Raadsel

()

Het is even rustig op kantoor en ik heb even tijd om iets voor mijzelf te doen. Ik loop naar het koffieapparaat en maak een lekkere espresso. De geur van de koffie prikkelt m’n neus terwijl ik weer terug naar mijn bureau loopt. Ik kijk naar de inbox van mijn email account en zie dat er ondertussen een nieuwe mail is binnengekomen. De titel van het bericht doet mijn wenkbrauwen fronsen: “Ik wil je…”. Ik open de email.

“Hallo Paul,

Ik ken jou en jij kent mij al weet je nu even niet wie dit schrijft. Je ziet er altijd zo lekker uit dat ik mij bijna niet kan inhouden om je in mijn bed te krijgen.

Ik val dan ook maar met de deur in huis: Ik wil je hebben in mijn bed voor een lekkere vrijpartij! Maar je moet er wel wat voor doen om er achter te komen wie ik ben. Ik ga je wat aanwijzingen geven die moeten leiden naar een straatnaam in een plaats ergens in Nederland. Zodra je de straatnaam en plaats als antwoord geeft op de email, dan is de weg naar mijn bed open voor jou.

Mijn eerste aanwijzingen:”

De leeuwen brullen.

De afstand van Assen naar deze plaats is 175 KM.

Kus MySelf.”.

Ik kijk naar de afzender van de email, maar UandMe@hotmail.com komt mij niet bekend voor. Het zal wel spam zijn dus stuur ik het bericht naar de prullenbak.

De volgende ochtend kom ik het kantoor binnen en begin aan mijn vaste ochtendrituelen. Ik zet mijn computer aan en maak een praatje met een paar collega’s. Ook vandaag belooft het een rustige werkdag te worden. Ik open mijn email account en zie gelijk dat er weer een mail met vreemde titel binnen is gekomen: “Ik verlang naar je…”. Ik kijk even rond om te zien of een van mijn collega’s een grap met mij aan het uithalen is, maar zie niets bijzonders. Ik open de mail en zie dezelfde afzender staan.

“Hallo Paul,

Afgelopen nacht heb ik regelmatig aan jou gedacht. Ik kon moeilijk in slaap komen.

Ik werd helemaal geil bij de gedachte dat jij mij zou nemen. Ter vervanging van jouw penis heb ik maar de vibrator gepakt en mij ingebeeld dat jij het was die mijn kutje binnendrong. Ik kreeg een heftig orgasme en verlang steeds meer naar jou. Ik begrijp dat de eerste aanwijzingen jou nog niet op het spoor hebben gezet, dus nog maar 2 extra aanwijzingen: Het is een omgeving met een koninklijke achtergrond.

De afstand van Utrecht naar deze plaats is 55 KM.

Ook stuur ik je een plaatje waarop ik (deels) te zien ben.”

Kus MySelf”.

Ik open de bijlage en zie een paar mooie borsten. De rest van het lichaam ontbreekt. Ik kijk er goed naar, maar zie geen verdere herkenningspunten. Ik lees de email nogmaals, maar heb nog geen idee wie dit zou kunnen zijn. Ik weet even niet wat ik zal doen. Deze email ook naar de prullenbak sturen of toch nog even bewaren. Ik open de prullenbak en zet de eerste email weer terug in de inbox. Dan lees ik hem nogmaals, maar nog steeds weet ik niet wie het zou kunnen zijn.

Ik ga nog wat te drinken halen. De inhoud van beide e-mails zorgen ervoor dat ik er maar aan blijf denken. Aan een van de wanden in ons kantoor hangt een kaart van Nederland. We gebruiken die kaart om aan te geven waar onze belangrijkste klanten wonen. Onbewust kijk ik waar Assen op de kaart staat. In gedachte trek ik een cirkel van ongeveer 175 KM om Assen heen. Dan kijk ik naar de plaats Utrecht en trek in gedachte daar een cirkel van ongeveer 55 KM. Volgens mij raken de cirkels elkaar in het midden van het land, maar het is te ruim gebied om een specifieke plaats te kunnen vinden.

Ik loop weer terug naar mijn bureau en probeer weer mijn gewone werk op te pakken. Regelmatig dwalen mijn gedachten af naar de e-mails en begint mijn penis te kloppen. Het is bijzonder geil dat een vrouw zo naar mij verlangt. De rest van de dag gaat snel voorbij.

De volgende ochtend loop ik snel naar mijn bureau en start mijn computer op. Ongeduldig wacht ik totdat ik mijn mail account kan openen. Weer een nieuwe email van de onbekende vrouw met een uitdagende titel: “Ik heb je weer gevoeld…”.

“Hallo Paul,

Ik blijf wachten op jouw reactie. Ik heb een paar trillend eitjes aangebracht en de hele middag rond gelopen denkend aan jou. Op een gegeven ogenblik hield ik het niet meer en kreeg een orgasme terwijl ik boodschappen aan het doen was. Een lekkere winkelbediende vroeg of het wel goed met mij ging. Hij moest eens weten wat de reden was voor mijn gekreun. Ik keek in mijn mail box, maar nog steeds geen bericht van jou en heb mij afgelopen avond dus weer moeten behelpen met een vibrator. Ik kan mij voorstellen dat de eerste aanwijzingen niet voldoende waren, dus nog maar een paar en een plaatje waarop iets meer te zien is:”

De plaats telt iets meer dan 9.000 inwoners.

De afstand van Breda naar deze plaats is 105 KM.

Ik hoop nu snel wat van je te horen.

Kus MySelf”.

Snel open ik het bijgevoegde plaatje. Het plaatje toont de borsten en een kaal geschoren kutje. Mijn penis begint stevig te kloppen van dit uitzicht, maar ik herken nog steeds de vrouw niet. Ik lees de email nog een keer en krijg het er warm van. Ik open op mijn computer een kaart van Nederland en trek in gedachte wat cirkels om de genoemde plaatsen. Op een plaats, in de buurt van Arnhem, raken de 3 cirkels elkaar. Ik zoom wat in op de kaart. Arnhem heeft veel meer inwoners dan de genoemde 9.000, dus moet het een van de kleinere plaatsen daaromheen zijn. Het snijpunt van de cirkels komen uit links van Arnhem. Twee plaatsen lijken mij in aanmerking te komen: Oosterbeek en Renkum. Op Wikipedia kijk ik wat er staat over de twee plaatsen. Oosterbeek heeft ruim 11.000 inwoners en Renkum ruim 9.000. De plaats moet dus Renkum zijn. Ik probeer uit te vinden wat de relatie zou moeten zijn tussen het koninklijk huis en Renkum. Ook hier helpt Wikipedia en lees dat er een landgoed bij Renkum is met de naam ‘Oranje Nassau’s Oord’.

Ik lees snel de informatie op Wikipedia en dan valt mijn oog op een bijgevoegd plaatje met twee leeuwen. Nu weet ik zeker, dit moet de plaats zijn. Nu nog zoeken naar de straatnaam. Dat kost niet veel moeite: Kortenburg. Zenuwachtig open ik het laatste email van MySelf, lees hem nogmaals aandachtig door en klik dan op ‘antwoorden’. Met trillende vingers begin ik te schrijven:

“Hallo MySelf,

Je maakte mij wel nieuwsgierig met je geile berichtjes. Het kostte mij wat moeite om uit te vinden welke straat en plaats ik moest zoeken, maar ik weet zeker dat ik het goede heb gevonden: Kortenburg in Renkum. Als dit klopt dan zou ik je graag willen ontmoeten en verwennen. Laat maar horen hoe we elkaar kunnen ontmoeten.

Kus Paul.”

Even lees ik mijn antwoord nog een keer door en klik dan op ‘versturen’.

Ik probeer mij te concentreren op mijn werk wat maar moeilijk gaat. Elke 5 minuten kijk ik of er een nieuwe email van MySelf is binnengekomen. Mijn collega’s komen mij halen om te lunchen. Snel kijk ik, maar nog geen nieuwe email. Ik sta op en loop met mijn collega’s mee naar het bedrijfsrestaurant. Ik kijk een goed rond naar mijn collega’s. Zou het toch een van de jonge vrouwelijke collega’s zijn. Er zitten er zeker een paar bij waarmee ik een lekkere vrijpartij zou willen hebben. Onbewust kijk ik naar hun borsten, maar die zijn goed bedekt en geven niets prijs.

Na de lunch loop ik snel naar mijn werkplek. Ja, er is een reactie van MySelf:

“Hallo Paul,

Je hebt de straat en plaats inderdaad goed. Geweldig! Ik had niets anders van jou verwacht. Het lijkt mij geweldig om je vandaag al in mijn bed te kunnen verwelkomen.

Aan het eind van jouw werkdag stap je gewoon in je auto en wacht je op mij. Ik weet welke auto jij hebt dus is dat geen probleem. We houden het nog even spannend. Ik word al helemaal geil bij de gedacht dat we straks samen zijn.” Kus MySelf”

Ik lees wel drie keer de email en kijk dan op de klok. De middag duurt nog 4 hele lange uren. Aan het eind van de werkdag sluit ik mijn computer af en groet mijn collega’s die er nog zijn. Snel loop ik naar buiten en kijk om mij heen. Het is niet bijzonder druk op straat, maar ik zie niemand die ik herken. Ik stap mijn auto in. Weer kijk ik om mij heen, maar zie niets bewegen. Er gaan een paar minuten voorbij en dan gaat de deur aan de passagierskant van de auto open.

Een jonge vrouw stapt in met een korte zwartleren rok en een witte blouse. Voordat ik maar wat kan zeggen begint zij mij hartstochtelijk te kussen. Even een aarzeling bij mij, maar dan beantwoord ik de kus. Dan laat ze mij los en ik kan goed zien wie bij mij in de auto is gestapt.

“Sonja,”, stotter ik, “Jij ben de onbekende vrouw?”. De vrouw begint te lachen.

“Ja,”, zegt ze, “Ik ben MySelf.”.

Sonja is een van de vriendinnen van mijn vrouw Leonie. Ik heb haar een paar keer gezien op feestjes. Zij heeft een geweldig figuur en ik herinner mij nog dat ze continue met mij zat te flirten. Ze doet de gordel om.

“Je weet waar ik woon, he?” Gaat ze verder. “Laten we daar dan maar heen gaan”. Ik kijk nog eens goed aan en start dan de auto. Even later zijn we onderweg naar Sonja’s huis. Het is niet al te ver weg van hier. Onderweg legt Sonja haar hand op de plek waar mijn penis zich moet bevinden en knijpt er zachtjes in. Ik voel dat mijn penis begint te groeien. Ik heb de neiging om steeds harder te gaan rijden, maar weet me aan de juiste snelheden te houden.

Even later stop ik voor het appartementsgebouw waar Sonja woont. Zonder iets te zeggen stapt Sonja uit en loopt naar de ingang van het gebouw. Snel stap ik ook uit, sluit de auto af en loop achter haar aan. Het uitzicht op het strakke achterwerk is geweldig. Sonja opent de deur en stapt naar binnen. Ik loop gelijk achter haar aan. Ze loopt de trap op. Zij heeft een appartement op de 1e verdieping niet te ver vanaf het trappenhuis. Ze doet haar voordeur open en stapt naar binnen. Ik kijk even om mij heen en volg haar dan naar binnen. Sonja doet achter mij de deur dicht en draait zich om. Ze pakt mij stevig vast en drukt zich tegen mij aan. Vurig begint ze te kussen.

Dan begint ze aan mijn broekriem te trekken. Even later zakt mijn broek tot op mijn enkels. Sonja gaat op haar knieën zitten en trekt ook mijn onderbroek omlaag. Mijn penis is ondertussen flink gegroeid en wordt keihard op het moment dat Sonja er flink in knijpt. Dan stopt Sonja mijn penis diep in haar mond en begint er flink aan te zuigen. Gelijktijdig knijpt ze wat in mijn ballen. Met mijn handen pak ik het hoofd van Sonja vast. Ik kreun wat tegen het geweld. Sonja laat nu mijn penis snel haar mond in en uitgaan. Zij kreunt zichtbaar van genot.

Dan laat ze los en ze trekt mij mee naar de slaapkamer verderop in de gang. Ze duwt mij op het grote bed en trekt snel mijn schoenen en broeken uit. Ze trekt snel haar kleren uit en even later staat de volledig naakt voor mij. Zij heeft mooie borsten en een kaalgeschoren kutje. Dit had ik al gezien op de laatste foto die ze had gestuurd. Sonja klimt op het bed een gaat boven op mij zitten. Mijn harde penis tikt zachtjes tegen haar billen. Ze gaat wat omhoog en pakt mijn penis vast die ze direct haar kletsnatte kutje instuurt. Ze leunt wat naar voren en zet haar handen op mijn borst. Ik heb nog steeds mijn T-shirt aan. Ze laat mij even los.

“Trek uit”, zegt ze tegen mij. Wat onhandig trek ik mijn T-shirt uit. Dan leunt ze weer met haar handen op mijn borst. Haar kontje gaat langzaam, met licht draaiende bewegingen, omhoog en omlaag. Mijn handen hebben ondertussen haar borsten gevonden en ik begin in haar tepels te knijpen wat zichtbaar plezierig voor haar is.

Steeds sneller gaat Sonja op en neer. Ik zal een orgasme niet lang meer kunnen uitstellen en pak haar billen stevig vast. Even later komt mijn orgasme in alle hevigheid naar buiten. Ook Sonja krijgt voelbaar een orgasme. Zichtbaar uitgeput laat Sonja zich naast mij op het bed vallen.

“Het was nog lekkerder dan ik laatste dagen mij had voorgesteld”. Zegt ze. Onze lippen vinden elkaar en weer volgt een hartstochtelijke kus. Sonja legt haar hoofd op mijn borst. Ze begint wat te spelen aan mijn slap geworden penis.

“Het kostte inderdaad wat moeite voordat ik wist welke plaats en straat je bedoelde”. Zeg ik, “Maar dankzij jouw aanwijzingen heb ik het toch gevonden”. Ik aai Sonja wat op haar rug terwijl zij steeds actiever mijn penis bewerkt die daardoor weer keihard geworden is. Sonja richt zich weer op en klimt opnieuw boven op mij.

“Nu nog mijn ander gaatje verwennen graag!” Ik kijk haar aan, maar Sonja pakt zonder af te wachten mijn penis stevig vast en duwt hem richting haar anus gaatje. Even voel ik weerstand, maar dan schuift hij wat naar binnen. Sonja zet haar handen nu wat achter haar en zakt nog wat verder omlaag zodat mijn penis diep in haar anus zit. Dan leunt ze weer wat naar voren en laat mijn penis langzaam in en uitgaan. Ze leunt nog verder naar voren en opnieuw vinden onze lippen elkaar. Ze begint steeds vuriger te kussen en gaat sneller op en neer. Dan richt ze zich op en geeft een kort gilletje terwijl zij opnieuw klaarkomt. Ook ik heb nog maar een paar stoten nodig om voor een tweede keer klaar te komen. Dan draait Sonja zich weer van mij af. Ze geniet duidelijk van deze vrijpartij.

We liggen nog wat na te genieten en dan stapt Sonja van het bed. Zonder iets te zeggen volg ik haar naar de badkamer. Ze zet de stortdouche van de inloopdouche aan en gaat er dan onder staan.

De inloopdouche is ruim dus ik ga bij Sonja staan. Ik pak een spons en doe daar wat doucheschuim op. Ik begin de rug van Sonja te wassen. Sonja draait zich om, pakt de spons af en begint mijn borst in te zepen. Dan gaat de spons omlaag en mijn penis wordt onderhanden genomen. Dan gooit ze de spons weg en weer kussen we elkaar terwijl het water de laatste beetjes schuim wegspoelt.

Dan pakt Sonja mijn penis vast en knijpt er stevig in. Ze krijgt er blijkbaar geen genoeg van. Weer sta ik met een harde penis. Ik druk Sonja tegen de wand. Sonja weet gelijk wat ze wil en even later heeft ze haar benen om mijn heupen geklemd en schuift mijn penis bij haar naar binnen. Niet lang daarna hebben we beiden onze derde orgasme.

We spoelen ons af en stappen uit de douche en drogen ons af. We kleden ons aan en drinken nog wat in de woonkamer. Sonja kruipt dicht tegen mij aan op de bank.

“Leonie was steeds aan het opscheppen dat jij zo’n goede minnaar was dat ik zelf wilde ervaren”. Zegt ze. Even kijk ik verbaasd, de vrouwen kletsen dus met elkaar over hun seksleven. “Ze heeft niet overdreven,”, gaat Sonja verder, “Ik kan bij jou er maar geen genoeg van krijgen”. We drinken onze glazen leeg en spreken af dat er nog wel een vervolg gaat komen in de nabije toekomst.

Tevreden loop ik naar de auto en reis dan naar huis.

Hans Woudstra

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *