Vreemd gaan

()

Voor de derde keer op rij gingen we naar Frankrijk op vakantie, aan de Atlantische zuidwestkust, met zijn hoge golven en mooi brede stranden. Hoewel ik al 18 was en ook eigenlijk wel alleen op vakantie kon, was deze vakantie, met mijn ouders mee, toch een buitenkansje, warm, verre weg, goedkoop, goede verzorging en lekker eten. En wat belangrijk was, meisjes! Volgend jaar zien we wel weer, dacht ik. Voorbij Bordeaux zei m’n pa.

“We zijn er bijna!” Lui lag ik achterover op de achterbank in onze bestelwagen, ruimte zat voor mij en mijn broer Arthur.

“Het zal tijd worden, Pa!” Kreunde ik, mezelf lui uitrekkend, en haalde genietend mijn vingers door mijn donkerbruine krullen. Het was toch al weer 700 kilometer vanaf ons slaapadres op de gemeentecamping van Chartres bij Parijs. Hoewel we onderweg wel stopte om een stokbroodje te eten en koffie te drinken en de benen even te strekken, was het toch een hele zit. Daar kwamen de borden van Mimizan sur Plage in het zicht, en aan de kilometers zagen we dat het niet ver meer was. We reden de camping op, pa zette de caravan onder de bomen, en regelde de formaliteiten met de campingbaas, en mijn broer en ik en draaiden de caravanpootjes en uit en zetten de grote luifel uit. Voor de voortent was het veel te warm, dus die lieten we in de bus liggen. Puffend van de warmte viel mijn pa achterover in een tuinstoel. Omdat we ruimte zat hadden achter in de bus namen we altijd de tuin-set uit de tuin mee.

Ma had het intussen druk met de kastjes in de caravan in te ruimen. Ik liep eens rond om de camping te verkennen. Overal tenten en caravans, de camping was aardig vol. Overal stonden vuilnisbakken, tot de rand gevuld met lege bier- en colablikjes, er werd hier kennelijk goed gefeest. Her en der klonk nog luid gesnurk uit tenten, hoewel het toch al half elf was. Ik zag een leuk meisje voor haar tentje zitten. Ze was aan de rits van een spijkerbroek aan het klungelen, en het lukte kennelijk niet. Ze was zo te zien ongeveer van mijn leeftijd, een jaar of 18 of zo. Een fris snoetje met donker, golvend haar. Bonjour, mamselle, zei ik onder het voorbij slenteren. Ze keek op en zei bonjour terug. Ze had die mooie amandelvormig bruine ogen die Franse meiden zo vaak hebben. Er lag nog een tweede slaapzak in de tent, ik hoopte dat die tweede niet van een knul was. Toen zag ik in beide slaapzakken slipjes en een Bh liggen en was gerust. Ik bleef even staan en keek naar haar. Ik dacht na en hakkelde comme e votre prenom? Had ik nu maar beter mijn best gedaan bij Franse les… Ze keek me aan, glimlachte en begreep duidelijk niet wat ik zei. Ik wees op mijn borst en zei mijn naam, Victor. Ze glimlachte weer en zei, op haar borst wijzend, Alice. Ik wees op de grond en klopte onder mijn zitvlak. Dat begreep ze en weer zei ze Oui. Ik plofte op de grond neer en keek haar nog eens aan. Ik begreep dat ik mijn best moest doen om er wat van te bakken, nu deze betoverende Franse meid mijn steenkolen frans niet verstond. Met een zucht smeet ze de spijkerbroek voor zich op de grond en keek mij weer aan. Ik pakte hem op en zag dat de trekker scheef zat. Met wat wurmen en trekken kreeg ik hem op z’n plaats en de rits deed het weer. Ik vouwde hem op en lag hem naast haar voeten neer. Met een verlegen lach zei ze ‘Merci’, en smeet de spijkerbroek achter in de tent.

Mijn moeder had afgesproken dat om 12 uur de lunch klaar was, aldus ik stond op, ik maakte het gebaar van eten naar haar, gaf haar een kushandje, zwaaide en liep weg. Toen ik bij de bocht van het pad kwam, keek ik om en zag dat ze nog steeds keek en nog een keer zwaaide. Mijn hart maakte een luchtsprong, wat een schatje! De rest van de dag waren we bezig alles een plaatsje te geven in de caravan, maar erg goed mijn hoofd erbij houden lukte niet.

De volgende ochtend liep ik weer langs haar tentje en zag dat ze al weg was. Alleen en teleurgesteld liep ik door naar het strand. Ik spreidde mijn badlaken uit op het strand en keek om me heen. Overal toeristen uit allerlei landen en luidruchtige Franse gezinnen met schreeuwende kinderen. Hier en daar zaten jongelui in groepjes bij elkaar, en alle meiden waren topless. Een prachtig gezicht, al die tietjes, bruin, wit, rood, groot, klein, dik, slap, stevig, van alles. Ook lekkere kontjes waren er genoeg te zien. Opeens kreeg ik door dat er naar me gezwaaid werd. Zij was het! Alice! Ik zwaaide terug, en met een armgebaar vroeg ze me erbij te komen zitten. Ik schudde van nee, want ik kneep hem een beetje en wilde in hun groepje niet afgaan, Frans was niet mijn beste taal, zeg maar gerust dat ik er geen reet van begreep. Eigenlijk waren al mijn schoolcijfers voor talen naatje, de rest ging dan nog wel, ik zag toen ook nog niet het nut om mijn best te doen. Ze stond op en kwam op me aflopen.

Oh mijn god, ze was ook topless, en wat een prachtig paar tieten! Perfect conisch gevormd, met van boven een kuiltje en van onder een bultje, terwijl haar tepels iets naar buiten wezen en heel geil langs haar bovenarmen opzij naar buiten keken. Verder naar haar lichaam kijken dorst ik niet, ik was als de dood dat ik een stijve zou krijgen waar ze bij was. Ik had nog wel snel gezien dat ze een glimmende zwarte Spandex bikinislip aan had die bijeen gehouden werd met strikjes aan de zijkanten. Ze zei iets in het Frans, maar ik verstond het niet en ik zei non compre pas. Dat verstond ze wel, liep terug naar de groep, pakte haar spullen en kwam bij mij zitten. Ze wees op de grond, tikte tegen haar billen zoals ik gister ook deed, en vroeg Oké? Oké, antwoordde ik. Ik kreeg het steeds benauwder met die mooie donkere ogen en prachtige tieten van haar, en voelde mijn ballen samentrekken. Ik had onder haar heen en terug lopen gezien dat ze mooie smalle heupen had en een klein strak sportkontje. Ze had hele lange ranke benen die wel bij haar schouderbladen leken te beginnen. Echt, een gazelle in mensengedaante! Het was een prachtige dag geweest met ballen, zwemmen en met elkaar flirten. Er werd nauwelijks gesproken, we begrepen elkaars taal toch niet. Het werd later en later en genoten van elkaars gezelschap, dat ook zonder woorden heel romantisch was. Van haar wist ik het nog niet zeker, maar van mij was het duidelijk, ik was in de ban van de betovering van dit mooie Franse meisje.

Verliefd zaten we hand in hand, verscholen in een Frans duinpannetje naar de zonsondergang te kijken, met haar hoofd op mijn schouder, en ik voelde spontaan de drang op komen haar te kussen. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe, om haar in de ogen te kijken, precies op het moment deed zij hetzelfde, en de eerste kus volgde als het ware vanzelf. O mijn god, wat rook ze lekker, ik werd bedwelmd door een heel fijne en tedere geur van bloemetjesparfum, en haar lekkere mondje rook naar tandpasta. Aarzelend opende ze haar koele lippen een klein stukje en ik schoof het puntje van mijn tong naar binnen, waar ik het tipje van haar tong tegenkwam. Ik voelde mezelf week worden van binnen en de zenuwbanen in mijn ruggengraat kriebelen toen ze zachtjes mijn mond ietsjes vacuüm zoog. Teder verkende we elkaars mond, en ik werd helemaal gek van haar heerlijke kussen en de heerlijke zoete smaak van haar speeksel, en al kussend zakte we achterover. Eerst zij boven, toen ik.

Na enkele minuten gekust te hebben pakte ze mijn hand en legde die op haar linkerborst. Ik dacht dat ik een stroomstoot kreeg. Aangezien ze geen BH droeg en verder alleen een dun T-shirt, voelde ik haar warme huid branden onder mijn aanraking en voelde haar tepel opzwellen. Ze schoof zelf haar T-shirt uit en ik kneedde en streelde allebei haar borsten en genoot van de elasticiteit ervan. Aan haar gespin hoorde ik dat ze het fijn vond. Ik overlegde met mezelf of ik verder durfde te gaan, en besloot de knoop door te hakken. Ik legde mijn hand op haar buik en voelde bij mijn pink het elastieken koordje van haar zwemslipje.

“Mm…,” kreunde ze nu. Ze sloeg haar arm om mijn hals en woelde met haar vingers door mijn donkerbruine haren. Dat gaf me de moed door te gaan, en streelde en kriebelde steeds brutaler. Ik streelde haar bil over haar bikinibroekje heen, kuste en likte haar oorlelletje, en daarbij trok ze met haar schouders, dat was kennelijk een prettig plekje. Ik kuste haar hals, achter haar oor, haar schouders en bovenarmen, het randje van haar oksel. God, wat rook het daar geheimzinnig en lekker, en met haar hoofd achterover lag ze stil te genieten. Ze trok een been op met haar hiel op de grond, en ik streelde haar voeten en omhoog haar kuiten. Ik voelde haar sidderen onder mijn strelingen, ik begreep dat ze aardig opgewonden begon te raken. Ik kroop weer naast haar en kuste haar weer, maar nu gaf ze langzaamaan hele geile tongzoenen, die aan bedoeling niets te raden overlieten. Ik ging verder met strelen van haar benen en kwam via haar knieholtes bij haar dijen. Aangezien ze alleen haar bikinislip droeg, had ik vrij baan naar alles wat ik zo graag wilde vasthouden. Ik legde mijn hand weer op haar buik en daar gingen haar heupen even van de grond.

“Oh, Victor, oui,” kreunde ze, en ik begreep wat ze wou. Ik trok een van de strikjes aan de zijkant van haar bikinislipje los, en schoof het naar haar voeten. Ze schopte het uit en spreidde haar benen een beetje, zodat ik vrij toegang had tot haar heerlijkheid. Ik kuste weer haar knieholte, en aan het trekken van haar spieren begreep ik dat ze op volle toeren was. Vanuit haar knieholte ging mijn tong omhoog van buiten langs haar heerlijke smalle heupen naar binnen, totdat mijn hoofd tussen haar dijen belandde. Ik drukte zachtjes haar benen iets verder uiteen en vervolgde mijn weg naar haar heerlijke liefdestunnel. Ik nam de tijd om het mooie van haar kutje in me op te nemen en op mijn netvlies in te branden. Daar aangekomen snoof ik diep het tere duizelingwekkende vrouwelijke seksluchtje op dat uit haar kutje opsteeg. Ik drukte allemaal kleine kusjes over de lengte van haar schaamlippen en met een wijsvinger spreidde ik een beetje haar schaamlipjes. Zo had ik vrij toegang tot haar heerlijkheid en likte ik zachtjes aan het spleetje tussen haar schaamlippen. Vandaar ging ik iets dieper naar haar binnen lipjes en ook daar hadden mijn plagerige likjes een geweldig effect. Met lange, tedere halen likte ik van de haartjes bij het begin van haar staartbeentje via haar bilnaad via haar roze sterretje langs haar schaamlippen naar haar mooie witte klitje en weer terug, om opnieuw die weg te gaan.

Haar heupen begonnen te schokken en ze greep mijn hoofd aan de zijkanten vast en drukte haar heerlijke kutje tegen m’n mond aan. Dit was het moment om de druk en het ritme wat op te voeren, ik wriemelde een natte wijsvinger tussen haar malse billen en drukte het topje een heel klein eindje in haar strakke roze rozetje. Haar bewegingen werden wilder en ongecoördineerd, en ze begon met haar bekken zachtjes ritmisch te stoten. Na enkele minuten kreunde ze.

“Oh, Victor, je vien…” Ook zonder Franse les begreep ik dat ze bijna op haar hoogtepunt aankwam, en bleef doorlikken totdat ze schokkend en zuchtend klaarkwam. Ik likte wat langzamer tot ze volledig intens bevredigd haar billen op de grond liet terugzakken en me over zich heentrok, en ze me lang en liefdevol kuste. Ik kriebelde en streelde heel zacht de haartjes op haar schaamlippen en haar venusheuvel en spinnend en genietend lag ze achterover na te genieten. Ze keek me diep aan, lag een vinger op haar mond ten teken van zwijgen, ze stroopte m’n zwembroek af die natuurlijk achter mijn erectie bleef hangen, en nam mijn jantje in haar hand.

Mm…, spinde ze, en ik vermoedde wat er komen ging. Ze kuste mijn hals, mijn borst, likte en zoog aan mijn tepels, snoof aan mijn oksels, likte m’n zij, omcirkelde m’n navel, ging er met haar geil makend tongetje doorheen, likte m’n liezen, kortom ik kreeg een uitgebreide lik-beurt. Met haar andere hand achterlangs mijn billen streelde ze de huid tussen mijn gaatje en mijn ballen, ik dacht dat ik gek werd van genot. Met zachte bewegingen streelde ze mijn zak en rolde zachtjes mijn ballen heen en weer, en dat kon zij nog niet weten maar daar word ik altijd ontspannen en botergeil van. Ze ontblootte zachtjes m’n eikel, en er welde een druppel voorvocht omhoog. Er sloeg een bloedrode golf van verlangen over me heen, en ik genoot, na al die weken zelf te hebben moeten trekken.

Ze ging iets verzitten, drukte mijn voorhuid ver naar achter en schoof haar lippen over mijn jantje, hem tot ver achterin haar keel drukkend tot haar lippen tegen mijn schaamhaar zaten. Ze maakte bij het raken van haar huig ijverig slikbewegingen en ik wist niet wat ik voelde, ik kreeg slappe knieën en werd helemaal wee van binnen. Ik zag gekleurde sterretjes dansen voor mijn ogen, er kwamen pizza’s, pennywafels, rondo’s, flessen Bacardi, gevulde koeken, van alles voorbijvliegen, dit lekkere had nog nooit een meisje bij me gedaan. Lang hoefde het niet te duren, door alle voorbereiding was ik al goed op dreef en kwam even later intens en spetterend klaar, goed dat we geen plafond hadden, dat zou doornat geworden zijn. Ze zoog en zoog totdat alle leven uit mijn snikkel geweken was.

Ze greep een blikje cola uit haar tas, liet een flink gedeelte naar binnen klokken, en ze gaf mij de andere helft. Verliefd lagen we naakt tegen elkaar, keken elkaar diep in de ogen en kuste elkaar innig en hartstochtelijk. We fatsoeneerden onze kleding, en liepen met de arm om elkaar heengeslagen zwijgend naar de camping terug. Bij haar tent aangekomen sloeg ze haar armen om mijn nek, kuste me innig en zei zacht.

“Victor, domain je parti.” Ik begreep het niet en knikte maar.

“Alice, Je taime,” zei ik, het enige Frans dat ik goed uit kon brengen. Er welde een traantje in haar ogen op. Ik dacht van geluk… Ze dook in haar tentje en deed het muskietengaas dicht.

De volgende dag pakte ik mijn zwemgoed bij elkaar en liep de richting van haar tentje. Verdwaast stond ik naar een lege plek te kijken, weg was ze! Ik plofte verslagen in hurkzit op de grond en voelde de neiging opkomen te gaan grienen. Mistroostig liep ik terug naar de caravan. M’n vader keek me onderzoekend aan en zei “is er wat?”

“Pa, wat betekend het Franse ‘domain sje partie?”

“Volgens mij, morgen naar huis gaan,” zei hij, “och jee, is ze weg?” Ik knikte, en ging stilletjes en verslagen in de caravan zitten. Mijn heerlijke vakantieliefde die zo veelbelovend was begonnen, was afgelopen! De rest van de vakantie kon me eigenlijk niet zo veel meer schelen. Ik verzon van alles om haar op het spoor te komen, maar niemand van het groepje jongeren begreep wat ik bedoelde. Het enige dat ik wist is dat ze Alice heette en kampeerplaats 95A had. Vanuit Nederland zou ik de campingeigenaar met behulp van een vriend die goed Frans spreekt, schrijven of hij me verder kon helpen aan haar adres of telefoonnummer.

Op school was ik veranderd van een brutale aap met matige schoolcijfers in een rustige serieuze knaap en de leerkrachten stonden versteld van mijn vorderingen. Dag en nacht zat ik in mijn boeken, ik moest en zou alsnog goede cijfers halen. Mijn mentor was versteld over de hoeveelheid huiswerk die ik vooral bij de Franse les inleverde, en de mooie cijfers die ik ervoor kreeg. Eindelijk was dan toch mij het kwartje gevallen.

Het was vrijdagmiddag enkele weken na de vakantie, toen ik met mijn broer bij de pinautomaat stond te wachten tot we aan de beurt waren, en twee dames op hoge hakken druk keuvelend aan hoorde komen. Vastgenageld aan de grond van ongeloof hoorde ik een wel heel erg bekende stem zeggen.

“Ja mam, ik weet niet eens uit welk land hij kwam.” Als door een wesp gestoken draaide ik me om en keek haar vol ongeloof in die mooie bruine ogen waar ik zo verliefd op was…

Xander

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *