De uitdaging

()


De voorlaatste patiënt heeft de wachtkamer net verlaten. Ik doe alvast mijn mondmasker uit. Weldra is het mijn beurt. Dit is een fictief verhaal. Voor wat er van waar is zijn de namen van de personen en de plaatsen gewijzigd. Intimi weten wel beter. We leven in een bijna despotische maatschappij. Waanzin regeert. Disproportionele maatregelen tegen wat begon als een normaal griepseizoen werden opgeklopt tot een zogenaamd wereldwijde pandemie. Ik zit tegen mijn zin in dit verhaal.

De hoofdrolspelers Isabelle en Pieter ontmoetten elkaar via de sociale media, ergens drie jaar voor deze waanzin begon. Ik, Pieter dus, zat me te vervelen in het lerarenlokaal en scrolde door LinkedIn. Waar opeens mijn aandacht getrokken werd door de profielfoto van een roodharige dame, Isabelle. Zo totaal fout als maar kon, stuurde ik haar een bericht uit het niets waar ik in ietwat andere bewoordingen vertelde dat ik haar seksueel zeer aantrekkelijk vond en haar wel eens wilde ontmoeten, iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Ze antwoordde, tegen mijn verwachting in, en reageerde verbaasd maar tegelijk ook positief. Er ontstond wat heen en weer ge-mail waar het expliciete van mijn bericht herbevestigd werd en waarbij haar interesse aanwakkerde. Het werd complex toen bleek dat haar kinderen op de school zaten waar ik godsdienstleraar was. Hoeveel toeval bestaat er. Ze bleek een gelijklopende interesse te hebben voor spannende afspraakjes. Ik bespaar je de verdere details, die deel zouden kunnen uitmaken van een boek, maar we spraken sindsdien zo elke paar maanden af voor een stomende ontmoeting.

Toen kwam er dat griepje, dan onze beide beroepsgroepen zwaar trof. Ik vertelde je nog niet dat ze een medisch contactberoep uitoefent. Bemoeilijkt door de avondklok zagen we, op een enkele uitzondering na, amper. Het verlangen groeide echter. Huidhonger heet dat in mooi Nederlands. Dus besloot ik een nieuw initiatief te starten. Op een blauwe maandag verveeld in het ondertussen virtuele lerarenlokaal stuurde ik haar een eerste opdracht zonder veel extra uitleg of poespas via whatsapp: “maak een foto van jezelf met ontblote borst, deadline morgen middernacht”.

Met een dag uitstel wegens het te laat lezen van het bericht, verscheen er een op mijn telefoon.

Toen was het volgens de regels van het nieuwe spel haar beurt, en ze ging meteen hard. Ik moest een foto maken van mijn jongeheer in volle actie en dan wel in de buitenlucht. Geen sinecure want ik ging meteen af als een gieter, gelet op de zeer koude buitentemperatuur en het gebrek aan stimulerend materiaal lukt dit maar amper, nu ja eigenlijk niet. Maar de uitdaging was volbracht en ik was terug in control.

Mijn volgende opdracht was visueel. Ik had op Instagram toevallig een foto gevonden die me prikkelde en besloot haar een gelijkaardige opdracht te geven, maar wel met een extra moeilijkheidsfactor: “maak een gelijkaardige foto op kantoor” De deadline was iets ruimer deze keer, middernacht twee dagen later. En de foto kwam er weer de juiste foto  aan.

Er was meteen ook een opdracht bij: “beschrijf in een tekst, gedicht of filmpje wat deze foto met je doet”. Toen waren we bij dit verhaal aanbeland…

Ik heb al heel lang wat met seksuele uitdagingen die een beetje op het randje zijn. Seks op kantoor hoort erbij. Ik fantaseer regelmatig (gedurende eenzame momenten in de lerarenkamer hihi) hierover. Heb altijd al een zwak gehad met over het muurtje te lopen, living on the edge…

Ik vind dit soort van foto’s erg mooi. Niets zo opwindend als een vrouw met een vest waarbij duidelijk blijkt dat ze er niets onder draagt. Geen beha maar blanke huid die verdwijnt in de V hals met eronder knoopjes. De borsten of tepels hoeven zelfs niet zichtbaar te zijn. Het idee van naakte huid onder een vest of jurk is magisch voor mij. De welving of cleavage zoals dat zo mooi in het Engels noemt is zo erotiserend…

Dus als ik deze foto zie fantaseer ik verder, wat ik zou doen wanneer ik haar zo achter haar bureau zou zien zitten, en ik maak er meteen haar volgende uitdaging van: plan me in als laatste klant vandaag dinsdag, morgen woensdag of donderdag op je praktijk. Draag extreem sexy lingerie onder je werkoutfit, en draag hierover nadat je de laatste klant buiten gewerkt hebt je open witte werkjas waarin je me uit de wachtzaal roept en me verwent, waarna ik je mag nemen op je bureau…

Online uitdagingen als deze zijn wel een lichtpunt in deze donkere tijden. Misschien stuur ik deze tekst wel door naar enkele intimi en als ze het aandurven mogen ze meespelen, met een van ons beiden een opdracht te sturen. Dit betekent dan wel dat je een retouropdracht te vervullen zult krijgen wanneer het antwoord je bereikt.

Durf je?

Alejandro

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *