Ongekend genot I

()

Haar ademhaling, geur en dat goddelijke lijf gecombineerd met het herhaaldelijke klaarkomen werkte bij ons twee wonderlijk om snel in slaap te vallen. Zachte warme lippen maken me s ‘morgens wakker, haar zachte handen strelen over m’n borstkas.

“Goedemorgen lieverd” klinkt het zacht.

Slaperig open ik mijn ogen en licht grijze ogen kijken me liefdevol aan.

“Mm… mm goedemorgen jij bent er al vroeg bij, schat”.

Haar stille streling met haar hand bevalt me, een oversized hemd omhult haar slanke silhouetje. De geur van verse koffie dringt mijn neus in. Als ik wil rechtstaan duwt ze me zachtjes neer.

“Blijf liggen lieverd, vandaag is het jou dag, jij hebt me twee dagen zo goed verwent, nu verwen ik jou”.

Terwijl ze recht staat buigt ze voorover, geeft me een zoen, en wandelt weg. Haar aanstarend bekijk ik die zalige vrouw, mijn hemd bestopt net haar kontje waardoor haar slanke benen goed zichtbaar zijn.

“Blijven liggen hé lieverd” zegt ze aan de deur, en wandelt rustig verder. Als ik alleen ben in mijn kamer bedenk ik dat haar aanwezigheid me eigenlijk wel bevalt, hoewel ik al een aantal jaar voor haar werk weet ik weinig van haar, de harde tante die ze is, heeft plaats gemaakt voor een lieve maar vurige vrouw, die toch verborgen kantjes heeft.

Vergezeld door gerammel van koffietassen zwaait de deur open, met een dienplaat met twee tassen, twee glazen en twee schenkkannen, een met koffie en de andere met fruitsap in haar handen komt Sylvia binnen. Terwijl ze juist los haar had is het nu losjes opgestoken wat haar uiterlijk een zwoel maar sexy aura geeft. Wauw! Zo heb ik ze nog niet gezien.

“Nee, inderdaad dat heb je nog niet he” klinkt het vrolijk. Terwijl ze de dienplaat neerzet komt ze net binnen mijn bereik, ik kan me niet bedwingen en mijn hand gaat naar haar net bestopte kontje. Auw! Zeg ik verschrikt haar hand kwam met een ferme klets op de mijne terecht. Gespeeld streng zegt ze.

“Had ik je niet gezegd dat het mijn beurt was lieverd?”

“Heu… ja maar…”

Niks te maren lieverd zegt ze me een zoen gevend wacht maar. Voor ons beide giet ze een kopje koffie in, zet het naast me neer en kruipt dan opnieuw bij me in bed. Haar hand begint me zachtjes te strelen, m’n borstkas, buik, heup, elk plekje van m’n lijf wordt door haar gestreeld. M’n tepels krijgen extra aandacht van haar, ze draait, trekt en wrijft erover, het verbaasd me dat het me zo kan opwinden, dat ik haar recht ik haar grijze ogen aankijk. Haar ene hand blijft met m’n tepels spelen terwijl de andere hand cm voor cm naar onder gaat.

“O… dat is zalig schat zucht ik. Lachend geeft ze me een zoen, onze monden gaan spontaan open en onze tongen gaan naar elkaar opzoek om met elkaar te dansen. De ene hand is nu bijna aan mijn ondertussen keiharde paal, en net ervoor gaat ze naar m’n been, zonder m’n paal of ballen te raken blijft ze me daar strelen. We zijn opgehouden met zoenen, traag geeft Sylvia me overal kusjes, m’n wang, nek, schouders, borstkas, aan m’n tepels likt en zuigt ze beurtelings aan elke tepel, haar tanden oefenen lichte druk uit. Genietend van haar strelingen blijf ik stil liggen, beetje bij beetje komt haar hand dichterbij mijn gespannen pik.

Met de toppen van haar vingers begint ze over mijn aders van mijn paal te wrijven, ondanks de heel lichte aanraking voelt het heel opwindend aan, mijn paarse glimmende eikel kijkt recht naar haar. Zachtjes blijft ze me strelen als ze tergend traag lager gaat terwijl ze me overal blijft zoenen. Aan mijn ondertussen keiharde paal blijft ze recht boven met haar mond, zachtjes blazend op het topje van mijn eikel, haar vingertoppen mijn schacht strelend, wacht ik vol ongeduld op het vervolg. Sylvia merkt mijn spanning op maar blijft met haar opwindende spel verder doen. Traag zet ze haar lippen op mijn eikel, likkend en zuigend gaat mijn mannelijk gereedschap beetje bij beetje maar uiterst traag haar mond in.

“O… o… ja… ja… zo… je maakt me gek! Dit hou ik niet lang uit” kreun ik. De combinatie van haar mond en haar vingertoppen laadt mijn ballen in snel tempo koken.

“O… schat… ho… ja… ho… oh… mm… ik ga ko… komen… ja!” Stralen warm sperma spuit ik in haar mond welke Sylvia gulzig doorslikt, de laatste druppels oplikkend.

“O… schat dat is heerlijk, dat zou je elke dag mogen doen” kreun ik.

“Zou jij elke dag met mij willen opgescheept zitten lieverd?”

“O… ja ik ben al een aantal maanden alleen, maar jij doet dingen die ik nog niet kende schat.”

Sylvia zucht diep, kijkt me aan, stopt met strelen. “Maar lieverd toch” kreunt ze, “ik wou je al zolang, daarom mijn voorstel voor de weddenschap.”

“Je moest eens weten wat er door me heen ging als je bij me was.”

“Maar, nu laat ik je niet meer gaan lieverd van me, je lijf en je pik maken me gewoon gek.”

“Ik droom al zo lang over je, over wat ik zou doen, en vooral hoe je zou verwennen, en ik heb nog ideetjes voor vandaag lieverd” zegt ze terwijl ze haar hoofd op mijn borst legt. Ik trek haar dichterbij, en geef haar een zoentje, mijn vingers gaan door haar haren, strelen haar nek, haar rug, net boven haar kontje keer ik terug. Beiden nagenietend vraagt Sylvia met plots.

“Lieverd mag ik even je auto lenen? Ik heb nog een paar spulletjes nodig en ik heb ze hier niet gevonden.”

“Gekkie, tuurlijk mag je het is ook jouw auto jij betaald hem” lach ik haar toe.

“Blijf jij maar genieten” zegt ze terwijl ze rechtstaat mijn hemd valt op de grond, ik bekijk haar goddelijke lijf, beetje bij beetje omhullen kledingstukken haar slanke vrouwelijke vormen. Als ik rechtsta slaat ze haar armen om me heen en geeft me een zoen.

“Ik ben even weg dan maar wat ik ga halen is nog een geheimpje lieverd” heupwiegend wandelt ze weg. Ik loop richting badkamer als ik plots bedenk dat we samen kunnen douchen tenslotte is het een grote inloopdouche, daar kunnen we beide makkelijk onder. Ik besluit om even een broek aan te trekken om snel een aantal rozen te knippen in de tuin. De geknipte rozen zet ik verspreid door het huis, ook naast de jacuzzi, net als een handdoek die ik klaarleg. Als alles klaar is zit ik binnen met een tas koffie als Sylvia stopt met de wagen en even later gebruik makend van mijn sleutel binnenkomt. Vrolijk kijkt ze me aan een ondoorschijnende zak in haar handen. Op me toe stappend zet ze de zak neer slaat haar armen rond me kust me teder.

“Zo nu heb ik alles lieverd, ben je benieuwd?”

“Wat denk je zelf schat? Enkel door deze morgen al ben ik benieuwd wat er nog volgt.”

Terwijl ze verder wandelt, ziet ze de rozen.

“Wow! Rozen? Ze ruiken heerlijk! Dank je lieverd” ondertussen dichterbij komend. Net buiten mijn bereik knoopt ze traag haar blouse open, knoopje voor knoopje enkel het middelste blijft dicht, haar handen verdwijnen achter haar rug. Traag hoor ik het geluid van een rits die word opengedaan, met een doffe kleine plof valt haar zwarte rokje op de grond. Gefascineerd kijk ik toe, en opeens valt het me op dat ze nylons draagt.

“O? Verbaast lieverd? Wil je meer zien?” Klinkt het plagend.

“Natuurlijk is dat je geheimpje?”

“Toch één van de geheimen” klinkt het mysterieus. Plagend speelt ze met het laatste knoopje, als het open is houd ze haar blouse dicht met haar handen.

“Wil je meer zien?”

“O, ja! Graag!”

“Echt?”

“Plagertje toe laat zien!”

Haar handen laten haar blouse los, met haar schouders naar achter zakt haar blouse van haar licht gebruinde huid. Een rode zwart kanten body met jarretelle houder en kwart cup bh die haar stevige c cup ondersteunden omsluit haar lijf. Haar tieten lijken me zo nog heerlijker, groter maar vooral malser. Haar buik is zo strak, en de body loopt in een driehoekje over haar spleetje, dat me de laatste dagen zo bekend begint te worden, maar elke keer weer zo’n aantrekkingskracht op me heeft. Aan haar lippen likkend draait ze rond, op haar rug is het dichtgemaakt met koordjes, aan haar kontje verdwijnt een smal stukje tussen haar billen. Haar bekijkend begint mijn broek langzaam aan te spannen. Lachend gaat Sylvia haar hand in de winkelzak.

“Voor jou heb ik ook iets bij lieverd” me ondertussen een zakje gevend “trek jij dit maar aan.” Nieuwsgierig open ik het zakje, lachend haal ik een tanga slip eruit. “Jij deugniet” zeg ik. Ondertussen trek ik lachend mijn broek uit. Heel even blijf ik zo voor haar staan mijn groeiende paal ruimte gevend, eenmaal de tanga aangetrokken zitten mijn ballen en pik netjes weggestopt.

“Zo nu zijn we beide zedig bestopt, nu gaan we eerst ontbijten, je moet krachten opdoen voor vandaag” klinkt het terwijl ze haar armen rond me slaat en me een kus geeft, haar warme lijf tegen me gedrukt.

Elke beweging van haar volg ik met mijn ogen, we proberen te eten maar door de stilaan opgebouwde seksuele spanning krijgen we geen hap door onze keel. Opeens staat Sylvia recht komt naar me toe, neemt zwijgend mijn hand en trekt me gewillig mee naar de slaapkamer. Ze draait me met de rug naar de deur, gaat achter me staan en haar hand daalt af via mijn borstkas naar mijn gespannen pik.

“Wacht zo even op me lieverd” zegt ze zacht terwijl ze even verdwijnt maar snel weer terug is. Geritsel van het zakje is hoorbaar, als het gestopt is voel ik haar warme lijf tegen me aankomen. Snel word een blinddoek voor mijn ogen gemaakt.

“Laat je gaan lieverd, laat het genot komen, vertrouw op mij.”

“Mm… oké.” Dit is de eerste keer dat ik niks zie en laat me meevoeren door haar. Met zachte hand duwt ze me achteruit, van zodra ik de bedrand raakt val ik achterover op het bed. Even blijft het stil tot plots het bed beweegt. Twee zachte handen strelen mijn lichaam, aan mijn pik gaat ze traag omheen. Elk spiertje, elke zenuw vangt het kleinste verschil op. Een lichte druk van haar warme zachte handen op m’n pik wordt gevolgd door schokkende bewegingen van mijn paal, haar tong maakt kringetjes rond mijn tepels. Terwijl ze mijn paal masseert voel ik mijn eikel boven mijn tanga uitkomen.

“Jij stouterd” fluistert Sylvia me sensueel toe. Met haar vinger gaat ze over het topje “je lul wil er uit,” haar mond raakt m’n eikel en word even opgeslokt door haar gulzige warme mond. Opeens drukt ze haar mond op de mijne om me een heerlijke tongzoen te geven. Doordat ik niks zie is alles toegespitst op mijn gehoor en gevoel wat me een tot nog toe ongekend genot verschaft. Terwijl mijn mannelijke trots word omklemd door zachte warme strelende handen laat ik me alles overkomen en geef ik me volledig over aan haar smachtende lijf. Ting ting ting gevolgd door een ijskoude sensatie maakt zich van me meester overal voel ik dat ijskoude gevoel, m’n nek, borstkas, tepels, buik, ballen en als laatste mijn pik. Overal blijft een koud nat spoor achter. Mn hele paal wordt onder handen genomen, als ze traag m’n eikel heeft bewerkt gaat het van koud naar warm over als ze traag op mijn eikel begint te zuigen dieper z’n dieper warmt ze m’n pik terug op terwijl ze het ijsblokje in haar mond over mijn trots laat gaan. Kreunend en zuchtend probeer ik haar aan te moedigen.

“Mm… oh… ja… ha… ja! Zo… ho… oh… ho… je laat m’n pik nog springen… mm! Ja!” Doordat ik niks zie word het gevoel intenser, haar zuigende mond en likkende tong brengt me in no time in extase.

“Ho… oh… ja dit bl… ijft niet! Ha… ah… ja… ja… ha… ja… ho… oh… ja!” Wild schokkend en spuitend kom ik klaar terwijl het warm koude gevoel blijft. Haar mond blijft gesloten over m’n paal en haar tong flitst over m’n eikel. Tastend probeer ik haar kontje of kutje te voelen. Het laatste drupje likt ze op waarna ze haar mond op de mijne drukt.

“Zo lieverd, dat duurde niet lang maar je paal was we heerlijk hard.”

“Mm… ja…” kreun ik “wat wil je als je me zo geil maakt.” Plots raak ik haar been wat onmiddellijk verdwijnt. Door de bewegingen van het bed merk ik dat Sylvia iets gaat doen. Een druipnat plekje raakt opeens m’n neus, een heerlijke zoete opwindende geur van een druipnat kutje vult m’n neus, snel ga ik met m’n tong op de geur af haar heerlijke sappen stromen in m’n mond. Als ze zich een beetje opheft zit ze buiten mijn bereik, pssgrrr… klinkt het, waarna Sylvia haar terug laat zakken, een druipnat kutje gevuld met slagroom wordt mijn deel langzaam maar zeker mengen de twee lekkernijen zich onder elkaar, m’n tong zit overal. In haar kutje op haar clitje op haar lipjes. Haar lipjes en clitje zwellen merkbaar als ik ook een trillend gevoel bemerk in haar benen ga ik langzaam en weer sneller en sneller. Haar kutje verandert al snel van nat naar stromend nat, haar sappen stromen richting mijn tong en mond welke ik gulzig oplik. Ook bij mij komt er terug leven in, wat Sylvia bemerkt. Snel laat ze zich voorover zakken om met mijn pik en ballen te spelen, haar kutje stevig op mijn mond gedrukt. Mijn ballen verdwijnen een voor een in haar mond terwijl haar handen mijn paal omklemmen op het ritme van mijn likken trekt ze mijn paal af.

“Mm… ho… oh… lieverd, ho… oh… je… mm… ja… ha… ah… oh… ik kom!” Haar hand omklemt mijn paal nu stevig terwijl ze schokkend en schuddend klaarkomt. Mijn hele gezicht zit onder haar sappen, als haar orgasme wegebt, kruipt ze recht en geeft me een zoen, haar kut zakt snel over mijn trots. Zelf het ritme bepalend neukt ze me heerlijk door, mijn handen grijpen haar billen welke ik begin te kneden en er ritmisch op begint te kletsen, het hitst haar zo op dat Sylvia zich omdraait en met haar kontje naar mij draait. Haar kutje glijd soepel over mijn spannende paal elk vezeltje en elke zenuw in mijn lichaam vangt de kleinste verandering op wat mijn genot van haar neukende lijf verhoogd. Als ze van mijn lul afgaat krijg ik een kleddernat spleetje op mijn mond geduwd, wat ik gretig begin uit te likken, ik voel Sylvia voorover zakken haar tieten raken mijn buik terwijl mijn pik helemaal in haar mond schuift. Snel maar zeker zuigt likt ze aan mijn pik, ook mijn ballen worden opgezogen. Haar mond vloeit heerlijk warm. Dat zuigende en pompende ritme is onhoudbaar.

Plots voel ik kleine schokjes door haar lijf beginnen razen, haar mond klemt harder rond mijn pik terwijl een orgasme door haar hele lijf raast kreunend en kermend komt Sylvia klaar, haar sappen vloeien rijkelijk uit haar kutje. Het orgasme ebt langzaam weg  als ze haar kutje over mijn lul laat zakken met beide handen hef ik haar op en neuk haar met lange diepe stoten in haar grot. Haar tieten bewegen over mijn borstkas mee met elke stoot van mijn lende ik voel mijn hoogtepunt naderen en verhoog het tempo. Een geile tongzoen wordt mijn deel als er opnieuw schokjes door haar lijf gaan. Ook bij mij is het kookpunt bereikt met een diepe harde stoot komen we beide klaar. Sylvia schokkend en kreunend boven op mij en mijn pik spuitend en diep stotend elke straal in haar kut duwend. De laatste straaltjes laat ik op haar kontje komen.

Nagenietend word de blinddoek van me af gedaan.

“Mm… lieverd, dat was heerlijk! Wat een begin van het weekend” klinkt het uitgeput, terwijl ze haar hoofd op pijn borstkas legt.

“Mm… dat was super schat heb je nog meer in petto voor me?” Vraag ik benieuwd terwijl ik mijn zaad uitwrijf over haar kontje en Sylvia tegen me aan druk.

Wat een heerlijke, hete, zalige en lekkere bazin, en we hebben nog vandaag en morgen.

Boudewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *