Bente, Mike en Floor

()

Mike vertelt.

Dit drietal heeft de afgelopen tijd al een en ander meegemaakt. Zie de vorige verhalen.

Met een klap ging de achterdeur van het geleende vrachtwagentje dicht. Alle spullen waren ingeladen. Na nog snel en kort afscheid genomen te hebben van ons appartement vertrokken we naar onze nieuwe stek. Een oude woonboerderij die we gingen verbouwen tot B&B. Op onze bankrekening woonden nog lekker wat centjes dus daar hoefden we ons een paar maanden geen zorgen om te maken. Bente stapt naast me in de warme cabine. Op haar blote schouders zie ik kleine zweetdruppeltjes blinken. De lange blote benen die vanonder haar jurkje steken hebben zo vroeg in de zomer al een tintje kleur gekregen. In tegenstelling tot die melkflessen van mij. De rit duurt een klein uurtje en al die tijd blijft Bente maar kletsen hoeveel zin ze heeft in ons nieuwe avontuur. Glimlachend laat ik haar begaan. Achter ons rijdt een auto met daarin vier van onze vrienden die helpen met de verhuis. Voor de zekerheid hebben we onze families maar niet gevraagd te helpen, die zouden toch maar in de weg lopen.

Ook ik ben blij als we na een uurtje onze oprit opdraaien en we kunnen beginnen met uitladen. In de brandende middagzon die echt te heet is voor deze tijd van het jaar zwoegen we om alle dozen en tassen uit te laden. Omdat er nog geen kamers klaar zijn is het wel snel gebeurd. De komende tijd nemen Bente en ik genoegen met een klein schuurtje wat we goed genoeg bevonden hebben. Eind van de middag drinken we met zijn allen nog een lekkere fles bier en de bups vertrekt. Net op dat moment arriveert Floor. Onze vriendin ‘met benefit’ zeg maar. Floor komt en gaat, soms zien we haar twee weken niet of blijft ze juist weer een week plakken. Ik vermoed dat ze nu wel een paar dagen zal blijven. Gelukkig heeft ze eraan gedacht ook wat te eten voor ons mee te nemen. Tot na zevenen snoepen we van de tapa’s die mevrouw meegebracht heeft en drinken we nog enkele biertjes.

Fijn detail voor mij is dat beide dames gebruik maken van de avondzon en al snel topless voor me zitten. Ik voel aan mijn water waar dit op uit gaat draaien. Zeker als Bente voorstelt om in de bak van de vrachtwagen te slapen. Omdat dat ruimtelijker is. Direct daarna stelt Floor voor om vroeg onder de wol te kruipen. Het is een lange dag geweest. Het is allemaal erg doorzichtig. Maar ik laat me graag vangen.

Bente en Floor zoeken, nog steeds topless, de slaapspullen bij elkaar. Nog voor we in de bak geklommen zijn heeft Floor haar lijf al tegen me aangedrukt. Haar warme borsten plakken tegen mijn inmiddels ook ontblote bovenlijf terwijl ze aan mijn broeksriem frunnikt. Sabbelend aan mijn oor weet ze mijn broek open en uit te krijgen terwijl mijn vriendin Bente alles gadeslaat.

Onverwachts word ik op een stoel gedrukt en met een spanband vastgemaakt. Deze verrassing heeft ook nogal een impact op mijn verwachtingen. Als een duveltje uit een doosje floept mijn penis rechtop in de ‘klaar voor actie’ staat. Maar ik moet nog even wachten. Lenig trekt Floor haar broek uit en loopt heupwiegend van me weg. Langs het kantje wat ertussen verdwijnt heb ik een prachtig zicht op haar stevige billen. Achter in de laadbak staat intussen ook Bente in alleen nog haar onderbroekje. Een klein leren driehoekje bedekt haar kleine gladde lipjes, aan de achterkant slechts bijeengehouden door wat fijne lintjes. Vanuit de koelbox trekt Floor een ijsemmer gevuld met knisperende ijsblokjes tevoorschijn en zet deze in de laadbak. Gewillig laat Bente zich vastsnoeren aan haar handen. Met beide armen wijd en licht omhoog staat ze nu achter de vrachtwagen, het gezicht naar me toe. Ze giechelt. Volgens mij hebben beide dames dit al lang geleden uitgedokterd. Mij intens aankijkend pakt Floor een ijsblokje tussen haar tanden en wrijft ermee door Bentes nek. Ondanks de warme avondzon, die haar huid laat glinsteren rilt ze even bij de koude aanraking. Dat betekent niet dat Floor stopt. Integendeel. Langzaam glijdt Floor via Bentes zij naar beneden om via haar billen helemaal tot aan haar enkels te glijden. Daar is het ijsblokje op. Een waterig spoor is het enige bewijs van hetgeen net gebeurd is. Floor pakt een nieuw ijsblokje, in haar hand dit keer en gaat naast Bente staan. Vanwaar ik zit kan ik prima zien hoe Floor rondjes draait rond Bentes tepel. Die was al hard maar wordt onder deze koude aanraking er zeker niet minder hard op. Bente siddert en kronkelt als Floor van borst wisselt en de andere tepel pijnigt met het ijsblokje terwijl ze de eerste opwarmt met haar mond. Als het tweede ijsblokje ook een waterig einde gevonden heeft pakt Floor een derde in haar mond en drukt haar mond op die van Bente. Beide dames laten met gepast geluid het harde koude blokje heen en weer gaan langs hun tanden terwijl Floor Bente stevig vastpakt.

Na enkele minuten gaat Floor weer naast Bente staan zodat ik alles goed kan zien. Als ze een ijsblokje in Bentes stringetje duwt is mijn uitzicht zo mooi dat ik bijna ter plekke klaarkom. Bente kreunt en schudt intussen met haar heupen onder de koude aanraking. Floor heeft intussen nog lang niet genoeg want ze pakt een volgende koude kweller en duwt deze, achter Bente staand ook in haar string, maar niet alleen daarin. Omdat ze met een hand een been van Bente opzij houdt kan ik prima zien hoe het ijsblokje in Bentes poes verdwijnt. Bente gilt maar roept dat ze meer wil. Floor pakt een volgend blokje en laat ook dat in mijn vriendin verdwijnen terwijl ze met een ander over haar klitje wrijft. Niet voor lang want zo’n klein ijsblokje is op zo’n warme poes zo weg gesmolten natuurlijk. Om wat op te warmen krijgt Bente nu de tong van Floor op haar klitje. Ik ken mijn vriendin goed genoeg om aan haar gezicht te zien dat ze bijna gaat komen. Floor ziet dat ook want ze gaat achter Bente staan en fluistert iets in haar oor. Bente knikt en trekt haar benen op.

Met twee vingers begint Bente haar nu wild binnenin haar te vingeren. Tellen later squirt Bente zo de vrachtwagen uit. Het vocht komt op mijn borst, in mijn gezicht en in mijn haar. Ik ben totaal verrast door deze complete explosie. En wat doet mijn pik pijn. Pijn van puur verlangen. Maar terwijl ik daar nog zit uit de druipen van Bentes vocht wordt mijn beproeving nog erger. Floor komt op mijn schoot zitten, trekt haar string opzij en begint zichzelf te vingeren. Haar gejaagde ademhaling is warm in mijn oor. Ze schokt en hijgt nog harder. Als ze komt kromt ze haar rug, haar C-cup parmantig naar voren stekend. Als ik mijn nek ver uitrek naar beneden kan ik er net bij met mijn mond. Nog nahijgend laat ze zich van mijn schoot afglijden, doet haar string goed en knielt tussen mijn benen. Ze kijkt me aan als ze begint met een lange lik van mijn zak naar mijn eikel.

Kut…

Ik kom direct. Niks geen heerlijk lange orale verwennerij terwijl Bente, nog steeds wankel op haar pootjes toekijkt. Door alle opgebouwde spanning ontlaad ik direct. De witte klodders sperma zitten helemaal over Floors haar gezicht. Ze giechelt er maar wat om. Ik laat mijn hoofd achterover zakken en blijf geduldig wachten tot ik losgemaakt word. Als ik dat ben word eerst Bente en daarna ik losgemaakt. Alle drie nog loom sjokken we naar de badkamer. In de ruime maar gedateerde douche die op de nominatie staat voor de sloop staan we met zijn drieën onder het warme water. Achteloos gooien de dames hun onderbroekjes in de hoek. Dit heeft een zekere uitwerking op mij. Langzaam begint er weer wat te groeien bij me.

Beide dames komen met hun ruggen tegen me aanstaan en laten zich zachtjes door mij vingeren. Over hun schouders gekeken heb ik een prachtig zicht over beide vrouwenlijven. Dan opeens draait Bente zich om en begint me met een hand af te trekken terwijl ze met haar andere met mijn ballen speelt.

“Ik wil dat je goed hard wordt. Floor wil namelijk geen halve zachte in haar.”

Dus dat gaat er gebeuren. Bente vindt het heerlijk om te zien hoe ik haar beste vriendin neem. Daarop toekijken vindt ze soms nog geiler dan zelf genomen worden. Zeker als zij aanwijzingen geeft en wij die opvolgen. Als mevrouw tevreden is met het resultaat gebiedt ze Floor zich om te draaien. Licht voorovergebogen en met de knieën tegen elkaar leidt Bente mij bij Floor naar binnen. Ik neem meteen een gestaag tempo in en laat mijn beide handen over Floor haar lichaam glijden. Met mijn nagels woel ik door haar haren, trek rode voren in haar rug en geef haar af en toe en lekkere klets op de billen. Bente staat zich intussen met een wazige blik in haar ogen lekker te vingeren. Ik vind het op mijn beurt weer heel geil om zo bekeken te worden door de vrouw van wie ik hou.

“Harder”, kreunt Bente. Braaf doe ik wat ze zegt en pak Floor met twee handen beet en neem haar harder nu. Floor doet iets haar benen wijd zodat ze makkelijker bij haar klit kan maar op duidelijke aanwijzingen van Bente doet ze haar benen terug dicht. Als Bente aan me merkt dat ik bijna ga komen trekt ze ons uit elkaar en drukt Floor op de knieën. Die begrijpt de hint en voor de tweede keer vandaag voel ik haar tong langs mijn lul glijden. Deze keer gaat het me beter af. Dat wil zeggen dat ik nog niet direct kom. Ook nog niet als ze me lekker haar mond in laat glijden en al zuigend haar hoofd op en neer laat bewegen. Floor neemt me altijd zo lekker diep naar binnen. Met een hand blijft Bente zichzelf vingeren, de ander bepaalt op Floors achterhoofd het tempo. En dat ligt niet laag. Na enkele minuten kan ik mijn tweede orgasme niet meer tegenhouden. Een nieuwe lading zaad golft in de mond van Floor. Bijna verslikt ze zich, maar ze is een getrainde dame.

Bente trekt haar overeind en begint terwijl ze zichzelf blijft vingeren haar beste vriendin Floor wild te likken tot ook beide vrouwen tegelijkertijd een nieuw orgasme mogen ervaren. Nu zijn we echt aan het einde van ons Latijn. Voldaan sjokken we terug naar de laadbak van het kleine vrachtautootje om verstrengeld in elkaar de zon achter de dijken te zien zakken.

Morgen begint de verbouwing van onze ouder boerderij tot bed and breakfast. Maar vanavond heb ik nog even mogen genieten van deze twee prachtige dames. En aangezien ze naakt slapen begin ik misschien morgenochtend niet direct met klussen.

Was getekend,

Lidnaë.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *