No Go zone

()

atuurlijk was het me niet ontgaan dat Mona, mijn buurvrouw, een bijzonder aantrekkelijke vrouw was. Maar het was mijn buurvrouw, en op de één of andere manier was dat altijd een beetje een ‘no go zone’ geweest. En ze was alleenstaand, met een dochtertje. Nou ja, het ‘was’ een dochtertje toen ze vijf jaar geleden naast me kwamen wonen. Ongemerkt was Tessa ondertussen uitgerust met alles wat een jonge vrouw nodig heeft om jongens gek te maken.

Maar op deze mooie zomerzondag viel Mona, mijn buurvrouw, me opeens wèl op. Ze had me over de heg in de achtertuin gevraagd of ik haar misschien kon helpen met een verstopte afvoer in haar keuken. En aangezien ik niets beters te doen had dan waar ik mee bezig was (achterover in mijn luie tuinstoel hard nadenken of ik wel of niet zou opstaan om naar de koelkast te lopen), en natuurlijk omdat ik een aardige buurman ben, liep ik even om, hun tuin in. Dochter Tessa zat in de schaduw iets met een laptop te doen, gekleed in een bikini die me er nadrukkelijk aan herinnerde dat ze geen klein meisje meer was, hoewel ik me opeens afvroeg hóe oud ze eigenlijk was.

Misschien dat het daardoor kwam, dat ik ook met iets andere ogen naar Mona keek: voor haar 41 jaar had ze toch wel een èrg mooi strak lichaam, en op deze warme dag was dat dankzij een klein, strak kort broekje en een al even strak mouwloos topje erg goed zichtbaar. Het was duidelijk dat ze onder haar topje geen bh droeg, en ik had moeite om mijn ogen niet te laten afdwalen terwijl ze me vertelde hoe de al dagenlang traag lopende en borrelende gootsteen zojuist besloten had om helemaal niks meer af te voeren.

Half in het keukenkastje liggend deed ik iets langer dan strikt nodig was over het loshalen van de afvoerbuis, omdat ik in die positie een prachtig uitzicht had op haar gladde, gebruinde en gespierde benen, en op het broekje dat toch wel èrg strak zat, en dat me het gevoel gaf dat ik er dwars doorheen keek… Toen daarnaast ook nog de iets blankere, en nòg gladdere benen van Tessa verschenen, met daarboven een bikinibroekje dat volgens mij alleen maar ontworpen was om mannen helemaal gek te maken, begon ik me te realiseren dat er in mijn eigen korte broek iets heel snel begon te groeien. Ik kwam snel omhoog uit het keukenkastje, om de geblokkeerde zwanenhals buiten goed leeg te maken, en om te verbergen dat ik een enorme paal in mijn korte broek had… Nadat ik de boel weer in elkaar had gezet zette ik samen met Mona alles weer terug in het keukenkastje. Ai, van dichtbij rook ze ook nog lekker… deels parfum, deels fris zomerzweet… een supervrouwelijke geur.

We gingen buiten in de schaduw zitten, ik met het als beloning beloofde biertje, Mona met een glaasje witte wijn. Tessa was naar binnen verdwenen, maar kwam na een kwartiertje weer terug, ondertussen ‘gekleed’ in een wijd kort broekje en een los vallend mouwloos hemdje met wijde armsgaten. Ze ging recht tegenover me zitten, met opgetrokken knieën en de laptop weer op schoot. Ik weet zeker dat het Mona niet ontging dat mijn blik getrokken werd door het korte broekje van Tessa dat, in deze minder elegante houding, mij een rechtstreeks zicht bood op Tessa ‘s kruis, waar alleen nog de dunne witte stof van haar bikini-string probeerde om iets te bedekken. Het zal wel mijn perverse verbeelding zijn geweest, maar ik kreeg het gevoel dat het witte bikini-slipje een doorzichtig nat plekje had, en tegen een warm, nat kutje aan plakte.

Terwijl Mona en ik rustig wat kletsten over koetjes en kalfjes, zei Tessa plotseling: “Zeg Bart, heb jij nog wel eens seks af en toe?” en ze keek me met haar grote bruine ogen indringend aan. “Tessa!” riep Mona, en barstte uit in lachen. “Zoiets zèg je toch niet?” Tessa keek haar quasi-onschuldig aan: “Maar je ziet zelf toch ook wel dat hij een enorme bobbel in zijn broek krijgt van jouw strakke shirtje? En daar hoeft hij zich toch niet voor te schamen? En jij ook niet trouwens!” voegde ze er grinnikend aan toe, met een knipoog naar haar moeder. Mona en ik keken elkaar wat lacherig aan, en ik kon het niet nalaten om nu heel direct naar haar prachtige borsten te kijken, waarvan de tepels nu opeens wel heel duidelijk afstaken tegen de dunne, strakke stof. Het enige wat ik wist uit te brengen was: “eeh… inderdaad, daar mag je trots op wezen, op die twee… en wat jouw vraag betreft jonge dame: nee, helaas heb ik de laatste tijd geen seks. Het is tegenwoordig allemaal doe-het-zelf werk. Dat krijg je als je een alleenstaande vijftiger bent die niet het kroegencircuit afstruint.”

Waarop Tessa gevat antwoordde “nee, want als je dàt deed zou je ongetwijfeld geen avond alleen hoeven te zijn. Voor een ouwe vent zie je er namelijk verdomd goed uit!” en ze liet haar ogen ongegeneerd over mijn lichaam glijden. “En waarom doe je niet gewoon wat spannends op internet? Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden!” En met die woorden zette ze de laptop op het tafeltje voor me, en verdween heupwiegend naar binnen en uit beeld.

“Oh my God”, lachte Mona. “Die is de laatste tijd wel héél erg snel bezig om volwassen te worden, en volgens mij heeft ze het gevoel dat ze achterloopt, en wat heeft in te halen… Maar ze heeft wel gelijk” voegde ze er iets zachter aan toe, “je ziet er erg goed uit.” En niet alleen voor je leeftijd. Ik bedoel… eeh, nou ja, je bent gewoon… ” nu liep ze een beetje rood aan, en ze nam snel een slok wijn. En nog eentje. En terwijl haar tepels nu hun best deden om door de stof heen te boren, zag ik op de laptop voor me dat de foto die ik op het scherm had gezien, geen foto was, maar een live-beeld van een webcam. En er verscheen wat in beeld. Mona volgde mijn blik, en we zagen allebei een jonge vrouw het beeld van de webcam inlopen. Haar hoofd was juist buiten beeld, maar we realiseerden ons allebei op hetzelfde moment dat we dat broekje, dat shirtje, en die lange gladde benen nog geen twee minuten geleden hier vóór ons gezien hadden…

Nog voordat we konden reageren, zagen we hoe het shirtje zonder plichtplegingen werd uitgetrokken, en keken we tegen twee supergevormde kleine, ferme tietjes aan. Ik wist niet wat ik moest zeggen, keek naar Mona, terug naar het scherm, terug naar Mona, en toen ik zag dat zij gebiologeerd naar het scherm staarde, trok ook mijn blik daar naar terug, juist op tijd om te zien hoe het meisje zich omdraaide, en het broekje langzaam, samen met een witte bikini-string, naar beneden trok. We keken tegen een perfect gevormd, strak meisjes-kontje aan, en toen ze zich wat dieper boog om uit het broekje te stappen, even een korte blik op een paar gladde schaamlipjes. Mona stond op uit haar stoel, en kwam achter me staan om een beter zicht op het scherm te hebben.

“Zal ik het…. ?” Ik maakte mijn zin niet af. “Nee,” hoorde ik haar hees zeggen, “ik wil dit zien, die kleine sloerie… wat is die van plan?” En terwijl ik Mona’s vrouwelijke geur nu van dichtbij rook, keken we hoe Tessa zich oprichtte, en zich langzaam omdraaide. We kregen een blik op een perfect meisjeslichaam: licht gebruind, gladde huid, smalle heupen, en slank middeltje, en twee perfecte kleine, ferme tietjes die precies in een champagnecoupe zouden passen. Lichtgekleurde tepelhoven, en kleine, blijkbaar harde tepeltjes, waar ze zelf even kort met haar vingers over streek. Terwijl ze de webcam verder naar beneden richtte, ging ze op de bureaustoel zitten, en zette haar voeten wijd uitéén op de rand van het bureau, zodat we recht in haar kutje keken. Gladgeschoren, met nauwsluitende buitenste lipjes, eigenlijk amper lipjes te noemen. Haar kutje was letterlijk een sneetje. Maar wel een gezwollen sneetje, en terwijl we toekeken zagen we hoe ze met de vingers van één hand die lipjes ietsje spreidde, zodat we tegen de roze, glanzend natte binnenkant aankeken. Ongemerkt kreunde ik zachtjes, toen ik zag hoe de vingers van haar andere hand gebruik maakte van de ontstane opening… eerst zachtjes door het vocht gleden, dan plotseling twee vingers die naar binnen gleden.

Mona’s borsten streken ondertussen over mijn schouder, en ik hoorde haar ademhaling dicht bij mijn oor. “Dat kleine geile kreng….” hijgde ze, “Jezus, wat is die meid… Oooh!” kreunde ze, op het moment dat Tessa’s vingers naar binnen gleden. Ademloos keken we toe hoe Tessa haar lipjes wijd open hield, en met de vingers van haar andere hand langzaam in en uit haar kutje gleed… af en toe trok ze haar vingers er helemaal uit, spreidde ze langzaam, draaide haar hand voor de camera, zodat we goed de draden geil tussen haar vingers konden zien. Af en toe hoorde ik Mona zachtjes kreunen bij de aanblik, verder hoorde ik alleen haar hese ademhaling, wat minstens zo opwindend klonk. Tessa’s hand verdween even buiten beeld, en kwam terug met een grote, paarse dildo.

“Godver!” hoorde ik Mona hijgen “dat is mijn speeltje… waar heeft ze die….?” en nog voordat ze haar zin kon afmaken zagen we hoe de grote, paarse, levensecht gevormde eikel tussen de opengesperde lipjes werd geduwd, een beetje gedraaid werd om hem gelijkmatig nat te maken, en vervolgens tergend langzaam naar binnen werd geduwd. Wijder en wijder opende het kutje zich, en nu hoorde ik Mona zacht kreunen in mijn oor. “Oh God, ik ben zo nat” fluisterde ze, en ik wist, voelde, dat ze zelf met haar hand in haar broekje zat. Ik wilde niet omkijken, de spanning niet verbreken… en ook mijn blik niet van het scherm afkeren, waar we de dikke siliconen-dildo verder en verder in het jonge kutje zagen verdwijnen. Het was niet te bevatten dat het strakke meisjes-spleetje zo wijd open kon staan.

Zonder na te denken trok ik met mijn linkerhand het elastiek van mijn short, en meteen van mijn boxer, naar beneden, om mijn ondertussen beenharde paal de vrijheid te geven. Met mijn andere hand pakte ik hem vast, terwijl ik Mona opnieuw hoorde kreunen bij het beeld die ze nu had. Met haar borsten nu zwaar op mijn schouder rustend, haar haren in mijn nek kriebelend, keek ze recht naar beneden maar mijn van het voorvocht glinsterende eikel, dan weer naar het scherm waar de paarse dildo nu met lange halen op en neer, in en uit Tessa’s kutje gleed. Hij glansde van het rijkelijke vocht waarmee haar strakke gleufje gesmeerd werd. Mijn hand hield mijn harde lul stevig vast, maar zonder op en neer te gaan. Het gevoel van de wind erover, de opgewonden geur van Mona, het gevoel van haar haren langs mijn nek, en het geluid van haar hese, snelle ademhaling… samen kijkend naar het beeld van haar eigen dochter die ongeremd met een dildo zat te masturberen… Met een vinger van haar andere hand wreef ze fanatiek, snel over haar stijve clitje.

Ook de dildo ging sneller en sneller op en neer. Ze neukte haar grotje als een bezetene, het was duidelijk dat ze gewoon wilde klaarkomen. Toen, plotseling, zagen we de twee gladde meisjesbenen verstrakken, de spieren van het platte buikje aanspannen, en terwijl de dildo diep naar binnen werd geduwd, en haar dijen zich krampachtig sloten tegen de dildo… haar knieën nu tegen elkaar gedrukt, en we hoorden plotseling door het open slaapkamerraam boven ons het geluid dat hier bij hoorde… een ongecontroleerde, lange, getergde kreet, sidderend, trillend, diepe uithalen. Dan was het over, en we zagen haar slap achterover leunen in de stoel. De paarse dildo stak nog uit haar kutje, een prachtig beeld… het zachte, gladde meisjes-buikje zwaar ademend, haar huid nu bedekt met druppeltjes zweet, en een dikke paarse dildo die langzaam, langzaam naar buiten gleed, het laatste stukje steeds sneller, tot hij eruit viel, op de grond. Terwijl we zelf nog hijgend toekeken, zagen we Tessa overeind gaan zitten, en de webcam ging op zwart.

Even was het stil, alles stond stil, zelfs onze ademhaling… dan voelde ik Mona een arm aarzelend van achteren om me heen slaan, haar hand naar beneden glijden, tot bij mijn eigen hand die m’n steenharde paal krampachtig omklemde. Haar vingers sloten zich over mijn hand, strelend, haar duim gleed over mijn eikel, en ze kreunde zacht terwijl ze glibberend het voorvocht erover uitsmeerde. Ik hoorde aan haar ademhaling dat haar andere hand nog andere dingen deed, totdat we opeens gestommel hoorden vanuit huis. Onze handen schoten weg, short terug op zijn plek, en terwijl Mona terug dook naar haar stoel kwam Tessa het terras weer op en ging weer op haar stoel zitten.

“Zo!” zei ze… “wat zien jullie er verhit uit!” Zó warm is het toch óók weer niet!” En terwijl ze weer met opgetrokken knieën ging zitten pakte ze de laptop weer op. “Kijk Bart,” vervolgde ze, alsof er niets gebeurd was, “er zijn dus websites waar mensen die behoefte hebben aan seks, elkaar kunnen ontmoeten.” Ook websites waar je Cam-contact kunt hebben. Mensen kijken rond, ontmoeten anderen, doen soms samen stoute dingen. Sommige mensen krijgen een kick om zich aan anderen te laten zien, anderen krijgen een kick van het kijken naar anderen. Daar is toch niets mis mee?” Ze keek van mij naar Mona, en weer terug. Ik bleef gewoon ongegeneerd recht naar haar kutje kijken. Ze had haar short dan wel weer aangetrokken, maar niet de bikini string die ze er eerst onder aan had. Dus ik keek nu recht tegen een rood opgezwollen, drijfnat kutje aan. Ze deed net alsof het volkomen normaal was en alsof ze het niet merkte. Ze pakte een papiertje en een pen, en schreef er wat op.

“Kijk, dit is het webadres van die site, en weet je, ik heb vast een profiel voor je aangemaakt: username, wachtwoord. Alsjeblieft. Oh, en volgens het profiel ben je 49. Je moet natuurlijk wel een beetje liegen over je leeftijd, doet iedereen. En bovendien zie je er amper uit als 49. Omschrijving: – Goedgebouwde, sportieve gespierde 49-er. Vrij en vrijdenkend, en vrij fors geschapen. Klaar om nieuwe dingen te ontdekken. Beschikbaar om vrouwen nieuwe dingen te laten ontdekken. Nieuw hier, en nieuwsgierig.- Als ik jou was, zou ik vanavond eens inloggen. Het schijnt daar rond een uur of tien vrij druk te zijn. Heb ik me laten vertellen…”

En met die woorden verdween ze weer naar binnen, giechelend, Mona en mij achterlatend op het terras. “Tja,” zei Mona… “dat krijg je dus, als je ze een beetje vrij opvoedt”.

“…waarvoor mijn dank” voegde ik er meteen aan toe. Waarop we allebei in een stuip schoten.

“Jezus,” zei Mona, “Ik ben in geen tijden zo geil geweest, sorry dat ik het zeg.” En terwijl ze me recht in mijn ogen keek: “ik ben gewoon drijf- en drijfnat… Ik moet hier dringend wat aan gaan doen… sorry!” Ze stond op, keek me even aarzelend aan, bukte zich voorover, en drukte een zachte kus op mijn lippen.

“Toe maar meisje”, zei ik, “ga maar naar boven, volgens mij is je speeltje nog warm….” en met een dankbare glimlach draaide ze zich om en liet me alleen achter. Ik dronk langzaam mijn biertje op, achterover leunend, me prettig voelend, wetend dat ik geen haast hoefde te maken. Dit was duidelijk het begin van iets nieuws. Er ging nog véél meer komen, en ik wilde van elke stap genieten.

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *