachtzaal bij de huisartsenpraktijk met in mijn jaszak een plastic potje waarin mijn sperma bewaard werd. Het blijft toch een beetje raar. We houden allemaal wel van seks, maar daar zitten wachten tussen een aantal andere mensen met een sperma-staal in mijn jaszak bracht toch een klein beetje schaamte met zich mee.

En dan is het aan mij. Dr. S., een mooie klasse-volle vrouw richting de 40, ongeveer 1m80 (iets kleiner dan mezelf), lange benen en een slank lichaam met een – volgens mij – lekkere B-cup, roept me in haar kantoor. Ik kom al vele jaren bij Dr. S. en heb haar steeds een zeer mooie vrouw gevonden. Ik kan niet ontkennen dat ik zelfs toen ik nog getrouwd was af en toe eens gefantaseerd heb over dr. S., haar ietwat hese stem, haar kordate manier van spreken, haar sensuele lichaam en haar ietwat geile blik. Haar mondje waar bijna altijd een licht speels en ietwat ondeugende glimlach sluimert. Ondanks de klinische context is ze voor mij een uiterst lekker en geile vrouw waar ik van  vermoed dat ze goed weet wat ze wil. En eens ze weet wat ze wil, dan gaat ze ervoor. Dat heb ik zelf mogen ondervinden.

Ik had me net neergezet op de stoel aan haar bureau en overhandigde haar de brief die ik meegekregen had op Urologie. Ze opende deze en las snel de inhoud waarop ze me vroeg of ik niet nog iets voor haar bijhad. Ik nam snel het potje met mijn sperma uit mijn jaszak en overhandigde haar dit. Terwijl ze het potje aannam streelt haar ranke wijsvinger even kort over mijn hand. Het kon toeval zijn, maar ook weer niet. Ze hield het potje in haar hand en keek er even naar.

“Nou, dat is een stevige portie. Moet lekker geweest zijn daarnet. Heb je hiervoor lang moeten sparen?” Vroeg ze, terwijl ze recht in mijn ogen keek met weer die ondeugende glimlach en die ietwat geile blik. Ik schrok van deze directe en vrijpostige vraag en antwoordde stamelend dat het wel gegaan was. Wat een dwaas antwoord, maar ja, ik was dan ook even uit mijn lood geslagen van haar vraag.

“Tja, goed dat het je zelf gelukt is, want anders had ik je misschien moeten helpen”, zei ze terwijl ze rechtstond, rustig naar de wandkast wandelde en er een zakje uithaalde waarin ze mijn spermastaal stak samen met een identificatielabel. Vervolgens legde ze dit pakketje in een kleine ijskast.

“Zo, dat wordt straks opgehaald en vertrekt dan naar het labo voor controle. Je kunt overmorgen al bellen voor de resultaten. Opnieuw langskomen, hoeft hiervoor niet”.

Ik was nog steeds wat van mijn melk van haar opmerkingen en stamelde me zenuwachtig door de afrekening en de klassieke ‘tot een volgende keer’ waarna ik de praktijk verliet. In het naar huis gaan kon ik dit alles nauwelijks geloven. Dr. S. hield blijkbaar wel van een spelletje. Eens thuis kon ik mezelf niet inhouden en moest ik me snel even aftrekken. De spanning was onhoudbaar en na nauwelijks enkele minuten kwam ik wild spuitend klaar.

De daaropvolgende dagen kwam al snel de routine van een drukke job terug kijken en ik vergat om te bellen en te informeren naar de resultaten van het onderzoek van mijn spermastaal. Tot ik een oproep kreeg van de huisartsenpraktijk. Het was de assistente die op vraag van dr. S. belde om een afspraak te maken om samen de resultaten te bespreken. Dit kon blijkbaar enkel nog op vrijdag om 18.45u, haar laatste afspraak van die dag. Ik had verwacht om de resultaten gewoon telefonisch te krijgen, maar blijkbaar moest dit dus ter plaatse op haar kabinet gebeuren zodat ik instemde met de afspraak.

Enkele dagen later belde ik op vrijdag om 18.45u aan bij de praktijk. Via een druk op de knop liet dr. S. me binnen. De assistente was al naar huis en in de wachtzaal zat niemand meer. Ook de collega’s van dr. S. waren blijkbaar al vertrokken. Dr. S. kwam me tegemoet in de gang. Langzaam maar zelfzeker stapte ze op me af. Haar naaldhakken tikten op de houten vloer en ze leek lichtjes verleidelijk met haar heupen te wiegen. Haar lange slanke benen zaten in een zwarte licht doorzichtige panty en verdwenen iets boven haar knieën onder een nauw aansluitende rok. Verder had ze nog een wit hemdje aan waarvan de twee bovenste knoopjes los waren zodat de bovenkant van haar boezem duidelijk zichtbaar was. Haar blik was ononderbroken op mij gericht en het voelde alsof ze me met huid en haar ging verslinden.

“Hey, daar ben je dan. Ik dacht al dat je me vergeten was.”, zei ze terwijl ze haar hand uitstak om me te begroeten.

“Sorry, het werk en zo, je kent dat wel.”, antwoordde ik terwijl we verder door stapten naar haar bureau. Eens binnengekomen zette ze zich neer op haar bureaustoel terwijl ik aan de andere kant plaats nam.

“Je zal wel verrast zijn dat ik je liet opbellen, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Met je spermastaal is alles in orde. Ik bedoel dat je sterilisatie zijn werk heeft gedaan. Maar ik wou toch nog even iets anders nakijken. Kan je je broek en onderbroek uitdoen en even plaatsnemen op de onderzoekstafel zodat ik kan nakijken of alles wel goed genezen is?”

Kon het waar zijn? Ging dr. S. mijn penis en mijn ballen onderzoeken? Dit was te mooi om waar te zijn, maar ondertussen hoopte ik dat ik niet direct een erectie zou krijgen. Wat als ze inderdaad even een onderzoekje wou doen? Ik was blij dat ik me voor het doktersbezoek onder de douche nog even afgetrokken had.

Dus daar lag ik dan, met een naakt onderlichaam op de onderzoekstafel. Dr. S. zette zich op een stoeltje naast me ter hoogte van mijn middel. Ze nam mijn penis tussen haar duim en wijsvinger en legde deze voorzichtig wat opzij. Daarna nam ze mijn balzak in haar hand en onderzocht de kleine littekentjes. Deze waren goed genezen en ik had er al enkele maanden geen last meer van. Speels hield ze mijn linker teelbal even tussen haar vingers en daarna mijn rechter. Met mijn ballen nog in haar hand stond ze recht van haar stoeltje en met haar been duwde ze dit achteruit. Ze stond nu naast me, boog zich voorover om met haar gezicht tot nauwelijks enkele centimeters van mijn licht kloppende penis te komen. Zag ik het goed dat ze helemaal geen bh aanhad onder haar hemdje? Ik voelde haar warme adem over mijn geslacht en ik merkte dat mijn penis begon op te zwellen. Terwijl zij zogezegd nog bezig was met een onderzoek van mijn ballen zette mijn penis zich stijf rechtop en zo ontblootte mijn eikel zich tegen de kaak van dr. S.

“Die jongen heeft er precies wel zin. Dat komt mooi uit, want ik ook.” Zei ze waarop ze enkele licht corrigerende tikjes met haar vingertoppen tegen mijn eikel gaf. Hierdoor steigerde deze nog meer en druppelde er ook al wat voorvocht uit.

“Hm… we zouden niet willen dat je natte vlekken krijgt op je T-shirt dus laat me je even helpen”. Ze boog terug even voorover en nam mijn eikel tussen haar zachte lippen. Ze zoog de druppeltjes voorvocht op en ging even met haar hoofd op en neer op mijn eikel. Niet verder dan dat. Enkel mijn eikel zoog ze even een paar keer binnen om daarna terug recht te komen.

Ze stapte naar het voeteneind van de onderzoekstafel, rukte in één beweging haar hemdje los waardoor ik nu duidelijk zicht had op haar lekkere borsten en stevig vooruit priemende tepels. Ze knoopte haar rok los en liet deze op haar voeten vallen waarna ze hem opzij stampte. Wat ik nu zag had ik nooit durven dromen. Ze had een crotchless panty zonder slipje aan. Tussen haar licht geopende benen zag ik duidelijk haar gezwollen schaamlippen en terwijl ze speels met twee vingers tussen haar lippen ging en deze wat openduwde zag ik haar kutje glinsteren van het vocht. Dit had ze duidelijk gepland en het idee dat ze al een hele dag met een naakt kutje onder haar rok aan het werken was maakte me nog harder dan ik ooit geweest was.

Ze kroop nu mee op de onderzoekstafel en met haar handen en knieën links en rechts van mijn benen bewoog ze in de richting van mijn hoofd. Toen ze met haar lippen ter hoogte van mijn mond aankwam stopte ze, zette zich recht en ze nam mijn penis in haar rechterhand. Terwijl ze met haar linkerhand hard afwisselend aan haar tepels trok begeleidde ze met haar rechterhand mijn penis tot bij haar binnenste schaamlippen aan de ingang van haar kutje. Daarop liet ze zich in één keer op mij zakken en ik voelde haar kutje me als het ware opzuigen. Ze bleef zo even zitten. Met beide handen trok ze hard aan haar tepels en haar hoofd hield ze achterover. Dan begon ze zachtjes haar bekken heen en weer te bewegen. Ze voelde mijn penis diep in haar op haar G-spot duwen en als ze zich wat voorover bukte wreef haar clitje over mijn onderlichaam. Ze nam mij zonder meer, wij waren niet samen aan het neuken. Zij was mij aan het neuken. Ze dacht enkel aan haar eigen plezier en was als het ware vergeten dat ik er nog was. Ik werd louter gebruikt voor mijn stijve penis. Niet dat ik het niet naar mijn zin had, integendeel. Ik was blij dat ik mezelf daarstraks onder de douche al had afgetrokken. Als ik dit niet gedaan had dan had ik haar ongetwijfeld nu al volgespoten.

Na enkele minuten wild met haar bekken te draaien rechtte ze opnieuw haar rug. Ze zat nu op haar knieën en begon op en neer te wippen. Eerst nog rustig, daarna sneller en sneller en hoger en hoger. Uiteindelijk ging ze zo snel op en neer dat mijn stijve penis telkens uit haar kutje ging en onmiddellijk weer werd opgezogen. Ondertussen flitsten haar vingers over haar klitje en ze begon luid te kreunen. Haar tempo nam af. Ze leunde achterover en steunde op haar linkerarm terwijl ze met haar rechterhand haar clitje bleef beroeren. Ze ging nu ook langzamer op en neer op mijn stijve lul, maar hield dit strakke tempo een tijdje aan. Haar kreunen werd stiller, ging over in een zacht hijgen en plotseling voelde ik haar kutje verkrampen. Direct daarna verkrampte ze zelf ook en ik voelde haar spuitend klaarkomen met mijn stijve lul nog in haar. Ze genoot nog even na door me zachtjes verder te berijden tot ze plotseling zich terug realiseerde dat ik onder haar lag. Ze zag mijn T-shirt, helemaal nat van haar kutsappen, en begon te lachen.

“Och, arme jongen, nu heb je toch wat vochtvlekken op je T-shirt. Die kunnen we maar beter uitdoen dan.” Ze liet mijn stijve penis uit haar kutje glijden en stapte van de onderzoekstafel. Ze ging aan het hoofdeinde staan en bukte zich voorover om de onderkant van mijn T-shirt te nemen. Dat hiermee haar borsten over mijn gezicht wreven nodigde me alleen maar uit om speels in haar tepels te bijten. Ze rukte mijn T-shirt over mijn hoofd zodat ik volledig naakt op de onderzoekstafel lag. Niettegenstaande ik zelf graag het initiatief neem vond ik het helemaal niet erg om even af te wachten wat ze nog van plan was. Mijn nieuwsgierigheid was groter dan de druk in mijn onderlichaam dat dringend wou klaarkomen.

Ze wandelde in haar blote kontje even tot aan de wandkast en nam een windel. Ze stapte terug naar de onderzoekstafel en bond de windel vast aan mijn rechterpols waarna ze de windel verder doortrok langs de onderkant van de onderzoekstafel. Daar nam ze mijn andere pols, wikkelde de windel errond met één of andere speciale knoop en trok deze aan. Omdat ze deze aantrok werd de windel aangespannen en werden mijn beide armen aan de polsen naar beneden getrokken. Daarna bond ze de windel vast aan één van de poten van de onderzoekstafel. Daar lag ik dan. Plat op mijn rug, beide arme vastgebonden, volledig naakt en mijn penis stijf rechtop.

Dr. S. had nog steeds niets gezegd van wat de bedoeling was. Maar dat werd al snel duidelijk. Ze kroop nu terug boven op mij. Niet langs het voeteneinde van de onderzoekstafel, maar langs het hoofdeinde. Ze zette haar ene knie naast mijn hoofd en haar andere langs de andere kant. Haar natte kutje hing nu boven mijn gezicht en de haartjes van haar streepje schaamhaar kietelden het topje van mijn neus. Ze zocht steun met haar beide handen op mijn voorhoofd en liet haar kutje zakken op mijn mond. Ik probeerde met mijn tong haar te penetreren en afwisselend met mijn lippen haar clitoris vast te zuigen, maar weer nam zij duidelijk de leiding en ze begon met haar natte kut mijn gezicht te berijden. Als snel was ik helemaal nat van haar sappen en leek het wel alsof ze zich weer niet bewust was van mijn aanwezigheid. Net zoals ik daarstraks geneukt werd op mijn stijve penis werd ik nu door haar natte kut bereden op mijn gezicht.

Na enkele minuten stopte ze plots en ze draaide zich om. Nog steeds met haar natte kut en gezwollen schaamlippen op mijn mond bukte ze zich nu voorover en ze nam mijn stijve penis in één keer tot diep in haar keel. Omdat mijn polsen vastgebonden waren kon ik niet veel bewegen met mijn bovenlichaam, maar met mijn onderlichaam kon dat wel. Omdat ikzelf ondertussen bijna op springen stond van lust begon ik dan ook dr. S. te neuken in haar keelgat. Ze liet dit gewillig gebeuren. Ik voelde ondertussen dat de windels waren losgekomen waardoor ik mijn armen opnieuw vrij kon bewegen. Ik sloeg mijn linkerarm rond haar onderrug en duwde haar natte kut nog dichter op mijn mond. Ik had nu wat meer controle en zoog afwisselend op haar schaamlippen en haar klitje. Ondertussen had ik een vinger van mijn rechterhand – natgemaakt met mijn speeksel en haar kutsappen – diep in haar kontje geramd. En ondertussen bleef ik haar neuken met mijn stijve penis in haar mond en mijn tong ik haar kut. Na enkele minuten voelde ik dat ik ging klaarkomen. Ik duwde nog een vinger bij in haar kontje en begon haar nog sneller te likken. Ondertussen had zij mijn neuktempo overgenomen en ze bewoog haar hoofd wild op en neer over mijn stijve penis. Steeds helemaal tot aan de wortel en terug. Dit hield ik slechts enkele minuten vol tot ik spuitend klaarkwam in haar keel. Het leek alsof er geen einde kwam aan mijn salvo, maar ze ving alles op in haar mond en slikte mijn sperma in één keer door.

Haar kutbewegingen op mijn mond waren even gestopt, maar met lichte druk gaf ze me te kennen dat zij nog niet klaar was. Ik dook vol gretigheid terug tussen haar lippen en likte haar naar een nieuw hoogtepunt.

Honey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *