Een verrassend Valentijn

()

Donderdag 14 februari, 17 uur. Ik ben aan het stofzuigen en denk aan jou. Aan het sms dat je vanmiddag stuurde voor Valentijn, het deed een vonkje overslaan toen ik het las. De stofzuiger rolt over de vloer en zuigt krachtig. Ik krijg een prikkelend gevoel in mijn onderbuik. De stofzuigerslang verandert in een instrument dat me geil maakt. Ik zie het nog voor me hoe je vanmorgen in de badkamer stond. Heel sexy toen je je zwarte boxershort aandeed en je penis net tussen je handen door kwam gluren. Jouw dijen en kontje zijn heel opwindend. Ik voel hoe mijn kutje zich voorbereidt op genot, het wordt zacht en warm vochtig, een onbeschrijflijk gevoel van verlangen stelt me niet meer in staat om te stofzuigen … Ik kijk even op de klok en merk dat ik nog een kwartier heb. De stofzuiger wordt snel opgeborgen, ik kijk even rond in de opgeruimde woonkamer. Op de vensterbanken staan rode glaasjes met theelichtjes, die steek ik straks aan … om heerlijk romantisch Valentijn te vieren.

Je lievelingsgerecht staat al klaar in de oven, de tafel is mooi gedekt, ik heb servetjes met hartjes gekocht en rode kaarsen. Er ontbreekt alleen nog een bloemetje… dat heb ik zelf niet durven kopen, want ik weet hoe attent jij bent.

Maar snel, ik heb niet veel tijd meer. Vlug glip ik de badkamer binnen, kleed me uit en neem een douche. Het warme water prikkelt me nog meer, mijn huid tintelt overal. Tussen mijn benen is het satijnzacht. Ik trek mijn nieuwe string aan – rood zoals de liefde. In de badkamerspiegel constateer ik tevreden dat de smalle achterkant mijn kontje goed doet uitkomen. Het pikante gaatje met strikje benadrukt de ronding van mijn billen.

Ik stel me voor hoe jij me straks zult bewonderen. Dan trek ik de bijpassende BH aan, een push-up die mijn borstjes omtovert tot verleidelijke perziken. Daarover komt mijn paars kleedje met zwarte panterprint. Het sluit perfect langs mijn lijf en laat alle rondingen zien. Grinnikend trek ik mijn lange broek weer aan, mijn huishoudschort en ik stap in mijn pantoffels. Zo lijkt het voor jou alsof er niets bijzonders is. O ja … niet vergeten … een vleugje parfum in mijn hals en op mijn polsen … Comme une évidence, mijn lievelingsmerk. ‘Als vanzelfsprekend’ betekent het en ik mijmer even over hoe perfect wij bij elkaar passen, vanaf het eerste contact was het vanzelfsprekend om elkaar onze gedachten toe te vertrouwen. Weet je het nog, schat, dat eerste contact op 22 december? Het doet me wegdromen … maar ik hoor jouw auto al op de oprit! Snel steek ik de theelichtjes aan, sluit de deur van de woonkamer en doe alsof ik met de vaat bezig ben. Jij komt de keuken binnen en mijn hart begint sneller te slaan. Plots sta je achter me, je geeft me een kus in mijn hals en mompelt.

“Mmm, wat ruik je heerlijk.” Ik draai me om en sla mijn armen om jouw nek.

“Dag liefste, hoe was je dag?”, vraag ik.

“Dat viel niet zo mee, het was weer erg druk,” zucht je “Maar als ik jou zie, ben ik dat snel vergeten.” Je lacht en kust mijn oorlelletjes. Je frunnikt aan de strik tot de schort van mij afglijdt.

“Wat ben je mooi.” Fluister je en opeens ligt er een pakje in mijn handen. Klein, in glanzend rood papier met hartjes. Met een binnenpretje – omdat het deze keer geen bloemen zijn – maak ik het voorzichtig open. Ooh … een hangertje aan een zilveren kettinkje, modern en fijn in glanzend en mat metaal. Prachtig. Je prutst met je grote mannenvingers wat onhandig het sluitinkje open en legt het rond mijn nek.

“Het staat je beeldig,” zeg je bewonderend. Ik wil het zelf even zien en ga richting slaapkamer.

“In de badkamer is toch ook een spiegel …”, zeg je verwonderd … maar ik kijk je ondeugend over mijn schouder aan … en er begint iets te dagen bij jou … Je volgt me de trap op. De slaapkamerspiegel weerkaatst een beeld dat ik voor altijd wil bewaren: je staat achter me, jouw hoofd boven het mijne, jouw armen om me heen … je ziet er zo knap uit en sexy … Ik druk mijn kontje tegen je aan en voel hoe je reageert. Je handen glijden langs mijn lichaam en vinden de sluiting van mijn broek. Als je me daar aanraakt, word ik geil en ik wil meer … Je trekt mijn broek naar beneden en knielt voor me. Met je tong volg je de binnenkant van mijn knieën en je gaat langs mijn dijen omhoog terwijl je tong snel heen en weer beweegt. Dat is lekker en het verlangen laait heet in me op. Ik trek het paarse jurkje over mijn hoofd.

“Oh!” klinkt het verrast als je mijn Valentijn-string ontdekt. Ik doe een stap van je weg en wiebel met mijn kontje, ik weet dat je dat heel sexy vindt. Snel veer je recht en met één zwaai til je me op en leg je me op het bed. Lachend grijp ik naar jouw broeksriem, ik voel hoe je gezwollen penis verlangt om bevrijd te worden. Met speelse vingers maak ik je broek los, trek je boxershort naar beneden en bewonder je goedgevormde penis die stijf vooruitsteekt. De rest van onze kledingstukken vliegt snel door de kamer. Jij wil mij in je armen nemen, maar ik zeg.

“Wacht even, eerst een Valentijns-zoentje!”

Ik buig me over je penis en lik zachtjes, langzaam aan het topje. Ik voel je beven van genot, ondeugend lik ik rond het gaatje en steek er het topje van mijn tong in, zo diep als ik kan. Jij kreunt en je vinger zoekt mijn kutje dat romig vochtig is van verlangen naar jou. Het is heerlijk om je aanraking te voelen, je streelt mijn klitje en dringt binnen in mijn kutje. Je strelingen worden intenser, ik begin te schokken van genot en wrijf ondertussen met mijn duim over het topje van je penis.

“Ik wil je neuken,” fluister je hees.

“O ja … ” antwoord ik zachtjes.

En dan komt het fantastische moment dat ik je in mij voel, je vult mij helemaal en voert mij naar een bergtop in de stralende zon. Je beweegt heen en weer, ik streel je lijf, je zachte huid, overal. Ik wil jou … ik wil jou … nog … meer … Je beweegt sneller en ik werp mezelf omhoog om met jou mee te bewegen. Ja, geweldig … met diepe stoten breng je mij tot het topje van verrukking terwijl je zelf een hevig orgasme beleeft.

Intens gelukkig kijk ik diep in jouw ogen, je bent zo mooi. Ik streel jouw gezicht, jouw wangen, jouw lippen. Je kust me, onze tongen vinden elkaar in een ontspannen kus. Genietend lig ik in jouw armen en fluister dat ik van je hou.

De klok tikt de tijd weg terwijl we stil bij elkaar liggen. Na een tijdje denk ik aan het gerecht in de oven… ik maak me los uit jouw omhelzing, trek een kamerjas aan en ga naar de keuken. Met een blij gevoel steek ik de oven aan en denk ik aan het cadeautje dat ik nog voor je heb. Plots hoor ik iets, ik kijk op en daar sta je … helemaal naakt met een pollepel in je hand en een vergiet op je hoofd.

“Had u nog hulp nodig mefrouw?” vraag je gemaakt deftig. Het is zo’n komisch zicht, ik proest het uit van het lachen.

“Mefrouw, dit is een speciaal restaurant, u moet gepaste kledij aantrekken!” ga je verder. Ik begrijp niet wat je bedoelt, maar de twinkeling in jouw ogen doet me iets vermoeden … Je maakt de ceintuur van de kamerjas los en het kledingstuk valt op de grond. Daar staan we allebei in ons blootje, midden in de keuken. Je buigt plechtig en zegt.

“Welkom bij Chez Nudiste!” maar daardoor valt het vergiet van jouw hoofd en we liggen allebei in een deuk. Slap van het lachen leun ik tegen je aan. Je kust me, mijn hals, het plekje tussen mijn borsten, mijn tepels… langzaam ga je steeds lager… Ik sluit genietend mijn ogen en laat je begaan. Je spreidt mijn benen uit elkaar en gaat ertussen liggen zodat je tong mijn kutje kan verwennen. Dat voelt zo goed …

“Hou op,” lach ik “Je doet me weer zin krijgen!”

“Dat was de bedoeling,” antwoordt je plagerig “Het is maar één keer Valentijn.”

“Het eten …” aarzel ik.

“Kun je de oven lager zetten? We hebben alle tijd … first things first,” zeg je. Okee, dat kan, maar ik heb geen zin om het op de koude keukenvloer te doen … Vlug duw ik de deur van de woonkamer open en ren naar de zetel, je uitdagend om me te volgen. Je komt de woonkamer binnen en kijkt verrast naar de brandende theelichtjes en de mooi gedekte tafel, gezellig en romantisch. Je komt naar me toe, wat zie je er opwindend uit in het rode licht van de kaarsjes. Je penis staat alweer fier rechtop en glanst uitnodigend. Ik kan me bijna niet bedwingen om hem aan te raken.

“Ga op je knieën zitten,“ vraag je. Ik draai me om en leg mijn armen op de rugleuning. Het is heerlijk om jouw warme buik tegen mijn billen te voelen. Je handen strelen mijn borsten, je knijpt zachtjes in mijn tepels terwijl jouw lichaam langs mijn kontje wrijft. Ik wil je voelen en ik reik tussen mijn benen door naar jouw penis. Mijn vingers sluiten zich om de onderkant en je zucht van genot. Nog lager vind ik het gevoelig plekje onder jouw penis, ik streel je daar en laat mijn vingers dansen terwijl ik zachtjes druk. Ik geniet ervan je te horen kreunen en ik druk harder. Je fluistert.

“Dat is fijn …”

Ik druk met mijn hele hand en laat een vinger in de richting van jouw anus glijden. Voorzichtig maak ik kringetjes rond de opening, het windt je steeds meer op en ik voel dat je heen en weer beweegt. Jouw reactie doet de spanning bij mij sterk toenemen. Ik neem jouw penis en leid hem naar mijn gretige opening. Je glijdt vanzelf naar binnen en ik kreun van genot als ik je heel diep in mij voel. Heel langzaam beweeg je heen en weer terwijl jouw vinger mijn klitje stimuleert. Het voelt heerlijk. Dan stoot je diep in mij en ik hap even naar adem, het is een sensatie op het randje van genot en pijn. Ik wil dat nog voelen, heel mijn lichaam verlangt ernaar.

Ik word overspoeld door golven van genot terwijl jij steeds sneller in mij beweegt, diep, heel diep in mij. De wereld explodeert in gouden sterren als ik klaarkom. Ik voel het schokken en trillen in mij, met een paar intense harde stoten bereik jij ook het hoogtepunt en valt dan hijgend neer. Ik geniet ervan je nog even in mij te voelen en kus jouw bezwete gezicht. We vinden elkaar in een extra lange Valentijns-zoen … als plots mijn neus iets gewaarwordt.

“De oven!” Ik spring geschrokken recht en ren naar de keuken. Snel haal ik de schotel uit de oven … er stijgt een rookwalm op, de zwarte korst ziet er allesbehalve smakelijk uit.

“Wat jammer, net jouw lievelingsgerecht.” De tranen springen in mijn ogen.

“Geen zorgen, schat, het is toch Valentijn?” Zeg je luchtig en met een guitige blik ga je verder met een hoog stemmetje.

“Mevlouw, lust u glaag canald a l’olange?” Eerst heb ik het niet door, waar heb je het toch over?

“Dat gelecht tovelen wij zeel snel naal hiel hool.” Je trekt je ogen tot spleetjes en nu snap ik het! Ja, ik ben dol op de eend met sinaasappel van het Chinese restaurant. Een geweldig idee! Je belt de bestelling door, we ruimen samen de keuken op en trekken voor het fatsoen onze kleren weer aan. Al snel wordt er gebeld, een klein Chinees mannetje met een glimlach van oor tot oor levert onze bestelling af.

“Met een extla cadeautje vool Valentijn,“ zegt hij. We kunnen nauwelijks onze lach bedwingen, betalen snel de rekening en het mannetje verdwijnt.

“Wat zou hij bedoelen?” Vraag je je af en dan herinner ik me dat ik nog een cadeautje voor jou heb! Ik geef je het pakje en je weegt het verrast op jouw hand, het is klein en vrij zwaar, je kunt absoluut niet raden wat erin zit. Jouw verwondering wordt nog groter als er een zilverkleurige schakelarmband tevoorschijn komt. Het is niet jouw gewoonte om zoiets te dragen, maar je doet het meteen aan.

“Dank je, dat is een bijzonder geschenk,” zeg je. “Ik zal het met plezier dragen.”

“Ik heb het ook een beetje voor mezelf gekocht …”, lach ik. “Je weet hoe sexy ik dat vind, zo’n zilveren armband aan een gebruinde pols.”

“Aha, dan weet ik wanneer ik die moet aandoen …”, plaag je en het is heel komisch als we samen zeggen.

“Altijd!”

Eindelijk richten we onze aandacht op het eten van de Chinees en we pakken de diverse doosjes uit. Er zit een klein zakje met een rood strikje tussen. Nieuwsgierig maak ik het open … een pakje condooms met aardbeiensmaak!

“Wie geeft er nu zoiets bij het eten?” Vraag jij verbaasd. Schaterend antwoord ik.

“Dat is het voorgerecht schat, het eten komt daarna pas. Zullen we …?” Je kijkt me met grote ogen aan en zucht.

“Heel graag, liefste, maar dan moet ik toch eerst wat energie verzamelen!” En hongerig val je aan op de rijst en de eend. Ik volg jouw voorbeeld en vraag me met binnenpretjes af wat deze romantische Valentijns-avond nog in petto heeft …

Profi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *